Τοξότης - Υδροχόος: Γυμνή εγκεφαλική ευχαρίστηση

Τα πρώτο ραντεβού των ζωδίων! Προσπαθούμε να καταλάβουμε την περίεργη έλξη, την ψυχική διέγερση και την πλήρη σωματική επαφή της κάθε ζωδιακής σχέσης - στείλτε μας τις εμπειρίες και τα σχόλιά σας!

Τοξότης - Υδροχόος: Γυμνή εγκεφαλική ευχαρίστηση

Πρώτο ραντεβού Τοξότη - Υδροχόου

Ο Ανδρέας, Υδροχόος στο ζώδιο, μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρός ήταν γοητευμένος με τα αεροπλάνα. Ήταν αυτό το συναίσθημα της απερίγραπτης αίσθησης της ευτυχίας και της ελευθερίας που ένιωθε όταν ήταν στον αέρα, που τον οδήγησε τελικά στο επάγγελμα του πιλότου. Συνήθως έκανε την διαδρομή από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, τέσσερις ημέρες την εβδομάδα και στη συνέχεια τρεις ημέρες ρεπό. Στις τέσσερις ημέρες εργασίας, είχε μια στάση για να ξεκουραστεί ενδιάμεσα και στη συνέχεια τρεις ημέρες πίσω στην Αθήνα. Αγαπούσε τη Θεσσαλονίκη, επειδή αγαπούσε τους ανθρώπους και τις απίστευτες δυνατότητες να κάνει κάποια πιο διαφορετικά πράγματα. Ήταν κι ο λόγος που έπαιρνε ένα Σαββατοκύριακο άδεια το μήνα, έτσι ώστε να έχει χρόνο για να την εξερευνήσει καλύτερα.

Ο Ανδρέας είχε κάποιες σχέσεις κατά καιρούς, αλλά αυτό που κατάφερνε, βασικά, ήταν να μένει ελεύθερος. Ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα - εξάλλου δεν είναι στο σπίτι πάρα πολύ, κι αυτό είναι πραγματικά απλά ένα μέρος για να φάει και να κοιμηθεί. Τον τελευταίο καιρό με τους φίλους του πηγαίνουν σε ένα μπαρ, να χαλαρώσουν λίγο πριν από το δείπνο. Ο Ανδρέας έχει παρατηρήσει μια πολύ ελκυστική μπαργούμαν, με μαλλιά σε μια χρυσοκίτρινη καστανή απόχρωση που δεν είχε ξαναδεί ποτέ και τα πιο ενδιαφέροντα χαμογελαστά, ειλικρινή μάτια. Νιώθει πολύ όμορφα να της μιλά - ανακάλυψε μάλιστα ότι πρόσφατα μετακόμισε από την Δράμα στην Θεσσαλονίκη, αλλά είναι ανέτοιμη ακόμα να κάνει σχέση.

Ο Ανδρέας απολαμβάνει τους διαλόγους του με την περιπετειώδη Άννα. Φαίνεται πολύ έξυπνη και έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Πιο πολύ όμως φαίνεται να τον ιντριγκάρει το σώμα αμαζόνας, που της δίνει μια άγρια και ανεξάρτητη όψη. Τα πόδια της μακριά, γεμάτα ελαστικότητα στις κινήσεις και ευκίνητα μέσα από τις τζην κοντές φούστες, τον έχουν κανει τον τελευταίο καιρό να χάσει το μυαλό του. Κι αυτό είναι κάτι που σπάνια του συμβαίνει.

6122013 mesa

Η Άννα, Τοξότης ζει σαν φτερό στον άνεμο. Η ζωή γι' αυτήν είναι πολύ μικρή για να την περνάει με μιζέρια και γκρίνια. Έτσι, κάθε ημέρα είναι σαν μια περιπέτεια που την αντιμετωπίζει γεμάτη κέφι και ενθουσιασμό. Μάλιστα όταν βλέπει αυτά τα μεγάλα, καστανά μάτια και τα λίγο μακριά καστανόξανθα μαλλιά του Ανδρέα που ακουμπούν στο γιακά, νομίζει ότι είναι πραγματικά έτοιμη να τον ακολουθήσει σε οποιαδήποτε περιπέτεια της πει. Νιώθει ότι αυτός ο τύπος που μοιάζει τόσο εκκεντρικός και δεν μπαίνει σε καλούπια, είναι ακριβώς η ανάσα φρέσκου αέρα που χρειάζεται.

Μια νύχτα τελικά ο Ανδρέας παίρνει το θάρρος και της προτείνει ραντεβού. Έχει, λέει, ένα επιπλέον εισιτήριο για μια παράσταση στην Αθήνα, που αναδεικνύει τις εκφράσεις του αισθησιασμού μέσα από το χορό και τη γυμναστική και ο ίδιος θα χαίρονταν αν θα μπορούσε να τον συνοδεύει. Ευτυχώς, ήταν το βράδυ που είχε ρεπό και είπε το ναι.

Η Άννα πήρε τον ρίσκο να τον συνοδεύει στην Αθήνα και να μην ακούσει τους φίλους της για τις προειδοποιήσεις ότι είναι από τους τύπους που δεν ερωτεύονται ή δεσμεύονται εύκολα. Ίσως γιατί κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι η ίδια δεν θέλει ένα ειδύλλιο-παραμύθι, φυσικά ούτε μια σχέση που στερείται της αγάπης. Θέλει όμως αυτό το ξεχωριστό, κάτι που δεν είχε πριν. Και με τον Ανδρέα το νιώθει αυτό. Την προοπτική ενός νέου είδους αγάπης, που ομολογεί στον εαυτό της ότι είναι πολύ δελεαστική για να αντισταθεί.

Το βράδυ του ραντεβού αυτός είναι φλύαρος και χαριτωμένος. Στο δρόμο της επιστροφής στο σπίτι, μιλάει στο αυτί της. Φαίνεται να είναι καλά έμπειρος σχεδόν σε κάθε θέμα και πραγματικά ενδιαφέρεται πραγματικά για ό, τι έχει η Άννα να πει. Είναι πολύ έξυπνος, όμως αυτό δεν την καταπιέζει. «Θα μου ταιριάζει», σκέπτεται η Άννα μέσα της.

6122013 mesaa

Το διαμέρισμά του δεν είναι αυτό που περίμενε... Τουλάχιστον, όχι πριν τον γνωρίσει. Όταν έφτασε η ώρα να περάσει κι από εκεί, είδε πολύχρωμες ταπετσαρίες να κρέμονται από τους τοίχους, ένα ναργιλέ στη γωνία, ενώ ένα άγαλμα του Βούδα την παρακολουθούσε από το γραφείο του. «Είναι τόσο αλλοπρόσαλλος τελικά», σκέπτεται.

«Μπορώ να σου πω τα Ταρό σου» της λέει, ξαφνιάζοντάς την και ο ίδιος κάθεται σταυροπόδι στο κέντρο του δωματίου, ντυμένος μόνο με τα εσώρουχά του και ένα περιδέραιο από κάνναβη.

Η Άννα οφείλει να ομολογήσει ότι είναι υπερβολικά ακριβής, καθώς διαβάζει τα δύο πρώτα φύλλα της.«Η επόμενη κάρτα είναι το μέλλον σου», της λέει. Σταματά το χέρι της, ακριβώς όταν είναι έτοιμη να την γυρίσει.

«Τι κάνεις;» τον ρωτά η Άννα.
«Γνωρίζω ήδη τι θα σου συμβεί», της λέει με ένα χαμόγελο, καθώς ο ίδιος μαζεύει τα χαρτιά και την φιλά.
«Θα πάμε για ντους παρέα», προφητεύει.
Και είχε δίκιο τελικά.

Αλήθεια τι κατάληξη πιστεύετε είχαν οι δυο τους; Προχώρησε η σχέση τους; Έμειναν μαζί; Κι αν ναι, πως κατέληξε; Αν όχι, γιατί; Ποιά είναι η δική σας γνώμη; Νιώστε ελεύθεροι να μοιραστείτε την δική σας εμπειρία με Τοξότη ή Υδροχόο!

Διαβάστε επίσης:

Ζωδιακά Ραντεβού!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved