Ζώδια: Πώς θα κατακτήσετε τον άνδρα των ονείρων σας;

Από τη θέση της Αφροδίτης σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο μπορείτε να δείτε το πως θέλει εκείνος μια γυναίκα

Ζώδια: Πώς θα κατακτήσετε τον άνδρα των ονείρων σας;

Πώς θα διαπιστώσετε αν ανήκετε στη σφαίρα των ενδιαφερόντων του "αγοριού απέναντι πείτε του πως πεθαίνω" και πως θα σιγουρευτείτε ότι έχετε ελπίδες και αξίζει να περιμένετε ή "τσάμπα καίει η λάμπα, τσάμπα σε θυμάμαι;"

Απλά, θα τσεκάρετε την Αφροδίτη του εκάστοτε υποψήφιου για πιο σίγουρα... Διότι, από τη θέση της Αφροδίτης σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο μπορείτε να δείτε το πως εκείνος θέλει μια γυναίκα.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Αφροδίτη του ατόμου που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Η Αφροδίτη στα ζώδια σε ένα αντρικό ωροσκόπιο


Η Αφροδίτη του στον Κριό

Εύκολο να τον τουμπάρεις, δύσκολο όμως να τον κρατήσεις. Αν δεν είστε λίγο ...Ζήνα και εφαρμόζετε τις πατροπαράδοτες συνταγές της «σουπιάς» και του αργού «ψησίματος», αυτός ο άνδρας αργά ή γρήγορα θα σας βαρεθεί. Πολύ περισσότερο που έτσι κι αλλιώς βαριέται, όταν ξεφουσκώνει ο ενθουσιασμός του.

Ξεχάστε λοιπόν τις στρατηγικές και το «αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι». Εδώ ο φίλος μας θέλει άμεσο κουτούπωμα, πρωτοβουλίες μαχητικότητα και ερωτισμό χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Γιατί όταν τον πετυχαίνεις «στη βράση», τότε κολλάει το σίδερο μαζί με τα κορμιά. Φλερτ ίσον κατάκτηση, ίσον σεξ κι αν δεν κάτσει πάμε γι άλλα...

Θέλει ακόμη η γυναίκα να είναι ανεξάρτητη, να έχει τσαγανό και να μην είναι καμιά χαμηλών τόνων ...αργά βαδίζω ζωή κερδίζω. Να περπατάει και να τρίζουν τα πλακάκια ή τέλος πάντων για να μην υπερβάλλω οι σουμιέδες. Να μην υπολογίζει τίποτα και να είναι γεμάτη ενέργεια. Να παίρνει τον «αρσενικό» ρόλο στη σχέση, όχι για να κρατήσει ο άνδρας τον θηλυκό αλλά για να γίνει μια μάχη σώμα με σώμα. Ακόμη και τα χαστούκια-μπινελίκια επιτρέπονται, αφού αφήνουν πίσω τους την γλυκιά αίσθηση πως «αυτή με γουστάρει τρελά, ουάου!»

Το πιο σημαντικό όμως είναι η αμεσότητα και η καθαρότητα των προθέσεων. Κάθε καθυστέρηση και κάθε τερτίπι, λογίζεται ως φάουλ. Άντε να αντέξει-λυσσάξει μέχρι να εκπορθήσει το κάστρο. Αν όμως συνεχιστούν οι αρνήσεις και τα φάουλ -ειδικά στο σεξ- τότε στο πέμπτο η παίκτρια αποβάλλεται. Πουριτανές και «μυξοπαρθένες» δεν μπαίνουν καν στο γήπεδο, αν πρώτα δεν μετανοήσουν για τα αμαρτήματα τους...

Αυτοί οι άνδρες δεν είναι βέβαια για σπίτι. Εξαιρετικά ασταθείς, συχνά έρμαια των επιθυμιών ή του ενθουσιασμού τους, εντυπωσιάζονται από την εξωτερική εικόνα φτιάχνονται σε χρόνο dt και «κτυπάνε» ότι κινείται, ότι τους γυαλίσει ή ότι κάτσει τέλος πάντων. Ο εγωισμός τους είναι δεδομένος, πασπαλισμένος μάλιστα με μπόλικο ναρκισσισμό και είναι σίγουρο πως εξιτάρονται από μόνοι τους με την απόλαυση που προσφέρουν.

Η Αφροδίτη του στον Ταύρο

Ο φίλος εδώ αναζητά την γυναίκα Angelina Jolie αλλά με τις μαγειρικές ικανότητες του Α. Πετρετζίκη του νικητή του Master Chef. Διότι ο έρωτας μπορεί χρόνια να μην κοιτά αλλά, όπως σοφά επισημαίνει ο λαός, περνάει από το στομάχι. Και στην περίπτωση της συγκεκριμένης Αφροδίτης όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στη Ρώμη, ήτοι στο κρεβάτι, έχουν σαφείς ονομασίες: Οδός Γιαουρτλού, Λεωφόρος Κεμπάπ, Πλατεία Κοντοσουβλίου και πάει λέγοντας...

Αν λοιπόν είσαστε γυναίκα πειρασμός αλλά ξέρετε να φτιάχνετε μόνον ψωμοτύρι, σίγουρα θα έχετε θέμα και θα καταλήξετε να γίνετε συνέταιροι στα delivery της γειτονιάς. Ο τσελεμεντές και λίγη εξάσκηση είναι ο μόνος τρόπος να αποφύγετε τη γκρίνια και τα έξοδα. Διότι νηστικό αρκούδι δεν χορεύει κι αν ο καλός σας δεν φάει τα κοψίδια του, κοκό δεν έχει... Θα μείνετε μπουκάλα, με το ροχαλητό να αποτελεί το ρέκβιεμ μιας ελπιδοφόρας -πλην όμως καταστροφικής βραδιάς.

Εαν πάλι είσαστε «η γυναίκα της διπλανής πόρτας» αλλά στην μαγειρική "πετάτε" τότε το "έχω πετάξει μαζί σου" σας πάει. Ο τύπος βρήκε τον μήνα που θρέφει τους 11 κι εσείς τον αρκούδο σας.

Για να τον κερδίσετε ολοκληρωτικά βέβαια και να σας τάξει γάμο, υπάρχουν κι άλλα προαπαιτούμενα.

Πρώτον, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είστε σπάταλη κι ελαφρόμυαλη. Ο άνθρωπος σας δεν νοιάζεται ούτε για λούσα, ούτε για κους κους. Κι αν ο καλός Ταυράκος υποψιαστεί ότι ρίχνετε έξω τον προϋπολογισμό του, δεν σας ξεπλένουν ούτε τρία κιλά παϊδάκια.

Δεύτερον οι απαιτήσεις σας στο σεξ πρέπει να είναι συγκεκριμένες και χωρίς πολλές φιοριτούρες. Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, στο ίδιο μέρος με τον ίδιο τρόπο και την ίδια σταθερή απόλαυση. Αντέχει το παλικάρι και μοχθεί για πάρτη σας, μην τον ταλαιπωρείτε με άσκοπες μετακινήσεις... Χώρια που αν του αρχίσετε τους πειραματισμούς, θα πάθει κρίση πανικού και θα την πληρώσει το ψυγείο.

Η Αφροδίτη του στους Διδύμους

Είστε έξυπνη -διάολου κάλτσα- επικοινωνιακή και ελαφρώς διπρόσωπη; Σας αρέσει να κρατάτε αρχείο από τις προσωπικές σας στιγμές; Σας αρέσει να κάνετε έρωτα στα τρένα, στο αυτοκίνητο, στο παγκάκι, στο δρόμο, πίσω από το περίπτερο; Και το σημαντικότερο: Μιλάτε πολύ;

Αν συγκεντρώνετε όλα αυτά τα προσόντα είστε η μια από τις δύο ιδανικές συντρόφους του άνδρα με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Την άλλη δεν θα την ανακαλύψετε ποτέ, αφού ούτε κι ο ίδιος θέλει να την ξέρει, μέχρι να την βρει. Και οι ευκαιρίες που έχει είναι πολλές: Στο λεωφορείο, στο ταξί, στην αγορά, στην ουρά του ΙΚΑ... Εξ άλλου κάπου εκεί δεν γνωριστήκατε;

Επιπλέον, αυτός ο άνδρας θέλει τη γυναίκα έτοιμη για όλα, παιχνιδιάρα, νεανική, χωρίς ταμπού και βέβαια χωρίς ζηλοτυπίες. Δηλαδή κάτι σαν σαμπουάν 3 σε 1. Φαντασιώνεται ακόμη την τέλεια γυναίκα, αυτή που θα «πιάνει» με τη μια αυτό που σκέφτεται (εννοείται πως μόνο αυτά που πρέπει να ξέρει) αλλά και το τι θα σκεφτεί μετά κι ακόμη καλύτερα τι θα σκεφτόταν, αν....

Κάτι δηλαδή σαν την Miss Moneypenny στις ταινίες του 007 άλλα όχι με τα γυαλιά και την αγιαστούρα. Unisex εμφάνιση και αρσενικοθήλυκη νοοτροπία για να υπάρχει πρόσβαση και στα δύο φύλα.

Σεξουαλικά πάντως δεν θα μείνετε παραπονεμένη. Εκτός από την ποικιλία των στάσεων και των επιλογών (πιστεύει ακράδαντα ότι τέσσερις είναι καλύτερα από δύο) «παίζουν» τα sex toys -αν του τα πάτε εσείς θα ανάψει περισσότερο- κι ένα βιντεάκι για να δείξετε πως καλοπερνάτε στον ξάδελφο Αρίσταρχο που ξημεροβραδιάζεται στην κλειδαρότρυπα του διαδικτύου. Μερικές φορές οι απανωτές φωτογραφήσεις θα σας κάνουν να νοιώθετε σαν την Τσιτσιολίνα στη βουλή.

Τα κουτσομπολιά του τύπου ποια τα' χει με ποιόν, και τι έκανε η θεία Βάσω με το νεγκλιζέ νυχτικό στη λαϊκή, είναι άκρως θεμιτά, προσφέρουν γέλιο και χαρά και συμβάλλουν επίσης στην ομαλή-ανώμαλη διεξαγωγή του αγώνα.

Ερωτικές ασθένειες όπως ζήλια και έλεγχος κόβονται δια ροπάλου με χαρτί απολύσεως. Το ίδιο και έννοιες όπως πίστη, συνέπεια, αφοσίωση κλπ.

Η Αφροδίτη του στον Καρκίνο

Αν είστε μια γυναίκα πρόθυμη να παίξει το ρόλο της μάνας και της ερωμένης, έχετε ήδη εκπληρώσει την πρώτη ικανή και αναγκαία συνθήκη.

Στην δεκαετία του ΄90 υπήρχε ένα άσμα που έλεγε "μου θυμίζεις την μάνα μου γι' αυτό σ' αγαπάω". Αυτό ζητά και ο άνδρας αυτός. Όχι, προς Θεού μην τρομάζετε δεν σας θέλει με γκρίζα μαλλιά και πρόσωπο σαν πλισέ φούστα άλλα να του αποπνέετε την μητρότητα. Έτσι αναζητά από εσάς να τον στηρίζετε στις στραβοτιμονιές του, να συγχωρείτε τα λάθη του, να τον φροντίζετε και να τον κανακεύετε όπως η μαμά του.

Αν κατορθώσετε μάλιστα να φτιάξετε και καλύτερο μουσακά από την αιώνια ανταγωνίστρια, είναι βέβαιο πως οι καρμολόγοι του μέλλοντος θα έχουν πολλή δουλειά, αφού θα σας μνημονεύει τουλάχιστον για επτά ζωές. Επιπλέον, εκφράσεις όπως «αγόρι μου», «μωρό μου» ή «έλα στη μανούλα» είναι φράσεις κλειδιά που μαζί με τα καψουροτράγουδα εξασφαλίζουν την αιώνια ευτυχία.

Όμως για να φθάσουμε ως εκεί, υπάρχουν και κάποια προαπαιτούμενα.

Αν μιλάμε για μια απλή ερωτική σχέση, το μόνο που χρειάζεστε εκτός από τις αγκαλίτσες κλπ είναι το στήθος. Επιβάλλεται να είναι πλούσιο, ώστε ο τζουτζούκος σας να χώνεται και να ρεμβάζει την απέναντι φωτό με τα καραβάκια. Κάθε λιμάνι και καημός... Αν μάλιστα έχετε και τονισμένη περιφέρεια, τότε τον έχετε δέσει χειροπόδαρα.

Αν το πάτε για γάμο ξεκινάμε από τα βασικά. Έχετε σπίτι; Γιατί αν δεν έχετε και η μόνη σας προίκα είναι το σπιτάκι του Αζώρ που ξέχασε ο παλιατζής, ξεχάστε το γαμπρό. Αν πάλι έχετε κτήματα, ελιές κι ένα επιπλέον δυάρι στα Πετράλωνα, ο καλός σας θα σας αγαπήσει παράφορα.

Ύστερα, θα πρέπει να αντέξετε τις τρυφερές οικογενειακές στιγμές, το γνωστό «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα». Αν ο κανακάρης σας έχει μεγάλο σόι, μαζί με αυτόν θα πρέπει να τραπεζώνετε και τη θεία Μαριγώ από τα Σούρμενα.

Υπάρχει βέβαια και ένα καθοριστικό πλεονέκτημα. Δεν θα σας παραπονεθεί ποτέ αν παχύνετε. Σε αυτήν την Αφροδίτη αρέσουν οι καμπύλες και συχνά είναι της άποψης «όσο πιο χοντρή, τόσο πιο καλή».

Η Αφροδίτη του στον Λέοντα

Έχετε στυλ, ματαιοδοξία και υπερηφάνεια; Κατάγεστε από μεγάλο τζάκι; Είστε ψωνάρα με την πάρτη σας; Αν ναι έχετε πάρει αβλεπί τα κλειδιά της καρδιάς του υποψήφιου αυλικού και μάλιστα με πολλά bonus.

Πρόκειται για έναν άνδρα που βλέπει τη γυναίκα σαν βασίλισσα, σαν αρχόντισσα. Και γι αυτό σκίζεται να την υπηρετήσει και θρέφοντας τη ματαιοδοξία του κάνει τη ζωή του όλο και πιο δύσκολη. Θέλει να μπορεί να καμαρώνει και να την επιδεικνύει, αφού με αυτόν τον τρόπο ταΐζει το υπερτροφικό εγώ του.

Το ένα καλό είναι πως με αυτόν τον άνδρα δεν πλήττετε ποτέ. Η ζωή σας θα είναι κάθε μέρα και μια νέα θεατρική παράσταση ή έστω του τσίρκου Μεντράνο. Η μεγαλύτερη ενόχληση σας θα έρθει όταν διαπιστώσετε πως από καιρού εις καιρόν τελικά υπάρχουν κι άλλες υποψήφιες βασίλισσες. Γιατί η ανάγκη για διαρκή επιβεβαίωση του μεγαλείου του εκεί οδηγεί συνήθως.

Από την μεριά σας βέβαια, αν του λέτε το τραγούδι που έλεγε ο Φλωρινιώτης "μεγάλε , είσαι και ο πρώτος μεγάλε" δεν σας χωρίζει, κι ας έρθει η Ναόμι να πέσει στα πόδια του.

Ακόμη κι αν η γυναίκα δεν είναι παρά η Λίτσα η παξιμαδοκλέφτρα, προσπαθεί να την κάνει με το ζόρι Lady L. Να τα χρυσάφια, η μπελούγκα και οι Dome Perignion στα πόδια της Lady...

Το μόνο που έχει να κάνει η εκάστοτε -πρώην- Λίτσα αλλά κι εσείς με τους ένδοξους προγόνους είναι να κρατήσετε τα μπόσικα. Τη μύτη δηλαδή ψηλά, γιατί αυτό είναι δείγμα ευγενούς και αριστοκρατικής καταγωγής. Αν και ο θαυμασμός είναι το δεύτερο κλειδί της σχέσης, οφείλει να είναι διαρκής για να συντηρείται η τροφοδοσία. Είναι γνωστό πως μια αγέρωχη αρχόντισσα εκδηλώνεται πάντα με στυλ και αξιοπρέπεια, υποδηλώνοντας με νόημα ότι «υπάρχουν και καλύτερα».

Έτσι κι αλλιώς μετά από χρόνια και καιρούς ο γενναιόδωρος και απένταρος πρώην αυλικός θα μονολογεί: «Την είχα σαν βασίλισσα και μ' έστειλε αδιάβαστο...»

Υπάρχει βέβαια και το άλλο σενάριο. Να είστε μια «σουρλουλού» της νύχτας με ντοκτορά στην κολακεία. «Αχ τι ωραία που τα λες Τόλη!» Το ξεζούμισμα του ψωροπερήφανου θαυμαστή σας που σκορπά τα ευρώπουλα για να κερδίζει τις εντυπώσεις και τις καρδιές, είναι θέμα ημερών, εκτός κι αν έχει μεγάλη περιουσία οπότε θα σας πάρει λίγο παραπάνω...

Η Αφροδίτη του στην Παρθένο

Αυτή είναι η Αφροδίτη του καταπιεσμένου προλετάριου, του τίμιου εργαζόμενου και της βασανισμένης νοικοκυράς που έλεγε και ο Κύρκος. Όπερ σημαίνει ότι ο άνδρας με αυτήν την Αφροδίτη βλέπει τον έρωτα συνυφασμένο με τη μισθωτή σκλαβιά και την παροχή κάθε είδους υπηρεσιών. Κι από αυτήν την άποψη μπορούμε να συμπεράνουμε με ασφάλεια ότι η ανεργία σκοτώνει τον έρωτα.

Χιλιάδες είναι οι καμαριέρες, οι υπηρέτριες, και οι κοπτορραπτούδες που περιμένουν ευλαβικά να τις ευλογήσει η Αφροδίτη στην Παρθένο. Κοψομεσιάζονται στις υπερωρίες μήπως και εμφανιστεί ο νυμφίος εν τω μέσω της νυκτός.

Οι του Δημοσίου είναι πιο τυχερές, αφού εκτός από τους συναδέλφους υπάρχουν και οι πολίτες με τα τυχερά τους. Τόσοι και τόσοι έρχονται και περιμένουν στις ουρές. Όλοι των από κει ζωδίων θα είναι; Δεν συζητώ καν για τις σερβιτόρες που έχουν το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα. Κάτσει δεν κάτσει η φάση, το πουρμπουάρ τους θα το πάρουν...

Τι πρέπει να κάνετε όμως εσείς που είστε μια απλή ιδιωτική υπάλληλος;

Για να πετύχετε λοιπόν το κελεπούρι στο σταυρό οφείλετε πρώτον και κύριον να εργάζεστε στον ίδιο χώρο και από αυτήν την άποψη, ίσως το πιο σημαντικό βήμα προς την καρδιά του είναι μια αίτηση πρόσληψης. Τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου. Λίγο το πατσαβούρι με το οποίο σκουπίζετε τους χυμένους καφέδες, λίγο το ηδονικό κλικ όταν κτυπάτε την κάρτα, δεν θέλει και πολύ για να ενσκήψει ο μεγάλος έρωτας.

Αν μάλιστα είστε εσείς η γραμματέας κι εκείνος ο προϊστάμενος ακόμη καλύτερα, αφού θα συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Να 'σου οι άδειες, να 'σου και οι χρυσές υπερωρίες. Στην περίπτωση που είστε εσείς το αφεντικό έχετε κτυπήσει φλέβα, αφού εκτός από εραστή εξασφαλίζετε ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, σοβατζή, και όποια άλλη ειδικότητα χρειαστείτε.

Υπάρχουν φυσικά και τα -ενίοτε φρικτά- μειονεκτήματα. Και δεν εννοώ μόνον την αδυσώπητη κριτική επί παντός επιστητού, ούτε τη λόξα με την καθαριότητα. Ύστερα από το πρώτο διάστημα των απανωτών οργασμών με φόντο τους κουβάδες και τα βετέξ, αίφνης μπορεί να ανακαλύψετε ότι ο καλός σας ενδιαφέρεται ουσιαστικά μόνον για τη δουλειά του -ίσως και για τα πετεινά του ουρανού- κι εσείς δεν είστε παρά μια επί ματαίω ελπίζουσα δούλα που πρέπει να έχει στρωμένο το τραπέζι στις 15:21 ακριβώς. Με αφορμή διάφορες χαζές λεπτομέρειες, όπως την παρέκκλιση του βάζου πέντε μοίρες αριστερά, ο ερωτισμός του εξανεμίζεται, μαζί και οι ελπίδες σας για την αναβίωση του πάθους.

Βρείτε την Αφροδίτη του ατόμου που σας ενδιαφέρει εδώ

Η Αφροδίτη του στον Ζυγό

Κανονικά θα έπρεπε να είστε κομψή και καλαίσθητη. Ο άνδρας με αυτήν την Αφροδίτη αναζητά μία γυναίκα στιλάτη κι όχι απαραίτητα με ακριβά ή επώνυμα αξεσουάρ μιας και μπορεί να πάρεις τσάντα Hermes και να την φοράς σαν ταγάρι. Θέλει επίσης μια γυναίκα κοινωνική και ευπροσήγορη που με την παρουσία της δίνει χρώμα και ζωντάνια στις όποιες γκρίζες πτυχές. Από αυτήν την άποψη μια ιδανική περίπτωση θα ήταν η Σίσσυ Φειδά μιας και θα του έκανε χώρο εργασίας, σπίτι μα και ζωή ...καινούργια. Μια άλλη επίσης ενδεδειγμένη υποψήφια αν και μερικές φορές προσποιείται την χαζή ξανθιά, θα ήταν η Ελένη Μενεγάκη.

Ίσως και η Ναταλία Γερμανού με τις γνωριμίες της στο μουσικό κύκλωμα. Μπορεί και η Δήμητρα Ματσούκα, σε περίπτωση που θα ήθελε να ανακατευτεί με το θέατρο...

Κατανοώντας ότι ο άνθρωπος αν δεν είναι καλλιτέχνης έχει τουλάχιστον το feeling, τα ακουμπάτε κανονικά στους ναούς της ομορφιάς και μια και δυό εμφανίζεστε μπροστά στον κριτή. Θα του αρέσω άραγε ή δεν θα του αρέσω;» σκέφτεστε.

Αφού εισπράξετε τα συνήθη για μια τέτοια Αφροδίτη κολακευτικά σχόλια -αχ, μα πόσο ευγενής είναι- αναθαρρημένη περιμένετε την επόμενη κίνηση. Και να 'σου η μαργαρίτα! Τη βγάζει από την τσέπη κι αρχίζει: Την Κική, την Κοκό, την Μαρία, την Μαριώ...

Με τα πολλά καταλαβαίνετε ότι ουσιαστικά το μόνο προσόν που χρειάζεται να έχει μια γυναίκα για έναν άνδρα με την Αφροδίτη στο Ζυγό, είναι απλά το να είναι γυναίκα.

Δύσκολα αυτός ο άνδρας θα αντισταθεί στα νεύματα οιουδήποτε θηλυκού, ίσως με ελάχιστο προαπαιτούμενο να μη μοιάζει με το λήσταρχο Νταβέλη.

Δεν χαλάει χατίρια, δεν σκάει καρδιές. Κι επειδή σε όλες τις περιπτώσεις οι υποψήφιες είναι περισσότερες από μία, αναγκάζεται να τις έχει όλες stand by.

Έτσι κι αλλιώς αυτός ο άνδρας φροντίζει να αφήνει όλες τις πόρτες ανοικτές, αφού δεν δηλώνει σχεδόν ποτέ τις πραγματικές του προθέσεις. Η μάλλον τις δηλώνει κατά το ήμισυ... Ενδεχομένως... Γιατί όχι; Δεν είναι άσχημο...

Όλες αυτές οι μεσοβέζικες εκφράσεις κρύβουν την ανάγκη του να μην είναι ποτέ μόνος. Κι αν υποψιαστεί ότι «θα του την κάνετε», έχει φροντίσει ήδη να βρει την αντικαταστάτρια...

Η Αφροδίτη του στον Σκορπιό

Έχετε αγαθές προθέσεις, χαζές αντιλήψεις περί ισοτιμίας των δύο φύλων και θεωρείτε πως στις σχέσεις δεν πρέπει να παίζονται παιχνίδια εξουσίας; Είστε μη μου άπτου και του παρθεναγωγείου;

Τότε μείνετε μακριά από ένα αρσενικό, που αν η γυναίκα δεν είναι bitch, «μάγισσα», «αράχνη», μυστηριώδης και κυριαρχική πόρνη-sex machine, «δεν αξίζει μια» και το μόνο που της πρέπει είναι να γίνει βορά στα πάθη, τον πόθο και τη ζήλεια του, μπας και ανακαλύψει επιτέλους το γλυκό μυστήριο της ζωής.

Ο άνδρας με την Αφροδίτη στο Σκορπιό έρχεται να εκπληρώσει τους πιο μύχιους φόβους και τις πιο «βρώμικες» επιθυμίες σας. Και βέβαια έχει αξιοσημείωτα προσόντα. Η ικανότητα χειρισμού των άλλων είναι στο αίμα του και όταν χρειαστεί να παίξει θέατρο την ερμηνεία θα την ζήλευε και ο Αλέξης Μινωτής. Δεν κάνει ποτέ πίσω στα θέλω του αλλά και όταν φαίνεται πως το κάνει είναι για λίγο μέχρι να επιστρέψει δριμύτερος. Όταν θυμώσει -οριστικά- φτύνει το "δηλητήριο" κατάμουτρα.

Η στρατηγική αυτής της Αφροδίτης είναι ανάλογη με αυτή του Οδυσσέα στην Τροία. Πρώτα δίνει απλόχερα τα δώρα της -υπέρμετρη φροντίδα μέχρι σκασμού και εξονυχιστική τήρηση λεπτομερειών με σημασία- και ύστερα σε κλείνει στο μπουντρούμι με τον τροχό τις λαβίδες και τα sex toys. Από τη μία η κόλαση κι από την άλλη ο παράδεισος. Παλιά του τέχνη κόσκινο... Αν σας εξιτάρει αυτό, γιατί έχετε κι εσείς το δικό σας κρυφό κελάρι με τους παγοκόφτες και τις κρεμάλες, κανένα πρόβλημα. Σε μια τέτοια περίπτωση θα διασκεδάσετε αφάνταστα με τα στιλέτα που θα μπήγετε ο ένας στην πλάτη του άλλου, όταν υποψιαστείτε πως κάτι «στράβωσε».

Φυσικά, ως προς τις διαθέσεις και τις ικανότητες του ανδρός υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Αν είστε τυχερή και πέσετε πχ σε κάποιον δύσμοιρο Ζυγό που δεν ξέρει τι να κάνει με την Αφροδίτη που του έλαχε, θα είναι ένα παιχνιδάκι στα χέρια σας και μπορείτε να του τα πάρετε μέχρι και τα σώβρακα, αβρόχοις ποσί.

Η Αφροδίτη του στον Τοξότη

Ελεύθερη ανεξάρτητη, χωρίς ταμπού και έτοιμη για τρελές και ξέφρενες περιπέτειες. Αυτό είναι το προφίλ μιας γυναίκας που αρμόζει σε αυτήν την Αφροδίτη.

Όμως, αν δεν είστε ή δεν φέρεστε ως δεκαοκτάχρονη μην κάνετε καν τον κόπο να ασχοληθείτε με ένα αρσενικό, που όσο περνάνε τα χρόνια εξελίσσεται σε γεροσάτυρο. Αγάπη στη νεολαία λέγεται αυτό και φυσικά όταν έχετε τα τυπικά προσόντα και πετύχετε έναν τέτοιο «Λαμπρούκο», μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε δεόντως φτιάχνοντας την προίκα σας!

Οι μικρούλες και τα «μπουμπούκια» είναι πάντα το ακλόνητο φαβορί γι αυτήν την Αφροδίτη, ιδιαίτερα στην εκδοχή της «χαζής ξανθιάς» (η τσιχλόφουσκα παίρνει bonus).

Επίσης, η πράσινη-κάρτα και η διαφορετική φυλή είναι ένα μεγάλο pass-partout

Μιλήστε του με ξενική προφορά «εγκό στο Αμέρικα» και θα λιώσει. Αν πάλι δεν βγάλατε ούτε την πρώτη μικρή στην τσαχπινιά, δοκιμάστε τις κορδελίτσες και τα γλειφιτζούρια που πιάνουν πάντα.

Ένας άλλος τρόπος για να τον κατακτήσετε είναι να τον αφήσετε να μιλάει ακατάσχετα για τον εαυτό του και τα κατορθώματα του στο Paris-Dakar. Τότε που ψάρεψε ένα ροφό είκοσι κιλών σε ένα πηγάδι στην έρημο... Μιλήστε του για αστρολογία, ξένες χώρες, φιλοσοφία κλπ αλλά να θυμάστε πάντα πως τα ξέρει όλα.

Ο άνθρωπος εδώ είναι μεγάλη περίπτωση μιας και στο γάμο θέλει τη γυναίκα να είναι ταυτόχρονα Amelia Erhart, Liliane Bettencourt και «Μάγια η μέλισσα». Η τελευταία του πάει πολύ γιατί του θυμίζει τον εαυτό του που τρυγά το νέκταρ από χιλιάδες λουλουδάκια, αντισταθμίζοντας την ασυνέπεια του με χαριτωμενιές, εξυπναδούλες και κεράσματα.

Βολεψάκιας μέχρι το κόκαλο θα χαρεί ιδιαίτερα αν δεν του δημιουργείτε μπελάδες κι ακόμη περισσότερο αν είστε ευκατάστατη και δεν χρειάζεται να σας τρέφει. Πληρώνει για να περνάει καλά και όχι από υποχρέωση. Άλλο τα κεράσματα κι άλλο οι εργολαβίες πτωχών...

Η Αφροδίτη του στον Αιγόκερω

Έχω και καλά και κακά νέα. Τα καλά είναι πως από τη στιγμή που έχετε υπογράψει συμβόλαιο δεν θα σας πουλήσει για κάτι άλλο, τουλάχιστον στα φανερά. Τα κακά είναι πως εάν από την φύση σας θέλετε να ακούτε σ' αγαπώ ματάκια, ζωούλα και τέτοια τότε φυγέτε όσο είναι καιρός. Ακόμα και το σ΄αγαπώ το λέει, λες και έχει ακόμα την αναισθησία από την απονεύρωση. Όμως σε κάθε δύσκολη στιγμή είναι ο πρώτος που θα σταθεί δίπλα σας και ο τελευταίος που θα φύγει.

Αυτός ο άνδρας θέλει πρωτίστως είτε μια γυναίκα «φίρμα» με όλα τα τυπικά προσόντα -γαλλικά, πιάνο και barchelor στα Οικονομικά, είτε μια γυναίκα που να τον συντροφεύει στις ατέρμονες κοινωνικές υποχρεώσεις του και κυρίως να είναι «Κυρία» ή «Κάποια» στα μάτια των άλλων. Επιπολαιότητες, δημόσιοι χαριεντισμοί και οτιδήποτε άλλο μπορεί να «εκθέσει» τον καλό σας στα μάτια των φίλων και των γνωστών του απαγορεύονται διά ροπάλου, εκτός κι αν σας ρίχνει τριάντα κάτι χρονάκια και καμαρώνει για την κορούλα του.

Αν λοιπόν επιθυμείτε να παίξετε το ρόλο της κυρίας του κυρίου, η της λολίτας του παππού όλα είναι οκ. Το θέμα είναι πως σε κάθε περίπτωση στο κρεβάτι σας θέλει με ζαρτιέρες και μαστίγιο, αφού όμως πρώτα του μαγειρέψετε, του σιδερώσετε τα πουκάμισα κλπ.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη -πιο σύγχρονη- εκδοχή, να είστε εσείς η professional killer κι αυτός ο τεκνός, που ψάχνει ένα σκαλοπάτι για να ανέβει κοινωνικά. Κι επειδή πέρα από την ανασφάλεια του, τα κίνητρα του είναι ωφελιμιστικά, όταν δεν είναι καλό παιδί θα πρέπει να τον τιμωρείτε δεόντως για να το φχαριστιέται.

Η Αφροδίτη του στον Υδροχόο

Αν είστε αντιφατική αλλοπρόσαλλη προκλητική και απροσάρμοστη έχετε βρει τον άνθρωπο σας! Διαφορετικά, κρατήστε τον για φιλαράκι, επιβεβαιώνοντας που και που τη σχέση σας με φιλικές ξεπέτες.

Λόγω του ότι η συγκεκριμένη Αφροδίτη έχει δικό της κώδικα και πρωτόκολλο για το τι θεωρεί σχέση και τους τρόπους λειτουργίας της, είναι δύσκολο να προσαρμοστεί σε μια «συνήθη« πραγματικότητα. Γι αυτό σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται να ξεχωρίζετε, είτε με το στυλ σας, είτε με τις πνευματικές σας αναζητήσεις. Ο συνδυασμός Simon de Beauvoir, και Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι ο ποθούμενος...

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο κατ αρχήν απαιτεί ειλικρίνεια μέσα στην σχέση κι αν του τα «χώνετε» καθημερινά με τον Φρόιντ παραμάσχαλα, θα σας κάνει τεμενάδες.

Ο ψυχαναλυτικός καναπές είναι το καλύτερο κρεβάτι, μετά φυσικά από τον νιπτήρα, τη ντουλάπα και τους κρεμαστούς κρίκους.

Θέλει να νοιώθει την σύντροφο του πρώτα φίλη και μετά οτιδήποτε άλλο και καταλαβαίνετε φυσικά πως όλες οι φίλες του είναι εν δυνάμει ερωμένες -έτσι στο φιλικό, χωρίς δεσμεύσεις και ανόητες συμβάσεις. Έχει επίσης κάποια εγκεφαλικά "κολλήματα" με αντικείμενα, gudgets και την ελευθερία άλλα κανείς δεν είναι τέλειος σε αυτή την ζωή.

Το μεγάλο μυστικό είναι να υποκλίνεστε στις θεωρίες του και να τον κάνετε να νοιώθει ελεύθερος κι ας του 'χετε βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Κάθε «απαγορεύεται» ενεργοποιεί τα επαναστατικά αντανακλαστικά του.

Η Αφροδίτη του στους Ιχθύες

Αν αποπνέετε το μυστήριο της Garbo και ντύνεστε κάτι μεταξύ σε «Χάιντι η τρελοκοτσιδού» και η «ωραία κοιμωμένη», έχετε βρει το κατάλληλο θύμα.

Ο άνδρας με την Αφροδίτη εδώ αναζητά μια νεράιδα που θα τον μαγέψει, μια οπτασία, μια αιθέρια ύπαρξη, άντε και μια παράνομη σχέση... Αν θέλετε λοιπόν να τον έχετε σε απόσταση χωρίς αυτό να είναι πρόβλημα και να μην σας ζαλίζει με θέματα πίστης-απιστίας, έχετε πιάσει το τζακ ποτ. Ο απόλυτος έρωτας δεν πρέπει να φθείρεται από την καθημερινότητα και την όποια αλήθεια της. Αυτή είναι η αρχή του, γι αυτό το παραμύθι πέφτει σύννεφο.

Στις συναντήσεις σας φορέστε μόνον την ερωτική σας διάθεση και λίγες σταγόνες Channel No 5. Όλα τα άλλα θα είναι περιττά.

Είναι ρομαντική και καλλιτεχνική φύση και όπως έχει πει και ο Notis "καλλιτέχνης θα πει μοναξιάς φυλακή". Ο δραματοποιημένος «νταλκάς» είναι το φόρτε του, αφού έτσι κι αλλιώς ψάχνει αφορμή για να γίνει λιάδα. Ύστερα έρχονται τα ποιήματα: «Σουρωμένος θα 'ρθω πάλι στην παλιά σου γειτονιά...»

Ανάλογο ρόλο καλείστε να παίξετε κι εσείς, υποδυόμενη την Ιουλιέτα και κάνοντας τον να πιστεύει πως είναι ο Ρωμαίος.

Η αγάπη του πάντως έχει ανιδιοτέλεια και ρομαντικό μεγαλείο. Θα σας υμνήσει σαν θεά, άσχετα αν ταυτόχρονα διατηρεί δυό-τρεις παράλληλες σχέσεις. Και βέβαια είναι λάτρης του σινεμά και της φυγής... Μαζί του δεν αποκλείεται να γίνετε, είτε ο θηλυκός Τιμογιαννάκης, είτε η Faye Dunaway στο Barfly.

Βρείτε τη θέση της Αφροδίτης στον αστρολογικό χάρτη του συντρόφου σας εδώ.

* Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved