Ξέχνα ό,τι ήξερες! Η ηλικία σου δείχνει το ζωδιακό σου ταίρι!

Πες μας πόσο χρονών είσαι, να σου πούμε ποιο ζώδιο σου ταιριάζει

Ξέχνα ό,τι ήξερες! Η ηλικία σου δείχνει το ζωδιακό σου ταίρι!

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το ζώδιο που σου ταιριάζει; Λάθος κάνεις! Έχει κι άλλα να μάθεις! Ένα θα σου πούμε... Άλλο είναι το ζωδιακό σου ταίρι όταν είσαι 20, άλλο στα 30 σου κι άλλο στα 40!

Διάβασε παρακάτω κι ανάλογα με το πόσο χρονών είσαι, θα μάθεις ποιο είναι το κατάλληλο για σένα!

ΚΡΙΟΣ

20-30 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Λέων και ο Τοξότης.
Γιατί; Γιατί είσαι ορμητικός, παθιασμένος, ζεις στο κόκκινο, οπότε αυτά τα ζώδια μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σου.

Από 30-40 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι η Παρθένος κι ο Αιγόκερως
Γιατί; Γιατί σταδιακά ωριμάζεις, γίνεσαι πιο πρακτικός και λιγότερο εγωκεντρικός και έχεις μεγαλύτερη ανάγκη κάποιο ταίρι που θα σε κρατά προσγειωμένο και θα σε ωθεί να κατευθύνεις την ενέργεια τους σε συγκεκριμένα πράγματα.

Από τα 40 και μετά: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Ζυγός κι οι Δίδυμοι
Γιατί; Γιατί ήδη έχεις ωριμάσει και ξέρεις τι θέλεις από μια σχέση. Ο Ζυγός σου καλύπτει το κομμάτι της συντροφικότητας και ο Δίδυμος, ως πιο διανοούμενος, τις πνευματικές σου αναζητήσεις κι ενδιαφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ

20-30 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Αιγόκερως και η Παρθένος.
Γιατί; Γιατί η Παρθένος κι ο Αιγόκερως είναι προσγειωμένοι σαν κι εσένα, όμορφοι και καλοί σύντροφοι. Δεν παρασύρονται συναισθηματικά και δεν έχουν εξάρσεις.

30-40 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι οι Δίδυμοι κι ο Κριός
Γιατί; Γιατί αναπτύσσεις έντονες σεξουαλικές ανάγκες. Ο Κριός με τη φωτιά του κι ο Δίδυμος με τον παιχνιδιάρη χαρακτήρα του σε «ξεκουμπώνουν» ώστε να ζήσεις έντονες ερωτικές εμπειρίες.

Από τα 40 και μετά: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Σκορπιός
Γιατί; Γιατί έχεις αποκτήσει πια όλα αυτά που θεωρείς απαραίτητα για την ευημερία σου και είσαι έτοιμος για μια σταθερή και αξιόπιστη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

20-30 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Ζυγός και ο Υδροχόος
Γιατί; Γιατί σαν ζώδια του αέρα όπως κι εσύ, είναι κοινωνικά, επικοινωνιακά και μοιράζεστε κοινές αντιλήψεις και νοοτροπία.

30-40 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Ταύρος κι ο Κριός
Γιατί; Γιατί αρχίζεις να ωριμάζεις, γνωρίζεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα και τις ανάγκες σου. Ο Ταύρος σου προσφέρει σταθερότητα και ο Κριός σεξουαλική διέγερση.

Από τα 40 και μετά: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Αιγόκερως και ο Τοξότης
Γιατί; Γιατί, πλέον έχεις ηρεμήσει, ωριμάσει και με τον Αιγόκερω έχεις την κοινωνική καταξίωση ενώ με τον Τοξότη τις γνώσεις και ισχυρό αυτοέλεγχο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

20-30 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Σκορπιός και οι Ιχθύες
Γιατί; Γιατί με αυτά τα δύο ζώδια του Νερού μοιράζεστε το ίδιο πάθος και βαθιά συναισθηματική σύνδεση.

30-40 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι οι Δίδυμοι και η Παρθένος.
Γιατί; Γιατί ωριμάζεις και συνειδητοποιείς την αληθινή σου προσωπικότητα, γίνεσαι πιο φιλελεύθερος, χαλαρός και χρησιμοποιείς τη λογική σου μαζί με το συναίσθημα.

Από τα 40 και μετά: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Αιγόκερως
Γιατί; Γιατί χρειάζεται να έχεις τον πλήρη έλεγχο του εαυτού σου κι είναι το μόνο ζώδιο που μπορεί να σου δώσει προστασία και εξασφάλιση.

Μάθε τώρα, αν ταιριάζετε πατώντας ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

20-30 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Κριός και ο Τοξότης
Γιατί; Γιατί μοιράζεστε την ίδια φλόγα του πάθους, τη ζωντάνια και την αγάπη για περιπέτεια.

30-40 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Αιγόκερως
Γιατί; Γιατί γίνεσαι πιο φιλόδοξος, πιο πρακτικός και ενδιαφέρεσαι για τη δημόσια εικόνα σου.

Από τα 40 και μετά: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Ζυγός και ο Σκορπιός
Γιατί; Γιατί έχεις ηρεμήσει, είσαι λιγότερο εγωκεντρικός και προκλητικός κι ο Ζυγός μπορεί να σταθεί δίπλα σου επάξια με την κοινωνικότητα και την αβρότητά του. Με το Σκορπιό κάνετε το αχτύπητο δίδυμο ισχύος – σιγουριάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

20-30 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι η Παρθένος, ο Ταύρος και ο Αιγόκερως
Γιατί; Γιατί είστε ζώδια της Γης, πρακτικοί, λογικοί, συγκροτημένοι, προσγειωμένοι και μοιράζεστε την ίδια ανάγκη για οργάνωση και πρόγραμμα.

30-40 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Σκορπιός και ο Λέοντας
Γιατί; Γιατί, έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις ότι η εμμονή σου με την τάξη και τη λεπτομέρεια σου στερεί πλευρές της ζωής πιο διασκεδαστικές κι ενδιαφέρουσες. Τώρα μπορείς να ζήσεις έντονες στιγμές έρωτα και πάθους, για να αποκτήσεις κι αυτή την εμπειρία.

Από τα 40 και μετά: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Τοξότης
Γιατί; Γιατί έχεις ήδη αναπτυχθεί πνευματικά, έχεις γίνει πιο ελαστική και θέλει να ζήσεις ανεξάρτητα και χωρίς περιορισμούς και πρέπει.

ΖΥΓΟΣ

20-30 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι οι Δίδυμοι κι ο Υδροχόος
Γιατί; Γιατί μαζί τους είσαι ανεξάρτητος να κάνεις ό,τι θέλεις, είστε συμβατοί σεξουαλικά και ιδιαίτερα κοινωνικοί.

30-40 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Σκορπιός και ο Κριός
Γιατί; Γιατί χρειάζεσαι την πρακτικότητα και τη δύναμη των συγκεκριμένων ζωδίων. Σε κάνουν πιο αποφασιστικό και συγκεκριμένο, ενώ το σεξ μαζί τους είναι συνδυασμός αισθησιασμού και πάθους.

Από τα 40 και μετά: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Τοξότης κι ο Ιχθύς
Γιατί; Γιατί, έχεις αποκτήσει σιγουριά και έλεγχο του Εγώ σου και με τον μεν πρώτο μπορεί να ξεφύγεις από τα κλασικά, μέσα από τη γνώση για διάφορους πολιτισμούς και κουλτούρες και με τον δεύτερο να ζήσεις τη ρομαντική σου πλευρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

20-30 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Καρκίνος, ο Ιχθύς αλλά κι ο Αιγόκερως και Παρθένος
Γιατί; Γιατί με τα δυο πρώτα ζώδια του Νερού υπάρχει έντονο συναισθηματικό δέσιμο και κατανόηση, αλλά ελκύεσαι κι από την «ψυχρότητα» και τη λογική διάσταση του Αιγόκερω και της Παρθένου γιατί κάπου σε ισορροπούν.

30-40 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Ταύρος και ο Ζυγός
Γιατί; Γιατί με την ωρίμανση το Εγώ σου γίνεται ιδιαίτερα ισχυρό και είναι τα μόνα ζώδια που έχουν μεγάλη υπομονή και συμβιβαστική διάθεση ώστε να ανεχτούν τον επίμονο κι απόλυτο χαρακτήρα σου.

Από τα 40 και μετά: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Τοξότης κι ο Υδροχόος
Γιατί; Γιατί πια δε διακατέχεσαι από ανασφάλειες, έχεις χαλαρώσει τις τάσεις ελέγχου και μπορείς να εξελιχθείς πλέον πνευματικά.

Μπες τώρα στο e-shop του astrology.gr και παράγγειλε την Αστρολογική Ανάλυση της Σχέσης σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

20-30 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Λέων κι ο Κριός
Γιατί; Γιατί μαζί είστε φωτιά, η σχέση σας δεν είναι τόσο στενή και αλληλεξαρτώμενη και μπορείς να είσαι ανεξάρτητος.

30-40 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι η Παρθένος και οι Δίδυμοι
Γιατί; Γιατί αρχίζεις να ωριμάζεις, δεν είσαι τόσο ανήσυχος όσο παλιά και το μυαλό τους αλλά κι οι γνώσεις τους σε γοητεύουν.

Από τα 40 και μετά: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Ταύρος κι ο Ζυγός
Γιατί; Γιατί πλέον θέλεις να βρεις την ψυχική σου ηρεμία και γαλήνη. Όμως μέχρι να την αποκτήσεις έχεις ξεσπάσματα, σκαμπανεβάσματα και ενίοτε γίνεσαι επιθετικός και μόνο αυτά τα ζώδια μπορείς να συμβιώσεις που έχουν υπομονή και συγκαταβατικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

20-30 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Ταύρος κι η Παρθένος
Γιατί; Γιατί με τα άλλα δυο ζώδια της Γης νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε γνώριμο περιβάλλον. Υπάρχει σύμπνοια μεταξύ σας, κατανόηση και σταθερότητα.

30-40 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Σκορπιός και ο Υδροχόος
Γιατί; Γιατί ο Υδροχόος σε μαθαίνει να ξεφεύγεις από την πεπατημένη, να κοιτάς μπροστά και να πιστέψεις στις δυνατότητές σου. Με τον Σκορπιό, από την άλλη, υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και πολύ καλό σεξ.

Από τα 40 και μετά: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Ιχθύς
Γιατί; Γιατί μόνο αυτός μπορεί να σε βάλει στον κόσμο της φαντασίας, να σου ξυπνήσει τις ευαισθησίες σου και να εκφράσεις με άνεση τη συναισθηματική σου πλευρά.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑτις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

20-30 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι οι Δίδυμοι και ο Ζυγός
Γιατί; Γιατί και τα δύο όπως κι εσύ είστε εγκεφαλικοί τύποι. Πάνω απ’ όλα είστε καλοί φίλοι, υπάρχει αλληλοκατανόηση και διανοητική διέγερση μεταξύ σας.

30-40 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι η Παρθένος κι ο Κριός
Γιατί; Γιατί η μεν Παρθένος σου προσφέρει μια πρακτική, «γήινη» που κάπου έχεις ανάγκη για να ισορροπήσεις και ο μεν Κριός σε κινητοποιεί να αφήσεις τις θεωρίες και να περάσεις στη δράση, κάτι που επίσης σου χρειάζεται.

Από τα 40 και μετά: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Λέων
Γιατί; Γιατί πλέον η προσωπική σου ζωή θέλεις να έχει μια ποιότητα, ενδεχομένως η εργασία σου να χρειάζεται να προβληθεί κι ο Λέων μπορεί να σου προσφέρει και το πρώτο και να σε βοηθήσει στο δεύτερο, με το να σε βάλει σε ένα ισχυρό κοινωνικό κύκλο.

ΙΧΘΥΕΣ

20-30 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Σκορπιός και ο Καρκίνος
Γιατί; Γιατί η σχέση μεταξύ σας είναι στενή, συναισθηματική, παθιασμένη και συχνά θυελλώδης.

30-40 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Ζυγός, ο Κριός και οι Δίδυμοι
Γιατί; Γιατί ο μεν πρώτος σε ισορροπεί και σου προσφέρει αρμονία και ήρεμο περιβάλλον για να λειτουργήσεις, ο δεύτερος τη σεξουαλικότητα και την «επιθετικότητα» που χρειάζεσαι σαν εμπειρία και ο Δίδυμος τη διανόηση και τις γνώσεις του.

Από τα 40 και μετά: Το ιδανικό σου ταίρι είναι η Παρθένος κι ο Αιγόκερως
Γιατί; Γιατί και οι δυο σου προσφέρουν σταθερότητα, σε φέρνουν σε επαφή με την πραγματικότητα, σε βοηθούν να υλοποιήσεις τα όνειρά σου και αναλαμβάνουν τα πρακτικά θέματα που εσύ αρνείσαι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved