Παρθένος - Ζυγός: Για δυνατούς λύτες!

Τα ραντεβού των ζωδίων! Προσπαθούμε να καταλάβουμε την περίεργη έλξη, την ψυχική διέγερση και την πλήρη σωματική επαφή της κάθε ζωδιακής σχέσης - στείλτε μας τις εμπειρίες και τα σχόλιά σας!

Παρθένος - Ζυγός: Για δυνατούς λύτες!

H Βικτώρια, Παρθένος στο ζώδιο, με το αυτί της στο ακουστικό ακούει την βραχνιασμένη φωνή του συνεταίρου της, που της ανακοινώνει ότι σήμερα δεν θα έρθει στην δουλειά, ενώ αφήνει ανήσυχη το μάτι της να περιπλανηθεί στο κατάστημα βιολογικών τροφίμων και φυσικών καλλυντικών που άνοιξε πριν από δέκα χρόνια.

Αφού του λέει να πίνει άφθονη εχινάκεια, ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι κάθε ώρα και να κάνει αρκετά ζεστά ντους, κλείνει το ακουστικό. Το ζώδιο της Παρθένου κυβερνά τα θέματα υγείας και τα παίρνει πολύ σοβαρά. Οι Παρθένοι έχουν σοβαρές ανησυχίες για το τι βάζουν μέσα και πάνω στα σώματά τους και το ίδιο ανησυχούν για τους άλλους. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που άνοιξε αυτό το κατάστημα. Ο ίδιος λόγος είναι που τείνει να μην βάφεται αρκετά και να προσέχει την άψογη σιλουέτα της με δίαιτες, γυμναστική και φυσικά προϊόντα που εγγυώνται την διατήρηση της καλής υγείας.

Ρίχνει μια ματιά στο ντύσιμο της, που τις τελευταίες ήμερες έχει προσθέσει στον καθωσπρεπισμό της εμφάνισης της, μια υποψία κοκεταρίας και αποπλάνησης. Η αίτια αυτής της αλλαγής είναι αυτός ο καινούργιος συχνός πελάτης που μόλις πέρασε την ξύλινη πόρτα του μαγαζιού.

13122013mesa1

Οφείλει να το ομολογήσει στον εαυτό της, ο Δημήτρης, Ζυγός στο ζώδιο, είναι ο θεός Απόλλωνας ο ίδιος. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που το ζώδιο του Ζυγού συνδέεται με τον Απόλλωνα. Τα πάντα στο πρόσωπο του είναι συμμετρικά και τέλεια. Τα μαλλιά του μαλακά και ευκολοχτένιστα, ενώ τα χείλη του είναι συνήθως γεμάτα από ένα γοητευτικό χαμόγελο που φτάνει μέχρι τα αυτιά του. Είναι ψηλός σαν μοντέλο, εμπνέει αρχοντιά και δέος και αν και δεν είναι μυώδης, έχει την πιο φανταστική πίσω θέα. Άλλωστε, το σύμβολο του Ζυγού συνδέεται με το κάτω μέρος της πλάτης, έτσι ώστε να του χαρίζει ωραίες καμπυλότητες, σαν τέλειου γλυπτού...

Ο Δημήτρης είναι ένας ανερχόμενος, εξωστρεφής άνθρωπος, που είναι συνέταιρος σε ένα γραφείο παροχής συμβουλών γάμου με τον καλό του φίλο. Σαν Ζυγός, είναι άτομο που χρειάζεται τη συντροφικότητα, την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή του για να είναι ευτυχισμένος.

Κυρίαρχος πλανήτης του είναι η Αφροδίτη και έτσι γοητεύει τους ανθρώπους με το εύκολο χαμόγελό του και τον φιλικό τρόπο. Προτιμά τη μάθηση μέσω της εμπειρίας της ζωής και αγαπά την ψυχολογία γιατί τον ενδιαφέρει να δει ότι βοηθά ώστε οι σχέσεις να λειτουργούν ομαλά και τι γίνεται με τον τρόπο των σχέσεων που ρέουν λιγότερο εύκολα.

Επίσης, έχει ένα μικρό στούντιο καλλιτέχνη που χρησιμοποιεί για να ζωγραφίζει. Στην πραγματικότητα, θεωρεί ότι είναι ζωγράφος, αλλά αποφάσισε το ότι η ζωή της λιμοκτονίας ενός καλλιτέχνη, δεν ήταν το φόρτε του. Αυτό βέβαια, δεν τον σταματά από το να έχει μια μικρή ποσότητα από έργα που πρόκειται να δείξει σε μια γκαλερί, τον επόμενο μήνα. Τα έργα του δεν είναι ακριβώς πορτρέτα, αλλά απεικονίζουν τοπία της φύσης.

Ο Δημήτρης, επιθυμεί να έχει ένα ραντεβού με την Βικτώρια, που του έχει κινήσει εξίσου το ερωτικό ενδιαφέρον. Μέρες τώρα σκέπτεται να στείλει λουλούδια, με ένα ρομαντικό κείμενο αλλά φοβάται μην παρεξηγηθεί. Το συγκρατημένο χαμόγελο της τον εξιτάρει, αλλά επίσης τον βάζει σε αμφιβολίες. Πάντως, πολύ θα ήθελε να την δει με μια τούλινη φούστα και τακούνια και να αισθανθεί ότι την κράτα σφιχτά κοντά του. Σαν Ζυγός, όταν ενδιαφέρεται για κάποιο άτομο γίνεται πολύ τρυφερός και ρομαντικός.

Αν και ποντάρει στο γοητευτικό του χαμόγελο, είναι γεγονός ότι αισθάνεται ντροπαλός μαζί της και μάλιστα εκπλήσσεται όταν μετά την πρόταση της για την αγορά ενός υπέροχου ανδρικού φυσικού αρώματος από κέδρο, η Βικτωρία του προτείνει να την ακολουθήσει σε μια από τις περιηγήσεις της σε ένα φυσικό τοπίο.

Αν και θα του άρεσε να την κυκλοφορήσει στην πόλη για να πάρουν δείπνο σε ένα κομψό εστιατόριο ή να δουν ένα μιούζικαλ, σκέπτεται ότι είναι καλή ιδέα να εμπνευστεί ίσως για να ζωγραφίσει αργότερα κάτι.

13122013mesa25

«Έλα, όμορφε » του φωνάζει κοροϊδευτικά η Βικτώρια στο ορειβατικό μονοπάτι. Ο Δημήτρης σκέφτηκε ότι το να περπατήσουν μαζί θα ήταν χαριτωμένο, αλλά δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο καλή ήταν στην αναρρίχηση. Θέλοντας να αποδείξει την αξία του, πιέζει τον εαυτό του σκληρότερα. Η Βικτώρια τον περιμένει με τα χέρια διπλωμένα, χαμογελώντας επικριτικά, αλλά δεν του επιτρέπει να σταματήσει για να βρει την αναπνοή του. Του πιάνει το χέρι και τον οδηγεί.

«Εμπιστεύσου με», του λέει προτού αρχίσει να διαμαρτυρείται. Καθώς περπατάνε μαζί, βλέπει κάτι στο χώμα και κόβει ένα κλωναράκι. Αφού το εξετάζει ένα δευτερόλεπτο πριν το σηκώσει του λέει: «Μάσησε αυτό». Πριν όμως το βάλει στο στόμα του, τον σταματά: «Επέτρεψε μου όμως να το καθαρίσω πρώτα» και ρίχνει λίγο νερό. Ο Δημήτρης το δοκιμάζει και διαπιστώνει ότι είναι μέντα, καθώς η Βικτώρια του συμπληρώνει ότι αυτό οι αρχαίοι το χρησιμοποιούσαν για τον καθαρισμό των δοντιών τους.

Ο Δημήτρης την κοιτάζει γοητευμένος από τις γνώσεις της, ιδίως για τη φύση. Τέλος, αυτή τον οδηγεί σε μια λίμνη που δημιουργήθηκε από έναν καταρράκτη, εκπλήσσοντας τον για μια ακόμη φορά, καθώς αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της. Την ακολουθεί και εκείνος σαστισμένος και πριν ακριβώς αφαιρέσει το πουκάμισό του, αισθάνεται τα χέρια της να τον ωθούν στην λίμνη. Γελάνε μαζί και στη συνέχεια τα μάτια του Δημήτρη ικανοποιούνται. Στη μέση της φύσης, που περιβάλλεται μόνο από δέντρα και πουλιά, σκύβει να την φιλήσει. Την αισθάνεται στο φυσικό περιβάλλον της. Και ακόμη ένα άγνωστο συναίσθημα, την αισθάνεται εντελώς αθώα. Μαζί, νιώθει ότι είναι τόσο αγνοί.

Είστε Ζυγός ή Παρθένος; Είχατε σχέση με Ζυγό ή Παρθένο; Πως ήταν; Μοιραστείτε την άποψή σας πως θα συμπεριφερόσασταν εσείς στην παραπάνω ιστορία. Έκανε σωστά ο Δημήτρης που άφησε στην Βικτώρια την επιλογή; Έχει μέλλον η σχέση τους;

Διαβάστε επίσης:

Ζωδιακά Ραντεβού!

Πρώτο ραντεβού Τοξότη - Υδροχόου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved