Ο καλός σου συμπεριφέρεται ανώριμα; Δες τι πρέπει να κάνεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Πώς θα αντιμετωπίσεις φαινόμενα ανωριμότητας και επιπολαιότητας στη σχέση σου

Ο καλός σου συμπεριφέρεται ανώριμα; Δες τι πρέπει να κάνεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Είναι σε όλους γνωστό ότι οι άντρες αργούν να ωριμάσουν και παραμένουν κατά βάθος παιδιά. Δεν είναι λίγες οι φορές που αμέσως μετά από τη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης, ξαφνικά συμπεριφέρονται ανώριμα, επιπόλαια ή δεν ξέρουν τι ακριβώς θέλουν, κάτι που μπορεί να εκνευρίσει μια γυναίκα.
Αν είσαι κι εσύ σε αυτή τη θέση αλλά θέλεις να δώσεις μια ευκαιρία στη σχέση και να μη τη διαλύσεις, διάβασε παρακάτω, ανάλογα με το ζώδιό σου, πώς να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου που συμπεριφέρεται σαν ανώριμο και κακομαθημένο παλιόπαιδο!

Κριός
Αν αρχίσει τα παιχνίδια δεν τον αντέχεις καθόλου αλλά το να σε πιάσει το ανταγωνιστικό σου και να κάνεις κι εσύ τα ίδια δε σε ωφελεί. Δες τον σαν ένα μεγάλο παιδί που κάνει αταξίες, προσπαθώντας να κερδίσει την προσοχή σου. Βάλε του μια δυνατή φωνή και θα μαζευτεί αμέσως.

Ταύρος
Ειλικρινά, μισείς το να σου κάνει ένας άντρας τον δύσκολο και αρχίσει τα «δεν ξέρω τι θέλω». Κινήσου μυστικά κι αθόρυβα γιατί με μούτρα και μπηχτές δε θα βγάλεις άκρη και τελικά θα τσακωθείτε. Κόψε του όμως τις περιποιήσεις και παροχές (από φαγητά μέχρι σεξ) και θα δεις πότε επανέρχεται στα συγκαλά του.

Δίδυμοι
Εάν ο σύντροφός σου προσπαθεί να σε τρελάνει, θα το μετανιώσει. Επειδή σε ξέρει ότι αν αρχίσεις τη φλυαρία, δε σταματάς, θα κάνει ό, τι μπορεί να αποφύγει τη συζήτηση μαζί σου, όσο κι αν επιμένεις. Αιφνιδίασέ τον με πέντε μεστές κουβέντες και φρόντισε να είσαι κάθετη και ανένδοτη σε περαιτέρω αναλύσεις.

Καρκίνος
Εάν αφήσεις να σου βγει η «μητέρα» στον καλό σου, τότε θα γίνει ακόμα πιο ανώριμος και θα νομίσει ότι είσαι του χεριού του, ικανοποιώντας όλα του τα χατίρια. Αν δεν γίνεται να το αποβάλλεις, θυμήσου ότι οι μανάδες δεν είναι μόνο αγκαλίτσες, χαδάκια και φιλάκια, αν το τέκνο τις παρακούει ή κάνει αταξίες ρίχνουν και τιμωρίες.

Λέων
Φρόντισε να του κόψεις τον βήχα αμέσως και να πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια σου. Αν ο... βρυχηθμός σου είναι αρκετά δυνατός, ο σύντροφός σας θα κάτσει σούζα και θα συμμορφωθεί. Πιθανόν πάντως να δοκιμάζει τα όριά σου για να δει μέχρι που τον παίρνει να φτάσει.

Παρθένος
Αν ο καλός σου αρχίσει να συμπεριφέρεται παράξενα, ο... αναλυτής μέσα σου θα ξυπνήσει αμέσως. Κάποιες πολύ προσωπικές, διερευνητικές ερωτήσεις σε συνδυασμό με ένα έντονο βλέμμα αποδοκιμασίας, θα τον συνετίσουν για τα καλά. Άλλωστε ποιος δε φοβάται την αυστηρή... δασκάλα;

Διάβασε επίσης: Πώς θα βασανίσεις τα 12 Ζώδια;

Ζυγός
Επειδή μισείς τις αντιπαραθέσεις, τη βία και την κακή συμπεριφορά, καλό θα ήταν να εξαφανιστείς για μια μέρα. Στείλε του αγαπημένου σου ένα ωραιότατο μήνυμα στο κινητό τύπου «Λυπάμαι, μάλλον σε υπερεκτίμησα και πίστεψα σε σένα. Λάθος μου!». Λέγοντάς του κάτι τέτοιο θα τον ταρακουνήσεις.

Σκορπιός
Ούσα μάστερ της χειραγώγησης μάλλον θα απολαύσεις την επαναφορά του... στην τάξη. Να φερθείς έξυπνα για να ανακτήσεις τον έλεγχο, αφήνοντάς του λάσκα... το σχοινί. Άσε τον για να δεις μέχρι που μπορεί θα το τραβήξει και μετά τράβηξέ το απότομα. Μπορεί το όλο σκηνικό να θυμίζει λίγο θρίλερ αλλά μόνο έτσι θα συνέλθει.

Τοξότης
Το χιούμορ και η αγάπη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία συχνά παρερμηνεύεται και ο αγαπημένος σου ενδεχομένως να μη σε έχει πάρει στα σοβαρά ενώ μπορεί με τη συμπεριφορά του να σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Πρέπει λοιπόν να τον προλάβεις και να «χτυπήσεις» πρώτη. Πρόσβαλλέ τον μπροστά σε φίλους, συγγενείς ή γνωστούς και κάνε γνωστή σε όλους την ανωριμότητά του.

Αιγόκερως
Τέτοια φαινόμενα σε εκνευρίζουν, ωστόσο δεν είναι πάντα εφικτό να τα αποφύγεις. Πριν φτάσεις στο σημείο να στείλεις τον καλό σου από κει που ήρθε γιατί σε έχει κουράσει με τα τερτίπια και την ανωριμότητά του, επισήμανέ του πόσο δυσαρεστημένη είσαι. Η ψυχρή και αυστηρή αντιμετώπισή σου, σαν λυκειάρχης που έπιασε το μαθητή να καπνίζει, ίσως τον συμμορφώσει και τελικά δεν τον... αποβάλλεις.

Υδροχόος
Αυτές οι συμπεριφορές σε αναστατώνουν γιατί θέλεις μια σχέση να ρέει ελεύθερα, ώστε να μπορείς κι εσύ να ξενοιάζεις και να ασχολείσαι και με άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σκόπιμο λοιπόν να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά. Δείχνοντας παντελή αδιαφορία και ρίχνοντας την προσοχή σου σε κάποιο χόμπι ή βγαίνοντας μόνο με τους φίλους σου, ή θα λάβει το μήνυμα ή θα φύγει.

Ιχθύες
Μπορεί να κερδίσεις ή να χάσεις αλλά μιας κι είσαι ειδική στο να μεταλλάσσεσαι, ίσως ήρθε η ώρα να αντιστρέψεις τους ρόλους στη σχέση, να σταματήσεις να πληγώνεσαι και να γίνεις εσύ η ανώριμη, επιπόλαιη, που δεν ξέρει τι θέλει. Μόλις το ταίρι σου δει ότι παίζεις καλύτερα το συγκεκριμένο παιχνίδι ή θα τρέξει μακριά σου ή θα σοβαρευτεί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved