Ζώδια και Έρωτας: Σημάδια ότι είσαι σε σχέση με μια... «παλιά ψυχή»

Μια παλιά ψυχή κάνει τον πιο απίστευτο και ζηλευτό σύντροφο, στο ταξίδι των σχέσεων

Ζώδια και Έρωτας: Σημάδια ότι είσαι σε σχέση με μια... «παλιά ψυχή»

Σε κάποιο σημείο στην ζωή σου, ίσως έχεις έρθει σε επαφή με έναν άνθρωπο με τον οποίο ανεξήγητα αισθάνεσαι πολύ οικεία. Αυτό το συναίσθημα είναι μυστηριώδες και δεν μπορείς να το εξηγήσεις λογικά, καθώς νιώθεις ότι αυτό το πρόσωπο είναι σαν να το γνώριζες από πάντα.
Αυτή η «ψυχή» είναι πιθανό να έρθει στην ζωή σου ξαφνικά και να δημιουργήσει βαθιές δονήσεις μέσα σου για χρόνια, και μερικές φορές για όλη τη διάρκεια της ζωής σου -μέσα από μια γαλήνια λέξη, από μια ώριμη χειρονομία αγάπης ή απλά από την ήρεμη παρουσία της στη ζωή σου.

Αν και υπάρχει μια θεωρία ότι μόνο ορισμένα ζώδια θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν παλιές ψυχές, (Αιγόκερως και Σκορπιός), η αλήθεια είναι ότι γνωρίσματα παλιών ψυχών, συναντάμε σε όλο τον ζωδιακό κύκλο. Μια παλιά ψυχή κάνει τον πιο απίστευτο και ζηλευτό σύντροφο, στο ταξίδι των σχέσεων.

Τι θα λατρέψεις πάνω σε μια παλιά ψυχή, σύμφωνα με το ζώδιο της;

ΚΡΙΟΣ

Θα λατρέψεις ότι θα σε εμπνεύσει να γίνεις ένας καλύτερος άνθρωπος

Μα παλιά ψυχή που ανήκει στο ζώδιο του Κριού, θα σου δώσει πολύ περισσότερα απ' ό, τι θα λάβει. Θα φροντίσει να σε κάνει να νιώσεις σαν να είσαι μια πιο έξυπνη, πιο σοφή, πιο βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού σου, απ' ό, τι ήσουν, πριν την συναντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα λατρέψεις ότι είναι εκεί για εσένα, όταν την χρειάζεσαι περισσότερο

Η παλιά ψυχή, που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου θα σταθεί σαν βράχος για εσένα. Με άλλα λόγια, η ήρεμη παρουσία της είναι συχνά αυτό που θα σε τραβά μέσα από τις σκοτεινές και μελαγχολικές περιόδους της ζωής σου και γι 'αυτό, μπορείς να την εμπιστεύεσαι απόλυτα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα λατρέψεις ότι η επικοινωνία είναι μία από τις μεγαλύτερες μορφές οικειότητάς της

Μια παλιά ψυχή που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, θέλει να συζητήσει και να μοιραστεί τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις προοπτικές και τις ελπίδες της με τους ανθρώπους που έχουν σημασία για αυτή. Μια καλή συζήτηση είναι κάτι που την κάνει ευτυχισμένη και είναι αυτό που την βοηθά να αναπτύσσει ισχυρούς δεσμούς με τους ανθρώπους, ειδικά τον σύντροφό της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα λατρέψεις την ανάγκη της να μένει σπίτι

Μια παλιά ψυχή που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, συχνά θα της αρέσει να χαλαρώνει στο σπίτι και δεν θα θέλει να βγει έξω, όλη την ώρα. Άλλωστε, τι θα μπορούσε να είναι πιο ουσιαστικό και τονωτικό, από το να χαθεί στην αγκαλιά σου μπροστά σ' ένα τζάκι που σιγοκαίει τις κρύες νύχτες του χειμώνα;

ΛΕΩΝ

Θα λατρέψεις ότι δεν αναμένει μεγαλοπρεπείς αποδείξεις αγάπης από εσένα

Εάν ο σύντροφός σου είναι μια παλιά ψυχή που ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, θα θυμάσαι τις μικρές στιγμές ευδαιμονίας που έχετε ζήσει. Είναι αυτές οι ανεπιτήδευτες στιγμές οικειότητας που θα χαίρεστε μαζί και θα επιβεβαιώνουν την ειλικρίνεια της σχέσης σας. Η ζωή είναι απρόβλεπτη, και κατά βάθος αντιλαμβάνεται την παροδικότητα των πάντων, και έτσι προσπαθεί να περάσει, όσο το δυνατόν πιο πολλές απλές στιγμές χαράς μαζί σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα λατρέψεις ότι δεν παίζει παιχνίδια

Πολλά ζευγάρια αρχίζουν και τελειώνουν τις σχέσεις με «παιχνίδια» που δημιουργούν δράμα (παίζουν την «γάτα με το ποντίκι», «το θύμα και τον δράστη», κλπ), ωστόσο, μια παλιά ψυχή που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, δεν ενδιαφέρεται και δεν επιτρέπει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αντιθέτως, σέβεται και αναμένει σεβασμό.

**Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Ταιριάζετε; Οι απαντήσεις είναι εδώ**

ΖΥΓΟΣ

Θα λατρέψεις ότι θα σου θυμίσει κάτι από τον παλιό, καλό καιρό

Δεν είναι όλες οι παλιές ψυχές που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού απαραίτητα ρομαντικές, αλλά ορισμένων η προσέγγιση είναι συχνά ευγενική, με μια δόση γοητείας του παλιού καιρού. Θα μπορούσε πχ να σου δώσει ένα χειροφίλημα ή να λούσει με το φως των κεριών την κρεβατοκάμαρα σας. Ό,τι κι αν κάνει και με οποιοδήποτε αισθησιακό ύφος το «ντύσει», να είσαι σίγουρη ότι θα έχει νόημα και σημασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα λατρέψεις ότι είναι λιγότερο επιρρεπής στο να σε απατήσει

Δεν είναι είναι απαραίτητα αγία, αλλά μάλλον θα στερείται το κύριο ενδιαφέρον για το σεξ ή για μυστικά ραντεβού με σκοπό να σε εξαπατήσει/απατήσει μέσα στην σχέση. Προτιμά να ζει το δράμα και τις συγκρούσεις μαζί σου και θα θελήσει να γνωρίζει τα τυχόν συναισθήματα ή σκέψεις σου, που θα μπορούσαν να θέσουν την βαθιά σύνδεσή σας, σε κίνδυνο. Μια παλιά ψυχή, σπάνια θα ελέγχεται ή θα καθοδηγείται από την λίμπιντο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα λατρέψεις ότι είναι απόλυτα ειλικρινής, όταν είναι απαραίτητο

Μια παλιά ψυχή που ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη θεωρεί μεγάλη αξία την ειλικρίνεια, καθώς πιστεύει ότι είναι θεμέλιο της αγάπης και της ισορροπημένης σχέσης. Για το λόγο αυτό, συχνά δεν θα διστάσει να επισημαίνει πράγματα, ακόμη κι αν σε φέρουν σε δύσκολη θέση, ενώ προτιμά να μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματά και όχι να τα καταστέλλει (εκτός και αν το κρίνει σοφότερο να τα μοιραστεί μαζί σου, κάποια άλλη στιγμή).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα λατρέψεις ότι θα σου διδάξει πολλά σημαντικά μαθήματα στη ζωή

Είτε το να μάθεις πώς να έχεις περισσότερη κατανόηση, είτε το πώς να δέχεσαι αντί να αντιστέκεσαι, η παλιά ψυχή που ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα δυναμική στην σχέση μαζί σου. Θα λειτουργήσει απέναντι σου μ' ένα μίγμα ρόλων όπως καθηγητής και εραστής, σύμβουλος και σύντροφος. Κι ενώ μπορεί, μερικές φορές να δημιουργεί προβλήματα (αν δεν αποδεχτείς ταπεινά το ρόλο σου ως μαθητής), ο συνδυασμός αυτός είναι συχνά μια συνταγή για μακρόβια ευτυχία. Ακόμα κι αν χωρίσεις μαζί του, το πιο πιθανό είναι να εξακολουθήσεις να έχεις μια αίσθηση θαυμασμού και ευγνωμοσύνης για τα πολυπόθητα μαθήματα που σου δίδαξε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα λατρέψεις ότι σου δίνει ελευθερία και σε αντάλλαγμα αναμένει την δική του

Το πιο όμορφο πράγμα στη σχέση με μια παλιά ψυχή που ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι ότι σου δίνει πλήρη κυριαρχία πάνω στο αναφαίρετο δικαίωμα από την γέννηση σου: την ελευθερία. Σαν παλιά ψυχή, σπάνια θα σε ελέγχει και θα απαιτεί. Προτιμά αντ' αυτού να σου δώσει την αμέριστη ελευθερία να «κάνεις το δικό σου», χωρίς όρους -το μόνο που περιμένει είναι η ειλικρίνεια. Θα υποστηρίξει τα όνειρα και τις επιθυμίες σου και θα σταθεί δίπλα σου στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου, αλλά επίσης αναμένει από εσένα να κάνεις το ίδιο.

Διάβασε επίσης: Πώς θα αναγνωρίσεις μια αδελφή ψυχή, ανάλογα με το ζώδιό σου;

ΙΧΘΥΕΣ

Θα λατρέψεις ότι είναι σε θέση να συνδεθεί μαζί σου σ' ένα βαθύ επίπεδο

Η παλιά ψυχή που ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι σε θέση να μοιραστεί τις βαθύτερες σκέψεις, τα συναισθήματα, τα όνειρα και τις προοπτικές της για να νιώσει πραγματικά συνδεδεμένη μαζί σου και επιθυμεί το ίδιο κι από εσένα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved