Τα αγαπημένα λουλούδια των ζωδίων

Βρες το δρόμο για την καρδιά του αγαπημένου σου προσώπου με το κατάλληλο λουλούδι

Τα αγαπημένα λουλούδια των ζωδίων

Πρωτομαγιά λοιπόν, ημέρα που στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη συνδέεται με την νίκη της άνοιξης κατά του χειμώνα και την ήττα του θανάτου από την ζωή. Προπάντων είναι η γιορτή των λουλουδιών, μια γιορτή που τελούνταν από τα αρχαία χρόνια με την μορφή των Ανθεστηρίων-πομπές με κανηφόρες που έφεραν άνθη. Τα Ανθεστήρια διαδόθηκαν πολύ σύντομα και πήραν πανελλήνια μορφή.

Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς διατηρήθηκε ως τις ημέρες μας, μετατρέποντας απλά τις πομπές σε στόλισμα της πόρτας του σπιτιού μας με στεφάνια λουλουδιών. Και βέβαια, όπου λουλούδια και έρωτας! Είπα λοιπόν με βάση την παράδοση που θέλει το κάθε ζώδιο να έχει τα λουλούδια του, να σου προτείνω σήμερα τον ευκολότερο δρόμο για να «ανθίσεις» την καρδιά του αγαπημένου σου.

Κριός

toylipa_krioy

Οι Κριοί ως ζώδιο της Φωτιάς και με κυβερνήτη τον Άρη συχνά απεχθάνονται τον ρομαντισμό και τις γλυκανάλατες εκδηλώσεις αγάπης. Ωστόσο, μπορούν κι αυτοί να μείνουν γοητευμένοι από την θέα και την ομορφιά των λουλουδιών.

Αγαπούν την φύση και ιδιαίτερα όταν φορά τα κόκκινα, το αγαπημένο χρώμα του Άρη. Κόκκινες αζαλέες και τουλίπες είναι λοιπόν, τα λουλούδια τους.

Η γέννηση της τουλίπας χάνεται στα...μυθικά βάθη της Ανατολής. Ήταν κάποτε ένας Πέρσης πρίγκιπας που ονομαζόταν Φαράχ. Ο Φαράχ ήταν πολύ ερωτευμένος με την Σχιρίν. Όταν η αγαπημένη του σκοτώθηκε, ο Φαράχ έπεσε με το άλογό του σε έναν γκρεμό και αυτοκτόνησε. Το αίμα του πότισε το έδαφος και κάθε σταλαγματιά του έγινε τουλίπα. Από τότε οι τουλίπες θεωρούνται σύμβολο της απόλυτης αγάπης, κάτι που ταιριάζει στην σφοδρότητα των εντόνων συναισθημάτων ενός Κριού.

Οι παπαρούνες και τα κόκκινα γαρίφαλα μπορούν επίσης να γίνουν ένα όμορφο μπουκέτο για τους Κριούς το ίδιο και η αμαρυλλίς, το εκπληκτικό κόκκινο λουλούδι που συμβολίζει την υπερηφάνεια, την αποφασιστικότητα και την λαμπερή ομορφιά και ταιριάζει με το αγωνιστικό πνεύμα των Κριών.

Ταύρος

lilioym_tayroy

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και την καλόκαρδη, ρομαντική και αισθησιακή πλευρά του ζωδίου. Η καλά θεμελιωμένη πρακτική υπόσταση τους, φιλοξενεί τις ευαισθησίες τους καθώς και την αγάπη τους για όμορφα πράγματα, την κατανόηση των αρμονικών χρωμάτων και την βαθιά εκτίμηση για την φύση.

Εκτιμούν την προσφορά οποιουδήποτε λουλουδιού, ιδίως αν είναι από τους αγαπημένους τους, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα μπουκέτο από απλές μαργαρίτες.

Από εκεί κι ύστερα, ο κρίνος ή τα λίλιουμ είναι χαρακτηριστικά λουλούδια τους, ιδιαιτέρα τα ροζ που συμβολίζουν την αγνότητα και την αρετή. Το δροσερό ευωδιαστό άρωμα τους γεμίζει και ικανοποιεί τις απαιτητικές αισθήσεις του Ταύρου.

Με οδηγό την Αφροδίτη, μπορούμε να φθάσουμε και στην βιολέτα που το γλυκό της άρωμα ταιριάζει με τον ήρεμο και πράο χαρακτήρα τους. Άλλωστε είναι ένα σύμβολο μετριοφροσύνης και ταπεινότητας.

Συνόδεψε το μπουκέτο σου με μια φράση όπως: «Για πάντα δικός/δική σου» και θα καλύψεις με μιας την συναισθηματική του ανασφάλεια, δίνοντας τόπο στις εκρήξεις κτητικότητας που τον διακατέχουν.

Δίδυμοι

anemwnh

Οι Δίδυμοι είναι πλάσματα προσαρμόσιμα, ευέλικτα και ζωντανά. Δεδομένου ότι το σύμβολο τους αποτελείται από τα ουράνια δίδυμα, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι αποτελούνται από μια πολυδιάστατη προσωπικότητα που θα τους ταίριαζαν πάρα πολλά λουλούδια.

Οι φλύαροι και χαρούμενοι Δίδυμοι μπορούν να βάλουν όλες τις λέξεις που θα μπορούσαν να πουν σε ένα μπουκέτο λουλούδια. Λουλούδια που έχουν ένα διακριτικό ανάλαφρο άρωμα όπως οι ανεμώνες, γνωστές ως και ανεμολούλουδα λόγω του ότι όταν ο άνεμος φυσάει, κάνει τα μπουμπούκια του φυτού να ανθίσουν μέχρι που ένα άλλο φύσημα παρασύρει τα πέταλα μακριά.

Οι νεραγκούλες είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό φυτό τους, ιδίως στις αποχρώσεις του κίτρινου και του πορτοκαλί. Λουλούδι που φημίζεται για την φωτεινή ομορφιά του και όταν προσφέρεται σημαίνει «είμαι θαμπωμένος από την γοητεία σου»! Ένα γρήγορο μήνυμα που θα βρει τον στόχο του χωρίς να χρειαστούν να σπαταληθούν πολλές και ανούσιες κουβέντες...

Τέλος, το λουλούδι δελφίνιουμ ταιριάζει απόλυτα με την διασκεδαστική και πικάντικη πλευρά της ζωής που θέλουν να βλέπουν. Συμβολίζει την ανοικτή καρδιά, ενώ το αναζωογονητικό του άρωμα, υποδηλώνει ένα αίσθημα ελαφρότητας. Επιπλέον, ένα λουλούδι με όνομα θηλαστικού είναι ιδιαίτερα ταιριαστό στην «διπλή» τους φύση.

Καρκίνος

noyfaro_karkinou

Οι συναισθηματικοί Καρκίνοι διέπονται από την Σελήνη και το στοιχείο του Νερού. Γι' αυτό...τρελαίνονται όταν οι άνθρωποι εκφράζουν τα συναισθήματα τους μέσα από ένα μπουκέτο λουλούδια, ιδιαίτερα αν τους θυμίζουν καταστάσεις του παρελθόντος. Νιώθουν πολύ πιο ασφαλείς, ενώ και οι ίδιοι βάζουν όλη την τρυφερότητα και την φροντίδα τους όταν πρόκειται να προσφέρουν μια ανθοδέσμη.

Κατάλληλα λουλούδια για τους Καρκίνους είναι τα λουλούδια που ανθίζουν κατά την διάρκεια της νύχτας κάτω από το φως της Σελήνης. Τα νούφαρα και το λουλούδι του λωτού είναι πιο κοντά στις προτιμήσεις τους. Στην Ινδία και την Άπω Ανατολή ο λωτός συμβολίζει την φώτιση, ενώ για τους Αρχαίους Αιγύπτιους είναι σύμβολο γονιμότητας.

Άλλα λουλούδια που συνδέονται με τον Καρκίνο είναι το γιασεμί πολύανθος, που είναι ένα αναρριχώμενο φυτό με λευκό άνθος και το αγιόκλημα. Πάντως και τα λευκά τριαντάφυλλα με τις άσπρες παπαρούνες έχουν μια θέση στην καρδιά τους, αρκεί να θυμάσαι πάντα πως ότι λουλούδι τους προσφέρεις πρέπει να το κάνεις με την καρδιά σου, γιατί γι’ αυτούς μετρά πάνω απ’ όλα η πράξη.

Λέων

lewn

Οι μεγαλόκαρδοι και επιβλητικοί Λέοντες πιθανόν θα προσφέρουν περισσότερο οι ίδιοι λουλούδια, λόγω της γενναιόδωρης φύσης του. Στην αντίθετη περίπτωση, αν είναι οι αποδέκτες, φρόντισε πρώτα απ’ όλα ώστε η κίνηση σου να μην περάσει απαρατήρητη από τους...χειροκροτητές και δεύτερον, τουλάχιστον η εμφάνιση του μπουκέτου σου να παραπέμπει σε...high καταστάσεις.

Ένα μπουκέτο από ηλίανθους θα μεγαλώσει τον ενθουσιασμό τους, λόγω της χαρακτηριστικής λαμπρής τους εμφάνισης. Λέγεται ότι οι ιθαγενείς των Ίνκας λάτρευαν ένα γιγαντιαίο ηλιοτρόπιο, και ότι οι ιέρειες φορούσαν μεγάλους ήλιους στα ενδύματα τους. Ο ηλίανθος ακολουθεί τον ήλιο, συμβολίζει τον ίδιο τον ήλιο, τη μεταφορά της ζεστασιάς και της ευτυχίας, την λατρεία και τη μακροζωία, στοιχεία που ενσωματώνει και ο Λέων.

Γράψε σε μια κάρτα "Σε λατρεύω σαν Θεό/Θεά" και χαρισέ την μαζί με ένα μπουκέτο από χρυσάνθεμα. Ονομάστηκαν έτσι από το ελληνικό πρόθεμα "Chrys-" που σημαίνει χρυσό (το αρχικό χρώμα) και «ανθέμιο» που σημαίνει λουλούδι. Τα χρυσάνθεμα συμβολίζουν την αισιοδοξία και τη χαρά και τα ανοικτά κίτρινα φύλλα τους μας θυμίζουν τη ζεστή, εξωστρεφή και ισχυρή προσωπικότητα των Λεόντων.

Παρθένος

paiwnia

Πραγματιστές, όσο και ρομαντικοί, είναι πρόθυμοι να αποδεχθούν ακόμη και ένα ταπεινό χαμομήλι, αρκεί βέβαια να μην...λερώνει. Λόγω της εμμονής προς την λεπτομέρεια και την οικολογική τους συνείδηση, ίσως τα βότανα θα ήταν προτιμότερα για αυτούς. Χάρισέ του λοιπόν ένα μπουκέτο παιωνίες, ευχαριστώντας τους για τις υπηρεσίας που σου προσέφεραν. Πιστεύεται ότι η παιωνία, ένα παραδοσιακό βοτάνι-αγριολούλουδο, πήρε το όνομα της από τον Παίωνα ή Παιάνα που είχε θεραπεύσει τον Άρη από τα τραύματα του.

Ο μύθος που έχει σχέση με το λουλούδι λέει πως ο Παίων ήταν μαθητής του Ασκληπιού, του θεού της υγείας και της ιατρικής. Κάποτε, η Λητώ (μητέρα του Απόλλωνα και θεά της γονιμότητας), του δίδαξε πως να αποκτήσει μια μαγική ρίζα που φύτρωνε στον Όλυμπο η οποία απάλυνε τον πόνο των γυναικών κατά τον τοκετό. Ο Ασκληπιός ζήλεψε και αποπειράθηκε να σκοτώσει το μαθητή του, όμως ο Δίας έσωσε τον Παίωνα από την οργή του Ασκληπιού, μεταμορφώνοντάς τον στο λουλούδι της παιωνίας.

Επίσης, ένα μπουκέτο από λεβάντα μπορεί να προσφέρει με το δροσερό άρωμα αλλά και την αντισηπτική ιδιότητα του αυτά τα στοιχεία που ψάχνει ένας Παρθένος.

Η πάλι, ένα μπουκέτο από πανσέδες που είναι άρρηκτα συνδεμένοι με την στοργή, την ευαισθησία, την φυσική συστολή, την ευγένεια του μυαλού, την ανάμνηση και την σκέψη, θα ήταν μια εξαιρετικά επιτυχής επιλογή.

Ζυγός

pinkrose

Ο κομψός και γοητευτικός Ζυγός ψάχνει να βρει την ισορροπία στην ζωή του και στις σχέσεις του, αφού βέβαια πρώτα ξεπεράσει την αγάπη του για τον εαυτό του. Έτσι αν δεν του χαρίσουν λουλούδια είναι ικανός να τα προσφέρει...μόνος του στον εαυτό του, αλλά ευτυχώς οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν δεν μπορούν να αντισταθούν στην γοητεία του και συχνά γίνεται αποδέκτης-ιδίως οι γυναίκες- τέτοιου είδους δώρων.

Αγαπημένο τους λουλούδι το τριαντάφυλλο ιδιαίτερα το ροζ. Αντιπροσωπεύει την αγάπη, την επιθυμία και την θηλυκή ομορφιά. Είναι ακόμη σύμβολο αγνότητας, αλλά και εγκαρτέρησης. Ακτινοβολεί κομψότητα και ταιριάζει με την ήρεμη, γαλήνια και ντελικάτη φύση τους. Οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι συνέδεαν τα τριαντάφυλλα με την Αφροδίτη, θεά του έρωτα και -κατά...σύμπτωση- κυβερνήτη του Ζυγού.

Επίσης οι ροζ ορχιδέες αντιπροσωπεύουν την σπάνια και λεπτή ομορφιά και μεταφέρουν το μήνυμα της καθαρής αγάπης και της ώριμης γοητείας. Αν σου τις χαρίσουν Ζυγοί, σημαίνει πως μάλλον σε βλέπουν ως πανέμορφο/η.

Επειδή θέλουν η ζωή τους να περιβάλλεται από ρομαντισμό και ντελικάτο γούστο, δεν θα πουν όχι ούτε σε ένα μπουκέτο από ορτανσίες. Ο συμβολισμός της ορτανσίας φαίνεται να έχει κάποια σχέση με τη ματαιοδοξία και τον κομπασμό (ίσως λόγω της αφθονίας των πετάλων της και το πλούσιο, καμπύλο σχήμα) αλλά ένα μπουκέτο της ορτανσίας εκφράζει επίσης την ευγνωμοσύνη του δωρητή για την συμπονετική φύση του αποδέκτη του.


Σκορπιός

kokkina_triantafulla

Άνθρωποι που υποκινούνται από το ισχυρό πάθος, την βαθιά αφοσίωση τους και το πάθος σίγουρα δεν χαρίζουν ούτε δέχονται έτσι απλά λουλούδια. Τα λουλούδια που τους ταιριάζουν είναι εκείνα που αντικατοπτρίζουν την ένταση των συναισθημάτων.

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι μια πολύ καλή επιλογή, δεδομένου ότι ταιριάζουν απόλυτα με τα αισθήματα που...σιγοβράζουν. Διάλεξε βελούδινα, κατακόκκινα τριαντάφυλλα, ίσως και με πολλά αγκάθια που συμβολίζουν τη συνύπαρξη του παθιασμένου έρωτα με τον πόνο. Το μήνυμα του πάθους και της φλογερής αγάπης θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από αυτό το κυριαρχικό ζώδιο.

Μια επίσης καλή κίνηση είναι να τους χαρίσεις ένα μπουκέτο από τη θεραπευτική και Βραζιλιάνα πασιφλόρα (λουλούδι του πάθους), που πήρε το όνομά της από περιγραφές των τμημάτων τού άνθους του, περιγραφές που διοχετεύτηκαν από ιερείς της Νότιας Αμερικής και αντιπροσώπευαν διάφορα στοιχεία της Σταύρωσης, όπως τα πέντε πέταλα και τα πέντε σέπαλα (που ήταν οι δέκα απόστολοι, εκτός από τον Ιούδα και τον Πέτρο), τα εσωτερικά πέταλα σε σχήμα φράντζας (το αγκάθινο στεφάνι), οι πέντε στήμονες (οι πέντε πληγές του Χριστού) και το στίγμα τού ύπερου με το κωνικό σχήμα (τα καρφιά) και συμβολίζουν τον πόνο και την υπέρβαση, έννοιες τόσες οικείες στην ψυχοσύνθεση ενός Σκορπιού.

Τοξότης

primoules

Λάτρεις της περιπέτειας, της πολυχρωμίας και των εξωτικών αρωμάτων, θα ενθουσιαστούν αν τους προσφέρεις οτιδήποτε...φουντωτό από μια μακρινή χώρα. Για αυτούς η ειλικρίνεια είναι πάρα πολύ σημαντική, γι’ αυτό όταν κάποιος τους δίνει λουλούδια, θέλουν να είναι σίγουροι ότι τους τα δίνει με όλη του την καρδιά κι ας τα...παρατήσουν μετά από επιπολαιότητα. Θα πρέπει επίσης το μπουκέτο σου να είναι αρκούντως θεαματικό και πλούσιο, αφού εκτιμούν ιδιαίτερα τις μεγάλες ποσότητες.

Αν τελικά δεν μπορέσεις να βρείς κάποιον εξωτικό...θάμνο, δώσε τουπριμούλες που συμβολίζουν την νεότητα και τη λάμψη. Τα φωτεινά τους χρώματα αντανακλούν το φωτεινό χαρακτήρα των Τοξοτών και την ικανότητα τους να τα ξεπερνούν όλα με γέλιο και αισιοδοξία.

Χάρισέ του επίσης γαρίφαλα. Στην Κίνα, το γαρίφαλο σχετίζεται με τη σοφία και την εκπαίδευση. Λέγεται ότι προκαλεί ενθουσιασμό σε όποιον το κοιτάει και το περιεργάζεται. Όσοι αποφοιτούν από πανεπιστήμια φορούν γαρίφαλα στην τελετή απονομής του πτυχίου τους. Για τον Τοξότη η επέκταση των πνευματικών- και όχι μόνο οριζόντων- είναι συνυφασμένη με το νόημα της ζωής τους.

Αιγόκερως

ellevoros

Ίσως η πρακτική πλευρά των Αιγόκερων θα προτιμούσε, αντί να τους χαρίζατε ή να σας χαρίσουν λουλούδια, κάτι πιο μόνιμο, γιατί τα λουλούδια γι’ αυτούς αποτελούν κάτι εφήμερο που θα μαραθεί σε μια δυο εβδομάδες το πολύ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορείς να την...σκαπουλάρεις με «δευτεράντζες». Ένα κατά κοινή ομολογία τοπ άνθος, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, φορτώνοντάς τους με τις κατάλληλες...ενοχές, ώστε να σου αντιγυρίσουν κάποτε την τιμή. Μπορείς μάλιστα να «τυποποιήσεις» το μπουκέτο σου, προσφέροντας σε κάθε ευκαιρία την ίδια σύνθεση, ώστε ο/η Αιγόκερως να σε ταυτοποιήσει άμεσα.

Η αειθαλής καμέλια με τα κομψά μεγάλα άνθη είναι πάντα μια καλή εναλλακτική. Συμβολίζει την φρονιμάδα, την υπεροχή και την σταθερότητα που οι ίδιοι οι Αιγόκεροι ενσωματώνουν στην προσωπικότητα τους.

Αν ακόμα σκέπτεστε τι μπορεί να συγκινήσει την ψυχρή λογική του Αιγόκερω δοκιμάστε τους ελλέβορους ή ρόδα των Χριστουγέννων. Το δεύτερο όνομα τους το πήραν από έναν χριστιανικό, βορειοευρωπαϊκό μύθο, όπου μια νεαρή βοσκοπούλα η Μαγδαληνή, φύλαγε το κοπάδι της μια κρύα χειμωνιάτικη νύχτα. Όπως λοιπόν πρόσεχε τα πρόβατά της μια ομάδα από σοφούς ανθρώπους και άλλους βοσκούς πέρασε από μπροστά της κρατώντας δώρα για να τον νεογέννητο Ιησού. Η Μαγδαληνή έβαλε τα κλάματα, γιατί δεν είχε ένα δώρο να προσφέρει στον νεογέννητο Βασιλιά, ούτε καν ένα απλό λουλούδι... Ένας άγγελος από ψηλά ακούγοντας το κλάμα της εμφανίστηκε μπροστά της. Σκούπισε το χιόνι ανάμεσά τους και από κάτω ξεπήδησε ένα υπέροχο λευκό λουλούδι με ροζ πινελιές.

Η δυνατότητά του ελλέβορου να ανθίζει τους σκοτεινότερους μήνες του χρόνου όταν οτιδήποτε άλλο είναι παγωμένο το κάνει ένα πολύτιμο λουλούδι για τον Αιγόκερω που εκτιμά την αυτοπειθαρχία και την υπομονή.

Υδροχόος

sterlitsa

Εδώ...μπλέξαμε! Τα λουλούδια μέσω email ή τα ζωγραφιστά θα είναι πολύ πιο ελκυστικά, αφού εκτός των άλλων δεν χρειάζονται πότισμα. Η πλειοψηφία των Υδροχόοων θα ήταν πρόθυμη να δεχθεί το μπουκέτο σας, μόνον αν αυτό συνοδευόταν από κάτι extreme ή εξόχως διαφορετικό. Δεν εννοώ ακριβώς ότι δεν αγαπούν τα λουλούδια. Απλά τα θεωρούν σπατάλη χρημάτων, για να μην πω για τις κρυφές σκέψεις τους περί των «δικαιωμάτων της χλωρίδας». Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να τους προσφέρεις όλο το «πακέτο» μια ολόκληρη γλάστρα δηλαδή, την οποία -αν τυχόν ξινίσουν- μπορείςνα τους την φορέσεις και...καπέλο!

Ο κυβερνήτης τους Ουρανός έχει βάλει και εδώ το χεράκι του και τα λουλούδια που προτιμούν δεν είναι σίγουρα συνηθισμένα και προβλέψιμα. Εκτιμούν οτιδήποτε εκκεντρικό και πρωτότυπο όπως ένα μπουκέτο από ανθούρια. Τα σχήματος καρδιάς άνθη που αναμιγνύουν το κόκκινο με το σκούρο πράσινο φύλλωμα, δίνουν ένα ακαταμάχητα όμορφο και εξωτικό αποτέλεσμα. Είναι κατεξοχήν το λουλούδι της φιλοξενίας.

Επίσης, η στερλίτσια ή «πουλί του παράδεισου» -λόγω της αδιαμφισβήτητης ομοιότητας με τα έντονα χρώματα του γνωστού πουλιού- είναι ένα εντυπωσιακό λουλούδι που συμβαδίζει με την ιδιότροπη, διασκεδαστική και τελείως εκκεντρική πλευρά του χαρακτήρα τους.

Ιχθύες

iris

Η ονειρική, ευαίσθητη και ευφάνταστη πλευρά των Ιχθύων ταιριάζει εξ ορισμού με αυτήν των λουλουδιών. Ιδανικοί αποδέκτες αλλά και χορηγοί μπουκέτων μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχες ανθοσυνθέσεις από το...τίποτα και να τις χαρίσουν σε ανθρώπους που αγαπούν.

Είναι επίσης το καλύτερο γιατρικό για αυτούς, γιατί μπορεί να τους βγάλει από μια στενόχωρη κατάσταση αμέσως και να θρέψει την αισιοδοξία τους για εβδομάδες.

Αγαπημένο τους λουλούδι η Ίρις. Το λουλούδι πήρε το όνομα του από την αρχαία θεά Ίριδα, την θεά του ουράνιου τόξου, που ήταν επίσης και αγγελιοφόρος των θεών κυρίως του Δία και της Ήρας. Μετέφερε μηνύματα από το «μάτι του ουρανού» (αυτό σημαίνει Ίρις) στη γη, με την καμπύλη του ουράνιου τόξου. Και αυτό το κομμάτι του ουρανού μπορούμε να το χαρίσουμε και στους ονειροπόλους Ιχθείς για να κάνουν τα δικά τους φανταστικά ταξίδια ευωδίας.

Εξίσου ιδιαίτερο λουλούδι θα μπορούσε να είναι για αυτούς και το γεράνι. Το γεράνι έχει σαν μήνυμα «θεραπεύω το παρελθόν μου». Οπότε αν νομίζεις ότι κάποιος Ιχθύς νοιώθει πίκρα και θυμό και τον ταράζει το παρελθόν του χωρίς να μπορεί να απεμπλακεί από αυτό, προσφέρέ του ένα μπουκέτο από γεράνια για να νιώσει καλύτερα.

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved