Ζώδια και σεξ: Ποιές δικαιολογίες βρίσκουν οι γυναίκες για να το αποφύγουν;

Βaby, no sex tonight!

Ζώδια και σεξ: Ποιές δικαιολογίες βρίσκουν οι γυναίκες για να το αποφύγουν;

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ενεργή σεξουαλική ζωή είναι σημαντική για μια υγιή μακροπρόθεσμη σχέση. Σίγουρα την πρώτη φορά που άρχισες να βγαίνεις με το ταίρι σου πετούσαν σπίθες ανάμεσά σας, κρεβάτια έτριζαν και λίγο πολύ δεν μπορούσες να κρατήσεις τα χέρια σου μακριά του. Τότε έπρεπε να βρεις δικαιολογίες για τους φίλους σου, επειδή το μυαλό σου ήταν μόνο στο σεξ.

Όμως τώρα, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Έχεις παντρευτεί, έχεις κάνει 2 παιδιά και -να πούμε και του στραβού το δίκιο- έχεις βαρεθεί την αφεντομουτσουνάρα του κάθε μέρα. Δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάς, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν φορές που, πραγματικά, δεν θέλεις να το κάνεις. Όταν η λίμπιντό σου δε συμβαδίζει με αυτήν του συντρόφου σου, υπάρχουν φορές που, αν εκμεταλλευτείς το ζώδιό του, μπορείς να καταλήξεις σε ορισμένες αρκετά δημιουργικές και ενίοτε αστείες δικαιολογίες!

23-05-2014 MESA1

ΚΡΙΟΣ

"Αγάπη μου, μόλις γύρισα από το γυμναστήριο και πονάω παντού"

Ίσως πει βέβαια: "Σίγουρα; Παντού;". Τι κάνεις; Δείξε του όλα τα λαμπερά ενδιαφέροντα gadgets σου και, στη συνέχεια, προσπάθησε να μη χάσεις την ψυχραιμία σου, αν ασχοληθεί για λίγο μαζί τους και ξαναθυμηθεί τις πονηρές του διαθέσεις. Δεν χρειάζεται καν υπαινιγμός ότι ο κόσμος σου δεν περιστρέφεται γύρω από αυτόν - ένα βλέμμα αρκεί.

ΤΑΥΡΟΣ

"Καλά, δεν το κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα; "

Πως τον καλμάρεις; Ταΐσε τον ένα σπιτικό γεύμα, βάλε τον σε ένα ζεστό κρεβάτι, δώσε του και το τηλεκοντρόλ και διαβεβαίωσε τον ότι δεν χρειάζεται να πάει για ύπνο, αν δεν θέλει. Απλά θέλεις να είναι άνετα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

"Είμαι πολύ κουρασμένη"

Δεν είναι κακό να είσαι πνιγμένη με τις υποχρεώσεις τον τελευταίο καιρό, δηλαδή την εργασία, τις προπονήσεις, τα μαθήματα, τον καθαρισμό του σπιτιού και το μαγείρεμα. Οι απαιτήσεις της ζωής σε κρατούν απασχολημένη και δεν απολαμβάνεις το σεξ όσο συχνά θέλεις. Όμως κι αυτός μπορεί να βρει την ευκαιρία να «θαφτεί» στον υπολογιστή τόσο βαθιά, που θα ορκιστείς ότι δεν άκουσε καν τι του είπες. Όχι μόνο έχει ακούσει τα πάντα, αλλά τα έχει επεξεργαστεί στο μυαλό του με ορθολογικό τρόπο του και έχει καταλήξει σε λύση για το "πρόβλημά" σου!

23-05-2014 MESA5

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

"Μωρό μου δεν μπορώ να κάνω σεξ μαζί σου, όταν η μάνα σου είναι εδώ. Με ρίχνει."

Όμως για να μην θίξεις το οιδιπόδειο σύμπλεγμά του, ακόμα κι αν φαίνεται περίεργο μερικές φορές, πρέπει να δείξεις ότι αποδέχεσαι το γεγονός ότι δεν μπορείς να συγκριθείς με την μάνα του: "Η μητέρα σου κάνει την καλύτερη σπανακόπιτα που έχω φάει ποτέ!!"

ΛΕΩΝ

"Δεν έχω ξυρίσει τα πόδια μου"

Πες του να σκεφτεί τα πόδια σου σαν έναν κάκτο με αγκάθια που γρατζουνίζουν. Τον έστειλες τον Λέοντα! Αγαπά τα φίνα πράγματα στη ζωή και θέλει μόνο τα καλύτερα. Σίγουρα μια γυναικα με τρίχες, του χαλάει το image της ερωτικής συνεύρεσης. Ωστόσο φρόντισε να τονώσεις τον εγωισμό του, να τον διαβεβαιώσεις ότι δεν θα μπορούσες να φανταστείς τον κόσμο χωρίς την παρουσία του, ότι είναι ο καλύτερος εραστής που είχες ποτέ και θα τον έχεις να γουργουρίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

"Δεν έχω κάνει ντους"

Το τέλειο επιχείρημα για τον Παρθένο, καθώς είναι ανίκανος να κάνει τα στραβά μάτια σε όλους αυτούς τους μικροσκοπικούς, ανατριχιαστικούς μικροοργανισμούς, που αυτός δεν μπορεί να τους δει, αλλά ξέρει ότι είναι εκεί! Ο άντρας Παρθένος... θα κρατήσει απόσταση ασφαλείας!

23-05-2014 MESA5G

ΖΥΓΟΣ

"Αυτήν την στιγμή νιώθω χοντρή"

Το ότι εκτιμά μόνο τα όμορφα πράγματα γύρω του μπορεί να ακούγεται λίγο εκφοβιστικό, όμως μπορείς να το γυρίσεις μπούμερανγκ πάνω του και να του δώσεις να καταλάβει ότι θα το "κάνεις" μαζί του, μόνο εάν αισθάνεσαι πανέμορφη. Θυμήσου ότι «ευδοκιμεί» σε ειρηνικά περιβάλλοντα, οπότε αν είσαι μια μέγαιρα... ξέχασε το. Τίποτα δεν θα τον αγριέψει περισσότερο από μια γυναίκα που ουρλιάζει στο αυτί του ή γκρινιάζει για κάτι που γι' αυτόν είναι ένα ασήμαντο θέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

"Είμαι θυμωμένη μαζί σου"

Πέτα του το γάντι. Σαν Σκορπιός αγαπά την πρόκληση. Μόλις κατάφερες να κερδίσεις την προσοχή του. Άφησέ τον να σε κυνηγήσει λίγο πριν κερδίσει. Δεν εννοώ να σε κυνηγήσει γύρω από το τραπέζι, αλλά ψυχικά και συναισθηματικά - να του επιτρέψεις να νομίζει ότι χειρίζεται τα πάντα για να έρθει πιο κοντά σου. Δεν πρέπει ποτέ να ξέρει ότι έπεσε στην παγίδα σου. Πίστεψέ με, είναι ένα μυστικό που θέλεις να κρατήσεις για τον εαυτό σου, καθώς μπορεί να γίνει εντελώς δυσάρεστος, όταν ανακαλύψει ότι δεν κινεί τα νήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

"Εσύ θέλεις σεξ και εγώ να πάω τον σκύλο βόλτα. Δεν λυπάσαι το καημένο σκυλί;"

Στην τελική στείλε τον να πάει τον σκύλο βόλτα να του φύγουν οι κάψες. Άλλωστε θέλει χρόνο και χώρο για να εξερευνήσει και να τροφοδοτήσει την ατελείωτη περιέργειά του.

23-05-2014 MESAAAAAAA

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

"Έχω να πάω για δουλειά το πρωί. Άλλα θα το κάνουμε αύριο και θα είναι ακόμη καλύτερο!"

Στην πραγματικότητα, η ίδια η φράση «αρκετά καλύτερο» ακούγεται σαν ένα άνοστος συμβιβασμός. Τίποτα δεν είναι ποτέ αρκετά καλό για αυτόν. Αποδεικνύοντας όμως ότι προσπαθείς πάντα να περάσεις στο επόμενο επίπεδο, θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

"Απλά δεν έχω διάθεση"

Θα μπορούσε να είναι ένας καλός λόγος, ειδικά αν είσαι άρρωστη ή είχες μια κακή ημέρα. Από την άλλη πλευρά, είναι ένας τύπος που πάει με τη ροή, εάν όμως καταλάβει ότι είσαι κουρασμένη από την ίδια ρουτίνα και απλά έχεις χάσει το ενδιαφέρον για σεξ μαζί του, θα γυρίσει την πλάτη, θα φύγει μακριά, στη συνέχεια όμως θα επιστρέψει πολύ πιο πρωτότυπος. Με έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια!

ΙΧΘΥΕΣ

"Γιατί απλά δεν αγκαλιαζόμαστε; Είναι πιο ρομαντικό"

Εδώ η δικαιολογία θα πιάσει, γιατί ο Ιχθύς δεν είναι αναίσθητος. Και ποιά θέλει ένα αναίσθητο άντρα; Δείξε του λοιπόν ότι τον νοιάζεσαι και κρατώντας το χέρι του, επιδοθείτε σε όλες τις λίγο ανόητες, ρομαντικές χειρονομίες που θέλεις. Καλού κακού, έχε καλά εφοδιασμένο και το μπαρ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved