Καυτά ραντεβού με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω

Πρωτότυπες ιδέες και hot spots για ένα μοναδικό ραντεβού με το ταίρι σου

Καυτά ραντεβού με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω

Ας δούμε πως μπορούμε να συντονιστούμε με την ενέργεια που εκπέμπει μια μαγευτική Πανσέληνος και να την αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Πώς; Μα με ένα ερωτικό ραντεβού!

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω γίνεται στις 2/7 στις 5.20 το πρωί

Με την Πανσέληνο στο συγκρατημένο και συγκροτημένο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι λίγο δύσκολο να αφήσεις ελεύθερο το συναίσθημά σου να εκφραστεί και όλα περνούν μέσα από ένα φίλτρο λογικής επεξεργασίας. Εντούτοις, ό,τι κι αν νιώθεις είναι αληθινό κι ό, τι κι αν λες τεκμιριωμένο κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για τη σχέση σου. Μπορεί να λείπουν ο έντονος ρομαντισμός, οι φανφάρες και οι υπερβολικές εκδηλώσεις, όμως ό, τι αισθάνεσαι γίνεται αντιληπτό μέσα, όχι από λόγια, αλλά μέσα από πράξεις.

Πάρτε μια μέρα άδεια (αν και με όσα συμβαίνουν ενδεχομένως να μην μπορείτε), πηγαίνετε μια εκδρομή στο βουνό, βρέστε ένα ξέφωτο και κάνετε πικ-νικ με καλό κρασί και χειροποίητες λιχουδιές. Εναλλακτικά, επιλέξτε μια βραδινή βόλτα στην παραλία με δροσερή μπύρα ή σε ένα ταβερνάκι για ουζάκι και θαλασσινούς μεζέδες. Μην ξεχνάτε, ότι οτιδήποτε γίνεται πρέπει να αντιμετωπίζεται υπό το πρίσμα της λογικής και ψυχραιμίας.

Για καλύτερη ενέργεια: φόρεσε κάτι σε μπλε ηλεκτρίκ ή έντονο μωβ

Διάβασε επίσης: Πανσέληνος Ιουνίου 2015 στον Τοξότη: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved