12 άνδρες φλερτάρουν στις παραλίες!

Για κάθε άνδρα η παραλία αποτελεί ένα θελκτικό πεδίο δράσης, αφού εκεί έχει την ευκαιρία να βρει μαζεμένους πολλούς...στόχους προς κατάκτηση.

12 άνδρες φλερτάρουν στις παραλίες!

Καθένας ανάλογα με το ζώδιο που ανήκει έχει και τον τρόπο του. Φανταστείτε λοιπόν πως είστε στην παραλία φιλοδοξώντας όχι μόνον να γίνετε μέρος του παιχνιδιού αλλά και να είστε το μοναδικό αντικείμενο του πόθου. Πώς θα σας φλερτάρει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά; Πως θα σας πλησιάσει και πάνω από όλα πως θα προσπαθήσει να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Για να δούμε..

Κριός

Στην αρχή θα σφυρίζει αδιάφορα.. αν κάνει μια δυο περατζάδες και δεν συναντηθούν τα βλέμματα σας τότε η βιασύνη και η ανυπομονησία του θα τον προδώσουν. Αν περιμένετε λόγια και οσκαρικούς διαλόγους τότε... τζίφος. Θα μπει κατευθείαν στο ψητό και, δείχνοντας καθαρά ποιος κάνει παιχνίδι, θα σας πει «μην πεις τίποτα είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον, τέλος»...

Ταύρος

Με προσεγμένο συνήθως look θα τον βρείτε να το παίζει αμέριμνος. Βλέπετε αυτός έχει υπομονή δεν είναι Κριός. Συνήθως διαθέτει τον τρόπο για να σας σαγηνέψει, ενώ είναι θιασώτης της φράσης «ο έρωτας περνά από το στομάχι». Θα σας προτείνει να πάτε για ποτό ή φαγητό ενώ σιγά-σιγά (αυτό κρατήστε το καλά στο μυαλό σας, δεν είναι χάρη λόγου) το κλίμα γίνεται τροπικό και ερωτικό.

Δίδυμος

Στην αρχή μπορεί να τον περάσετε για απεσταλμένο του gossip-tv.gr, αφού θα ξέρει μέχρι τι άρωμα φορά η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ θα μπορεί να υπαγορεύσει σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο το βιογραφικό του Ρέμου. Με άνεση μέσω του επικοινωνιακού του ταλέντου θα επιχειρήσει να βρει το κουμπί σας. Όμως, αν ξεγελαστείτε και σκεφτείτε πως βρήκατε μια φιλενάδα που... ουρεί στα όρθια τότε πέσατε στην παγίδα. Άλλωστε όπως λέγεται "τα καλύτερα γκόλ μπαίνουν στα φιλικά".

Καρκίνος

Θα σας πλησιάσει με στυλ «τάχα μου τάχα» και θα σας μιλήσει για τόσα γυναικεία θέματα που θα πάθετε την πλάκα σας με τις γνώσεις του. Μπορεί να σας φανεί κάπως περίεργο, αλλά θα προλαβαίνει τις επιθυμίες σας πριν καν τις σκεφτείτε. Θα σας μιλήσει μέχρι το σούρουπο και σιγά –σιγά θα αρχίσει να γίνεται πιο τολμηρός αφού την νύχτα αποδίδει καλύτερα.

Λέων

Κάντε στην πάντα περνάνε τα κομμάντα. Θα δείξει ευθέως ποιος κάνει κουμάντο στην παρέα. Θα σας πλησιάσει δείχνοντας αμέσως το θαυμασμό του, ενώ μπορεί να σας αραδιάσει μικρά ψεματάκια όπως ότι έχει πάρα πολλά λεφτά και ότι έχει σπίτι στο Χόλλυγουντ. Βλέπετε από μικρός παρακολουθούσε κρυφά το «Τόλμη και γοητεία», έχοντας ξεσηκώσει ατάκες και στυλ που αρμόζουν στην κλάση του.

Παρθένος

Αν σας πλησιάσει κάποιος σε στυλ Ιντιάνα Τζόουνς στο ...παραλιακό του, και σας μιλήσει για την Καρέτα-Καρέτα και τη φώκια Μονάχους-Μονάχους τότε μάλλον μιλάμε για Παρθένο. Θα σχολιάσει την ομορφιά σας και θα παρατηρήσει ότι η γραμμή σας μπορεί να συγκριθεί με το συμμετρικό μοντέλο του Ντα Βίντσι. Αν δείτε να σας φλερτάρει επίμονα τότε ίσως άθελά σας του στείλατε μήνυμα «Παρθένε προχώρα σε θέλει όλη η χώρα».

Ζυγός

Θα το ζυγίσει από εδώ, θα το δει και από την άλλη και αφού περάσει αρκετή ώρα ρίχνοντάς το κορώνα-γράμματα θα σας πλησιάσει διακριτικά – με όπλα του το γοητευτικό λόγο και το όμορφο παρουσιαστικό του. Φλερτάρει με σεβασμό και συνήθως ακολουθεί πιστά το savoir vive . Δεν θα σας πει να πάτε για φαγητό, αλλά μπορεί να σας προσφέρει ένα παρεό που πάει με τα μάτια σας. Ασχέτως αν εσείς φοράτε γυαλιά Ηλίου και ακόμη δεν τα έχει δει.

Σκορπιός

Αν σας βάλει στο μάτι άντρας Σκορπιός τότε είναι σαν να σας έχει lockάρει μαχητικό της πολεμικής αεροπορίας. Στις δυο κουβέντες που θα ανταλλάξετε θα σας βγάλει το ψυχογράφημα και από εκεί και πέρα όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Τα λόγια του μπορεί να μην διεκδικούν δάφνες πρωτοτυπίας αλλά τουλάχιστον ηχούν όμορφα στα αυτιά σας. Ως γνωστόν το καμάκι του είναι ακαταμάχητο. Μετά τι γίνεται...

Τοξότης

Σίγουρα θα τον δείτε να παίζει μπάλα, ρακέτες ή μπουγέλο και κατά σατανική σύμπτωση η μπάλα θα έρχεται σε εσάς. Ενώ με τη συμπεριφορά του αρχικά θα λέτε «μωρέ τι είναι τούτο;», όταν σπάσει ο πάγος και γνωριστείτε το χιούμορ και οι ατάκες του θα σας κάνουν να τον δείτε μέσα από μια άλλη οπτική. Έχοντας χάσει τη μάχη του μυαλού το σώμα ακολουθεί.

Αιγόκερως

Ενώ όλοι διαβάζουν χαλαρωτικά περιοδικά ή άντε κάποιο μυθιστόρημα αυτός μπορεί να είναι καρφωμένος σε ισολογισμούς και ισοζύγια. Αλλά άμα του γυαλίσετε στο μάτι μπορεί να γίνει σαν τον Κώστα Βουτσά που τον λέγανε Κοπέογλου και να μη σας χαλά χατίρι. Πίσω από όλα αυτά κρύβεται η αστείρευτη θέληση του να σας κατακτήσει για να αποδείξει την ισχύ του. Βλέπετε από μικρό παιδί διάβαζε Μακιαβέλι, που έλεγε ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», και τον έχει στιγματίσει.

Υδροχόος

Με βλέμμα άσχετο του τύπου «είδα φως και μπήκα» φιλοδοξεί να εξελιχθεί από αουτσάιντερ σε ακλόνητο φαβορί της καρδιάς σας. H εστέτ αδιαφορία του είναι και το μεγάλο του όπλο απέναντι στους ανταγωνιστές. Κι αν εσείς τον θεωρήσετε έναν «ακίνδυνο φίλο», στην πραγματικότητα εξυπηρετείτε το σκοπό του. Το χιούμορ και η πρωτοτυπία του, αλλά κυρίως η τρέλα που κουβαλά θα σας κερδίσουν. Μέτα από μια τέτοια γνωριμία το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας περί sex buddies.

Ιχθύς

Θα σας φλερτάρει με τον γνωστό... ψαρίσιο «μουλωχτό» τρόπο μεταξύ σοβαρού και αστείου αλλά στην πραγματικότητα θα πρέπει να θυμάστε πως τόσο τα σκυλόψαρα όσο και τα πιράνχας είναι και αυτά ψαράκια. Με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, θα σας τάξει τον ουρανό με τα άστρα και θα επαναφέρει τη βασιλεία στην Ελλάδα για να σας κάνει βασίλισσα. Εκείνη την ώρα που τα λέει τα πιστεύει. Μετά; Κανείς δεν ξέρει, ούτε και ο ίδιος...

Διάβασε επίσης

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις

Τι εύχεσαι να συμβεί στον πρώην σου, αμέσως μετά τον χωρισμό σας;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved