Οι σχέσεις των Παρθένων με τα 12 ζώδια

Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Παρθένοι;

Οι σχέσεις των Παρθένων με τα 12 ζώδια

Η ερωτική ταυτότητα των Παρθένων

Συνήθως είστε επιφυλακτικοί, σχολαστικοί και στον έρωτα αναζητάτε την αέναη τελειότητα. Κινήστε με λεπτότητα και αριστοτεχνική δεξιοτεχνία και θέλετε να είστε βέβαιοι ότι το «έδαφος» έχει προετοιμαστεί κατάλληλα προτού κάνετε την αυστηρά αναλυόμενη κίνηση σας.
Η οξύνοια και η κυνική σας σοφία σας επιτρέπουν τις περισσότερες φορές να προνοήσετε και να κινηθείτε, χωρίς να παρεξηγηθείτε. Παρόλα αυτά, η έλλειψη αυθορμητισμού και η λεπτομερής ανάλυση κάθε βήματός σας πολλές φορές σας οδηγεί σε αργοπορημένες προσεγγίσεις ή σε πρόκληση εντυπώσεων αδιαφορίας.
Αρκετά συχνά, σε μία σχέση υιοθετείτε το ρόλο του αθόρυβου ενδυναμωτή ή του χαμηλών τόνων αλλά απαραίτητου βοηθού, κυρίως επειδή θέλετε να είστε χρήσιμοι και να σας έχουν ανάγκη. Με αυτό τον τρόπο αξιοποιείτε τις έμφυτες και αποκτηθείσες γνώσεις και νιώθετε ότι συμβάλλετε στην τελειοποίηση του μη άψογου άλλου.
Η συστολή σας θεωρείται γοητευτική και έλκει πρόσωπα συνήθως εξωστρεφή που αναζητούν την πρακτικότητα και την αναλυτικότητα του νου, καθώς τους καλύπτει ένα κομμάτι που τους λείπει ή στερούνται. Από την άλλη, εσείς σε πρόσωπα ενθουσιώδη, χαρούμενα και αισιόδοξα βρίσκετε το αντίβαρο της συγκρατημένης και καταπιεσμένης συναισθηματικής σας πτυχής.
Η καθαριότητα, η αγνότητα και η αθωότητα έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, καθώς έχουν συμβολική αλλά και πραγματική υπόσταση. Η λεπτομέρεια και η μεθοδική ακρίβεια επίσης αποτελούν βασικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας, τα οποία χρειάζεται κανείς να αναλογιστεί και να σεβαστεί, αν θέλει να ξεκινήσει μια σχέση μαζί σας.
Η ακαταστασία, η ανευθυνότητα, η έλλειψη τάξης και οι ασύνετες απολαύσεις είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που απεχθάνεστε και μπορούν να αποτελέσουν πραγματική τροχοπέδη σε μια σχέση που ξεφεύγει από το προκαθορισμένο μοντέλο λειτουργίας που έχετε στο μυαλό σας.
Αν και η αυστηρά προγραμματισμένη ροή της ημέρας αλλά και της ζωής σας είναι στενά συνδεδεμένες με την ταυτότητα και την ψυχοσύνθεσή σας, θα σας ωφελούσε να προσθέτατε και στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης με το σύντροφο, γεγονός που πολλές φορές βάζετε σε δεύτερη μοίρα.
Τέλος, δεν είναι λίγες οι φορές που η μεμψιμοιρία, η δυσπιστία και η τελειομανία μπορούν να σας οδηγήσουν στην εργένικη ζωή ενώ θα βρείτε πολλές αιτίες για να εκλογικεύσετε το εν λόγω γεγονός. Απόψεις τύπου « έξυπνος και γοητευτικός αλλά δεν πιάνουν τα χέρια του», «πολύ όμορφη και μορφωμένη αλλά θα ξέρει να μαγειρεύει;» επιβεβαιώνουν ότι η ανάγκη σας για ένα αψεγάδιαστο σύντροφο μπορεί να σας κρατήσει μακριά από τον έρωτα, ενώ η ιδεατά τέλεια εικόνα που έχετε φτιάξει στον νου σας για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα μπορεί να σας κρατήσει δέσμιους στο λαβύρινθο της απόσυρσης και ενίοτε της συνήθως φαινομενικής συναισθηματικής ψυχρότητας.

Με Κριό
Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης που προσθέτει ενέργεια και πρωτοποριακή δύναμη στην ήδη κυριαρχική και επιθετική του φύση. Στον έρωτα αναζητεί το καινούργιο και το περιπετειώδες και με θάρρος κυνηγάει νέες εμπειρίες.
Η σχέση Κριού – Παρθένου αποτελεί ένα συχνό συνδυασμό που δικαιολογείται καθώς η ορμητική δράση του πρώτου αποκτά ουσία χάρη στην πρακτικότητα του δεύτερου. Επιπλέον, ο 8ος ηλιακός οίκος της Παρθένου είναι στον Κριό και αυτό δικαιολογεί την σεξουαλική έλξη προς τον ακαταμάχητο Κριό. Ο Παρθένος συνήθως δεν ενδιαφέρεται να είναι στα προσκήνιο, μπορεί όμως να εργαστεί για χάρη του Κριού, μετουσιώνοντας τις ιδέες του σε πράξη. Αυτό εξυπηρετεί άριστα τον Κριό που για ακόμα μια φορά θα αποδείξει ότι είναι «ο πρώτος» και μόλις βρει χρόνο θα δώσει και ένα... κοκαλάκι στον εκπρόσωπο Παρθένο, που είναι ικανοποιημένος και με τα λίγα.
Μπορεί όμως ο εκπρόσωπος Κριός να τονώσει την αυτοπεποίθηση του Παρθένου και να αποτελέσει το θετικό παράδειγμα για να μάθει να εκφράζει τα θέλω του και τις επιθυμίες του. Το καλύτερο όμως σε αυτή τη σχέση είναι ότι κάπου τον παρασύρει με τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό του και πιθανόν να αρχίσει να βλέπει και να χαίρεται τη χαρούμενη πλευρά της ζωής.

Με Ταύρο
Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη που στην στατική και πρακτική του φύση αναμειγνύει την χάρη, την ομορφιά και την αγάπη στις ανέσεις. Στον έρωτα είναι τρυφερός, ευγενικός αλλά και έντονα κτητικός και δεσμευτικός.
Η κυνική σας σοφία, η οξύνοια και η προσήλωση στην απλότητα και τη λεπτότητα αποτελούν γνήσια χαρακτηριστικά σας που γοητεύουν τον εκπρόσωπο Ταύρο και του δίνουν τη βεβαιότητα ότι μπορεί να ανταποκριθεί στην ανάγκη να έχει δίπλα του έναν άξιο και συνάμα μετρημένο συνοδοιπόρο στη ζωή και τον έρωτα.
Αν και έχει μάθει να κινείται αργά και σίγουρα σε αυτή τη σχέση δεν θα χρειαστεί να δοκιμάσει για πολύ την εμπιστοσύνη σας και έτσι σχετικά γρήγορα μπορεί να ζήσει την απόλυτη αγάπη και την χαρά της ερωτικής ζωής. Επιπλέον, καθώς η φιλήδονη φύση του δεν επιτρέπει περιστροφές ή επιφυλάξεις θα μπορέσετε να φανερώσετε και να εκφράζετε χωρίς συστολή την ερωτική σας πτυχή.

Με Δίδυμο
Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο Ερμής ως κυβερνήτης δίνει έμφαση στην διανοητική και επικοινωνιακή του φύση, τονίζοντας τον κινούμενο και εφηβικό χαρακτήρα του. Στον έρωτα τον εξιτάρει να δοκιμάζει συνεχώς νέες εμπειρίες, καθώς δύσκολα ικανοποιείται μόνο από μία σχέση.
Ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος των Θεών, εξουσιάζει το ζώδιο των Διδύμων, τονίζοντας τα στοιχεία της γρήγορης αντίληψης, της ευστροφίας και της μεταβλητότητας που το χαρακτηρίζουν.
Η εγκεφαλική επικοινωνία αποτελεί το μεγάλο ατού σε αυτή τη σχέση, αφού ο σύντροφος Δίδυμος με την πολύπλευρη αντίληψή του και εσείς με την λεπτομερειακή σας σκέψη αποτελείτε ένα δίδυμο νοητικής διέγερσης που εξιτάρει το είναι σας.
Μεταβλητά ζώδια και οι δυο σε καμία περίπτωση δεν φημίζεστε για την πιστότητα σας. Η διαφορά είναι ότι συνήθως αυτός προβαίνει σε παρασπονδίες (Ο Ερμής= Θεός των κλεφτών και των ψευτών) ενώ εσείς παραμένετε πιο εύκολα στο φλερτ.

Με Καρκίνο
Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Η Σελήνη που τον εξουσιάζει του δίνει την ικανότητα της αντανάκλασης και της δεκτικότητας αλλά συνάμα ευθύνεται για την ρευστότητα και την κυκλοθυμία του χαρακτήρα του. Στον έρωτα θέλει να έχει το ρόλο του παιδιού ή της μητέρας, δηλαδή είτε θα αναζητήσει να προστατέψει το ταίρι του είτε θα επιζητεί την φροντίδα και την προστασία.
Μαζί μπορείτε να αποτελέσετε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που η σχέση σας θα βασίζεται στην ασφάλεια και την ειλικρίνεια. Τα δύο αυτά συστατικά είναι απαραίτητα και από τις δύο πλευρές για να πετύχετε ένα ισορροπημένο, μακροχρόνιο δεσμό. Συγχρόνως, το συναισθηματικό κομμάτι της σχέσης χτίζεται από το σύντροφο Καρκίνο, ενώ η λειτουργία και η οργάνωση της αναλαμβάνονται με εξαιρετική ικανότητα από εσάς.
Εκεί που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από πλευρά σας είναι πως θα αντιμετωπίσετε την... καλή του τη μανούλα και τους συγγενείς του που τους επιτρέπει να αλωνίζουν στα προσωπικά του, λες και είναι το σπίτι τους.

Με Λέοντα
Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Ο Ήλιος που τον κυβερνάει του χαρίζει δύναμη, λάμψη και αίγλη. Ο ενθουσιασμός και η εξωστρέφειά του ξεδιπλώνονται με στατικό και μη διαφορετικό τρόπο, γεγονός που δικαιολογεί γιατί, αν και φλογερός εραστής, είναι συνάμα πιστός και αφοσιωμένος.
Η πράα και πρακτική σας φύση αντισταθμίζει την ασίγαστη ορμή του συντρόφου Λέοντα για εξουσία και λάμψη και συμβάλλει στη δημιουργική διοχέτευση και εφαρμογή των μοναδικών και συνήθως άξιων χειροκροτημάτων εμπνεύσεων του.
Από την άλλη με τη χαίτη της γενναιοδωρίας και της περηφάνιας του επιδιώκει να σας προσφέρει έναν έρωτα στον οποίο μπορείτε να ανοιχτείτε, να εκδηλωθείτε και γιατί όχι να ανταποδώσετε με τρυφερό και πρακτικό τρόπο την αγάπη και την αφοσίωση του.
Βέβαια θα υπάρχουν και συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις όταν εσείς θα κρίνετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια του και πιθανόν δεν θα συμμερίζεστε τις μεγάλες προοπτικές που έχουν.

Με Παρθένο
Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Ο Ερμής είναι κυβερνήτης του και του δίνει αναλυτικό νου και επικοινωνιακή ικανότητα. Διακρίνεται για την χαριτωμένη του συστολή, την ηθική καθαρότητα και την ιδιότητα του αγνού και του αθώου τουλάχιστον σε ένα αρχετυπικό επίπεδο.
Ο συγκεκριμένος συνδυασμός θα μπορούσε να επιτύχει με το σκεπτικό, ότι και οι δύο είναι μεταβλητά ζώδια και μπορούν να προσαρμόζονται, εάν φυσικά το θελήσουν, σε μια σχέση. Επιπλέον, και στους δύο αρέσει να ξέρουν που βρίσκονται και που πάνε και πράγματι μεταξύ τους μπορεί να υπάρξει καλή συνεννόηση. Το θέμα είναι ότι πέρα από την νοητική χημεία που πιθανόν να υπάρχει μεταξύ τους είναι τόσο ίδιοι που ίσως γρήγορα βαρεθούν.
Καλός ο διάλογος, οι συζητήσεις συγκεκριμένου ενδιαφέροντος και η κοινή αγάπη για την τάξη και την καθαριότητα αλλά μετά από αυτά τι; Κάποιος χρειάζεται να δίνει ώθηση στον άλλο και να καλύπτει τις συναισθηματικές του ανάγκες. Αν επρόκειτο για τις πρακτικές δεν το συζητάμε, εξάλλου και οι δύο μπορούν και μόνοι τους για τις άλλες είναι το θέμα.
Ως εκ τούτου, εάν βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση με έναν εκπρόσωπο Παρθένο και τον αγαπάτε ίσως μια λύση να ήταν να υπήρχαν άλλα πρόσωπα στη ζωή σας που θα κάλυπταν την ανάγκη να χαρείτε, να ενθουσιαστείτε και να ζήσετε συγκινήσεις και εμπειρίες που όσο καλό και αν είναι το μυαλό εντούτοις δεν μπορεί να προσφέρει.

Με Ζυγό
Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Η Αφροδίτη του χαρίζει προσωπική ομορφιά, χάρη, καλαισθησία και επιθυμία για ενοποίηση. Η υψηλή νοημοσύνη και η κοινωνικότητα είναι συνδεδεμένα με τον εκπρόσωπο Ζυγό, ο οποίος στον έρωτα αναζητεί την αρμονία και τη συντροφικότητα.
Ένα λοιπόν, θετικό στοιχείο αυτής της σύζευξης είναι η επικοινωνία. Επίσης, είστε και οι δύο λάτρεις της τάξης, της κουλτούρας και της αρμονίας και στη σχέση είστε διακριτικοί. Με λίγα λόγια, σέβεστε ο ένας τον άλλο και αναγνωρίζετε τα θετικά του ενός (τακτικότητα) και του άλλου (λεπτότητα). Το μειονέκτημα σε αυτή την ένωση είναι η τάση σας να βρίσκετε το στραβό της ζωής σε αντίθεση με τον εκπρόσωπο Ζυγό που αγαπάει τις ανέσεις κα τις απολαύσεις χωρίς ενοχές.
Είστε από τους ανθρώπους που προτιμάτε να δείχνετε την αγάπη σας με έργα ενώ εκείνος προτιμά τα ερωτόλογα υπό το φως του φεγγαριού. Ως εκ τούτου, ίσως θα σας αρέσουν οι ρομαντικές αβρότητες και οι εκδηλώσεις αγάπης του δεν θα μπορεί όμως να πει και εκείνος το ίδιο που, αν και θα εκτιμά την τακτοποιημένη ντουλάπα του, η καρδιά του θα διψά για έρωτα.
Αν όμως τον εμπιστευτείτε και ανοιχτείτε, τότε μπορεί πράγματι να βγάλατε μια άλλη πλευρά πιο ευαίσθητη και ρομαντική που θα ανατρέψει τα καθιερωμένα αλλά θα παραμείνει ιδιωτική. Προς τα έξω θα συνεχίσετε να δείχνετε μαζεμένοι και πιθανόν ιδιότροποι και ξινοί.

Με Σκορπιό
Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Ο Πλούτωνας ως κυβερνήτης του είναι υπεύθυνος για τη διεισδυτική του δύναμη και τη βαθιά συναισθηματική του πτυχή. Έντονα σεξουαλικός και αχαλίνωτα παθιασμένος αναζητεί ένα φλογερό έρωτα που θα διανθίζεται από ακόρεστο πόθο και ασίγαστη ερωτική επιθυμία.
Από πρακτικής πλευράς, η συμβίωση μεταξύ σας είναι άνετη, καθώς και οι δύο λειτουργείτε με κοινό τρόπο. Δεν θα ξεχάσετε να πληρώσετε τους λογαριασμούς και θα αναλύσετε σε βάθος τις επικείμενες επιλογές και αποφάσεις σας. Στον εκπρόσωπο Σκορπιό προσφέρετε μία ασφάλεια, καθώς σε ό, τι χρειαστεί είστε δίπλα του ενώ σχεδόν πάντα είστε διατεθειμένοι να του προσφέρετε και να του προτείνετε.
Όμως ίσως νιώθει ότι δεν είστε ο έρωτας της ζωής του, ότι από τη σχέση λείπει η σπίθα για μια παθιασμένη ερωτική σύζευξη που μπορεί να διεγείρει τα βαθύτερα ένστικτα της ύπαρξης του και να τον οδηγήσει στο υπέρτατο, ολοκληρωτικό πάθος. Συνήθως, εσείς λειτουργείτε εγκεφαλικά, δείχνετε με πράξεις την αγάπη σας και διστάζετε να φανερώσετε την σεξουαλική σας πτυχή. Αν καταφέρει να σας ξεκλειδώσει, τότε και μόνο τότε θα μπορέσει να ζήσει μαζί σας την αυτοκρατορία των αισθήσεων που επιζητά.

Με Τοξότη
Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο Δίας πλανήτης της αισιοδοξίας και της διαχυτικότητας τονίζει την εύθυμη φύση του και εντείνει την επιθυμία για περιπέτεια και ταξίδια. Η ελευθερία στον έρωτα θεωρείται απαραίτητη για αυτό το ζώδιο - σύντροφο που συχνά παρομοιάζεται ως καλπάζον άλογο που δεν δέχεται χαλινάρια.
Αμφότεροι ανήκετε στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων που δείχνει την προσαρμοστικότητα αλλά και την μεταβλητότητα που παρουσιάζετε από κοινού στους διάφορους τομείς της ζωής σας. Αν και η αρχική αίσθηση και εντύπωση που αποκομίζει από το μετρημένο παρουσιαστικό σας συνδέεται με την ισορροπία και την τάξη που λείπει από τη ζωή του, εν τούτοις, αφού σας δώσει τη δυνατότητα να τον τακτοποιήσετε και να τον συμμαζέψετε, αρχίζει να δυσανασχετεί. Επιπλέον, θέλοντας να βοηθήσετε να βελτιωθεί σε θέματα που απαιτούν υπευθυνότητα, συνέπεια και αφοσίωση αρχίζετε την κριτική και τότε πλέον νιώθει ότι του έχουν τυλίξει μια πέτρα στο λαιμό. Το μυστικό για να επιβιώσει αυτή η σχέση είναι να αποφύγετε το συγύρισμα της ζωής του εξ αρχής, διαφορετικά ίσως χρειαστεί από κοινού να γυρίσετε σελίδα.
Αξίζει να τονιστεί, ότι η ενθουσιώδης και αισιόδοξη φύση του είναι αναζωογονητική και τονωτική για εσάς, καθώς σας φέρνει κοντά στην χαρούμενη και ανέμελη πλευρά της ζωής που μέχρι πριν τον γνωρίσετε πιστεύατε ότι δεν υπάρχει.
Συμπερασματικά, με προϋποθέσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις αυτή η σχέση μπορεί να έχει προοπτικές. Αρκεί, δηλαδή, να υπάρχει η από κοινού αντιμετώπιση και σωστή διοχέτευσης της διαφορετικής δυναμικής που φέρετε μέσα σας.

Με Αιγόκερω
Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του και του προσδίδει σοβαρότητα, προσεκτικότητα και τις ιδιότητες του αυτοπεριορισμού και του προγραμματισμού. Στον έρωτα είναι συνετός και θέλει να έχει το πάνω χέρι, ώστε να είναι σίγουρος για τις ευθύνες και τις αποφάσεις που θα λαμβάνει.
Θεωρείστε ιδανικό ζευγάρι γιατί τα στοιχεία του ενός συνδέονται αρμονικά με τα στοιχεία του άλλου. Εσείς δείχνετε προθυμία να του συμπαρασταθείτε και να του προσφέρετε την καλή σας καρδιά ενώ ο σύντροφος Αιγόκερως με τη φιλοδοξία και την καρτερικότητά του συμβάλλει στην κοινωνική σας ανύψωση ή στην αξιοποίηση των ταλέντων και δεξιοτήτων σας.
Ο ερωτικός σας δεσμός διέπεται από αμοιβαία κατανόηση και πρακτικότητα που σας βοηθά αμφότερους να αισθάνεστε ότι πατάτε γερά στην γη. Επιπλέον, καθότι και οι δύο πιστεύετε ότι το συναίσθημα και το σεξ δεν επαρκούν για την μακροβιότητα μιας σχέσης, φροντίζετε να αφήνετε χώρο ο ένας στον άλλο νιώθοντας ασφαλείς για τα συναισθήματα που σας δένουν.

Με Υδροχόο
Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο και σταθερό. Η ουράνια ανεξαρτησία και επαναστατική διάθεση είναι δώρα του Ουρανού που αποτελεί τον σύγχρονο κυβερνήτη του. Η διανόηση και η αφοσίωση είναι βασικές ιδιότητες για μία ερωτική συνένωση που, ακόμα και αν είναι παράδοξη, θα ικανοποιεί βασικές του ανάγκες.
Η οξυδέρκεια και η λογική σας σκέψη του κεντρίζουν το ενδιαφέρον και του επιτρέπουν μια ξεχωριστή και εποικοδομητική συζήτηση. Ο μεταξύ σας διάλογος προάγει μια υπόθεση και συντελεί στην επίτευξη ενός σκοπού, γεγονός που ευχαριστεί και τις δύο πλευρές. Η ανταλλαγή απόψεων λοιπόν, είναι αυτή που θα σας φέρει κοντά και θα προκαλέσει αλληλεπίδραση και συγκερασμό απόψεων και αντιλήψεων.
Η πρακτική και ανιδιοτελή φύση σας καλύπτει τις αδυναμίες του σε καθημερινές ή συμβατικές υποχρεώσεις και συμπληρώνει την ανεπάρκειά του σε θέματα που η αφηρημένη του προσοχή προκαλεί παραλήψεις. Ταυτόχρονα, η σχολαστικότητά σας ίσως κάποιες φορές του φαίνεται ανυπόφορη ή αβάσταχτη, γεγονός όμως που εξομαλύνεται από την κοινού εξέταση των διαφορών και των αντιθέσεων.

Με Ιχθύ
Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Και ο εκπρόσωπός του, ως παιδί του Ποσειδώνα, ταλαντεύεται ανάμεσα στη βεβαιότητα και την αμφιβολία, τη διαίσθηση και την ασάφεια. Στον έρωτα θέλει να ζήσει ένα εκστατικό όνειρο που θα τον φέρει σε επαφή με το θείο, το άπιαστο, το υπερβατικό, το ιδανικό.
Η άβυσσός των συναισθημάτων του σας ξαφνιάζει και ταυτόχρονα σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με την ευτυχία που κρύβεται μέσα σας. Από την άλλη, εσείς αντισταθμίζετε το συναισθηματισμό και τη ρευστότητα που τον χαρακτηρίζει, αναλαμβάνοντας ή δείχνοντας την πρακτική πλευρά της ζωής.
Είστε δύο αντίθετα και συνάμα συμπληρωματικά ζώδια που εξετάζετε κάθε θέμα από διαφορετική οπτική αλλά συνάμα καταφέρνετε να γεμίσετε αμφότεροι το κενό του άλλου, μιας και αποτελείτε το άλλο του μισό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved