Ζώδια και σχέσεις: Μάθε τα αρνητικά του κάθε ζωδίου και προετοιμάσου!

Τα αρνητικά στοιχεία του κάθε ζωδίου, όταν είναι σε σχέση!

Ζώδια και σχέσεις: Μάθε τα αρνητικά του κάθε ζωδίου και προετοιμάσου!

Τα καλά των ζωδίων, πάνω κάτω, τα ξέρεις! Άλλο είναι σεξουαλικό, άλλο επικοινωνιακό, γοητευτικό, έξυπνο, συναρπαστικό, διασκεδαστικό και τόσα άλλα. Τι γίνεται όμως με τα κακά; Τα γνωρίζεις ή θα τα διαπιστώσεις στην πορεία, όταν βρεθείς σε μια σχέση με κάποιο από αυτά;

Ευκαιρία, λοιπόν, να μάθεις και τα αρνητικά τους για να προετοιμαστείς κατάλληλα!

Κριός: Άπαξ και κατακτήσει το στόχο, στην προκειμένη εσένα, του φεύγει κάθε ενδιαφέρον. Οπότε, θα πρέπει να βρει κάποιον άλλον στόχο (όχι απαραίτητα πρόσωπο) για να κυνηγήσει. Αλλιώς, θα είναι μέσα στα νεύρα ή τη βαρεμάρα.

Ταύρος: Είναι αγύριστο κεφάλι και δεν αλλάζει γνώμη, ακόμα κι αν κατέβει ο Θεός ο ίδιος για να τον πείσει. Στυλώνει τα πόδια στο έδαφος και δεν κάνει ούτε μισό βήμα παραπέρα. Με αυτή την έννοια, αν διαφωνεί μαζί σου εσύ θα πρέπει να υποχωρήσεις κι ας έχεις όλα τα δίκια.

Δίδυμοι: Είναι ερωτιάρης. Μπορεί να σε αγαπά και να σε νοιάζεται, αλλά το ότι είναι «αγκαζέ» δεν τον εμποδίζει να φλερτάρει σε κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί ανάμεσα σε κόσμο, ακόμα κι αν δεν είναι πονηροί οι σκοποί του.

Καρκίνος: Είτε είναι εξαρτώμενος είτε θέλει να εξαρτάσαι εσύ από αυτόν. Αποτέλεσμα, θέλει να βρίσκεται διαρκώς και παντού μαζί σου κι όταν δεν γίνεται, θα γκρινιάζει και θα παραπονιέται ή θα σε παίρνει διαρκώς τηλέφωνο να μάθει τι κάνεις κι αν είσαι καλά.

*Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Έχει προοπτική η σχέση σας; Οι απαντήσεις είναι εδώ**

Λέων: Προσποιείται ότι ακούει αυτό που σε απασχολεί, όμως τις περισσότερες φορές είναι τόσο απορροφημένος από τον εαυτό του που δεν τον ενδιαφέρουν τα προβλήματά σου και απλά περιμένει να τελειώσεις για να σου πει τα δικά του.

Παρθένος: Πάντα θα βρίσκει κάτι να σου προσάψει, κάτι να κρίνει για το οποίο είναι χάσιμο χρόνου να κάνεις κουβέντα, αφού στο τέλος, όχι μόνο δε θα αποφύγεις τον τσακωμό, αλλά θα χαρακτηριστείς ανώριμος/η ή παράλογος/η για τις αντιδράσεις σου.

Ζυγός: Συμφωνεί συνεχώς μαζί σου, ιδιαίτερα αν είσαι εκνευρισμένος/η ή αν νιώθεις αδικημένος/η και προσπαθεί να σε καλμάρει αλλά, αν χρειαστεί να πάρει ανοιχτά θέση, θα κρατήσει ουδέτερη στάση και δε θα σε υποστηρίξει.

tumblr ml71usYgRR1rrc81po1 500

Σκορπιός: Ζηλεύει πολύ και μεγαλοποιεί τις καταστάσεις. Ακόμα κι αν σε σταματήσει κάποιο άτομο στο δρόμο να σου ζητήσει οδηγίες ή σε ρωτήσει κάτι ο/η ταμίας του σουπερμάρκετ, μπορεί να μην αντιδράσει εκείνη τη στιγμή, όταν όμως μείνετε οι δυο σας, θα κάνει λες και ξενοκοιμήθηκες.

*Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Έχει προοπτική η σχέση σας; Οι απαντήσεις είναι εδώ**

Τοξότης: Ακόμα και αν είναι ερωτευμένος και θεωρεί ότι είσαι το Τέλειο, αφού δεν του στερείς θεμελιώδεις ελευθερίες, συχνά θα νιώθει ότι περιορίζεται μαζί σου, ότι χάνει ευκαιρίες ή στερείται προοπτικών. Γι’ αυτό θα γκρινιάζει ότι θέλει περισσότερο χώρο και χρόνο να κάνει τα δικά του.

Αιγόκερως: Υποστηρίζει ότι μπορεί να χειριστεί τα πάντα μόνος του γι’ αυτό δε θα σου ζητήσει βοήθεια ή ηθική στήριξη. Θα παιδεύεται και θα κοπανιέται μέχρι να βρει την άκρη, παραμερίζοντάς σε, οπότε από ένα σημείο και μετά θα αισθάνεσαι άχρηστος/η και ανίκανος/η.

Υδροχόος: Από ένα χρονικό σημείο και μετά το ερωτικό του ενδιαφέρον είναι ανύπαρκτο και θα σε αντιμετωπίζει σαν φιλικό του πρόσωπο κι όχι σαν τον/ην σύντροφό του. Θα κάνει πλάκα μαζί σου, θα μοιράζεται τις ιδέες του, όμως μην απορήσεις αν, αντί για φιλιά κι αγκαλιές, αρχίσει τα χτυπήματα στην πλάτη.

Ιχθύες: Είναι τόσο χαοτικός και το κεφάλι του κατακλύζεται από σκέψεις, όνειρα και φαντασίες που συχνά απορροφιέται και χάνεται, ξεχνώντας τελείως την ύπαρξή σου. Και να καίγεσαι, αν είναι αλλού, δε θα το καταλάβει.

Διάβασε επίσης την Ημερήσια Ερωτική προβλέψη για το ζώδιο σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved