Κρόνος στον Αιγόκερω: Πώς επηρεάζει τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

Διάβασε τις προβλέψεις για τα ερωτικά σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω

Κρόνος στον Αιγόκερω: Πώς επηρεάζει τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

ΚΡΙΟΣ ❤

Με τον Κρόνο πλέον στον 10ο οίκο σου αντιλαμβάνεσαι ότι για να πετύχεις στην προσωπική σου ζωή πρέπει να είσαι λιγότερο παρορμητικός/η και συγκεντρωμένος/η στο στόχο σου και να μην κάνεις του κεφαλιού σου γιατί εκτός του ότι σπαταλάς ενέργεια και χρόνο, μπορεί να φέρει κι αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς της ζωής σου, άρα και στα ερωτικά σου. Αν υπάρχει πάντως ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ίσως πρέπει να σκεφτείτε καλά τι ρόλο θέλεις να παίξει στη ζωή σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια για να μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος/η...

Αν είσαι σε σχέση, σιγά-σιγά θα πρέπει να οργανωθείς όχι μόνο για τις γιορτές, αλλά γενικά και κυρίως στα επαγγελματικά σου γιατί το περιβάλλον θα γίνει αρκετά απαιτητικό. Ίσως μάλιστα πρέπει να προετοιμάσεις και τον σύντροφό σου ότι ξεκινά μια ζόρικη περίοδος, οπότε να μην περιμένει πολλά από σένα, αφού και να ήθελες να κάνετε παραπάνω πράγματα μαζί, δε θα έχεις χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις αυτή την περίοδο μέσα από γνώσεις που θα πάρεις, συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους θα είναι αρκετές και θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις την αντίληψή σου για πρόσωπα και πράγματα. Όμως, θα πρέπει να είσαι και πιο δεκτικός/η σε συμβουλές και υποδείξεις, ιδιαίτερα αν τις ζητάς, για θέματα κυρίως που δεν κατέχεις. Τα ερωτικά σου θα σε απασχολήσουν αρκετά γιατί στο μυαλό σου θα είναι σφηνωμένη η σκέψη να βρεις αυτόν/η που μαζί του θα δημιουργήσεις σχέση και γι’ αυτό τα κριτήριά σου μπορεί να αλλάξουν.

Αν είσαι σε σχέση, κάποια θέματα νομικά, γραφειοκρατικά μπορεί να γίνουν ο βραχνάς σας αυτό το διάστημα, όμως θα πρέπει να μαζέψετε όσο κουράγιο και υπομονή έχετε για να μπορέσετε να τα διευθετήσετε όλα και να μην σας «ξαναενοχλήσουν» ποτέ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ότι έφυγε ο Κρόνος από απέναντί σου δε σημαίνει ότι θα πιάσεις και το χορό, αφού πολλά είναι ακόμα που πρέπει να συνειδητοποιήσεις κυρίως σε συναισθηματικό αλλά και σεξουαλικό επίπεδο και μέχρι να γίνει αυτό, θα περάσεις από διάφορες διαδικασίες που δε θα είναι πάντα ευχάριστες. Δε θα έχεις πια εκείνη την ανέμελη ή και επιπόλαια στάση κι ενδεχομένως μέσα σε κάποιες στιγμές μοναξιάς να σκεφτείς ότι πρέπει να βρεις ένα ταίρι να σε συντροφεύει. Γενικά, πάντως η δημιουργία ενός σταθερού δεσμού θα σε απασχολήσει αρκετά.

Αν είσαι σε σχέση, με τις οικονομικές υποχρεώσεις να αυξάνονται είναι λογικό να ριχτείτε σε έναν αγώνα, προκειμένου να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε, επομένως η ερωτική σας ζωή θα ατονήσει. Ωστόσο, αν δεν κρατήσετε μια σταθερά, κάποια στιγμή θα ζείτε για να πληρώνετε και μόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Κρόνο στον 7ο οίκο σου είναι λογικό να νιώσεις μια κάποια πίεση, ένα βάρος και θα αλλάξει ενδεχομένως τελείως τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα στα ερωτικά σου ή θα αναγκαστείς, επειδή θα βρεις αρκετά εμπόδια στο δρόμο σου. Σίγουρα, όσα άτομα σε προσεγγίζουν θα τα μετράς αλλιώς και πλέον θα σε ενδιαφέρει, αν θα υπάρχει μελλοντική προοπτική με κάποιο. Από την άλλη, θα ελκύεις σοβαρά ή μεγαλύτερά σου πρόσωπα κι ίσως τελικά βρεθεί εκείνο το οποίο θα σε... αποκαταστήσει. Πάντως οι ευκαιρίες όσο περνά ο καιρός θα μειώνονται αισθητά.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, αρκετά θέματα θα προκύψουν στη σχέση σου που ενδεχομένως να τα προκαλεί ο σύντροφός σου, που ίσως αλλάξει συμπεριφορά απέναντί σου, γίνει πιο απαιτητικός ή σε κριτικάρει με το παραμικρό, ενώ δεν αποκλείεται να βιώσει κι ένα πρόβλημα και να χρειαστεί τη συμπαράστασή σου, ηθική ή υλική.

ΛΕΩΝ

Νωρίς-νωρίς θα αντιληφθείς ότι χάρες πλέον δε γίνονται, κυρίως στα εργασιακά σου και οτιδήποτε καταφέρεις κι αν τελικά γίνει, θα πρέπει να κοπιάσεις πολύ. Αυτό το κλίμα θα περάσει γενικά στη ζωή σου και ίσως βγει και στα ερωτικά σου. Αν έχεις βρει ήδη το πρόσωπο που θεωρείς ότι είναι κατάλληλο για σένα, θα χρειαστεί να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να το κατακτήσεις. Αν, ωστόσο, κινείται στο χώρο της δουλειάς σου και τα μπλέξεις, τότε μάλλον θα δημιουργηθούν καταστάσεις που δε θα είναι ευχάριστες.

Αν είσαι σε σχέση, τώρα βέβαια που πλησιάζουν οι γιορτές θα είναι λίγο δύσκολο, αλλά αργότερα, καλό θα ήταν να δώσετε περισσότερη σημασία στη διατροφή και την άσκησή σας. Ο Κρόνος, γενικά, δεν είναι των απολαύσεων και των κραιπαλών, αλλά ειδικός στις δίαιτες και τις στερήσεις και το να προλαμβάνετε είναι πάντα προτιμότερο...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα κοινωνικά σου ανοίγματα εξυπακούεται ότι δε θα είναι μεγάλα, θα είναι όμως στοχευμένα και θα αποσκοπούν στο να γνωρίσεις πρόσωπα που είναι «σωστά» και έχεις να πάρεις από αυτά κι όχι απλά για να περάσεις καλά. Γενικά, θα γίνεις πιο επιλεκτικός/η στο... διάλεγμα, κυρίως στον ερωτικό τομέα και δε θα θέλεις να σκορπάς το χρόνο σου άσκοπα με διάφορα άτομα που δε σου προσφέρουν αυτά που ψάχνεις. Πάντως οι πιθανότητες να βρεις ένα κατασταλαγμένο και σοβαρό που θα σου ταιριάζει υπάρχουν, ακόμα κι αν δυσκολευτείς λίγο.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ενδεχομένως να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στη σχέση σου για να τη βελτιώσεις, ωστόσο, πρόσεξε γιατί στο τέλος θα κουραστείς ή θα βγάλεις από το προσκήνιο το ταίρι σου, που βέβαια δε θα του αρέσει, αφού δεν θα υπάρχει ισοτιμία. Επίσης, αν έχεις παιδιά, μπορεί να φορτωθείς εσύ όλες τις πρακτικές τους ανάγκες.

Μάθε τα πάντα γύρω από τις Σχέσεις, τον Έρωτα και την Απιστία.
Κάλεσε τώρα τους Κορυφαίους Αστρολόγους στο 901 500 7006

ΖΥΓΟΣ

Δε θα σου επιτρέπεται από εδώ και εμπρός να τραβάς τον χρόνο από τα μαλλιά, αποφεύγοντας κινήσεις και αποφάσεις που αφορούν γενικά στη ζωή σου και ειδικά στα ερωτικά σου, ακόμα κι αν είναι δύσκολες. Αν συνεχίσεις, ο Κρόνος θα αναλάβει να το κάνει για σένα και σίγουρα τα πράγματα δε θα είναι ευχάριστα, αφού αυτό που δε θέλεις να συμβεί και φοβάσαι, αυτό τελικά θα γίνει. Από την άλλη, καλείσαι να δώσεις αρκετή σημασία στους χαρακτήρες των ατόμων που σε προσεγγίζουν γιατί αν δεν είναι τα σωστά, δεν θα σου προσφέρουν αυτά που θέλεις.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, κάποια οικογενειακά θέματα θα απαιτήσουν την άμεση συμβολή σας και θα αναλάβετε ευθύνες που πιθανώς να μη σας αναλογούν, αλλά δε γίνεται να κάνετε διαφορετικά, εκτός αν βάλετε ένα φρένο, που βέβαια μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα οι σχέσεις σας με κάποια πρόσωπα να μην είναι οι ίδιες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ταλέντο σου να συλλέγεις αποκλειστικές πληροφορίες και χρήσιμα στοιχεία θα σε βοηθήσει αρκετά, ώστε η όποια ενέργεια ή απόφασή σου να είναι σωστά μελετημένη και τέλεια οργανωμένη. Όταν τίποτα δεν ξεφεύγει της προσοχής σου και όλα τα έχεις τσεκάρει, η επιτυχία προς την κατάκτηση, ακόμα κι ενός προσώπου που θέλεις, είναι πολύ κοντά. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να ελέγξεις τα πάθη σου ή τουλάχιστον να μην τα αφήσεις να φανούν προς τα έξω ή να θολώσουν την κρίση σου. Έτσι θα πέσεις μέσα και θα αποκτήσεις αυτό που ποθείς.

Αν είσαι σε σχέση, ο χρόνος που θα περνάς με το ταίρι σου δε θα είναι αρκετός, καθώς η καθημερινότητά σου θα γεμίσει με υποχρεώσεις κι αν εξαιρέσεις κάποιες γιορτές κι αργίες, το υπόλοιπο θα είσαι συνεχώς στους... δρόμους για να τις διεκπεραιώσεις. Εκτός αυτού μπορεί να σας απασχολήσει το θέμα ενός στενού συγγενικού σας προσώπου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ξεκινάς το γλέντι, επειδή ξεφορτώθηκες τον Κρόνο από το ζώδιό σου, γιατί μέχρι να «καθαρίσεις» τελείως από την επίδρασή του, θα πάρει λίγο ακόμα. Αν υποθέσουμε ότι πήρες το μάθημά σου και αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα και ωριμότητα θέματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή, τώρα θα κάνεις το ίδιο και με τις ανάγκες κι επιθυμίες σου. Το μέσα στην τρέλα και τον ενθουσιασμό άτομο που σκορπούσε χρήματα και αισθήματα κανονικά θα έπρεπε να σου έχει τελειώσει. Αν όχι, μην αποπειραθείς να γυρίσεις στις παλιές σου συνήθειες γιατί σύντομα θα ξεμείνεις κι από τα δύο.

Αν είσαι σε σχέση, αφού ο Κρόνος προσπάθησε να σου περιορίσει την προσωπική σου έκφραση και να σε κάνει σκεπτόμενο/η και πιο υπεύθυνο/η, θα κάνει το ίδιο με την οικονομική σου διαχείριση, βάζοντας μαχαίρι σε σπατάλες και αλόγιστα έξοδα. Προετοίμασε λοιπόν το ταίρι σου ότι ό,τι σκορπίσατε, σκορπίσατε και τώρα πρέπει αρχίσετε να μαζεύεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά από 30 περίπου χρόνια, ο Κρόνος έρχεται και πάλι στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου συγκρατημένη αισιοδοξία και την ελπίδα ότι θα ανταμειφθείς για τις προσπάθειές σου κι ενδεχομένως να γίνει. Τώρα είναι ο καιρός να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες, να κινήσεις νήματα και γενικά να αρχίσεις να οργανώνεσαι σε όλους τους τομείς της προσωπικής σου ζωής και δη της ερωτικής. Κυρίως όμως πρέπει να συνειδητοποιήσεις τι αξίζεις! Μετά από τόσο αγώνα, κόπο και δυσκολίες, το να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να έχεις επίγνωση των ικανοτήτων σου είναι το νούμερο 1 για να επιτύχεις τους στόχους σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα πάρεις πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου εκ των πραγμάτων, δεν πρέπει όμως να επιβάλλεις τις θέσεις σου. Το ζήτημα είναι η αναβάθμισή της και για να γίνει αυτό, οφείλεις πρώτα να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε μια προσπάθεια από κοινού να τη βελτιώσετε και να την πάτε ένα βήμα παραπέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος σου ζητά να κάνεις τον απολογισμό σου και να βάλεις σε μια σειρά σκέψεις και συναισθήματα. Να βρεις τι απ’ όλα όσα έκανες και έζησες σου απέφεραν το αποτέλεσμα που επιθυμούσες και τι πήγε στο βρόντο. Το να αναγνωρίσεις κάποια λάθη σου, ακόμα και να αλλάξεις στάση απέναντι στα πράγματα που αφορούν σε προσωπικό επίπεδο είναι το ζητούμενο, με στόχο την ποιοτική σου αναβάθμιση. Ίσως απομονωθείς για ένα διάστημα ή συχνά να αποσύρεσαι από την ενεργό δράση, για να συγκεντρώνεις τις δυνάμεις σου και να ξαναρίχνεσαι στην προσπάθεια.

Αν είσαι σε σχέση, τα εργασιακά αλλά και κάποια θεματάκια υγείας που ενδεχομένως να οφείλονται σε ψυχοσωματικά θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτό το διάστημα. Ο σύντροφός σου βέβαια θα προσπαθήσει να σε στηρίξει όπως μπορεί, μάλλον όμως θα χρειαστεί κι εσύ να αλλάξεις μυαλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Κρόνο στον 11ο οίκο σου καλείσαι να κρατάς μικρό καλάθι όσον αφορά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν κοινωνικά, να αποκτήσεις μια πιο ορθολογική αντίληψη και κρίση και κυρίως να σταματήσεις να τα εξιδανικεύεις για να μην απογοητευτείς. Ο συνδυασμός καρδιάς και μυαλού είναι απαραίτητος προκειμένου να αποκτήσεις όλα όσα ποθείς. Το να δίνεις και να παίρνεις αληθινά αισθήματα και να έχεις μια σχέση όπου υπάρχει σεβασμός και αμοιβαία εκτίμηση είναι το ζητούμενο και για να βρεις το κατάλληλο άτομο, θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο.

Αν είσαι σε σχέση, η υπομονετική και ανεκτική σου φύση δε σε αφήνει ορισμένες φορές να βάλεις φρένο επί τόπου και να δείξεις τα όριά σου στο σύντροφό σου κι όσο δεν το κάνεις, τόσο αυτά παραβιάζονται, λόγω άγνοιας κι όχι κακής πρόθεσης. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα γνωστοποιήσεις. Έτσι και εσύ θα έχεις αυτό που θέλεις κι αυτός θα ξέρει μέχρι ποιου σημείου μπορεί να φτάσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved