Πως λειτουργούν οι γυναίκες στο σεξ, ανάλογα με το ζώδιο τους

Τι τους αρέσει περισσότερο στο κρεβάτι;

Πως λειτουργούν οι γυναίκες στο σεξ, ανάλογα με το ζώδιο τους

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός δε βλέπει το σεξ ρομαντικά αλλά σαν μια φυσική πράξη γι' αυτό και «χρησιμοποιεί» αρκετές φορές τους άντρες για να ικανοποιήσει την ανάγκη της. Είναι λίγο βιτσιόζα, της αρέσουν τα βρομόλογα και ανάβει με εντάσεις και καυγάδες. Εάν δεν την προσέχετε αρκετά, θα πάει αλλού.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε αντίθεση με τις Κριαρίνες η γυναίκα Ταύρος ήρεμη και το άγγιγμά της τρυφερό ενώ κάνει καταπληκτικό μασάζ. Η ερωτική της διάθεση κρατάει ώρες γι' αυτό και προτιμά τους άντρες που αντέχουν χρονικά. Επίσης φροντίζει να ικανοποιεί πολύ τον σεξουαλικό της σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Διδυμίνα δεν είναι ο τύπος γυναίκας που θα μπει σε μια μακρόχρονη σχέση γρήγορα ενω λειτουργεί πολύ αυθόρμητα. Της αρέσει να μιλάει κατά τη διάρκεια του σεξ, να αλλάζει στάσεις, χώρους και δεν αρκείται στο κρεβάτι. Ετοιμαστείτε για το διαφορετικό κάθε φορά.

Fotolia 42623255 Subscription L

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ σέξι αλλά θέλει οικεία μέρη για να λειτουργήσει οπότε προτιμάει το σπίτι της. Τη φτιάχνει πολύ ένας άντρας που θα της περάσει στο υποσυνείδητο ότι είναι κατάλληλος για οικογένεια και παιδιά. Κανακέψτε την και μη σταματήσετε να την φιλάτε. Αν αισθάνεται ότι την αγαπούν και ότι είναι ασφαλής, χαλαρώνει και τα δίνει όλα.

ΛΕΩΝ

Ο σύντροφός της την λατρεύει γιατί είναι σέξι χωρίς καν να προσπαθήσει. Η Λιονταρίνα λατρεύει τα ερωτικά παιχνίδια με τους άντρες και στο κρεβάτι λειτουργεί σαν μεγάλη γάτα, βγάζοντας νύχια μόνο για την ευχαρίστηση του συντρόφου. Της αρέσει να την υπακούν, να έχει τον πρώτο ρόλο και είναι κυριαρχική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι προσεκτική στην εμφάνισή της και λάτρης της καθαριότητας παρόλα αυτά επιζητά το βρώμικο σεξ. Μπορεί να ποθεί τον τέλειο εραστή, ωστόσο, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει, θα πάρει τον αμέσως επόμενο στη λίστα. Φτιάχνεται από εικόνες ισχυρού πάθους.

ΖΥΓΟΣ

Η Ζυγίνα γυναίκα στο κρεβάτι είναι ίδια όπως και οι άνδρες τους ζωδίου, εκτός από την ανατομία. Θέλει έναν εραστή που πρόκειται να αναλάβει να εκπληρώσει τις φαντασιώσεις της. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες και πολλές φορές, παρόλο που δεν το δείχνει, της αρέσει το ρίσκο του σεξ σε δημόσιο χώρο.

Fotolia 32086816 Subscription XL

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γυναίκα Σκορπιός φαίνεται ήσυχη και αθώα, ωστόσο, είναι η άγρια του ζωδιακού στο κρεβάτι. Δεν της αρέσουν τα πολλά παιχνίδια και σχεδόν πάντα παίρνει αυτό που θέλει, όταν το θέλει. Ειδικεύεται στα δαγκώματα και της αρέσει να αφήνει σημάδια. Χρειάζεται όμως προσοχή μαζί της γιατί με την παραμικρή αφορμή μπορεί να στραβώσει άσχημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τοξοτίνα αλλάζει πολύ γρήγορα γνώμη οπότε μπορεί μια να θέλει και μετά όχι γι' αυτό είναι λίγο δύσκολη στο να την στριμώξετε. Είναι πολύ τολμηρή στην κρεβατοκάμαρα και αρκετά ανοιχτόμυαλη. Επίσης δεν της αρέσει το πολύ συναίσθημα και λατρεύει όπως και ο άντρας του ζωδίου το σεξ στη φύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως, όπως σε όλα, έτσι και στο κρεβάτι θέλει να έχει το πάνω χέρι. Φαίνεται απόμακρη ή συντηρητική αλλά δεν ισχύει για το σεξ. Της αρέσει να δοκιμάζει διάφορες στάσεις ενώ δεν θα διστάσει να σας πει τι θέλει από σας και τι την ικανοποιεί περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Υδροχόα είναι η πιο τρελιάρα από όλες. Είναι η καλύτερη στο εγκεφαλικό σεξ αφού φτιάχνεται και φτιάχνει τον άντρα πρωτίστως στο μυαλό. Στα θεωρητικά είναι η πρώτη αλλά στα πρακτικά το χαλάει λίγο, εκτός αν την πιάσετε σε φάση πειραματισμού ή πρωτοτυπίας. Δεν της αρέσουν τα μελιστάλαχτα λόγια και μην τη θεωρήσετε δεδομένη στο κρεβάτι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ψαρίνα για να λειτουργήσει σεξουαλικά θέλει όλο το πακετάκι. Ρομαντισμό, χάδια και αγαπησιάρικα ψιθυρίσματα. Θέλει να την λατρεύουν και της δείχνουν ότι τη χρειάζονται. Είναι δοτική στο σεξ και θέλει να φροντίζει τις ανάγκες του ερωτικού της συντρόφου, πρώτα όμως θα πάρει ό, τι αυτή θέλει.

Διάβασε επίσης:

Πως λειτουργούν οι άντρες στο σεξ, ανάλογα με το ζώδιό τους;


Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθετε τα πάντα εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved