Είσαι γυναίκα Λέων; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Τι χαρακτηρίζει τη γυναίκα Λέοντα ερωτικά και με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο;

Είσαι γυναίκα Λέων; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Μεγαλόπρεπη, λαμπερή, φλογερή, περήφανη, με έντονο ταμπεραμέντο, η Λιονταρίνα, σίγουρα ξέρει πώς να κερδίζει την προσοχή του αντρικού φύλου. Η Λέαινα είναι μια γυναίκα με μοναδικό στυλ και απίστευτη ζωντάνια, πρόθυμη να χαρίσει την καρδιά της σε όποιον την κάνει βασίλισσα. Λάτρης της πολυτέλειας, της χλιδής και της καλοπέρασης, δεν μπορεί να αντέξει τις μιζέριες και τις τσιγκουνιές, ούτε μια κατάσταση μετριότητας. Θέλει να πρωταγωνιστεί, όλα τα φώτα να είναι στραμμένα πάνω της και ανταμείβει γενναιόδωρα με άφθονη αγάπη και πίστη αυτόν που θα την βάλει δίπλα του στο θρόνο. Μπορεί να βγάλει μια υπερβολή, εγωκεντρισμό, αλαζονεία ή υπεροψία, όταν αμφισβητείται η μοναδικότητά της ή νιώθει ότι δεν είναι το επίκεντρο ενδιαφέροντος του άντρα που αγαπά.

Αν είσαι γυναίκα Λέων, δες παρακάτω με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο για ερωτική σχέση.

Κριός
Ο Κριός είναι μια πολύ ελκυστική επιλογή για σένα, τόσο ως εραστής, όσο κι ως φίλος και κάνετε ένα ακαταμάχητο ζευγάρι. Ως ζώδια της φωτιάς, η σεξουαλική χημεία μεταξύ σας είναι έντονη, είστε εξωστρεφείς, μέσα την ενέργεια και τον ενθουσιασμό και σας αρέσουν σχεδόν τα ίδια πράγματα. Το μόνο κακό είναι ο έντονος εγωισμός σας που μπορεί να φέρει κόντρες και ανταγωνισμούς, όπου ο καθένας σας θα πιστεύει ότι έχει δίκιο και δε θα είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει. Αν συνειδητοποιήσετε ότι η σχέση απαιτεί προσπάθεια για το κοινό καλό και δεν λειτουργεί, αν ο καθένας κοιτά το Εγώ του ή το προσωπικό συμφέρον, τότε θα καταφέρετε να είστε μαζί για αρκετό καιρό.

Ταύρος
Με τον Ταύρο ίσως η σχέση σας ξεκινήσει ως φιλική αλλά έχει πολλές προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, καθώς αμφότεροι είστε καλόκαρδοι και προστατευτικοί, με τάση για καλοπέραση. Επιπλέον, ο συγκεκριμένος άντρας έχει υπομονή και δεν είναι ανταγωνιστικός, κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσεις ενώ και σεξουαλικά είστε αρκετά ταιριαστοί. Επίσης, είναι διατεθειμένος να «δουλέψει» για να αυξήσει ή να δημιουργήσει περιουσία και να σου προσφέρει όσα μπορεί, αρκεί να τον κρατάς συναισθηματικά ασφαλή.

Δίδυμοι
Ο συγκεκριμένος συνδυασμός θα μπορούσε να λειτουργήσει σε πολλά επίπεδα κι οι διαφορές σας ενδεχομένως να κρατούν τη σχέση σε εγρήγορση, κάτι που τουλάχιστον ο άντρας Δίδυμος χρειάζεται για να μην χάνει το ενδιαφέρον του. Τόσο αυτός όσο κι εσύ, έχετε ανάγκη από ανεξαρτησία και αυτονομία γι’ αυτό μαζί του δε θα έχεις θέματα ζήλειας και ελέγχου. Το μόνο που ίσως δεν αντέξεις είναι η αδιαφορία του για τις δικές σου υψηλές επιδιώξεις ή το δημόσιο πρεστίζ. Για όσο διάστημα όμως είστε μαζί, θα περάσετε καλά.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος θαυμάζει την καλόκαρδη και γενναιόδωρη φύση σου και μπορεί να σε ελκύσει, καθώς κι αυτός, όπως κι εσύ, αναζητά μια σοβαρή σχέση. Η κυκλοθυμία όμως, η γκρίνια ή η μιζέρια που τον πιάνει ώρες-ώρες θα σου ασκήσουν αρκετή συναισθηματική πίεση και ίσως στο τέλος δεν αντέξεις. Επίσης, η ανάγκη σου για κοινωνικότητα και διασκέδαση σε πολυτελή ή ξεχωριστά μέρη, με ιδιαίτερο κόσμο δεν ταυτίζεται με τη δική του που είναι πιο σπιτίσια και οικογενειακή. Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να τον έχεις στη ζωή σου σαν φίλο παρά σαν εραστή.

Λέων
Ίσως είστε από τα λίγα ζευγάρια του ίδιου ζωδίου που ταιριάζετε άψογα μαζί. Ο καθένας από σας θα πάρει ασυναίσθητα το ρόλο του βασιλιά και της βασίλισσας, αντίστοιχα και θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε το δικό σας βασίλειο. Διαισθάνεστε πότε ο ένας έχει ανάγκη για στήριξη, φιλοφρονήσεις ή ψυχολογικό ανέβασμα και πότε για προσγείωση, χωρίς αισθάνεστε ότι να χάνετε κάτι από την μεγαλοπρέπεια ή την περηφάνια σας ή ξεπέφτετε στα μάτια του άλλου. Οι δυνατότητες αυτής της σχέσης είναι ατελείωτες, αν ορίσετε τομείς κι αρμοδιότητες όπου ο καθένας σας θα έχει το γενικό πρόσταγμα.

Παρθένος
Ο άνδρας Παρθένος μπορεί να σου προσφέρει πολλά, κυρίως σε πρακτικό επίπεδο, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα σε αφήσει να ανακατευτείς με δουλειές της καθημερινότητας ή γραφειοκρατικά θέματα που σε «κουράζουν». Επίσης, είναι ειλικρινής, επιμελής και ξέρει πώς να σε κρατά στη γη. Από την άλλη βέβαια, ο μετρημένος και συνετός του χαρακτήρας έρχεται σε σύγκρουση με το φλογερό σου ταμπεραμέντο και την τάση σου για ντόρο ή υπερβολές κι αυτό δε θα σου αρέσει καθόλου. Κυρίως όμως δεν μπορείς να αποδεχτείς την κριτική του, οπότε μάλλον η σχέση αυτή δε θα προχωρήσει.

Ζυγός
Ελκύεσαι πολύ από τον Ζυγό, καθώς είναι στιλάτος, γοητευτικός, με εκλεπτυσμένα γούστα, ιδιαίτερα κοινωνικός και ένας από τους λίγους που μπορεί να καταλάβει την ανάγκη σου για «ευ ζην». Η συναρπαστική κοινωνική ζωή, οι διασκεδάσεις αλλά κι η σεξουαλική σας χημεία θα σας βοηθήσουν να εξομαλύνετε τις όποιες δυσκολίες της σχέσης. Να θυμάσαι ότι μπορεί να δείχνει η ψυχή του πάρτι αλλά πάντα ψάχνει τον ρομαντισμό και την αληθινή αγάπη. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για έναν άντρα που θα μοιράζεσαι μαζί του όλα τα παραπάνω, τότε αυτός σου ταιριάζει απόλυτα.

Σκορπιός
Η σεξουαλική έλξη ανάμεσα σε σένα κι έναν Σκορπιό είναι ιδιαίτερα έντονη και σίγουρα η όποια σχέση σας θα είναι αρκετά συναρπαστική. Και οι δύο είστε ανταγωνιστικοί, απλά εσύ είσαι εξωστρεφής κι αυτός όχι, οπότε είναι πολύ πιθανό να επιχειρήσει να σε χειριστεί, πηγαίνοντάς σε εκεί που θέλει, ενώ εσύ θα πιστεύεις ότι κρατάς τα ηνία. Επιπλέον, σιχαίνεται την υπερβολή και την επίδειξη κι ενδεχομένως να γίνει πολύ σκληρός κι απότομος μαζί σου, αν κάθε φορά που κυκλοφορείτε μαζί δημιουργείται γύρω σας ντόρος. Μπορεί για σταθερό δεσμό να μην ταιριάζετε, ως επαγγελματικοί συνεργάτες όμως, δεν θα έχετε αντίπαλο.

Τοξότης
Ο άντρας Τοξότης είναι αναμφίβολα από τους πιο κατάλληλους για σένα, καθώς ο ενθουσιασμός του, το χιούμορ του κι η ταξιδιάρικη φύση του, σε κάνουν να λειτουργείς χαλαρά, να θέλεις να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, μακριά από πρωτόκολλα και τυπικότητες. Είναι εξίσου ανοιχτόμυαλος, δραστήριος, ερωτιάρης και παιχνιδιάρης. Αν δε σε ενοχλεί η παντελής αδιαφορία του για τη χλιδή, τη μεγάλη ζωή και το «καθωσπρέπει» φέρσιμο ή ντύσιμο, τότε σίγουρα η σχέση σας θα αντέξει στο χρόνο. Αν νιώθεις ότι, ανά πάσα στιγμή, συνοδευόμενη από αυτόν, μπορεί να σε «προσβάλλει» με το απρεπές χιούμορ του ή τη χύμα συμπεριφορά του, τότε μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς αλλού.

Αιγόκερως
Όταν συναντάς έναν Αιγόκερω, ενδεχομένως να νιώθεις ότι έχετε μια βαθιά σύνδεση και κατανόηση και πράγματι μπορείς να κάνεις μια σχέση που θα διαρκέσει μαζί του. Είναι έξυπνος, σοβαρός, ώριμος, προσγειωμένος, έμπειρος και κυρίως φιλόδοξος, κάτι που εκτιμάς ιδιαίτερα σε έναν άντρα, καθώς πάντα αναζητά τρόπους να αναρριχηθεί επαγγελματικά, κοινωνικά και οικονομικά και δεν αρκείται σε αυτά που έχει. Εσύ πάλι γι’ αυτόν δείχνεις η ιδανική γυναίκα που μπορεί να σταθεί στο πλευρό του, να τον συνοδεύει σε κοινωνικές εκδηλώσεις και γκαλά, χωρίς το φόβο ότι θα τον εκθέσει. Αν είσαι αληθινή κι ειλικρινής απέναντί του και τον αγαπήσεις πραγματικά, όχι γι’ αυτά που μπορεί να σου προσφέρει, τότε θα είναι το ιδανικό ταίρι για σένα.

Υδροχόος
Όπως σε όλα τα απέναντι ζώδια, έτσι και σε σας υπάρχει μια ισχυρή έλξη αλλά και άπωση. Σε τραβά το δημιουργικό κι αντισυμβατικό του πνεύμα, οι προχωρημένες ιδέες κι αντιλήψεις κι ενδόμυχα ίσως ζηλεύεις το ότι κάνει ό,τι θέλει, όπως το θέλει, όποτε το θέλει. Από την άλλη όμως, όλο αυτό κάπου σε χαλάει, αφού δε δείχνει διατεθειμένος να κάνει καμία υποχώρηση και να συμβιβαστεί. Ο Υδροχόος βάζει μπροστά το γενικό καλό κι ίσως αδιαφορεί για το δικό σας, ενώ δεν αποκλείεται να «στραπατσάρει» τελείως τον εγωισμό σου εφ’ όσον δεν πρόκειται να ακούσεις φιλοφρονήσεις και κομπλιμέντα από το στόμα του. Πάντως, η σχέση μαζί του, για όσο διαρκέσει, θα είναι μια εμπειρία ζωής.

Ιχθύες
Η σχέση με έναν άνδρα Ιχθύ θα είναι σαν σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων. Ενώ εκτιμάς τη βαθιά συναισθηματική του φύση, υπάρχει μια πλευρά του που απλά δεν γίνεται να συμβαδίσεις μαζί της. Δεν έχετε κοινούς στόχους, επιδιώξεις, αντιλήψεις ή οπτική των πραγμάτων, με αποτέλεσμα να τον βλέπεις ορισμένες φορές σαν «εξωγήινο ον» και να μην μπορείς να τον καταλάβεις. Κάτω από τις κατάλληλες προϋποθέσεις, υπάρχει περίπτωση να ζήσετε ένα έντονο ερωτικό ειδύλλιο, που όμως θα έχει σύντομη ημερομηνία λήξης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved