Ποιο προφυλακτικό αντιστοιχεί στο ζώδιο σου;

12 διαφορετικά προφυλακτικά για τη μέγιστη απόλαυσή σου

Ποιο προφυλακτικό αντιστοιχεί στο ζώδιο σου;

Ερωτικά παιχνίδια; Υπέροχα! Εσώρουχα; Όλα ωραία και καλά. Αλλά το πιο σέξι πράγμα που μπορείς να κάνεις στο κρεβάτι σου, είναι να ξετυλίξεις ένα προφυλακτικό για να έχεις hot αλλά ασφαλές σεξ. Υπάρχουν πολλά είδη προφυλακτικών γι' αυτό διάβασε παρακάτω ποιο σου ταιριάζει ή μάθε την προτίμηση του ανθρώπου σου ανάλογα με το ζώδιό του.

ΚΡΙΟΣ

Σαν Κριός που είσαι και το σύμβολο σου είναι το κριάρι, θα σου πρότεινα προφυλακτικά κατασκευασμένα από το καλύτερο δέρμα αρνιού. Ok, ίσως να μην σου αρέσει η ιδέα ενός άλλου ζώου πάνω σου ή μέσα σου, αλλά θέλω να σου ότι τα πιο παλιά προφυλακτικά ήταν από έντερο! Επίσης, επειδή υπερηφανεύεσαι ότι θέλεις να το κάνεις ΓΡΗΓΟΡΑ, το προφυλακτικό σου πρέπει να είναι πανέτοιμο στην τσέπη σου για όταν το θελήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Σαν Ταύρος είσαι ίσως το πιο αισθησιακό και παράλληλα οικονομικό μυαλό. Σου αρέσουν τα προφυλακτικά από τα πολυτελή υλικά που συνδυάζουν την ποιότητα σε προσιτή τιμή. Επειδή θέλεις όλες οι αισθήσεις σου να ικανοποιούνται, σου προτείνω τα αρωματισμένα. Εάν έχεις δοκιμάσει ποτέ μια γεύση από καουτσούκ, γνωρίζεις ότι κάποια μπορεί να είναι νόστιμα (όπως το αρωματισμένο pina colada με λιπαντικό), αλλά σου συνιστώ κάποια που έχουν γεύση βανίλιας, φράουλας και γλυκόριζας! Το προφυλακτικό σου πρέπει να είναι έτοιμο να καλύψει απολαυστικά τις μεγάλες κάψες σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ως Δίδυμος είσαι γνωστός για την ευελιξία και την εξυπνάδα σου και το προφυλακτικό σου πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία από σεξουαλικές θέσεις και συνδυασμούς. Δοκίμασε ένα με λιπαντικό για την αύξηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό και το εξωτερικό παράλληλα. Τα προφυλακτικά σου, σίγουρα τα αγοράζεις σε πολλαπλές συσκευασίες και πολλά από αυτά σου έρχονται μέσω παραγγελίας ταχυδρομείου. Προτιμάς ακόμη, εκείνα που πωλούνται δύο στην τιμή του ενός, ενώ χρειάζεσαι πάντα πάνω σου περισσότερα από ένα, γιατί όταν μπλέκει κάνεις μαζί σου η μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σαν ζώδιο του νερού ενδιαφέρεσαι για την ασφάλεια και να νιώσεις ότι προσφέρεις στον άλλο. Ως εκ τούτου, τα προφυλακτικά σου είναι αδιάβροχα, κολλώδη και αντέχουν σε υδρομασάζ και φυσικές πηγές θερμότητας. Θέλεις να νιώθεις ότι ταυτόχρονα είσαι φιλάνθρωπος, έτσι το να διαλέξεις μια μάρκα προφυλακτικών το οποίο π.χ. δίνει σε κάποιον άλλο ένα, για κάθε ένα που εσύ αγοράζεις, σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα. Το προφυλακτικό σου είναι έτοιμο για χρήση, όταν νιώσεις ότι έχεις πάρει αρκετή αγάπη κι όταν σε πλησιάζουν γυναίκες με μεγάλο μπούστο!

ΛΕΩΝ

Σαν Λέων είσαι γνωστός για το πάθος σου και την υπερηφάνεια σου, ενώ τείνεις να είσαι λίγο φανταχτερός και επιδεικτικός, μέσα και έξω από το κρεβάτι. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, υπάρχουν προφυλακτικά που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την εμπειρία σου καλύτερη, (πέρα από την ενίσχυση του εγώ σου με μια ετικέτα XL). Για παράδειγμα, υπάρχει ένα με διευρυμένο μικρό σακουλάκι- κορυφή με εσωτερικές νευρώσεις, που δημιουργεί επιπλέον τριβές, όταν το μόριό σου πηγαίνει μέσα και έξω. Το προφυλακτικό σου είναι έτοιμο για χρήση, όταν το θήραμά σου παραδίνεται και βγάζετε μαζί ήχους της άγριας ζούγκλας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σαν Παρθένος, θέλεις ένα προφυλακτικό που διαθέτει τελειότητα -κατά το συνατόν...- και θα σε κρατήσει καθαρό και υγιή. Επίσης κάποιο που να έχει το χαμηλότερο ποσοστό αποτυχίας, την υψηλότερη βαθμολόγηση στις επιδόσεις και να είναι εξοπλισμένο με λεπτομερείς οδηγίες. Το σίγουρο είναι ότι το προφυλακτικό σου θα σε καλύψει σε κάθε περίπτωση που θα το χρειαστείς. Ειδικά εκείνα με σπερματοκτόνο, έχουν σκοπό να σου προσφέρουν διπλή προστασία - σου παρέχουν extra ασφάλεια απέναντι σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

ΖΥΓΟΣ

Σαν Ζυγός είσαι γλύκας και θέλεις να ευχαριστήσεις τους άλλους. Μάλιστα, η καλλιτεχνική σου πλευρά, θα ήθελε προφυλακτικά καλαίσθητα, ευρωπαϊκά μοντέλα που έρχονται σε συσκευασίες ζωγραφισμένες στο χέρι από σχεδιαστές. Είναι δηλαδή αισθητικά ευχάριστα και για τους δύο σας, ενώ κάλλιστα μπορούν να μετατραπούν σε ένα διάφραγμα που έχει σαν αποτέλεσμα να μοιράζεστε τις ευθύνες. Για το λόγο αυτό ένα γυναίκειο προφυλακτικό, θα παρέχει στις γυναίκες περισσότερο έλεγχο απ' ό, τι το ανδρικό προφυλακτικό. Συνήθως είναι πιο ακριβό, αλλά μπορεί να αποτελέσει ένα κομψό αξεσουάρ στο ερωτικό σου μπουντουάρ. Όταν το σεξ ζυγίζει βαριά στο μυαλό σου, είναι η ώρα για το προφυλακτικό σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαν Σκορπιός είναι πιθανώς να διαλέξεις προφυλακτικά που προσπαθούν να εντυπωσιάσουν, τονίζοντας το σεξουαλισμό σου. Θα σου ταίριαζαν τα προφυλακτικά σε δύο διαφορετικές εκδόσεις: το βασικό μαύρο και το κρυφό/αόρατο μοντέλο. Τόσο το δέρμα, όσο και τα εξογκώματα είναι προαιρετικά. Θα σου προτείνω ένα που είναι ιδανικό για ταντρικό σεξ. Είναι στολισμένο με σχέδια και επίσης έχει υφή για έξτρα ευχαρίστηση. Σαν ζώδιο που συμβολίζεσαι από τον δηλητηριώδη σκόρπιο, όταν θέλεις πραγματικά να "τσιμπήσεις" το ταίρι σου, χρειάζεσαι το προφυλακτικό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σαν Τοξότης, είσαι γνωστός για την ικανότητα σου να κάνεις τα πάντα στις εξορμήσεις σου. Οπότε τα προφυλακτικά σου είναι τα πιο σπορ μοντέλα, εκείνα που βρίσκονται μέσα σε κάθε βαλίτσα ταξιδίου σου. Είναι εκείνα που πηγαίνουν παντού μαζί σου και «μεγαλώνουν» μαζί σου. Αναζητάς κάποια που υπόσχονται πολλά και είναι πολύ χοντρά για μεγαλύτερη προστασία. Το απλό λατέξ είναι η συμβουλή μου για σένα, το οποίο έχει plus τέντωμα και είναι καλό για τα «μεγάλα» παιδιά. Είσαι έτοιμος να χρησιμοποιήσεις το προφυλακτικό σου, όταν τα βέλη της σεξουαλικής φαρέτρας σου εντοπίσουν το θύμα σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σαν Αιγόκερως, ο γήινος αισθησιασμός σου είναι στα φόρτε του, για αυτό θέλεις τα προφυλακτικά σου να είναι το πιο ανθεκτικά, με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Θέλεις λοιπόν κάτι περισσότερο από ένα απλό προφυλακτικό, το οποίο θα σε πηγαίνει πιο περά από τη ζώνη ευχαρίστησής σου. Σου προτείνω κάποιο με πολύ μικρές νευρώσεις κατά μήκος του άξονα στη βάση, όπου οι διάφορες υφές θα αυξήσουν την διέγερση. Πότε είσαι έτοιμος να χρησιμοποιήσεις το προφυλακτικό σου; Όταν αισθάνεσαι τόσο ξαναμμένος που είσαι έτοιμος να ανέβεις στα βουνά του σεξ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σαν Υδροχόος, είσαι ένα υψηλής σεξουαλικής ενέργειας ζώδιο, αν και λίγο kinky. Σου προτείνω κάτι που θα ταιριάζει στην τρελή ιδιοσυγκρασία σου, όπως ενός χρώματος ροζ, ή μπλε ηλεκτρίκ που φωτίζει στο σκοτάδι. Μην σου φαίνεται περίεργο, καθώς είναι σχεδιασμένο με τρία στρώματα, ένα μεσαίο με φωσφορική χρωστική ουσία και τα εσωτερικά και εξωτερικά λατέξ στρώματα. Δεδομένου ότι είσαι ένα κοινωνικό ζώδιο, πιθανόν ψωνίζεις πολλαπλές συσκευασίες για να τα μοιραστείς με τους φίλους σου. Σαν το ζώδιο που κράτα ένα πιθάρι με νερό, όταν οι ερωτικοί χυμοί σου αρχίσουν να ρέουν, είσαι έτοιμος για το προφυλακτικό σου.

ΙΧΘΥΣ

Σαν Ιχθύς, είσαι γνωστός για τα βαθιά συναισθήματά σου, που κατά κάποιο τρόπο συνορεύουν με τον μυστικισμό. Μερικές φορές φτάνεις στο σημείο της εκστατικής ευτυχίας στο σεξ, οπότε τα προφυλακτικά σου πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και ημιδιαφανή. Μικρές αιχμές στο εσωτερικό είναι προαιρετικές. Το προφυλακτικό σου πρέπει να έτοιμο, όταν στο μυαλό σου αρχίζουν ερωτικά παιχνίδια φαντασίας.

Ερωτική Ανάλυση Σχέσης: Μάθε αν ταιριάζετε!

Απόκτησε τώρα τη mobile εφαρμογή του Astrology.gr! Διαθέσιμη για iOS & Android.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved