Δεν ξέρεις τι δώρο να κάνεις στον καλό σου για του Αγίου Βαλεντίνου; Σου έχουμε προτάσεις…

Το δώρο που πρέπει να του κάνεις για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με το ζώδιό του

Δεν ξέρεις τι δώρο να κάνεις στον καλό σου για του Αγίου Βαλεντίνου; Σου έχουμε προτάσεις…

Δυσκολεύεσαι να διαλέξεις δώρο για τον καλό σου. Μη σκας! Μπορούμε να σε διευκολύνουμε προτείνοντάς σου διάφορα, ανάλογα με το ζώδιό του που σίγουρα θα τον ικανοποιήσουν!

ΚΡΙΟΣ

Ένα "φθαρμένο" τζιν παντελόνι πάντα για τον αγαπημένο σου Κριό θα είναι must και σίγουρα θα το φορέσει μέχρι να... λιώσει!

fotolia 133922407

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα φουρνάκι είναι εξαίρετη επιλογή για τον Ταύρο σου που λατρεύει το καλό φαγητό. Θα φτιάχνει μόνος του γρήγορα αυτό που του αρέσει, προσέχοντας ταυτόχρονα τη γραμμή του.

tauroscook

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας φορητός φορτιστής (power bank) smartphone για το Δίδυμό σου είναι δώρο... Θεού. Μικρός και πρακτικός, θα τον κουβαλάει πάντα μαζί του και δε θα χάνει τηλεφώνημά σου ποτέ, επειδή του έπεσε η μπαταρία.

didumosphonecharger

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τι θα έλεγες για μια ψηφιακή κορνίζα; Ο Καρκίνος σου θα τη λατρέψει, αφού θα μπορεί να βλέπει καθημερινά όμορφες στιγμές των δυο σας ή των προσώπων που αγαπά!

karkinosdigitalframe

ΛΕΩΝ

Ο καλός σου Λέων είναι λάτρης του καφέ, οπότε μια μηχανή παρασκευής είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για να μπορεί να απολαμβάνει τον αγαπημένο του ρόφημα. Αν πάλι δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα, παράγγειλε μια κούπα αποκλειστικά για το ζώδιό του.

Untitled design 34 1024x1024

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δώσε χρώμα στο συνηθισμένο του ντύσιμο αγοράζοντάς του ένα γιλέκο ή μια χρωματιστή γραβάτα (ή και τα δύο). Αν είναι πιο σπορ τύπος, τότε αγόρασε στον Παρθένο σου μία καινούργια και πιο μοδάτη αθλητική φόρμα. Άνεση κι εμφάνιση!

parthenosvest

ΖΥΓΟΣ
Μια σειρά περιποίησης προσώπου δεν είναι κακή ιδέα για το Ζυγό σου! Αρκεί να του τονίσεις ότι φροντίζεις ώστε να διατηρήσει την ομορφιά του κι όχι να βελτιώσεις τις ατέλειές του!

zugosfacecare

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εφ' όσον ξέρεις ότι τον εξιτάρουν τα μυστήρια και τα απόκρυφα, μια καλή ιδέα θα ήταν να του αγοράσεις μια προσωπική καρμική ανάλυση για να βρει τις απαντήσεις στα βαθύτερα ερωτήματά του.

4e016df779a93 1024x1024

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν ο Τοξότης σου είναι funky σίγουρα ένα ζευγάρι τιράντες κι ένα παπιγιόν σε έντονα χρώματα θα του άρεσαν πολύ. Αλλιώς, αγόρασέ του ένα ζευγάρι αρβυλάκια!

toxotisarvula

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο κύριος Αιγόκερως είναι λίγο δύσκολος (άσε που μπορεί να μην γιορτάζει καν την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου), οπότε κάνε επίσκεψη στην πλησιέστερη κάβα και αγόρασέ του ένα μπουκάλι ουίσκι. Όσο πιο παλιό, τόσο πιο καλό!

aigokerwsouiski

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο αγαπημένος σου Υδροχόος μεν είναι γκατζετάκιας όμως πιθανόν να αδιαφορεί για πρακτικές του ανάγκες, οπότε εσύ που τον αγαπάς και τον προσέχεις θα πρέπει να του πάρεις κάτι ανάλογο όπως πχ, ένα πουλόβερ, ένα πουκάμισο ή κάλτσες.

udroxoospullover

ΙΧΘΥΕΣ
Ο αγαπημένος σου Ιχθύς θα λατρέψει ένα θεραπευτικό μασάζ, οπότε μην αργείς και κλείσε του ένα ραντεβού για υδρομασάζ, ρέικι, σιάτσου ή ρεφλεξιολογίας. Μη σου πω να κλείσεις και για σένα και να το κάνετε παρέα!!!!

ix8usmassage

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved