Καυτά ραντεβού με την Πανσέληνο στους Διδύμους

Πρωτότυπες ιδέες και hot spots για ένα μοναδικό ραντεβού με το ταίρι σου

Καυτά ραντεβού με την Πανσέληνο στους Διδύμους

Ας δούμε πως μπορούμε να συντονιστούμε με την ενέργεια που εκπέμπει μια μαγευτική Πανσέληνος και να την αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Πώς; Μα με ένα ερωτικό ραντεβού!

Η Πανσέληνος στους Διδύμους γίνεται στις 6/12, 14:27

Αυτή η Πανσέληνος σου δίνει κέφι, σε κάνει να ξανανιώνεις, σε παρακινεί να βγεις έξω, να ανακατευτείς με τον κόσμο, να γελάσεις, να βιώσεις καινούργιες εμπειρίες και συγκινήσεις. Οι βόλτες στη Χριστουγεννιάτικα στολισμένη πόλη, τα μαγαζιά, οι άνθρωποι αποκτούν άλλη αίσθηση για σένα, καθώς ξαναγίνεσαι παιδί και η ψυχή σου γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία.

Πάνω απ' όλα όμως ευνοεί την επικοινωνία καθώς γίνεται πιο χαλαρή, παιχνιδιάρικη, με χιούμορ και χωρίς συναισθηματικά μπλοκαρίσματα γι' αυτό μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ή ένα πρόσωπο που θέλεις.

Μια καλή ιδέα για ραντεβού είναι κάτι που θα εξάρει το πνεύμα σας όπως μια επίσκεψη σε ένα μουσείο ιστορίας, φυσικής ιστορίας, κλασικής ή μοντέρνας τέχνης. Βαρετό; Καθόλου! Αν επιλέξεις σωστά, με βάση τα γούστα του αγαπημένου σου προσώπου θα δεις ότι θα ανοίξουν οι ορίζοντές σας και μετά θα έχετε πολλά θέματα να συζητήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις μετά, όταν είστε οι δυο σας αγκαλιά ή θα πίνετε το ποτό σας σε ένα καινούργιο cafe - bar που πληροφορήθηκες ότι άνοιξε ή πολύ in.

Για καλύτερη ενέργεια: φόρεσε ένα ρούχο ή αξεσουάρ, λαμπερό, στα χρώματα του ουράνιου τόξου και ταίριαξε το με το μαύρο.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved