Πώς θα ρίξετε έναν Υδροχόο;

10 tips για να κατακτήσετε έναν Υδροχόο

Πώς θα ρίξετε έναν Υδροχόο;

Αν οι Αιγόκεροι όσον αφορά στις ερωτικές τους σχέσεις, φαίνονται ψυχροί, οι Υδροχόοι είναι αυτό που θα περιγράφαμε με τη φράση «αλλού γι' αλλού». Οι περισσότεροι πιστεύουν στις σχέσεις γενικά αλλά αφηρημένα... Δείχνουν απρόσβλητοι συναισθηματικά και συχνά έχουν κατηγορηθεί για αναισθησία ή αδιαφορία από τους συντρόφους τους. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι «καψούρες» δεν θα γίνουν ποτέ αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι δεν ενδιαφέρονται, απλά ο τρόπος που θα το δείξουν είναι ίσως πιο απρόσωπος, αποστασιοποιημένος και σίγουρα διαφορετικός από των υπολοίπων ζωδίων, κάτι που τους καθιστά ανεξήγητα γοητευτικούς στο άλλο φύλο, μάλλον για τον βαθμό δυσκολίας κατάκτησή τους...

Έλκονται με οποιονδήποτε είναι διαφορετικός και ξεφεύγει από το μέσο όρο είτε ηλικιακά, φυλετικά, πολιτισμικά ή ακόμα και κοινωνικά και μόνο που προκαλούν την «κοινή γνώμη» με τις επιλογές τους είναι αρκετό για αυτούς να παραμείνουν στη σχέση. Γενικά, είναι πιστοί γιατί ακόμα και μέσα σε σχέση φροντίζουν με τον τρόπο τους να έχουν την ελευθερία που είναι απαραίτητο στοιχείο γι' αυτούς. Αν δεν την αποκτήσουν, τότε η επανάσταση και η ρήξη είναι προ των πυλών. Ως καλοί Υδροχόοι βέβαια αλλάζουν γνώμη όποτε και όταν οι ίδιοι το επιθυμούν (δεν είναι τρελοί, αντιφατικοί είναι, δεν έχουν άλλα επιχειρήματα ή το κάνουν για να "κόψουν" αντιδράσεις) γι' αυτό καλό θα ήταν να μην «δένετε κόμπο» τα λεγόμενά τους, ούτε να ξαφνιάζεστε από την «αλλαγή πλεύσης» τους.

Αν διαθέτετε την κατάλληλη υπομονή και πιστεύετε ότι η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ, τότε χρησιμοποιείστε τις παρακάτω συμβουλές!

10 Tips για να κινήσετε το ενδιαφέρον ενός Υδροχόου

1. Γίνετε επαναστάτες (με ή χωρίς αιτία)

2. Δείξτε ενδιαφέρον για καινούργια πράγματα, για τα κοινά αλλά όχι για τον ίδιο (για να αναρωτιέται...)

3. Γίνετε μέλος σε κάθε σύλλογο, όμιλο ή ομάδα

4. Πείστε τον ότι είστε κατά του συστήματος και των ιεραρχιών

5. Κάντε του εκπλήξεις (καλό θα ήταν να είναι ευχάριστες...)

6. Κάντε σημαία σας τη λέξη «αλλαγή» (όχι τη γνωστή με τον πράσινο ήλιο)

7. Ενδιαφερθείτε για τις μοντέρνες επιστήμες και όλα τα περίεργα και τα παράξενα

8. Δείτε όλες τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας

9. Πείτε του ότι θαυμάζετε τους εκκεντρικούς και διαφορετικούς ανθρώπους

10. Μην θίγετε την αντιφατικότητά του (άκρη δε θα βγάλετε) και θεωρητικολογείστε

Σχετικά άρθρα

Πως θα ρίξετε έναν Αιγόκερω

Πώς θα ρίξετε ένα Τοξότη;

Πώς θα ρίξετε ένα Σκορπιό;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved