Ζώδια και σχέσεις: Μήπως κάνεις κάτι που τον τσαντίζει;

Τι είναι αυτό που χαλάει έναν άντρα, σύμφωνα με το ζώδιό του!

Ζώδια και σχέσεις: Μήπως κάνεις κάτι που τον τσαντίζει;

Είναι γεγονός, στη ζωή όλοι έχουμε τις πάνω και τις κάτω στιγμές μας. Ξέρω ότι κάποια πράγματα πάνω του μπορεί να τα μισείς και πραγματικά σε μερικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Ίσως είναι η ανάσα του ή οι μακριές τρίχες που εξέχουν από τη μύτη (κι εγώ το σιχαίνομαι αυτό πάρα πολύ). Αλλά προτού νευριάσεις με κάτι, σκέψου ότι μπορεί κι εσύ να κάνεις κάνα δυο πραγματάκια που δεν πρέπει και να σε ρίχνουν από την θέση της... σούπερ σέξι συντρόφου.

Οπότε, είναι μια καλή ιδέα να ρίξεις μια ματιά και να βεβαιωθείς ότι δεν κάνεις κάτι που τον εκνευρίζει, σε σχέση με το ζώδιο του!

Κριός
Σαφώς είναι ο άντρας που του αρέσει μια γυναίκα με πολλή ενέργεια και ενθουσιασμό και πραγματικά μισεί, όταν οι γυναίκες παραπονιούνται ότι είναι κουρασμένες. Αν λοιπόν σε ακούσει να λες τις λέξεις «είμαι εξαντλημένη», όταν είσαι μαζί του, είναι πρακτικά πιο προσβλητικό απ' οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς.

Ταύρος
Οκ, ο άνθρωπος δεν μπορεί να σταθεί, όταν οι γυναίκες μιλούν πολύ. Πηγαίνοντας πάνω κάτω, περά δώθε αναλύοντας με κάθε λεπτομέρεια την ημέρα σου, μπορεί να είναι κουραστικό γι' αυτόν, και πίστεψέ με, δεν έχει σημασία, αν μοιάζεις με την... Monica Bellucci - αυτός θα εξακολουθεί να είναι «απενεργοποιημένος». Θυμήσου με: με τον Ταύρο, πρέπει να μιλάς με τα μάτια. Τρυφερότητα, χάδια και γλυκόλογα! Κατάλαβες; Τον κοινωνικό σχολιασμό, κράτα τον για τις φίλες σου!

Δίδυμοι
Πώς θα νιώσει ενοχλημένος ο Δίδυμος; Όταν μια γυναίκα ασχολείται με τα status της στο Facebook και γενικά στα social media και δε δίνει προσοχή ούτε σ' αυτόν, ούτε σε ό, τι συμβαίνει μπροστά της εκείνη τη στιγμή. Είναι ο τύπος που έχει άριστες σχέσεις με την τεχνολογία, όταν χρησιμοποιείται με τον σωστό τρόπο, αλλά οι γυναίκες που πρώτον τον αγνοούν και δεύτερον δεν του προσφέρουν κοινωνικό σχολιασμό, είναι αγενείς κατά τη γνώμη του.

Καρκίνος
Το σπίτι του, ξέρεις, είναι κάτι σαν ιερό και η ακαταστασία του δημιουργεί αναστάτωση. Σαφώς μια μικρή ακαταστασία εδώ κι εκεί, γύρω από τον χώρο είναι αποδεκτή, όπως ένας σωρός από ρούχα που ακόμα περιμένει να σιδερωθεί ή ένα γραφείο λίγο ανοργάνωτο. Αλλά, βρώμικα πιάτα στο νεροχύτη ή μαλλιά σε όλο το μπάνιο; Αυτά είναι σίγουρο ότι θα τον τσαντίσουν υπερβολικά.

Λέων
Ένας άνδρας σαν αυτόν μπορεί να είναι ένα αυτάρεσκο, λαμπερό άτομο, αλλά μερικά από αυτά που αντιμετωπίζεις στην προσωπικότητά του είναι πιθανόν να μην είναι μόνο «νταηλίκι». Όταν πρόκειται για την φυσική αγάπη και το σεξ, θέλει να ξέρει ότι είναι ο ένας και μοναδικός. Οπότε, αν κάνεις τολμηρά σεξουαλικά αιτήματα, τον διατάζεις στο υπνοδωμάτιο ή θέλεις να αναλάβεις τα ηνία με τη σεξουαλική σου απελευθέρωση μπορεί, αντί της προσκόλλησής του, πραγματικά να σε στείλει πακέτο σπίτι σου.

Παρθένος
Τον ξέρεις τώρα... Είναι ο κύριος «αγνή καθαριότητα». Ξέρει τι θέλει... και τι δεν πρέπει να κάνεις. Στην περίπτωση του Παρθένου, η προσωπική υγιεινή είναι στην κορυφή της λίστας. Είναι από τα παιδιά που είναι γήινα και λατρεύουν οτιδήποτε το φυσικό, έτσι ώστε να μην τα έχουν καλά με τα έντονα αρώματα, το βαρύ make-up, ή οτιδήποτε υπερβολικό. Οπότε καθαρό δέρμα, αναπνοή και μαλλιά είναι must. Όσο πιο απλά, τόσο το καλύτερο.

mesa4 7 14

Ζυγός
Ο άνδρας αυτός είναι πως να το πω, λίγο ευμετάβλητος με τις απόψεις και τις προτιμήσεις του. Τη μια εβδομάδα λέει ότι προτιμά τις ξανθές και την επόμενη λαχταρά μια μελαχρινή. Αν είναι στα φόρτε του μάλιστα, τη μια μέρα θα βγει ραντεβού με μια έξυπνη δικηγόρο και την άλλη με μια χαζοχαρούμενη σερβιτόρα. Έτσι, τουλάχιστον θα κάνει παιχνίδι στην φαντασία του - η οποία είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της σεξουαλικής ταυτότητας του. Αν υπάρχει ένα πράγμα που τον βγάζει off, είναι μια γυναίκα που είναι τόσο πρακτική που δεν βλέπει την ανάγκη του να μπαίνει σε δίλημμα. Χωρίς αυτή την αίσθηση του δράματος και της διασκέδασης, ολόκληρο το πακέτο γίνεται πληκτικό.

Σκορπιός
Όσο για τον Σκόρπιο, είναι ένα μυστηριώδες είδος που είναι απίθανο να σε αφήσει να μάθεις, αν έχεις περάσει σε ένα τελείως μη σεξουαλικό έδαφος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλεις να γνωρίζεις ό, τι τον εκνευρίζει. Για τον Σκορπιό, το να διαμαρτύρεσαι, το να εξηγείς και να αναλύεις είναι εντελώς μη αφροδισιακό. Στην πραγματικότητα, κάθε είδους συζήτηση μειώνει την σεξουαλική ορμή του... εκτός αν είναι γεμάτη με υπονοούμενα, σεξουαλική ένταση και παύσεις που ηλεκτρίζουν.

Τοξότης
Αυτός ο άνδρας έχει το δικό του κουμπί, που αν το πατήσεις, τον έχεις «σκοτώσει» σεξουαλικά και λέγεται «ρουτίνα». Αν ξέρει τί να περιμένει στον έρωτα, θα μπορούσε να το παραλείψει για να παίξει μπιλιάρδο με τους φίλους του. Ο Τοξότης, (με ακούς;) χρειάζεται μια ερωτική ζωή που θα είναι γεμάτη συναρπαστικές εκπλήξεις και διαφορετικές ερωτικές στάσεις. Κι αν θέλεις πραγματικά να του ερεθίσεις τον εγκέφαλο, θυμήσου ας πούμε το κουστούμι της γαλλίδας καμαριέρας που φορούσες τις τελευταίες Απόκριες και μην ξεχάσεις το ξεσκονόπανο!

Αιγόκερως
Αυτός ο άνδρας, πραγματικά απογοητεύεται με τη σύντροφο του, όταν κάνει ένα καθόλου sexy πράγμα: όταν δεν έχει αυτοπεποίθηση με τον εαυτό της. Ο Αιγόκερως είναι από τους τύπους που είναι ανταγωνιστικοί, ισχυροί και αγαπούν να κερδίζουν, έτσι ώστε, όταν μια γυναίκα που τον ενδιαφέρει αποκαλύπτει τη χαμηλή της αυτοεκτίμηση, είναι στο ίδιο επίπεδο με το να του εμφανίζεσαι με εσώρουχα της γιαγιάς σου. Ακόμα κι αν έχεις μια απαίσια ημέρα με τα μαλλιά σου, νιώθεις λίγο πιο στρογγυλεμένη στους μηρούς σου ή είσαι ανασφαλής για οποιοδήποτε άλλο λόγο, απλά να το κρύψεις και να ενεργήσεις με αυτοπεποίθηση. Και φυσικά, ποτέ να μη μιλάς άσχημα για τον εαυτό σου.

Υδροχόος
Και τί γίνεται με τον Υδροχόο άνδρα; Αυτός ανήκει στο ζώδιο της αυταπάρνησης και της ανιδιοτέλειας και βρίσκει εξαιρετικά απωθητική την ευτέλεια και την επιπολαιότητα. Έτσι, αν σε ακούσει να κάνεις δηκτικά σχόλια, πίσω από την πλάτη της φίλης σου ή των φίλων του, η λίμπιντό του θα πάει στα άπατα. Κι αν ξεχάσεις να ευχαριστήσεις ή να φιλοδωρήσεις το γκαρσόν, μπορεί να «ξεχάσει» με τη σειρά του να κάνει σεξ μαζί σου.

Ιχθύς
Ο άνδρας αυτός, είναι ευαίσθητος - πολύ ευαίσθητος - έτσι, είσαι υποχρεωμένη να σκεφτείς καλά κάθε σχόλιο που τον κάνει να νιώθει αμήχανα. Αν του πεις π.χ. ότι το πουκάμισό του δεν ταιριάζει με το παντελόνι του, ή ότι τα μαλλιά του τον κάνουν να μοιάζει σαν να βγήκε από το Δαφνί, θα μπορούσε να γυρίσει τα πράγματα σε μια αναμφισβήτητα λάθος κατεύθυνση. Να είσαι έξυπνη και να μην τον επικρίνεις καθόλου. Αντ' αυτού, να χτίσεις την εμπιστοσύνη του πάνω στην κατανόηση του βάθους της ψυχής του, την γλυκύτητα, την ήσυχη δύναμη, και πάνω απ' όλα, στην εκπληκτική ικανότητά του να σε καταλαβαίνει, χωρίς να προσπαθεί πάρα πολύ ή να κάνει πάρα πολλές ερωτήσεις.

Ερωτική Ανάλυση Σχέσης: Μάθε αν ταιριάζετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved