Τι χρειάζεσαι περισσότερο στην ερωτική σου σχέση;

Η Νο 1 ανάγκη που θέλεις να καλύπτεται από το ταίρι σου ανάλογα με το ζώδιό σου

Τι χρειάζεσαι περισσότερο στην ερωτική σου σχέση;

Βαθιά μέσα μας, όλοι ξέρουμε ποιο είναι αυτό το πράγμα που μας κάνει να αισθανόμαστε πλήρεις, ικανοποιημένοι και ότι αγαπιόμαστε από το άλλο άτομο και κανείς δε χρειάζεται να μας το πει. Μερικές φορές όμως από φόβο μη χάσουμε αυτόν/η που αγαπάμε ή παρασυρόμενοι από τους άλλους και το τι κάνουν στα ερωτικά τους μπορεί να κάνουμε τα στραβά μάτια ή να υπομένουμε μια κατάσταση χωρίς να παίρνουμε αυτό που επιθυμούμε. Έτσι όμως δεν είμαστε ευτυχισμένοι και στο τέλος θα αρχίσουν «τα όργανα» και στη σχέση.

Για να δούμε λοιπόν ποιο είναι για σένα το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ερωτική σχέση;

Κριός: Θα πρέπει ο υποψήφιος ή νυν σύντροφος να είναι ξεκάθαρος/η και να μην σε βάζει στην... αναμονή. Η πίεση ή η έλλειψη αυθορμητισμού και πρωτοβουλίας μπορεί να σε «σκοτώσει». Το χειρότερο από όλα, όμως, είναι η αίσθηση ότι σου κρύβει κάτι ή σου λέει ψέματα και αυτό δεν το καταπίνεις εύκολα.

Ταύρος: Η πραότητα είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για σένα. Δεν σου αρέσει η τραχύτητα, η ταχύτητα και οι απρόσεκτοι χειρισμοί. Είσαι κάπως της κλασικής σχολής κι αν το άλλο άτομο δεν είναι «πολιτισμένο» σου είναι αδύνατο να το παραβλέψεις ή να το συγχωρήσεις.

Δίδυμοι: Η επικοινωνία είναι το Α και το Ω στη σχέση σου, ακόμα κι αν είναι με την αφή, τη μυρωδιά ή τη γεύση. Προτιμάς ένα απλό «γεια» από το τίποτα και θέλεις ένα τηλεφώνημα, e-mail, ή μήνυμα κάθε μέρα. Αν δεν υπάρχει επαφή, τρελαίνεσαι και στο τέλος εγκαταλείπεις.

Καρκίνος: Θέλεις να προστατεύεις αλλά πολύ περισσότερο να αισθάνεσαι ότι προστατεύεσαι από το σύντροφό σου. Αυτό σου δημιουργεί ασφάλεια και εκφράζει για σένα την πραγματική έννοια της αγάπης. Πίστη, αφοσίωση, προστασία και μια αγκαλιά για να χωθείς είναι απαραίτητα.

Λέων: Θα πρέπει να αισθάνεσαι ανεμπόδιστος/η και ελεύθερος/η να προσφέρεις, να είσαι ειλικρινής για να μη νιώθεις μιζέρια. Οι «παιδιάστικες ανοησίες» σε φτιάχνουν περισσότερο γιατί έτσι ξανανιώνεις. Το πάθος το θέλεις σε μια σχέση αλλά περισσότερο χαίρεσαι το παιχνίδι του φλερτ.

Παρθένος: Θέλεις ο σύντροφος να έχει γνήσια καλοσύνη και να δείχνει ευγένεια αλλά και επάρκεια. Βλέποντάς τον να δίνει αγάπη και φροντίδα στους ασθενέστερους, τα παιδιά, τους πάσχοντες, τα φυτά ή τα ζώα ζεσταίνεται η καρδιά σου.

**Είναι το ιδανικό ταίρι για εσένα; Υπάρχει μέλλον στη σχέση σας; Το Astrology.gr έχει τις απαντήσεις!**

Ζυγός: Η ειρήνη και η αρμονία μπορεί να σπανίζουν στον κόσμο, αλλά εσύ οπωσδήποτε τα χρειάζεται στην προσωπική σου ζωή. Το ταίρι σου πρέπει να είναι ευπροσάρμοστο, ήρεμο, συζητήσιμο και να ταράζει όσο το δυνατό λιγότερο τα νερά σου. Άλλωστε εσύ εκτιμάς πολύ την προσπάθεια και ανέχεσαι τις αδυναμίες.

Σκορπιός: Χωρίς εντιμότητα και ακεραιότητα, θα αισθανθείς κενός/η περιεχομένου και προδομένος/η. Το καλό σεξ σαφώς το εκτιμάς πολύ όπως επίσης και την εχεμύθεια. Το να νιώθεις ότι στο ταίρι σου μπορείς να εμπιστευτείς τα μυστικά σου είναι το πρωταρχικό στοιχείο για μια στενή, ειλικρινή σχέση.

Τοξότης: Θα πρέπει να υπάρχει γενναιοδωρία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Το να είσαι ελεύθερος/η να δώσεις και να λάβεις σχεδόν τα πάντα είναι ζωτικής σημασίας για την καρδιά σου όπως επίσης και να μη χρειάζεται να κρύβεσαι ή να καταπιέζεις τις ανάγκες σου. Και ναι, και σε σένα μετρά το καλό σεξ ως δούναι και λαβείν.

Αιγόκερως: Σεβασμός, υπευθυνότητα και όχι τεμπελιά είναι αυτά που μπορούν να σε κρατήσουν στη σχέση και να κάνουν την καρδιά σου να χτυπά δυνατά για πολύ καιρό. Άλλωστε η αγάπη χρειάζεται κόπο και πολύ δουλειά για να κρατηθεί ζωντανή. Δε σου αρέσει να θεωρείσαι δεδομένος/η όμως και θεωρείς τα πολλά κομπλιμέντα ή φιλοφρονήσεις υποκρισία.

Υδροχόος: Ο ενθουσιασμός και ο πειραματισμός σε ελκύουν αλλά η μεγαλύτερη ανάγκη σου στο άλλο άτομο είναι να έχει ένα βασικό αίσθημα της δικαιοσύνης και ευρύτητα σκέψης. Οι μικροαστικές αντιλήψεις σε ξενερώνουν τελείως όπως επίσης το να συμφωνεί κάποιος/α σε ό, τι λες.

Ιχθύες: Εύκολα παρασύρεσαι και βάζεις τον εαυτό σου σε ερωτικές περιπέτειες. Αυτό όμως που δεν αντέχεις είναι το να εισπράττεις συνεχώς αρνητικά συναισθήματα. Χρειάζεσαι κάποιον άνθρωπο που είναι ανοιχτός και ευαίσθητος και να σου εκφράζει τον έρωτά του. Θα πρέπει, επίσης, να μπορεί να σε παρηγορεί όταν το έχεις ανάγκη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved