Πως θα βρεις και θα κατακτήσεις το ταίρι σου ανάλογα το ζώδιό σου

Μυστικές συμβουλές για να ανακαλύψεις και να κερδίσεις το άτομο που σου αρέσει

Πως θα βρεις και θα κατακτήσεις το ταίρι σου ανάλογα το ζώδιό σου

Το να βρεις τον έρωτά σου συχνά είναι μια δύσκολη και μερικές φορές επίπονη επιχείρηση. Πολλά ραντεβού, λάθος άνθρωποι, χαμένος χρόνος.... Είναι απογοητευτικό!
Ευτυχώς όμως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μερικά κόλπα, ανάλογα με το ζώδιό σου, για να επιταχύνεις τις διαδικασίες να ανακαλύψεις και να κερδίσεις το άτομο που θέλεις.

Κριός: Αναγνωρίζεις αμέσως ένα πιθανό εραστή ή ερωμένη αλλά δεν περνάς πάντα στη δράση. Αν λοιπόν εντοπίσεις το «θύμα» σου, πάρε φόρα και φλέρταρέ το αδιάκριτα. Πριν συνέλθει τελείως από το σάστισμα, ρώτησέ το τι ώρα θα συναντηθείτε την επόμενη μέρα για φαγητό. Ό, τι ερωτήσεις και να έχει οι απαντήσεις σου πρέπει να είναι γρήγορες και ευθείες.

Ταύρος: Ο αισθησιασμός σου, παρότι υπάρχει, δεν είναι πάντα τόσο προφανής. Ίσως εξακολουθείς να αναρρώνεις από την τελευταία σχέση σου και κρύβεσαι από τον κόσμο. Σταμάτα. Σήκω από τον καναπέ, στολίσου και γύρνα πίσω στο ερωτικό παιχνίδι. Η αγάπη είναι εκεί έξω και αν κάποιος μπορεί να την προσελκύσει, είσαι εσύ, όχι όμως μέσα από το σπίτι σου. Θα πρέπει να βγαίνεις έξω περισσότερο.

Δίδυμοι: Βλέπεις αυτό το άτομο στη γωνία; Αυτό που στέκεται μια στο ένα πόδι και μια στο άλλο, κουνιέται και δεν βλέπει την ώρα να φύγει; Είναι ολοφάνερο ότι ψάχνει κάποιον/α σαν εσένα. Πήγαινε με τρόπο δίπλα του και κρυφάκουσε τι συζητά. Κάνε του μια ανάλαφρη ερώτηση ή μπες στην κουβέντα με το πιο έξυπνο, χιουμοριστικό σου σχόλιο. Κοίταξέ το με νόημα και μόλις «κλειδώσεις» την ματιά του, κάνε την κίνησή σου.

Καρκίνος: Ποτέ μην ανακατεύεις τη δουλειά με τη διασκέδαση λένε όλοι αλλά ισχύει όντως; Αν πάντως σε μαγνητίσει ένα άτομο που είναι καινούργιο στη δουλειά και ανώτερό σου, καλό θα ήταν να μην κάνεις αμέσως την κίνησή σου και να περιμένεις. Κάνε του μια απίστευτα διορατική ερώτηση (με το δέοντα σεβασμό πάντα). Αν δεν μπορεί να σου απαντήσει αμέσως, υπάρχει και το μεσημεριανό διάλειμμα για να συνεχίσετε τη συζήτηση...

Λέων: Είσαι κάπου και ακούς πίσω σου μια ωραία φωνή και έξυπνα λόγια; Ρίξτε μια ματιά. Σου αρέσει αυτό που βλέπεις; Ωραία! Κάνε την προσέγγισή σου. Ακόμα και αν αυτό το άτομο δεν δει αμέσως πόσο διασκεδαστικός/η είσαι, θα το καταλάβει σε λίγο. Πρότεινέ του να πάτε κάπου για καφέ. Αν αρνηθεί με διάφορες χαζές δικαιολογίες, ξέχασέ το! Γιατί να χάνεις χρόνο με κάποιο που το παίζει δύσκολο;

Παρθένος: Γοήτευσε το άτομο που θα βάλεις στο μάτι, αρπάζοντας την ευκαιρία να κάνεις ένα έξυπνο σχόλιο ή εμπλουτίζοντας με τις εγκυκλοπαιδικές σου γνώσεις μια κουβέντα (χωρίς όμως να το παίξεις ξερόλας). Αν καταφέρεις να τραβήξεις το ενδιαφέρον του (που είναι το πιο πιθανό), τότε κοίταξε το ρολόι σου με απογοήτευση και καμώσου ότι πρέπει να φύγεις γιατί η δουλειά σου είναι απαιτητική και έχεις να ξυπνήσεις πρωί. Εννοείται ότι θα πάρεις το τηλέφωνό του πριν αποχωρήσεις.

Διάβασε επίσης: Πώς ξεπερνούν ένα χωρισμό τα 12 ζώδια;

Ζυγός: Το πρόσωπο που σου αρέσει φαίνεται τελείως λάθος για σένα, αλλά υπάρχει κάτι πάνω του. Δείχνει τόσο «αποφασιστικό» κι αυτό είναι που σε ελκύει. Είσαι γοητευμένος/η, και δεν μπορείς να περιμένεις. Θέλεις να μάθεις περισσότερα. Μην χάνεις ούτε ένα δευτερόλεπτο για να ξανασκεφτείς αν πρέπει ή δεν πρέπει. Πήγαινε και μίλησέ του, χρησιμοποιώντας ακόμα και την ερώτηση κλισέ: «Συγνώμη, μου θυμίζεις κάποιον/α. Μήπως έχουμε ξανασυναντηθεί;».

Σκορπιός: Πολύ πιθανό να βλέπεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κάθε μέρα αλλά ποτέ μην το είχες πραγματικά «παρατηρήσει» και τώρα να το έπιασε το ραντάρ σου. Η περίπτωση να ένιωσε ότι το σκανάρεις είναι μεγάλη. Μάλλον ενδιαφέρεται και περιμένει να δει τι θα κάνεις. Με το δικό σου μοναδικό στυλ, πλησίασέ το και άφησε ένα σέξι υπονοούμενο. Η αντίδρασή του θα είναι πολύ άμεση.

Τοξότης: Απλά να είσαι ο αυθόρμητος εαυτός σου. Αν έχεις βγει έξω με παρέα και ξαφνικά βρεις κάποιο άτομο που σε ελκύει, φρόντισε να δείξεις πόσο ευδιάθετος/η είσαι και πως ξέρεις να περνάς καλά, χρησιμοποίησε το χιούμορ σου και γέλασε δυνατά. Αν διαπιστώσεις ότι το αντικείμενο του πόθου σου δεν σε κοιτά, ρίξε κάτι στο πάτωμα (που κατά προτίμηση να μη σπάει) για να τραβήξεις την προσοχή του και ζήτησέ του, όλο γλύκα και κατανόηση, συγνώμη για την αναστάτωση.

Αιγόκερως: Σιχαίνεσαι τα ραντεβού στα τυφλά και τα προξενιά; Σκέψου όμως ότι είσαι μόνος/η και στο κάτω - κάτω τι θα μπορούσε να συμβεί; Να μη σου αρέσει το συγκεκριμένο άτομο; Εντάξει, μπορείς να το χειριστείς. Θα αρχίσεις να του μιλάς για τους γονείς, τα αδέρφια σου, το συνάδελφο ή το αφεντικό σου και θα το «διώξεις». Αν όμως σου αρέσει; Μήπως να το ρισκάρεις;

Υδροχόος: Χρησιμοποίησε περισσότερο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Βρες από τους φίλους σου άτομα που ποστάρουν έξυπνα σχόλια, φωτογραφίες και άρθρα, στείλε τους αίτημα φιλίας και μόλις σε αποδεχτούν ξεκίνα την κουβέντα μαζί τους. Στην αρχή καθαρά φιλικά, μετά κι αν σου αρέσει πολύ κάποιο συγκεκριμένο, πρότεινέ του να βγείτε για ένα καφέ ή ποτό να γνωριστείτε καλύτερα. Το μυστικό είναι να «εκμεταλλευτείς» τον κοινωνικό σου κύκλο.

Ιχθύες: Βλέπεις ένα υπέροχο πρόσωπο σε ένα μπαρ ή καφέ που περιβάλλεται από φίλους, αλλά δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια ότι έχει σημαντική σχέση; Στύλωσε τα μάτια σου πάνω του και μόλις γυρίσει να σε κοιτάξει, ρίξε του ένα βλέμμα όλο νόημα και μετά στρέψε αλλού την προσοχή σου. Κάνε το δυο – τρεις φορές ακόμα. Το πιο πιθανό είναι να σε πλησιάσει. Αν, πάλι, νιώθεις πιο τολμηρός/η, κέρασέ το ένα ποτό από αυτό που πίνει....

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved