Ζώδια: Ρομαντικές καλοκαιρινές αποδράσεις!

Καλοκαιρινές αποδράσεις για κάθε ζώδιο και μόνο για δύο...

Ζώδια: Ρομαντικές καλοκαιρινές αποδράσεις!

Τι καλύτερος τρόπος από το να πάρετε το ταίρι σας σε ένα αξέχαστο ταξίδι, όπου μπορείτε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, αλλά να εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στην περιποίηση και σε υπέροχες ανέσεις; Κάθε μία από αυτές τις μοναδικές αποδράσεις σε ένα δελεαστικό περιβάλλον, αναλόγως ζωδίου πάντα, είναι βέβαιο ότι θα αναζωπυρώσουν τις φλόγες του πάθους συνθέτοντας μια μαγευτική εμπειρία για δύο.

Όσοι μπορούμε, αξίζει να τις απολαύσουμε έστω και για λίγες μέρες, και όσοι δεν μπορούμε, ας τις ονειρευτούμε!

krios

Κριός - Περιπέτεια για δύο

Ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα σε πισίνα, περιτριγυρισμένοι από αστραφτερές άσπρες ομπρέλες, κόκκινα μαξιλάρια και άσπρες σεζλόνγκ που μοιάζουν περισσότερο με αυτοκρατορικά & άνετα ανάκλιντρα, σας καλούν να ανάψετε ερωτικές σπίθες και να κατακτήσετε στο ταίρι σας. «Παίζετε» πολύ με τις αποχρώσεις άσπρου-μαύρου κόκκινου.

Ταύρος - Παράδοση σε πολυτελείς απολαύσεις

Ρομαντική απόδραση στην φύση, σε μια βίλλα με μπαλκονόπορτες που ανοίγουν σε ιδιωτική βεράντα με εκπληκτική θέα στο τοπίο που απλώνεται κάτω. Το spa πρέπει να συμμερίζεται αυτή την ειδυλλιακή άποψη και να έχει καμπίνα για δύο. Όσο για το εστιατόριο, εκτός από γαργαλιστικές γεύσεις, θα πρέπει να διαθέτει και μία εκτεταμένη λίστα κρασιών.

rghykrueifmdkieie

Δίδυμοι - Ταξίδι στην περιέργεια

Για σας το ιδανικό μέρος είναι μια ιδιωτική παραλία με άμμο, που θα σας εμπνέει να εκφραστείτε... ελεύθερα. Το σκηνικό διαθέτει προσωπικές πισίνες, υπαίθρια υπνοδωμάτια και καθιστικά, ξαπλώστρες και αιώρες. Απολαμβάνετε το ηλιοβασίλεμα και κολυμπάτε γυμνοί με το ταίρι σας ή και με τους καλεσμένους σας, σε μια ατμόσφαιρα αισθησιακή, υπό τους ήχους funk και lounge μουσικής.

Καρκίνος - Οικειότητα με νότες ρομαντισμού

Απομόνωση από τα πλήθη και ηρεμία. Δείπνο με θέα τη θάλασσα ή μπάνιο για δύο, κάτω από το φως των αστεριών. Στο μενού συμπεριλαμβάνονται καταδύσεις σε κρυστάλλινα νερά, γευστικοί πειραματισμοί με την τοπική παραδοσιακή κουζίνα, βόλτες κι αγκαλιές σε αμμώδεις παραλίες και ρομαντικές εξερευνήσεις με το ταίρι σας στην κοντινή λιμνούλα με τους καταρράκτες.

fdsgyuiopretyioup

Λέων - Πολυτελές καταφύγιο στη διασκέδαση

Αναζητάτε μια πολυτελή όαση για να καταφύγετε μαζί με τον ερωτά σας. Κρεβάτι king-size με εξωτερικές ξαπλώστρες και ιδιωτική πισίνα. Στο spa απολαμβάνετε βασιλικές θεραπείες ομορφιάς, με μέλι και γάλα που απαλύνει τους μυς και τις αισθήσεις. Πίνετε κοκτέιλ στο μπαρ του roof garden, θαυμάζοντας τα ηλιοβασιλέματα και το νυχτερινό ουρανό μαζί με το ταίρι σας. Επιλέγετε συγκλονιστικές σπεσιαλιτέ με πλούσιες και έντονες γεύσεις.

Παρθένος - Απόλυτη χαλάρωση στην ευεξία

Διαλέξτε ένα φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο, με παραδοσιακές βαθιές ξύλινες σκάφες και αρωματικά από κέδρο, το ιδανικότερο για μια χαλαρωτική θεραπευτική εμπειρία για δυο. Στο Spa χαρείτε μια βουτιά σε ιαπωνικό λουτρό, ενυδάτωση προσώπου και χαλαρωτικό μασάζ από μπαχαρικά. Απολαύστε το δείπνο με το ταίρι σας σ' ένα τέλειο αρχιτεκτονικά εστιατόριο, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα που θα σερβίρει υγιεινές γαστρονομικές δημιουργίες.

zygossex

Ζυγός - Ευχάριστη ισορροπία των αισθήσεων

Ένα ελαφρύ πρωινό κι ένα υπέροχο επιδόρπιο, σερβιρισμένα σε κρυστάλλινα σερβίτσια σας περιμένουν σ' ένα χώρο διακοσμημένο με έργα τέχνης και φρέσκα λουλούδια. Το δωμάτιό σας έχει γαλλικές πόρτες που ανοίγουν σε ιδιωτική βεράντα με θέα μια πανέμορφη αυλή, Αλλά κι ένα δροσερό δωμάτιο με θέα στη θάλασσα επίσης θα σας ταίριαζε πολύ. Αρωματισμένα κλινοσκεπάσματα, αφράτα μπουρνούζια και μαλακές πετσέτες ενισχύουν τον ερωτισμό και τη γοητεία σας.

Σκορπιός - Μυστικό σκηνικό γεμάτο προκλήσεις

Σκοτεινό και σέξι το σκηνικό που θα σας βοηθήσει να γλιστρήσετε μέσα στις σκιές του. Βαριές κουρτίνες, κρεβάτι με ουρανό και ένα υπέροχο μπάνιο με αισθησιακές λεπτομέρειες. Η απόλυτη απόδραση για να ξανανάψετε το πάθος και να θεραπεύσετε τα μπλοκαρίσματα της σχέσης. Ανάψτε την φλόγα του έρωτά σας στην κρεβατοκάμαρα και συνδέστε το σεξ με την πνευματικότητα και την ευχαρίστηση με την έκσταση!

ixtyskeria

Τοξότης - Εξερεύνηση της θέας

Φανταστείτε δύο ποτήρια cherry να σας περιμένουν το βράδυ, ένα βήμα μακριά από το μπάνιο με το υδρομασάζ, ενώ έχετε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας έξω στον καθαρό αέρα. Ίσως να εξασκηθείτε σε θαλάσσια σπορ ή να κάνετε κοντινές εξορμήσεις στην περιοχή αναζητώντας λίγη περιπέτεια. Παίρνετε το πρωινό σας στην βεράντα, ενώ παράλληλα παρακολουθείτε περαστικές γάτες και κότες να τρέχουν πάνω- κάτω.

**Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ**

Αιγόκερως - Παραδοσιακή άνεση με άρωμα πολυτέλειας

Η ρομαντική σας απόδραση θέλετε να συνδυαστεί με την απόλυτη άνεση. Κάθε λεπτομέρεια της πολυτελούς παραδοσιακής σας σουίτας είναι υπολογισμένη για να δημιουργήσει ένα καταφύγιο για την ρομαντική εμπειρία σας. Ιδιωτικότητα και άνεση είναι ο τέλειος συνδυασμός για να αποδράσετε από την καθημερινότητα και να χαλαρώσετε με το ταίρι σας.

toxotisthea

Υδροχόος - Ασυνήθιστο περιβάλλον για ελεύθερα πνεύματα

Spa, απολαύσεις και υπηρεσίες που φέρνουν επούλωση στην ερωτική σας ζωή. Τελετουργίες εμποτισμένες με παραδοσιακή σοφία απ' όλο τον κόσμο, για να βοηθήσουν την επιστροφή σας στην ισορροπία και την υγεία της σχέσης. Επιθυμείτε μια ταξιδιωτική εμπειρία που ο έρωτας και η πρωτοτυπία συνδυάζονται με διεθνή κουζίνα, ιδιαίτερες ανέσεις και αναζωογονητικές θεραπείες – όλα σε ένα!

Ιχθύς - Ρομαντική ονειρική απόδραση

Κρυστάλλινα νερά, παρθένες αμμώδεις παραλίες και θαλάσσιες εξορμήσεις συνθέτουν την πεμπτουσία του ερωτικού παραδείσου σας για διακοπές. Απολαύστε ένα ονειρικό περιβάλλον με αιθέρια υφάσματα και απαλή χαλαρωτική μουσική. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε πλούσιες θαλασσινές γεύσεις και να θαυμάσετε ηλιοβασιλέματα που σαγηνεύουν, με ένα κοκτέιλ στο χέρι, εντελώς απαραίτητο στις ρομαντικές διακοπές!

d6995049a9e148c749d84f1508c739bd XL

Ότι κι αν επιλέξετε, σας ευχόμαστε να είναι πολύ πολύ όμορφο! Καλό Καλοκαίρι!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved