Κινέζικα ζώδια: Ο σίγουρος δρόμος για να τα κατακτήσεις

Κινέζικη Αστρολογία: Συμβουλές για ερωτική επιτυχία

Κινέζικα ζώδια: Ο σίγουρος δρόμος για να τα κατακτήσεις

Πιο κάτω θα διαβάσεις το χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για εκείνο. Θα ήταν καλό λοιπόν να δώσεις προσοχή, αν θέλεις να αποκτήσεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

*Πάτησε πάνω στην ονομασία κάθε ζωδίου, για να διαβάσεις περισσότερα*

Ποντικός

Δώσε του την αίσθηση της ανεξαρτησίας γιατί δεν κάνει ποτέ πράγματα που δεν του αρέσουν. Ακόμα, μην επιμείνεις να είναι ακριβής γιατί δεν τηρεί τους χρόνους, απεχθάνεται τη ρουτίνα, την καθημερινότητα και τις προθεσμίες.

Βούβαλος

Να είσαι σαφής και ξεκάθαρος/η στο τι θέλεις από αυτόν αλλά όχι φειδωλός στα λόγια, γιατί αντιπαθεί τις μονολεκτικές τοποθετήσεις. Επίσης, δεν του αρέσουν τα παιχνιδάκια για να τον "ψήσεις" και θέλει να αισθάνεται ασφαλής.

Τίγρης

Τόνισε το "Εγώ" του και τις προσπάθειές του. Αυτό το ζώδιο απεχθάνεται να περνά απαρατήρητο οτιδήποτε κάνει και θέλει να αναγνωρίζεται. Ακόμα, απόφυγε κριτικές που πιθανόν να τον μειώσουν (έτσι το εκλαμβάνει). Του αρέσει να έχεις καλούς τρόπους.

Λαγός

Να έχεις ψύχραιμη αντιμετώπιση γιατί δεν του αρέσουν οι ευερέθιστοι άνθρωποι. Επίσης, δεν μπορεί τις απότομες αλλαγές στην καθημερινότητά του και την αποδιοργάνωση.

*Πάτησε πάνω στην ονομασία κάθε ζωδίου, για να διαβάσεις περισσότερα*

Δράκος
Δείξε προθυμία να συζητήσετε τι δε σου αρέσει και απόφυγε δια ροπάλου τις εντολές. Απεχθάνεται την περίσσια ταλαιπωρία, τους ρηχούς ανθρώπους και αυτούς που δε δίνουν το 100% του εαυτού τους σε ό, τι κάνουν.

Φίδι

Να είσαι ειλικρινής και ο εαυτός σου γιατί το πρώτο που απεχθάνεται είναι να παραπλανάται και να σχηματίζει άλλη εικόνα από αυτή που ισχύει. Το δεύτερο είναι η αποτυχία. Επίσης μην πετάγεσαι να το διακόψεις, όταν μιλά.

Άλογο

Δώσε του την απαιτούμενη προσοχή και μην του κάνεις σκηνές ζήλιας, καθότι δεν συμπαθεί καθόλου να τον αγνοούν, να τον ζηλεύουν, να τον περιορίζουν ή να νιώθει ότι εξαρτάται από κάποιον. Θέλει πάντα να έχει την αίσθηση της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας.

Πρόβατο

Να γνωρίσεις την οικογένεια και τους φίλους του, να τους αποδεχτείς και μη διανοηθείς να τον ξεκόψεις από αυτούς. Καλό θα ήταν να αποφεύγεις επίσης τους καυγάδες και τις εντάσεις και να τον υποστηρίζεις.

*Πάτησε πάνω στην ονομασία κάθε ζωδίου, για να διαβάσεις περισσότερα*

Πίθηκος

Να μην τον «μαντρώσεις» για να έχεις την αποκλειστικότητά του. Θέλει κόσμο γύρω του, να είναι δημοφιλής και δεν μπορεί κάτσει σε μια μεριά. Επίσης αντιπαθεί τους ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ ή δε γελούν με τα αστεία του.

Πετεινός

Εκτιμά πολύ το έξυπνο χιούμορ σε κάποιον όχι όμως τις πλάκες, ιδιαίτερα όταν γίνονται εις βάρος του γιατί δεν του αρέσει να τον διακωμωδούν. Επίσης απεχθάνεται τη βρωμιά, την αγένεια και τους ανθρώπους χωρίς στόχους στη ζωή τους.

Σκύλος

Να είσαι δίκαιος/η στην κρίση σου και να δείχνεις ευαισθησία. Άνθρωποι που πληγώνουν τα συναισθήματα των άλλων, για το Σκύλο γίνονται αυτόματα αντιπαθείς, όπως επίσης οι επιθετικοί ή οι άδικοι στη μεταχείρισή τους.

Χοίρος

Να έχεις ηρεμία και αυτοσυγκράτηση γιατί οποιαδήποτε βίαιη συμπεριφορά ή τσακωμός τον αποξενώνει. Επίσης, αν κρύβεις "σκελετούς στη ντουλάπα σου", καλό είναι να το πείς, πριν το μάθει από αλλού. Εκτιμά πολύ τους ανθρώπους που ξέρουν να μαγειρεύουν.

*Πάτησε πάνω στην ονομασία κάθε ζωδίου, για να διαβάσεις περισσότερα*

Διάβασε επίσης:

Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

*Βρες εδώ τι ζώδιο και τι στοιχείο είσαι στην Κινέζικη Αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved