Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός, του ζωδιακού... Υπάρχει;

Κι αν υπάρχει, τι ζώδιο είναι;

Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός, του ζωδιακού... Υπάρχει;

Θέλεις κάποιον να είναι τα πάντα όλα, και σωστός, και έξυπνος, και πρόστυχος, και γοητευτικός, και κύριος, και μάγκας αλλά, όπως λέει και το γνωστό τραγούδι «Ο τέλειος άντρας» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! Όπως, δεν υπάρχει ούτε τέλεια γυναίκα, ούτε και τέλειο ζώδιο!

Εμείς, εμπνευστήκαμε από τους στίχους του συγκεκριμένου τραγουδιού και αποδώσαμε στο κάθε αρσενικό του ζωδιακού τα ανάλογα επίθετα (προσθέσαμε και τα δικά μας, βέβαια), για να σε διευκολύνουμε στην επιλογή σου.

Όμως, μην ξεχνάς ότι, εκτός από το ζώδιό του, ανάλογη αξία έχει κι ο Ωροσκόπος και το υπόλοιπο ωροσκόπιό του, που με απλά λόγια σημαίνει ότι μπορείς να έχεις 3 σε 1.... Δε σε χαλάει!

Γι’ αυτό φίλη μου, "διώξε την Παρθένο" από μέσα σου και μην αναλώνεσαι στο κυνήγι της τελειότητας. Διάλεξε έναν που είναι πιο κοντά στα στάνταρ σου, κάτσε μαζί του και μη ζητάς πολλά.

ΚΡΙΟΣ
Ο macho man, το μαγκάκι, ο άντρας που δεν κολλάει πουθενά, μαχητικός, διεκδικητικός, που θα βάλει... φωτιά στο κρεβάτι σου (κι όπου αλλού του έρθει, ανάλογα την κάψα της στιγμής)!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο απλός, ο «βράχος», ο σταθερός, ο αξιόπιστος, ο επίμονος, ο «είσαι δικιά μου και τέλος», ο γεμάτος ηδυπάθεια και αντοχή, πρόθυμος να σου χαρίσει ατέλειωτες ώρες απολαύσεων που δε φαντάστηκες!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο εύστροφος, ο αεικίνητος, ο πάντα έφηβος, ο «ξέρω τι θέλεις κι ας μην το έχεις αντιληφθεί εσύ ακόμα», ο άντρας «μίλα μου κι άλλο», φιλομαθής κι έτοιμος να σου μεταφέρει τις γνώσεις του και τις νέες σεξουαλικές εμπειρίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο teddy bear, στοργικός και προστατευτικός, και κάπου-κάπου επιθετικός, ο αγαπησιάρης, που, εκτός του ότι θα σου κάνει... μακαρόνια με κιμά για να φας, μπορεί να σου προσφέρει και πολλές αισθησιακές στιγμές!

ΛΕΩΝ
Ο «άρχοντας», ο γενναιόδωρος κι υπερήφανος άντρας, ο extra large, που μαζί του θα καταλάβεις τι σημαίνει καλή ζωή και θα σε έχει κορώνα στο κεφάλι του και βασίλισσα στο κρεβάτι του...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο έξυπνος, ο οργανωτικός, ο «άστο πάνω μου» άντρας, θα κατεβάσει τα σκουπίδια, θα αλλάξει τη λάμπα, θα αναλάβει τα φοροτεχνικά σου, υπάκουος και έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο κρεβάτι, για να σε ευχαριστήσει...

Οι αρετές και τα χαρίσματα των αντρών του ζωδιακού

ΖΥΓΟΣ
Ο bon viveur, ο τζέντλεμαν, ο άντρας με τους καλούς τρόπους και το αξεπέραστο στυλ, γοητευτικός, προσέχει πάντα τις αλλαγές στα μαλλιά ή το καινούργιο φόρεμα της καλής του, με master στην τέχνη φλερτ και της ηδονής!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο sexy άντρας ο πρόστυχος, ο ζηλιάρης, ο πιστός, ο αποφασιστικός, ο θεληματικός, ο «καρφώνω με το βλέμμα», ο «σε θέλω και θα σε πάρω». Η έντονη σεξουαλικότητα και το πάθος του, απλά δεν υπάρχουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο αληθινός, ο λίγο αλήτης, λίγο άστατος, αλλά και καλόκαρδος, ο περιπετειώδης και λίγο τρελός, ο «είμαι παντού και πουθενά», ο χύμα, ο παιχνιδιάρης κι ιδιαίτερα εφευρετικός στο σεξ, που υπόσχεται να επεκτείνει τους ορίζοντές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο άψογος, ένας κύριος με τα όλα του, υπεύθυνος και σωστός, αλλά και σκληρός, που δεν του το ‘χεις αλλά μπορεί να σε κάνει να παραμιλήσεις στο κρεβάτι, αφού όσο ζει, μαθαίνει και εξασκείται σε τεχνικές και στάσεις...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο διαφορετικός από τους άλλους, ο προχωρημένος, ο απρόβλεπτος, ο αντιδραστικός, ο άντρας που σου εγγυάται ότι δεν πρόκειται μαζί του να βαρεθείς, αφού θα βρίσκει καινούργιους τρόπους να σε απογειώνει σεξουαλικά, ακόμα και βγαλμένους από το μυαλό του...

ΙΧΘΥΕΣ
Ο γλυκός, ο τρυφερός, ο ευαίσθητος, ο άντρας που θα σε νιώσει και θα σε παρηγορήσει, που θα σε κάνει να ζήσεις το παραμύθι σου με αυτόν στο ρόλο του πρίγκιπα και με τη φαντασία του θα σε βάλει σε άλλα μονοπάτια ερωτισμού και αισθησιασμού.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved