Πασχαλινές αποδράσεις για δύο!

Επέλεξε μια γωνιά της Ελλάδας για να περάσεις το Πάσχα με το ταίρι σου

Πασχαλινές αποδράσεις για δύο!

Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις... και η μαγευτική Ελλάδα είναι η τέλεια επιλογή αν αναζητάς το ιδανικό σκηνικό για δραστηριότητες που θα χαρίσουν στιγμές ανεξίτηλες στο χρόνο και θα απογειώσουν τη ρομαντική σου διάθεση!
Αυτό το Πάσχα μπορείς να πάρεις από το χέρι το ταίρι σου και να το εκπλήξεις με ένα πλήθος από τρυφερές, ρομαντικές στιγμές σε μια γωνιά της Ελλάδας. Επέλεξε ανάλογα με το ζώδιό σου, χαρίζοντας και στου δύο ένα μοναδικό ψηφιδωτό εικόνων, συναισθημάτων, χρωμάτων, αρωμάτων και ξεχωριστών αναμνήσεων.

ΚΡΙΟΣ ~ Ρομαντικό σκι στην Πίνδο

Τώρα το Πάσχα βρες λιγο χρόνο για να χαλαρώσεις και να αναζωογονηθείς μαζί με το ταίρι σου, γιατί πιθανόν η αναδρομή πορεία του Άρη στον 7ο οίκο των σχέσεων σου, μπορεί να σου έχει φέρει κάποιες απροσδόκητες εξελίξεις. Με όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν μπορείς να τροφοδοτήσεις την ψυχή σου και να ενισχύσεις τον δεσμό σου, κάνοντας σκι στο φως των αστεριών. Ο καιρός ούτως ή άλλως το επιτρέπει και σαν ένα άτομο που αγαπά την περιπέτεια, μπορείς να φανταστείς κάτι καλύτερο από το να κάνετε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στην καρδιά της Πίνδου; Γλίστρησε λοιπόν, στις φωτιζόμενες πίστες παρέα με το αγαπημένο σου πρόσωπο και νιώσε την αδρεναλίνη σου να φτάνει στα ύψη, καθώς αφήνεις το άγχος να λιώνει μακριά σου.

ΤΑΥΡΟΣ ~Απόδραση στο ορεινό Δίλοφο!

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες αυτό το μήνα θα είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις ορισμένες από αυτές τις απαιτητικές επιρροές και μετασχηματισμούς που προκαλούνται από τον Πλούτωνα στον 9ο οίκο σου. Ανάπνευσε λοιπόν, λίγο από αυτό τον φρέσκο αέρα στο Δίλοφο, (Ζαγοροχώρια ), ένα κουκλίστικο χωριό που έχει κριθεί παραδοσιακός οικισμός, και είναι γεμάτος πέτρινα σπιτάκια και φουντωτά δέντρα που ξεπηδούν ανάμεσά τους. Εδώ μάλιστα, έκτος από τις ιδιαίτερες ρομαντικές στιγμές, μπορείς να απολαύσεις παραδοσιακές ηπειρώτικες πίτες και μαγειρευτά φαγητά στη γάστρα σε τραπεζάκια στην πέτρινη πλατεία. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό για εσένα, ο έρωτας περνά από το στομάχι!

ΔΙΔΥΜΟΣ ~ Εξερευνήσεις για δυο στην Επίδαυρο!

Η Σεληνιακή έκλειψη αυτό το μήνα (στις 15 Απριλίου) σε έκανε πιο τολμηρό, έτσι κάνε την έκπληξη σε κάποιον σημαντικό για εσένα, ώστε να δημιουργήσεις τρυφερές αναμνήσεις, σε μια όμορφη και μυστική τοποθεσία για να τροφοδοτήσεις το πνεύμα σου! Η Επίδαυρος προσφέρει τα ενεργειακά vibes του χώρου του θεάτρου ή την χαρά της ανακάλυψης που της περιοχής. Το χωριό που έγινε διάσημο χάριν στην ταβέρνα του Λεωνίδα, στην οποία τρώνε, μετά τις παραστάσεις, πρωταγωνιστές, celebrities και θεατές όλοι μαζί, θα ικανοποιήσει την gossip πλευρά σου και αξίζει να το περπατήσεις με τον σύντροφο σου, για να ανακαλύψεις την ομορφιά ότι βρίσκεσαι έτη φωτός μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα, σε ένα παραδοσιακό τόπο με χαρακτήρα. Γενικότερα, η περιοχή προσφέρεται για περιήγηση και εξερευνήσεις μαζί με το ταίρι σου!

kentrikiasasas


ΚΑΡΚΙΝΟΣ~ Βαρκάδα στη λίμνη Κερκίνη

Με τον Δία να διέρχεται από το ζώδιό σου, το παρελθόν θα μπορούσε να ξαναέρθει στην επιφάνεια και να σου προσφέρει ακόμη και καλά πράγματα! Ειδικά αν είσαι σε μια σχέση, θα έχεις κάποια επέκταση και μπορείς να έρθεις περισσότερο σε αρμονία ως προς το τι είναι ωφέλιμο για εσένα και τι δεν είναι. Μπορεί να χρειαστεί να συμβιβαστείς σε ορισμένες καταστάσεις με τον σύντροφο σου, για να κρατήσεις ομαλή την "ιστιοπλοΐα" στην σχέση σου. Αγκάλιασε λοιπόν την ιδέα μιας εξόρμησης στη λίμνη Κερκίνη και αφουγκράσου τους ήχους της λίμνης, καθώς περιηγείστε στην καταπράσινη φύση και στις χρυσαφένιες καλαμιές. Κι εκεί, μέσα στην ελαφριά μέθη από την φύση, ψιθύρισε λόγια γλυκά που είχες καιρό να μοιραστείς.

ΛΕΩΝ~ Περαντζάδα στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες!

Ο Ήλιος ακόμα στον 9ο οίκο σου υπογραμμίζει την τύχη σου, την επέκταση και τα ταξίδια που προφανώς θα θέλεις να κανείς. Άρπαξε την ευκαιρία και φρόντισε να χαθείς σε ένα προορισμό που μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής. Σε αυτό το νησί που παντρεύεται η ατμόσφαιρα των κοσμικών και των γαλαζοαίματων με την μελαγχολική αυτή του παλιού λιμανιού και η μυρωδιά των πούρων με την αλμύρα της θάλασσας, δεν θα χορταίνεις να περπατάς με τον σύντροφο σου. Απαλλαγμένο από αυτοκίνητα και ποτισμένο με γενναίες δόσεις ιστορίας, όμορφα αρχοντικά και μπόλικα σημεία για περαντζάδα, προσφέρεται για ένα τρυφερό Πάσχα με άρωμα εποχής. Εδώ είναι αδύνατο να αντισταθείς να βολτάρεις με την άμαξα ή να γεμίσεις τα χείλη σου με μπόλικη ζάχαρη άχνη από τα αμυγδαλωτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ~ Spa για δυο στο Ημεροβίγλι!

Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σου έχει φέρει μια διαφορετική πηγή εισοδήματος και να είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή στα παλιά, επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Οπότε πάρε το ταίρι σου και χαθείτε ανάμεσα στις μενεξεδί αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος και τα ζαφειρένια νερά του Αιγαίου, σε ένα πολυτελές spa στο Ημεροβίγλι. Χαλάρωσε στην αγκαλιά του, απολαμβάνοντας την απόλυτη ευεξία ενός μασάζ και αφέσου στην ηρεμία και τη γαλήνη της παραμυθένιας φυσικής ατμόσφαιρας που σε αγκαλιάζει.

ΖΥΓΟΣ~ Βόλτα στο φινετσάτο Ναύπλιο!

Οι σχέσεις σου είναι στο επίκεντρο με τον Ήλιο ακόμα στον 7ο οίκο σου και μπορεί να έχεις κάποιες εκπλήξεις και μερικά μυστικά που δεν θα παραμείνουν για πολύ, καθώς έχεις τον ανάδρομο Άρη στο Ζυγό. Ξανασκέψου το κουτσομπολιό και διοχέτευσε την ενέργειά σου, στην οικοδόμηση καλύτερων σχέσεων με εκείνους που σε ενδιαφέρουν. Ίσως ένα ταξίδι σε ένα γραφικό μέρος όπως το Ναύπλιο να είναι το καλύτερο για στιγμές φινετσάτες και ποιοτικές. Αγκάλιασε σφιχτά το ταίρι σου, καθώς αγναντεύετε το πλωτό κάστρο στο Μπούρτζι, μοιράσου το ίδιο χωνάκι με αυθεντικό ιταλικό παγωτό, κάνε βόλτα με το τρενάκι και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης στην κορυφή του Παλαμηδίου, με φόντο το Ναύπλιο και τον Αργολικό Κόλπο.

kentrikisasasa


ΣΚΟΡΠΙΟΣ~ Μάχη για την καρδιά του στα καλντερίμια της Ρόδου!

Με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου (της διασκέδασης) αυτό το μήνα, υπάρχει περισσότερος ρομαντισμός στον αέρα. Ίσως να σκεφτείς πιο αγαπησιάρικα και να επιπλέεις σε μια ροζ φούσκα και ίσως τώρα μια σχέση σου να πάει στο επόμενο επίπεδο. Στο χέρι σου είναι να γίνει αυτό το Πάσχα ακόμη πιο απολαυστικό, κάνοντας βόλτες στη μεσαιωνική καστροπολιτεία, όπου ιππότες και δεσποσύνες έχουν δώσει κρυφά ραντεβού στα δαιδαλώδη καλντερίμια και τα ρομαντικά πλακόστρωτα. Περπάτησε χέρι -χέρι με το ταίρι σου στα λιθόκτιστα δρομάκια της, ειδικά το βράδυ και αφουγκράσου μια ησυχία σχεδόν ονειρική, που συμβάλλει τα μέγιστα στη δημιουργία της ρομαντικής ατμόσφαιρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ ~Τρελή διασκέδαση στις Σπέτσες!

Ο Ερμής, βρίσκεται στον 5ο οίκο της ευχαρίστησης σου αυτό το μήνα, επιτρέποντάς σου να διοχετεύσεις την ενέργειά σου στην εξεύρεση της κατεύθυνσης που θέλεις να ακολουθήσεις με το ταίρι σου. Τόλμησε λοιπόν να αφεθείς σε μια βόλτα με την άμαξα προς το παλιό Λιμάνι και τα μοναδικά αρχοντικά του. Στις Σπέτσες μπορείς να βιώσεις την αυθεντικότητα, τις παραδόσεις, την ελληνική φιλοξενία και λίγο απ' την τρέλα που οφείλεται στο θρούμπι που φυτρώνει στο βουνό, κάτι που ταιριάζει και στην ιδιοσυγκρασία σου, κάνοντας το μέρος μοναδικό για να χαλαρώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με τον άνθρωπο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ~ Ποιοτικός χρόνος στην Τσαγκαράδα!

Η Σεληνιακή έκλειψη (15 Απριλίου) έφερε συνδέσεις, μερικές νέες, μερικές από το παρελθόν και σίγουρα μερικές που είναι γραφτό να διαρκέσουν, οπότε ίσως χρειαστεί να μοιραστείς το Πάσχα μαζί τους σε ένα ρομαντικό καταφύγιο στην Τσαγκαράδα. Σταμάτησε μια την στιγμή για να πιεις καφέ κάτω από γιγάντιους χιλιόχρονους πλάτανους, να βολτάρεις στα καλντερίμια και στις πλατείες των τεσσάρων οικισμών του χωριού και να ανέβεις στα άλογα για να περιπλανηθείς στο τοπίο που διάλεξαν οι Κένταυροι, να βρεις καταφύγιο σε γειτονιές σιωπηλές, κρυμμένες στην οργιώδη βλάστηση και να χορτάσεις ύπνο σε αρχοντόσπιτα που συνδυάζουν νεοκλασικά με ανατολίτικα στοιχεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ~ Ταξίδι με τρένο στο φαράγγι του Βουραϊκού!

Μπορεί να σκέπτεσαι να ριζώσεις σε μια άλλη τοποθεσία από αυτήν που βρίσκεσαι, καθώς ο μήνας εξελίσσεται και να θελήσεις να εξερευνήσεις το που θέλεις να είσαι αυτό το καλοκαίρι. Στο πνεύμα της κίνησης λοιπόν, επιβιβάσου στο τρένο μιας άλλης εποχής και διέσχισε το καταπράσινο φαράγγι του Βουραϊκού, σκαρφαλώνοντας στις απότομες πλαγιές του Χελμού ως τα Καλάβρυτα. Κάθισε αναπαυτικά στις θέσεις του ιστορικού τρένου των Καλαβρύτων, τον διάσιμο Οδοντωτό, αγκαλιά με το ταίρι σου κι απόλαυσε μια από τις ωραιότερες διαδρομές στην ελληνική φύση, προσβάσιμη μόνο με τρένο, μετατρέποντας το σε μια εμπειρία για δυο. Η Υδροχοοική φύση σου θα λατρέψει ότι είναι ένα πέρασμα μέσα από πολιτισμούς, χρόνους και τοποθεσίες, παρέχοντάς σου μια εμπειρία που δεν μπορεί να σου προσφέρει κανένα άλλο μέσο μεταφοράς.

ΙΧΘΥΕΣ ~ Εν πλω νυχτερινή βόλτα στο Θερμαϊκό

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, είναι στο ζώδιό σου, φέρνοντας σίγουρα κάποιες ευχάριστες στιγμές με το άλλο σου μισό. Με τον Ουρανό και τον Ήλιο στον 2ο οίκο σου, ίσως αναγκαστείς να αναλάβεις τη φροντίδα των οικονομικών πτυχών της ζωής και να τις μετριάσεις. Μπορείς όμως να κανείς κάποιες μικρές δαπάνες για σύντομες ρομαντικές βόλτες, οπού θα απολαύσεις το ποτό ή το κρασί σου, αγκαλιά με την συντροφιά σου, σε ένα από τα καράβια που λειτουργούν ως μπαρ και κάνουν βόλτες στον Θερμαϊκό κόλπο, κατά μήκος της παλιάς παραλίας της Θεσσαλονίκης. Η εικόνα της πόλης κάτω από το φως του φεγγαριού και η αντανάκλαση της στο νερό, είναι βέβαιο ότι θα σε μαγέψει!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved