Είσαι γυναίκα Καρκίνος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Τι χαρακτηρίζει τη γυναίκα Καρκίνο ερωτικά και με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο;

Είσαι γυναίκα Καρκίνος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Αισθησιακή, θηλυκή, με σέξι καμπύλες και ταυτόχρονα πιστή, ζεστή και αγαπησιάρα, η γυναίκα Καρκίνος συχνά γίνεται το αντικείμενο του πόθου των αντρών. Το σπίτι της είναι το κάστρο της, το οποίο θέλει να είναι καθαρό και μαζεμένο ενώ η μαγειρική της μπορεί να επιβεβαιώσει το ρητό «ο έρωτας περνάει από το στομάχι». Συναισθηματική, ρομαντική, στοργική, ευαίσθητη, εσωστρεφής, γεννημένη για να γίνει μάνα, προσφέρει απεριόριστη φροντίδα και περιποίηση και κάνει τους πάντες γύρω της να νιώθουν ασφαλείς και προστατευμένοι. Αναζητά το έτερο ήμισυ που θα μείνει για πάντα δίπλα της και θα μπορέσει να δημιουργήσει μαζί του οικογένεια. Ωστόσο, ορισμένες φορές, αν αισθανθεί ότι δεν παίρνει την εκτίμηση και την αγάπη που θέλει, γίνεται κυκλοθυμική και γκρινιάρα.

Αν είσαι γυναίκα Καρκίνος, δες παρακάτω με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο για ερωτική σχέση.

Κριός
Δείχνετε ένα μάλλον «αφύσικο» ζευγάρι, καθώς ο άντρας Κριός είναι ανυπόμονος, δραστήριος και ιδιαίτερα ενεργητικός σε αντίθεση με σένα. Επίσης, εσύ θα έχεις την τάση να προσκολληθείς πάνω του, ενώ αυτός θέλει να νιώθει ελεύθερος και ανεξάρτητος. Παρά το ότι μπορεί να γεννηθεί έντονη σεξουαλική έλξη ανάμεσά σας, καθώς σου βγάζει την εικόνα του αιώνιου αρσενικού και τονίζει τη θηλυκή δική σου, θα είναι δύσκολο να παραμείνετε μαζί για καιρό, εκτός αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις τους ρυθμούς του και να δραστηριοποιηθείς και εκτός σπιτιού. Αν προτιμήσεις την βολή του χώρου σου, τότε το ενδιαφέρον του θα φύγει πολύ σύντομα.

Ταύρος
Υπάρχει αμοιβαία έλξη με τον Ταύρο και μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη σχέση, αφού και οι δυο είστε του σπιτιού, της βολής και αναζητάτε την συναισθηματική σας ασφάλεια. Αν και πιο βαρύς σαν χαρακτήρας και λιγότερο εκδηλωτικός, κάτι που συχνά θα σου προκαλεί γκρίνια, από τη στιγμή που θα αποφασίσει να μοιράσει το χρόνο και το χώρο μαζί σου, θα σημαίνει ότι τα αισθήματά του για σένα είναι βαθιά. Εσύ θα χαίρεσαι να του μαγειρεύεις και να τον κανακεύεις κι αυτός να κάνει τα μερεμέτια ή άλλες επιδιορθώσεις του σπιτιού, οπότε αυτός ο συνδυασμός πολύ πιθανόν να οδηγήσει σε συμβίωση ή γάμο. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι η αδράνεια που μπορεί να πέσετε.

Δίδυμοι
Αν και δίπλα – δίπλα στο ζωδιακό, κατά βάση είστε δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι που λόγω των αντιθέσεών σας, ίσως υπάρξει ερωτική έλξη και μιας κι ο Δίδυμος έχει μια πλευρά συναισθηματική μπορεί να τα βρείτε, αλλά για λίγο. Επειδή είναι εξωστρεφής, κοινωνικός, επικοινωνιακός και θέλει να κινείται, ενώ εσύ εσωστρεφής, του σπιτιού και της θαλπωρής, από ένα σημείο και μετά θα αρχίσει να βαριέται. Αλλά κι εσύ βλέποντας της άνεσή του να συναναστρέφεται και να φλερτάρει, θα ζηλεύεις και δε θα του έχεις καμία εμπιστοσύνη.

Καρκίνος
Με μια πρώτη εκτίμηση, θα έλεγε κάποιος ότι ταιριάζετε. Ωστόσο, η ευαισθησία, ο συναισθηματισμός, η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια που έχετε κι οι δυο, δεν κάνουν εύκολα διακριτούς τους ρόλους άντρα-γυναίκα μέσα στη σχέση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σε καλύψει ή νιώθεις ότι δίνεις πολύ αγάπη και στοργή που δεν την παίρνεις πίσω, καθώς ψάχνεις έναν άντρα που θα σε στηρίξει και θα μπορείς να χωθείς στην αγκαλιά του ανά πάσα στιγμή κι όχι το αντίθετο.

Λέων
Τόσο ερωτικά όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο ταιριάζετε με τον άντρα Λέοντα, όμως η αποδοχή του χαρακτήρα του θα είναι η μεγαλύτερή σου πρόκληση. Αυτός ο άνδρας είναι πολύ παθιασμένος και φλογερός εραστής, όπως επίσης πιστός και γενναιόδωρος, κάτι που ακουμπά στην ανάγκη σου να παίρνεις αγάπη και φροντίδα. Εάν μπορέσεις να υποστηρίξεις τη δική του ανάγκη να είναι στο προσκήνιο, να συγκεντρώνει όλη την προσοχή πάνω του, να τον συνοδεύεις στις κοινωνικές του εκδηλώσεις αλλά να μένεις πίσω από τα φώτα, στηρίζοντάς τον και τονώνοντας συνεχώς την αυτοπεποίθησή του, τότε οι πιθανότητες να κρατήσει η σχέση σας είναι πολλές.

Παρθένος
Με τον άνδρα Παρθένο θα διαπιστώσεις ότι έχετε αρκετά κοινά, καθώς κι αυτός δεν είναι πολύ του έξω και των κοινωνικών συναναστροφών, όπως επίσης, αποπνέει μια αίσθηση ηρεμίας που σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Είναι τακτικός, καθαρός, νοικοκύρης και μπορείς να βασιστείς πάνω του, αφού είναι πρόθυμος να οργανώσει και να αναλάβει όλα τα πρακτικά σας θέματα. Το μόνο του «κακό», είναι πολύ προσγειωμένος και όχι τόσο του συναισθήματος, αλλά αυτό θα είναι η δική σου... αποστολή. Είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς για σχέση.

Ζυγός
Με τον άντρα Ζυγό θα έχεις την αίσθηση ότι αλληλοσυμπληρώνεστε. Ο άντρας αυτός είναι κοινωνικός και ερωτιάρης και μπορεί να σε παρασύρει σε έναν άλλο τρόπο ζωής. Επίσης είναι ρομαντικός, γλυκομίλητος και ευγενικός, κάτι που εκτιμάς απεριόριστα. Είναι σημαντικό όμως να θυμάστε και οι δύο ότι έχετε ανάγκη να παίρνετε και να δίνετε αγάπη. Αν του δείξεις τι αισθάνεσαι, θα το εισπράξεις στο δεκαπλάσιο. Είναι ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς.

Σκορπιός
Με αυτό τον άντρα μοιάζετε πολύ σαν χαρακτήρες, καθώς οι διαθέσεις σας είναι κυμαινόμενες, είστε εσωστρεφείς, ερωτικοί, αισθησιακοί και δεν ξεχνάτε ποτέ, είναι λογικό λοιπόν να υπάρξει έντονη σεξουαλική έλξη μεταξύ σας. Θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και φυσικά θα σου σταθεί σαν βράχος. Το δύσκολο θα είναι να τον χειριστείς και να καταφέρεις να του αλλάξεις άποψη, σε περίπτωση που διαφωνείς μαζί του, αφού είναι αρκετά ισχυρογνώμων και απόλυτος. Αν ξεπεράσετε την εσωστρέφειά σας και δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον, τότε έχετε μεγάλες πιθανότητες να πάτε τη σχέση πολύ μακριά.

Τοξότης
Είναι από τους χειρότερους συνδυασμούς, όχι απλά γιατί είστε δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά γιατί δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής. Αυτός ο άνδρας είναι περιπετειώδης, αυθόρμητος, ανήσυχος, θέλει να βρίσκεται συνέχεια σε κίνηση και δράση και φυσικά όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν είναι από εκείνους που λατρεύουν να μένουν στο σπίτι και να ανταλλάσσουν αγκαλιές και φιλιά. Μπορεί για σύντομο χρονικό διάστημα να το απολαύσει, αργότερα όμως θα βαρεθεί και θα φύγει.

Αιγόκερως
Παρότι απέναντι ζώδια, το οποίο από μόνο του δείχνει αντιθέσεις και εντάσεις, μπορεί κάλλιστα να κάνει τον συνδυασμό σας απόλυτα επιτυχημένο. Ο Αιγόκερως, ως φιλόδοξος και «επαγγελματίας» θέλει μια γυναίκα δίπλα του που να φροντίσει τον ίδιο και το σπίτι, μιας και είναι κάπως συντηρητικός, όπως επίσης να του δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον, ώστε να χαλαρώνει από τις υπερβολικές πιέσεις που δέχεται. Από την άλλη, μπορεί να σου εξασφαλίσει σταθερότητα, ασφάλεια και στήριξη, καθώς πρόκειται για άντρα υπεύθυνο και αξιόπιστο. Αν εξοικειωθεί μαζί σου και νιώσει την αγάπη σου, θα δεις και την γλυκιά, συναισθηματική πλευρά του. Γι’ αυτό είναι το ιδανικό ταίρι για σένα.

Υδροχόος
Οι διαφορές σας με τον άντρα Υδροχόο είναι πολλές κι αν δεν υπάρχει άλλη συνθήκη στο ωροσκόπιό σας που να συναινεί, πολύ γρήγορα θα πάρετε ξεχωριστούς δρόμους. Όσο κι αν σε ελκύει ερωτικά, η φιλελεύθερη κι ανεξάρτητη φύση του δεν είναι ιδανική για μια σχέση πολύ «εξαρτημένη». Επίσης, η εγκεφαλικότητά του κι η θεωρητική τοποθέτησή του πάνω σε ζητήματα καρδιάς, δείχνουν ότι δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να βιώσεις έντονα συναισθήματα και ρομαντικές στιγμές που ονειρεύεσαι. Επιπλέον, το συντηρητικό μοντέλο, σπίτι - οικογενειακές συγκεντρώσεις - παιδάκια να σκούζουν - σόγια να πηγαινοέρχονται, τον κάνει να ανατριχιάζει. Μια περιπέτεια μαζί του θα είναι μοναδική εμπειρία για σένα, τίποτα όμως περισσότερο.

Ιχθύες
Ο άνδρας Ιχθύς μπορεί να σου κάνει το κλικ σχεδόν αμέσως με το που θα τον συναντήσεις. Θα διαπιστώσεις πόσο ευαίσθητος είναι και μαζί θα μοιραστείτε την ανάγκη σας για συναισθηματικό δέσιμο. Επιπλέον, είναι πολύ διαισθητικός, ως εκ τούτου δε θα χρειάζεται να εξηγείς ή να αναφέρεις το οτιδήποτε, αφού θα το «πιάνει» με τη μία. Η δημιουργική, καλλιτεχνική και ρομαντική του φύση θα αγγίξει κατευθείαν την καρδιά σου και θα θέλεις να του προσφέρεις όση αγάπη, στοργή και φροντίδα μπορείς. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να αναλάβεις και τα πρακτικά θέματα της σχέσης γιατί εκεί χωλαίνει. Αν αισθάνεσαι ότι δεν αντέχεις να «υιοθετήσεις» ένα τέτοιο πλάσμα ή δεν νιώθεις ασφαλής να στηριχτείς πάνω του, είναι καλύτερα να μείνετε φίλοι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved