Ζώδια: Σημάδια ότι της αρέσετε!

Τι αποκαλύπτει το ζώδιο μιας γυναίκας; Πως εκδηλώνει το ενδιαφέρον της;

Ζώδια: Σημάδια ότι της αρέσετε!

"Της αρέσω;" "Ενδιαφέρεται για εμένα;" Αυτές οι σκέψεις ταλαιπωρούν το μυαλό σας, αλλά είναι δύσκολο να τα βγάλει κανείς πέρα με τις γυναίκες και τη συνεχώς μεταβαλλόμενη διάθεσή τους. Μερικές είναι εύκολο να «διαβαστούν», ενώ άλλες είναι επιφυλακτικές όσο δεν παίρνει... Κάποιες υπόσχονται σχέσεις μιας ζωής και υπάρχουν κι άλλες που είναι χαλαρές και θέλουν μόνο λίγη διασκέδαση (ναι, συμβαίνει εξίσου και στις γυναίκες αυτό!).

Πως είναι άραγε η γυναίκα που σας αρέσει; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι αποκαλύπτει το ζώδιό της και πως το εκδηλώνει.

Κριός

Αν το ερωτικό σας ενδιαφέρον είναι Κριός, κερδίσατε λαχείο! Αυτή η γυναίκα δεν είναι καμιά «χαμηλοβλεπούσα» που στέλνει μπερδεμένα μηνύματα. Aν σας βάλει στο μάτι, θα σας το δείξει. Τόσο απλά. Η εξαιρετική αυτοπεποίθηση της δεν κάμπτεται μπροστά σε καμία ήττα ή χυλόπιτα και, εάν ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς, δεν θα ντραπεί να το ομολογήσει. Όταν είστε μπροστά, η ενεργητικότητά της θα είναι περισσότερο αυξημένη και θα «στολιστεί» με πολλά περισσότερα χαμόγελα. Το πιο πιθανό είναι να κάνει αυτή το πρώτο βήμα για να σας καλέσει για ένα καφέ (ή για οτιδήποτε θα μπορούσατε να κάνετε για να περάσετε λίγο χρόνο μαζί). Μην σας φανεί παράξενο αν τελικά εκείνη «τρέξει» την όλη κατάσταση μεταξύ σας...

Ταύρος

Η γυναίκα Ταύρος έχει ανάγκη από σιγουριά και ασφάλεια και από τη στιγμή που συνειδητοποιήσει ότι είστε αυτό που θέλει, θα δώσει τον πιο στοργικό και αφοσιωμένο της εαυτό. Ονειρεύεται να φτιάξει την δική της ερωτική φωλιά μια μέρα. Κατά την διάρκεια των ραντεβού, δεν θα σας ταλαιπωρεί με κλήσεις και απαιτήσεις για να περάσετε χρόνο μαζί της, όμως οι ενέργειές της θα αποκαλύψουν πόσο βαθιά είναι αυτά που νιώθει για εσάς. Όταν ενδιαφέρεται για κάποιον είναι εύκολο να εντοπιστεί: θα παρατηρήσετε πως σας κοιτάζει επίμονα και σας «γδύνει» με τα μάτια. Στις πιο ιδιωτικές στιγμές όμως, θα δείτε μια διαφορετική πλευρά της προσωπικότητας της: Θα είναι πιο γλυκιά και ήπια. Πάντως δεν είναι άνετη με εκδηλώσεις αγάπης σε δημόσια θέα.

Δίδυμος

Στην γυναίκα Δίδυμο αρέσει να φλερτάρει και θα εμφανιστεί σέξι, μόνο για εσάς! Μπορεί να κατηγορείται συχνά για τα μάτια της που «παίζουν» δεξιά κι αριστερά, αλλά όταν ερωτεύεται η πίστη είναι σημαντική γι 'αυτήν και αυτό λειτουργεί αμφίδρομα. Λατρεύει την επικοινωνία και θα παραμένει διαρκώς σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου, e-mail ή μηνυμάτων (η χαρά της κινητής τηλεφωνίας και του Internet, ένα πράγμα!). Πάντως να θυμάστε ότι επειδή είναι ένας ανοικτός άνθρωπος, θα σας χαρίζει ζεστά, παιχνιδιάρικα χαμόγελα, πειρακτικές αγκαλιές και θα κάνει οτιδήποτε για να σας ανεβάσει την διάθεση και να αισθάνεστε ιδιαίτερος για εκείνη. Επίσης, δεν θα διστάσει να ομολογήσει την αγάπη της για εσάς - προφανώς ούτε και στον υπόλοιπο κόσμο.

22112013mesa

Καρκίνος

Μια γυναίκα με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο και με πολύ μεγάλη ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη, δεν μπορεί να αφεθεί αν δεν νοιώσει ικανοποιημένη ψυχικά και δεν πειστεί για την ειλικρίνεια των προθέσεών σας. Δεν θα δείξει πρώτη τα αληθινά συναισθήματά της, όμως, σε περίπτωση που ενδιαφέρεται, ζεστά χαμόγελα και στοργικά βλέμματα είναι τα δώρα της. Θέλει να συνδεθεί μαζί σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο και τη στιγμή που αισθανθεί ότι είστε σημαντικός, θα κάνει τα πάντα για να νιώσετε δικός της και θα σας περιποιηθεί με στοργή.


Λέων

Η Λιονταρίνα είναι μια γυναίκα «όλα ή τίποτα» και τη στιγμή που συνειδητοποιήσει ότι ενδιαφέρεται για εσάς, θα κάνει ό, τι μπορεί για να σας αφήσει να καταλάβετε ότι σας θέλει. Το βρίσκει δύσκολο να ελέγξει τον ενθουσιασμό της και είναι εξαιρετικά εκφραστική όταν πρόκειται για την αποκάλυψη των αληθινών συναισθημάτων της. Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι γενικά είναι δύσκολο να ερωτευτεί - ειδικά μετά από κάποια ηλικία, τα πράγματα περιπλέκονται. Αναρωτιέστε γιατί; Μα, είναι απλό: θέλει να εξετάσει τις προθέσεις σας, προτού αποφασίσει για το αν πραγματικά αξίζετε να σας δώσει ένα κομμάτι από την ζωή της!

Παρθένος

Μήπως, ξαφνικά, είναι εξαιρετικά γλυκιά μαζί σας, σε αντίθεση με την συνήθως απόμακρη και ψυχρή στάση της; Σας… κακομαθαίνει με προσεκτικά επιλεγμένες εκφράσεις και φιλοφρονήσεις, ξεχνώντας τα συνήθως δηκτικά σχόλια και την ειρωνεία της; Ε, τότε bingo! H αγάπη είναι μια σοβαρή υπόθεση για την γυναίκα Παρθένο και ακόμη κι όταν είναι ερωτευμένη με κάποιον, είναι πάντα επιφυλακτική και δεν χαλαρώνει. Έχει αναπτύξει άμυνες ενάντια στην επίδραση που ένας άντρας μπορεί να έχει πάνω της και θα συνεχίσει να αναλύει και να μετρά τα πάντα πολύ εντατικά - ακόμα και στο κρεβάτι.

kentriki6566

Ζυγός

Έλκει τους πάντες γύρω της φυσικά, αλλά όταν συναντά τον έρωτα της ζωής της, η ίδια έχει μάτια μόνο για τον σύντροφό της. Αν βάζει όλες τις απολαύσεις στην άκρη για να είναι μαζί σας, πάρτε το ως σημάδι πως είναι ερωτευμένη! Συνήθως θα είναι δίκαιη και θα σας φροντίσει, ενώ δεν θα παίξει με τα συναισθήματά σας. Αν δεν βλέπει κανένα μέλλον μαζί σας, πολύ απλά δεν θα σπαταλήσει το χρόνο της ούτε για να φλερτάρει. Αυτό είναι το ζώδιο της αγάπης και της δέσμευσης, έτσι, αν είναι ερωτευμένη μαζί σας, θα χρησιμοποιήσει όλη την γοητεία της, τον ρομαντισμό και το «ποιοτικό φλερτ» για να σας ρίξει - πιστέψτε με, δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να αντισταθείτε σ’ αυτή την φινετσάτη γυναίκα.

Σκορπιός

Είναι σχεδόν αδύνατο να κατανοήσετε το τι θέλει η γυναίκα Σκορπιός. Αλήθεια, ξέρει τι θέλει; Κι η ίδια δεν είναι πάρα πολύ σίγουρη γι 'αυτό. Είναι επιθυμητή και μυστηριώδης και θέλει να την γνωρίσετε βαθύτερα, αλλά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να φαίνεται στην αρχή. Τα συναισθήματά της, όμορφα κρύβονται κάτω από μια μάσκα και αυτή διασκεδάζει με το παιχνίδι να ανακαλύψετε τι κρύβει στα βάθη της καρδιάς της. Μπορεί να σας αγαπά και παράλληλα να αρχίσει να σας αποφεύγει εντελώς. Η γυναίκα Σκορπιός ποτέ δεν θα αφήσει κάποιον να καταλάβει πως ενδιαφέρεται γι’ αυτόν. Θα τον πλησιάσει για κάποιους άλλους, επιφανειακούς λόγους, και αν κατασταλάξει τότε θα του κάνει και την χάρη να τον… δεχτεί στη ζωή της!

Τοξότης

Η γυναίκα Τοξότης είναι εύθυμη και διασκεδαστική και, αν της αρέσετε, θα την βρείτε να φλερτάρει μαζί σας παιχνιδιάρικα. Πιστεύει στο «να ζούμε τη ζωή στο έπακρο» και χωρίς αγάπη αυτό ακριβώς δεν μπορεί να συμβεί. Το να είστε μαζί της είναι συναρπαστικό και οι συγκινήσεις μιας σχέσης γίνονται αισθητές με την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό σε πλήρη ισχύ. Πρέπει εσείς να δείξετε ότι μπορείτε να συμβαδίσετε με την δράση, τις εναλλαγές και τη φαντασία, καθώς και το πόσο βαθιά νοιάζεστε γι 'αυτήν. Η ίδια μπορεί να είναι ξεχασιάρα και να σας κάνει να αισθανθείτε παραμελημένος, αλλά είναι όλα ακούσια.

22112013mesaaasasa

Αιγόκερως

Η γυναίκα Αιγόκερως δεν παραδίδεται εύκολα και για να προχωρήσει κάποιος μαζί της - πρέπει να το λέει η καρδιά του. Σπάνια θα φλερτάρει, αλλά σιγά-σιγά θα αποκαλύψει με το δικό της μοναδικό τρόπο ότι νοιάζεται. Θα είναι πιο ήπια και πιο ευαίσθητη γύρω σας, εάν αισθανθεί ότι είστε ο «ένας» για εκείνη. Μόλις σας νιώσει δικό της, θα δώσει την καρδιά και την ψυχή της σε σας και ποτέ δεν θα σκεφτεί ακόμη και να παρεκτραπεί. Μια εξαιρετικά πιστή γυναίκα, η Αιγόκερως υπόσχεται αφοσίωση και ευδαιμονία στον σύντροφός της που θα ερωτευτεί.

Υδροχόος

Η γυναίκα Υδροχόος είναι ανεξάρτητη και μυστηριώδης. Είναι δύσκολο να την κατανοήσετε και θα είναι καλύτερα αν δεν προσπαθήσετε. Είναι όλα ή τίποτα μαζί της και θα είναι δύσκολο να της αντισταθείτε. Όμως πρέπει να έχετε στο νου σας, στην αρχή απλά να παίξετε το παιχνίδι του φλερτ και να δείτε στη συνέχεια πού θα οδηγηθεί η κατάσταση. Αν σας ερωτευτεί, το σίγουρο είναι ότι θα έχετε πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ψυχική τόνωση. Ένα πράγμα που ποτέ δεν θα λείπει με την γυναίκα Υδροχόο, είναι η ικανότητά της να σας κάνει να γελάσετε μέχρι να πονέσουν τα πλευρά σας. Από την άλλη, προσέξτε να μην την περιορίσετε ή ζητήσετε αποδείξεις αγάπης. Αποκλειστικά αφοσιωμένη θα είναι μόνο όταν νιώσει ελεύθερη να το επιλέξει μόνη της.

Ιχθύες

Η γυναίκα Ιχθύς είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και θέλει κάποιον ικανό για την προστασία της. Αν ενεργεί ντροπαλά ή σας επιτρέπει να πάρετε την πρωτοβουλία και το προβάδισμα, πάρτε το ως υπαινιγμό ενδιαφέροντος προς εσάς. Ερωτεύεται εύκολα τον άνδρα που θα δείξει κάποιον ενδιαφέρον και θα της φερθεί σαν αντικείμενο πάθους ή αγάπης. Μπορεί να σας αφήσει ωραία, στοχαστικά μηνύματα στο τηλέφωνο για να ξέρετε ότι είστε στο μυαλό της. Συνήθως δεν παίζει συναισθηματικά «παιχνίδια εξουσίας», καθώς η ίδια είναι τρομερά ευαίσθητη και πονόψυχη και εκτιμά ιδιαίτερα και τα συναισθήματα των άλλων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved