Τα πιο σέξι Χριστούγεννα για τα 12 ζώδια!

Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε τα ερωτικά παιχνίδια σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, ζητώντας από τον σέξι Αϊ Βασίλη συμβουλές!

Τα πιο σέξι Χριστούγεννα για τα 12 ζώδια!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU!

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και θέλετε μια καλύτερη σεξουαλική ζωή; Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε τα ερωτικά παιχνίδια σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, ζητώντας από τον σέξι Αϊ Βασίλη συμβουλές! Δώστε έμφαση σε αυτές τις συμβουλές που εγγυώνται ένα έντονο οργασμό, μια συμβουλή για κάθε ζώδιο. Και να θυμάστε: δεν χρειάζεται να είμαστε το συγκεκριμένο ζώδιο προκειμένου η συμβουλή να δουλέψει για εμάς. Όλοι έχουμε λίγη ενέργεια από το κάθε ζώδιο μέσα μας. Έτσι ξεκινήστε για να πραγματοποιήσετε τις ερωτικές επιθυμίες σας σε μια νύχτα... ή μήπως να πω, "όλα αυτά σε μια νύχτα! Είστε έτοιμοι λοιπόν για μια νύχτα που θα τη θυμάστε;


Κριός

Προσέξτε το νούμερο ένα. Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου δηλώνει: «Είμαι... οργασμικό ον!», το οποίο μπορεί εξίσου εύκολα να εξελιχθεί σε μια ευχαρίστηση του ενός. Η Κριαρίσια ενέργεια είναι σχετική με την ανάληψη της ευθύνης για τη δική σας ευχαρίστηση ή του συντρόφου σας. Είναι στο χέρι σας που λένε!


Ταύρος

Εισάγετε ένα τρόφιμο. Σιροπιαστή κρέμα. Σοκολάτα. Φράουλες, μέλι, ή... χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας. Ο Ταύρος κυβερνά την όρεξη και αυτή η κοσμική ενέργεια προτείνει, «Γιατί να μην γεμίσω το στομάχι μου και να ικανοποιήσω και τις κάτω περιοχές μονομιάς;»

10122013tayros mesa


Δίδυμοι

Φέρτε το dirty talk στο προσκήνιο, επειδή η Διδυμίσια ενέργεια είναι πάνω απ' όλα η επικοινωνία. Άβολο; Δεν είναι τόσο δύσκολο. Προσεγγίστε το κάπως έτσι: «Θα ήθελα να (ρήμα) στο (μέρος του σώματος) του/της».


Καρκίνος

Δοκιμάστε λίγη τρυφερότητα. Ζεστά φιλιά, γλυκούς ψίθυρους, ατελείωτες χαδιάρικες αγκαλιές... Ο Καρκίνος είναι αισθησιακός και τρυφερός, ενώ το ζώδιο κυβερνά το στήθος και το στομάχι. Μπορείτε να ξεκινήσετε από εκεί, σωστά;


Λέων

Κάντε του ένα show! Ο Λέων είναι το ζώδιο του θεάματος και όλοι γνωρίζουν ότι δεν μπορείτε να έχετε μια παράσταση χωρίς κοινό. Η Λιονταρίσια ενέργεια δείχνει ότι το σεξ ξεκινά από την επίδειξη. Αρπάξτε λοιπόν τον στύλο μιας stripper και δουλέψτε το!

10122013 leon mesa

Παρθένος

Προσφέρετε ένα μασάζ - κατά προτίμηση με αίσιο ερωτικό τέλος. Κάντε κάποια έρευνα σχετικά με τους ποιους μύες να αγγίξετε και πώς. Η ενέργεια της Παρθένου σχετίζεται με την υγεία και την ευημερία και την φυσική αίσθηση. Η αύξηση των γνώσεων σας στην ανθρώπινη φυσιολογία θα αυξήσει την εμπιστοσύνη και θα ενισχύσει την ερωτική ευχαρίστηση.


Ζυγός

Έχετε δει ποτέ ένα στρινγκ που κάνει εκατό ευρώ; Τα ακριβά εσώρουχα είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά, λόγω εκλεπτυσμένων ορέξεων, όπως αυτές του Ζυγού. Η κομψότητα είναι το φόρτε του Ζυγού και τη χρειάζεται στην κρεβατοκάμαρα με κάθε τρόπο. Από την περίπλοκη λεπτομέρεια στο σουτιέν δαντέλα μέχρι τα μεταξένια σεντόνια. Στο πνεύμα του Ζυγού, αναζητήστε λοιπόν αυτά τα ντελικάτα extras.


Σκορπιός

Εξερευνήστε τα ταμπού. Η ενέργεια του Σκορπιού μπορεί να είναι άγρια και ζωώδης, ενώ θέλει να διευρύνει τα όρια του kinky. Είναι διαφορετικό για τον καθένα. Πού είναι τα όρια σας; Και που του συντρόφου σας; Ωραία, τώρα προσπεράστε τα!

10122013 skorpios mesa


Τοξότης

Σεξ σε τοποθεσίες με δημόσια θέα ή σε οποιοδήποτε μέρος. Ξεκινήστε από το κρεβάτι και την κουζίνα, συνεχίστε στο αυτοκίνητο, μεταφερθείτε στο πάρκο στην πλατεία ή στην τουαλέτα του κλαμπ... τελοσπάντων, όπου μπορείτε να πάτε, χωρίς να συλληφθείτε!


Αιγόκερως

Αυτή η ενέργεια αφορά τη δύναμη και την εξουσία. Αν παίξετε το παιχνίδι "κύριος και υπηρέτης", ο Αιγόκερως είναι σίγουρα ο κυρίαρχος. Στο πνεύμα του Αιγόκερω λοιπόν, αναλάβετε και υποβάλλετε σέξι αιτήματα που είναι έξω από τη συνηθισμένη ρουτίνα της καθημερινής δουλειάς. Προαιρετικά, τα μαύρα δερμάτινα.


Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο των gadgets. Έτσι, στο πνεύμα του Υδροχόου, να πάτε για ψώνια, όπου μπορείτε να αγοράσετε sex toys! Ξέρετε, το είδος που δεν θα θέλατε να εμφανίσετε με τους γονείς στο δωμάτιο! Υπάρχουν πολλές επιλογές διαθέσιμες, οπότε διασκεδάσετε με αυτά. Ξέρετε εσείς!

10122013 ydroxoos mesa


Ιχθύες

Αυτό είναι το ζώδιο που το σύμβολό του είναι μια ερωτική στάση. Εντάξει, ρίξτε μια ματιά στο σύμβολο των δυο ψαριών που βρίσκεται σε στάση 69. Σκεφτείτε το. Δοκιμάστε το. Αρκετά είπα...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved