Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Παρθένοι;

Οι ιδανικοί ή απαγορευτικοί ερωτικοί συνδυασμοί των Παρθένων

Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Παρθένοι;

Πρακτικοί, λεπτολόγοι, προσγειωμένοι αλλά κι αρκετά πονηροί, με βρώμικο μυαλό οι Παρθένοι δε δίνουν στόχο και αφορμές για σχόλια και κουτσομπολιά αλλά ως άλλες σιγανοπαπαδιές, όταν έρθει η ώρα, κάνουν τη δική τους αποκάλυψη. Λειτουργούν καλύτερα μέσα σε σχέση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι άμα οι συνθήκες αλλάξουν δε θα κάνουν την... κουτσουκέλα τους.

Ας δούμε όμως πώς είναι θα είναι η έκβαση της σχέσης ενός Παρθένου με κάθε ένα ζώδιο, ποιό να αποφύγει και με ποιό θα ήταν ιδανικό ζευγάρι.

Οφείλουμε ωστόσο να επισημάνουμε ότι αναφερόμαστε μόνο στο συνδυασμό των ζωδίων κι όχι των δύο ωροσκοπίων, τη συναστρία δηλαδή δύο ατόμων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΚΡΙΟΣ

Και να σας λέγαμε ότι είναι ο καλύτερος συνδυασμός, δεν θα μας πιστεύατε. Στο μόνο που μπορείτε να τα βρείτε είναι στο πρακτικό κομμάτι. Κάνει ο Κριός την αρχή και σεις τσακίζεστε να ολοκληρώσετε το έργο αλλά σας παίρνει τη δόξα. Έτσι είναι και στη σχέση, μην τα ψάχνετε...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ

Καλός, γήινος συνδυασμός που εκ πρώτης όψεως δε φαίνεται να έχει έξαψη και πάθος αλλά έχει αρκετό αισθησιασμό συν το ότι η σταθερότητα είναι για σας κάτι πολύ σημαντικό, ώστε να μπορέσετε να αναπτυχθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ

Και οι δύο μετάβλητοι με κοινό κυβερνήτη που όμως σας σπάει τα νεύρα με την ευκολία και την προχειρότητά του. Κι εσείς βεβαίως τα δικά του με τον ψυχαναγκασμό και την εμμονή σας στη λεπτομέρεια. Όμως στο σεξ είστε αρκετά ταιριαστοί, με kinky προεκτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τη μια το συναίσθημα κι από την άλλη η τετράγωνη λογική. Έτσι όπως ακούγεται, ούτε μέχρι τη γωνία δεν θα πηγαίνατε μαζί του. Έλα όμως που υπάρχει κάτι τις στρεβλό μέσα σας που σας τραβάει! Στην συμβίωση πάντως θα τα πάτε πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΛΕΩΝ

Ζωδιακά δεν έχετε καμία σχέση. Εσείς είστε οπαδοί της απλότητας και της αποφυγής του να γίνεστε το κέντρο της προσοχής κι ο άλλος μόνο τη φιλαρμονική που δεν έχει μαζί του. Ενδεχομένως να τα βρείτε μόνο αν ο ένας ή και οι δύο έχετε κοινούς πλανήτες σε ένα ζώδιο, αλλιώς, με τίποτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πόσο μπορείτε να αντέξετε με κάποιον που σας μοιάζει; Ποιός θα πρωτοκριτικάρει ποιόν; Ποιος θα κάνει παρατηρήσεις, διορθώσεις ή υποδείξεις; Όχι... Δεν... Μην το κουράζετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΥΓΟΣ

Όσο κι αν σας λένε το αντίθετο είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να λειτουργήσει με πολύ καλά αποτελέσματα. Ίσως να βαρεθείτε κάποια στιγμή με το ότι δεν τσουλάνε γρήγορα τα πράγματα αλλά γι' αυτό υπάρχετε κι εσείς. Να κάνετε χρονοδιαγράμματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαν φίλοι είστε πολύ ταιριαστοί γιατί σας συνδέει ένα ερευνητικό δαιμόνιο που κρύβετε κι οι δύο. Ο μεν ψάχνει κι ο άλλος καταγράφει τα αποτελέσματα. Ερωτικά όμως δεν είναι το ίδιο. Ο Σκορπιός είναι του πάθους κι εσείς της ανάλυσης, και σίγουρα δε θέλει να μάθει, να φάει θέλει...

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Λέοντες; ή Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Ζυγοί;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης στο άκουσμα της λέξης «οργάνωση» πετάει σπυράκια κι ο Παρθένος στο «ό, τι να 'ναι» του Τοξότη εγκεφαλική αιμορραγία. Κι όμως, είναι η απόδειξη ότι άμα αγαπάει ο άνθρωπος όλα τα καταφέρνει. Συν το ότι υπάρχει αυτή η παιδικότητα που κατά βάθος τη χρειάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχουν πολλά κοινά που σας ενώνουν. Το μυαλό, η οργάνωση, η σταθερότητα, η λογική, η τελειότητα. Το συναίσθημα όμως μοιάζει να έχει πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Για προξενιό καλός συνδυασμός αλλά εδώ μιλάμε για έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να σας ξεσηκώσει, να σας συνεπάρει και να χάσετε τα αυγά και τα καλάθια. Αυτός πάλι σας βλέπει αυτόνομους και ότι μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας και του αρέσει. Μετά από πολλές αναλύσεις θεωριών, ιδίως αυτή της σχέσης χάους-τάξης, μπορεί να είστε μαζί, αν θα παραμείνετε εξαρτάται από το σύμπαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΙΧΘΥΕΣ

Το ιδανικό ζευγάρι. Και θύτες και θύματα ταυτόχρονα. Φροντίδα, περιποίηση, στοργή και μπορεί να νομίζετε ότι κάνετε εσείς το κουμάντο αλλά όχιιιιι! Άλλος είναι το αφεντικό της σχέσης κι ας μη του φαίνεται. Δεν σας χαλάει όμως γιατί έχει και τις πολύ καλές πλευρές του. Ο νοών νοείτω...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved