Είσαι γυναίκα Κριός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Τι χαρακτηρίζει τη γυναίκα Κριό ερωτικά και με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο;

Είσαι γυναίκα Κριός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Φλογερή, παρορμητική, ανεξάρτητη, γεμάτη ζωντάνια και δύναμη, η γυναίκα Κριός έχει μια έντονη σεξουαλικότητα που λίγοι μπορούν να αντισταθούν. Μαχητική, με τσαμπουκά και ενθουσιώδης, με τονισμένο Εγώ, γρήγορα χάνει το ενδιαφέρον της, αν δεν υπάρχει ένταση και ταχύτητα σε μια σχέση γι’ αυτό έχει ανάγκη έναν ισχυρό και εξίσου προκλητικό άντρα που θα την κρατά σε εγρήγορση.

Αν είσαι γυναίκα Κριός, δες παρακάτω με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο για ερωτική σχέση:

ΚΡΙΟΣ

Μοιράζεστε πολλά κοινά και λογικό είναι να υπάρχει κατανόηση, συμβατότητα και αμοιβαία έλξη. Ωστόσο, όπως και στη φύση, έτσι και στη σχέση δεν θα αργήσετε να συγκρούσετε τα κέρατά σας, προκειμένου ένας από τους δύο να πάρει την εξουσία, αφού και οι δυο είστε εγωιστές και θέλετε να κυριαρχήσετε. Εσύ, ως γυναίκα, θα υποχωρήσεις πιο εύκολα αλλά δε θα σε πειράξει πολύ γιατί η κόντρα σε διεγείρει.



ΤΑΥΡΟΣ

Είστε δυο διαφορετικών ταχυτήτων και ενώ μπορεί αρχικά να υπάρξει έλξη, γρήγορα θα ξεθυμάνει, μιας κι ο άντρας Ταύρος δύσκολα παίρνει μπρος και δε θα τρέξει μία κατάσταση. Άσε που προτιμά να μένει στο σπίτι, πράγμα που σημαίνει ότι ως ζευγάρι θα έχετε συχνά καυγάδες για το πώς θα περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας ή πού και γιατί θα ξοδέψετε τα χρήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει έντονη έλξη ανάμεσά σας και σαν συνδυασμός έχει αρκετές δυνατότητες για μακροπρόθεσμη σχέση, αν εσύ ελέγχεις τη ζήλεια σου και αποδεχτείς το ανάλαφρο του χαρακτήρα του. Απ’ την άλλη, επειδή είσαι και πολύ ειλικρινής και ευθύς, μπορεί να βαρεθείς τις δικαιολογίες ή τα «ψέματά» του και γρήγορα να μπει ένα επεισοδιακό τέλος ανάμεσά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άλλος ένας συνδυασμός που αρχικά μπορεί να λειτουργήσει βγάζοντας και στους δύο τον καλύτερο χαρακτήρα σας. Ωστόσο, θα είσαι εσύ αυτή που θα υποστείς τη ζήλεια, καθώς ο άντρας Καρκίνος ίσως παρεξηγεί την τάση ανεξαρτησίας σου. Επίσης δεν αποκλείεται και να σε κουράσει η κυκλοθυμία του, ο υπερβολικός συναισθηματισμός του και η «σπιτίσια» ζωή μαζί του.

ΛΕΩΝ

Αλληλοσυμπληρώνεστε με τον άνδρα Λέοντα και πέρα από την σεξουαλική έλξη υπάρχει και κι έντονο συναισθηματικό δεσμό. Ωστόσο, κατανοείτε κι οι δυο την ανάγκη για αυτονομία και ανεξαρτησία, είστε κοινωνικοί και το μόνο που μπορεί να μπει εμπόδιο στη σχέση σας είναι ο υπέρμετρος εγωισμός και ο ανταγωνισμός σας. Αν χωρίσετε τους τομείς που ο καθένας θα εξουσιάζει, τότε θα λυθεί το πρόβλημά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον άνδρα Παρθένο θα έχεις συχνές διαφωνίες. Αυτός είναι οργανωμένος και τελειομανής, ενώ εσύ αυθόρμητη κι όπως τον βρίσκεις τον καιρό τον αρμενίζεις κάτι που τον εκνευρίζει αφάνταστα. Κι εσύ όμως δεν είσαι ανεκτική στα «κηρύγματα» του και δε θέλεις να κάνεις κάτι με πρόγραμμα γιατί περιορίζεσαι. Σίγουρα χρειάζεται πολύ προσπάθεια κι από τους δυο για να περπατήσει η σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Κανονικά θα έπρεπε το άλλο σου μισό να είναι ο απέναντί σου, Ζυγός, ωστόσο η εμπειρία δείχνει ότι μάλλον υπάρχει μια αντιπάθεια μεταξύ σας, καθώς ούτε εσύ είσαι η γατούλα - θηλυκό που ψάχνει, ούτε κι αυτός το αρσενικό που αναζητάς, αφού δυσκολεύεται να πάρει την οποιαδήποτε πρωτοβουλία ή απόφαση. Όση έλξη κι αν υπάρξει ανάμεσά σας, γρήγορα θα τελειώσει. Σαν φίλοι ταιριάζετε περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον άνδρα Σκορπιό κάνετε ένα πολύ σεξουαλικό και δυνατό ζευγάρι. Παρά την όποια φοβία που μπορεί να έχει εξ αιτίας του ελεύθερου πνεύματός σου, τον επιβεβαιώνεις από καιρό σε καιρό θα γλυτώσεις από τη ζηλιάρικη φύση του και την τάση του για συνεχή έλεγχο. Η σχέση αυτή μπορεί να σε γεμίσει συναισθηματικά, σωματικά και πνευματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς, καθώς υπάρχει έντονη σεξουαλική χημεία και διάθεση για περιπέτεια και συνεχή κίνηση, οπότε κανείς από τους δύο δε βαριέται. Επίσης, ο άντρας Τοξότης σου βγάζει και μια τρυφερότητα που κρυφά επιθυμείς. Μπορεί να έχετε συχνά καβγαδάκια αλλά κακία δεν κρατά κανένας από τους δυο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρά το ότι σε εκνευρίζει η σοβαρότητα και η υπευθυνότητά του κι αυτόν ο παρορμητισμός κι ο αυθορμητισμός σου, κατά βάθος σου αρέσει που ο άντρας Αιγόκερως είναι πρόθυμος να αναλάβει τα ηνία, δε φοβάται στα δύσκολα και δείχνει πυγμή, κάτι που μπορεί να σε ελκύσει πολύ. Πιθανόν να υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα αλλά η σχέση αυτή έχει τις προοπτικές να αντέξει στο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε πολλά κοινά, μεταξύ των οποίων είναι η ανεξαρτησία, το φιλελεύθερο πνεύμα και μια σχεδόν παιδιάστικη αισιοδοξία. Επίσης, αρέσει και στους δυο σας να πειραματίζεστε και δοκιμάζετε καινούργια πράγματα για να μη βαριέστε. Ωστόσο, ο άντρας Υδροχόος θέλει να συμβαδίζεις στους ρυθμούς του, σε αντίθεση με την επιθυμία σου να είσαι ο ηγέτης στη σχέση. Αν είσαι πρόθυμη να του αφήσεις τα ηνία, η σχέση αυτή έχει μεγάλες δυνατότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι ένας περίεργος συνδυασμός γιατί κατά κάποιο τρόπο επηρεάζεσαι από τον άντρα Ιχθύ και μπορεί να κολλήσεις μαζί του, ίσως γιατί σου καλύπτει αρκετές συναισθηματικές σου που δεν τολμάς ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό να παραδεχτείς ότι έχεις. Επίσης, στο σεξ έχετε καταπληκτική χημεία και οι δύο ψάχνετε νέες συγκινήσεις. Αυτό που ίσως σε χαλάσει είναι η κρυψίνοιά του που μπορεί να κλονίσει την εμπιστοσύνη σου και να αρχίσεις να τον υποψιάζεσαι για διάφορα, με αποτέλεσμα να φέρει στο τέλος τη σχέση σας.

Διάβασε τις Ερωτικές Προβλέψεις του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved