Οι σχέσεις των Καρκίνων με τα 12 ζώδια

Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Καρκίνοι;

Οι σχέσεις των Καρκίνων με τα 12 ζώδια

Η ερωτική ταυτότητα των Καρκίνων

Ρευστοί και στοργικοί διαθέτετε υπέρμετρη φαντασία και αναπτυγμένη διαίσθηση που σας επιτρέπει να υπάρχετε σε ένα κόσμο ονειρικό, ρομαντικό στον οποίο κυριαρχούν οι αποχρώσεις του συναισθήματος.
Σε μία σχέση αναζητάτε πρωτίστως ασφάλεια και φροντίδα, σας αρέσει δηλαδή να σας φέρονται σαν ένα μωρό που όλοι το συμπαθούν, το νταντεύουν και το φροντίζουν με αγάπη και στοργή. Τα κίνητρα σας σε ένα δεσμό είναι συναισθηματικά και τα αιτήματα σας προσδιορίζονται από τις επιθυμίες και τις ανάγκες της παιδικής ηλικίας. Οι αρχικές ανάγκες, οι πρώτες εσωτερικεύσεις και ενδοβολές που έλαβαν χώρα κατά την βρεφική και νηπιακή ηλικία καθορίζουν το τώρα και την ερωτική σας ζωή με τόσο άμεσο τρόπο που σχεδόν αναπολείτε στιγμές της παιδικής ηλικίας σαν να ήταν στο πρόσφατο παρελθόν.
Το σύμβολο του Καρκίνου απεικονίζει έναν κάβουρα, που παρουσιάζει πολλά από τα χαρακτηριστικά σας όπως την ευαισθησία, την αναγκαιότητα για ασφάλεια και προστασία καθώς και το σθένος και τη δύναμη που αποκαλύπτονται, όταν κινδυνεύει ό, τι αγαπάτε. Το κυριότερο και βασικότερο όμως αρχέτυπο που ορίζει τη ζωή του Καρκίνου είναι αυτό της μάνας, της τροφού, της κοιτίδας της ζωής, της πρωτόγνωρης ζεστασιάς και αγάπης που το νεογνό είναι συνδεδεμένο με έναν αόρατο ζωτικό δεσμό με ένα εσωτερικό ομφάλιο λώρο συνδεδεμένο με την πρωταρχική αγάπη του λίκνου της ζωής.
Η βαθιά επιθυμία για εξάρτηση (εξ + άρτιος) πηγάζει από τη συνεχή ανάγκη σύνδεσης με την αρχική παροχή ανιδιοτελούς αγάπης και απλόχερης φροντίδα που προσφέρει τα απαραίτητα για να ζει κανείς απροβλημάτιστα, με χαρά και ευτυχία.
Και αυτή η τάση προς εξάρτηση μπορεί να κάνει την σχέση σας αποπνικτική. Επιπλέον, το παλαιό-οικείο είναι συνώνυμο του ασφαλούς, ακόμη κι όταν κάποιες πλευρές του δημιουργούν πόνο. Όταν ένα δυσάρεστο συναίσθημα είναι πλέον «γνωστό», γίνεται «ικανό και αναγκαίο» τμήμα της ψυχοσύνθεσής σας. Ως εκ τούτου λοιπόν οι σχέσεις σας χαρακτηρίζονται από το «όσο πιο παλιές, τόσο πιο καλές».
Όταν «διαπραγματεύεστε» μια νέα γνωριμία, στην πρώτη αναποδιά αποσύρεστε στο καβούκι σας, στο ασφαλές σας εσωτερικό δωμάτιο. Υπερβολικά περίπλοκοι, κυκλοθυμικοί και εύθικτοι αρκετές φορές μπορεί να υιοθετήσετε και το ρόλο του καημένου-γκρινιάρη, αποζητώντας την προσοχή.
Από μια πιο ποιητική άποψη, διυλίζετε τον έρωτα με το συναίσθημα και ως μυστηριώδης εκ φύσεως τρέφετε τις μυστικές σας ερωτικές επιθυμίες στο βυθό της θαλάσσιας ψυχής σας!
Ανάλογα με τον τύπο του Ζωδιακού με τον οποίο συνδέεστε η μαγεία του έρωτα αποκτά το δικό της χρώμα και τη δική της ξεχωριστή μορφή.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα γνωρίσματα της ερωτικής σας σχέσης με κάθε τύπο ξεχωριστά.

Οι 12 συνδυασμοί

Με Κριό
Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης, ο πλανήτης της αρσενικής ιδιότητας και της επιθετικότητας.
Του αρέσει να είναι ο κυνηγός, καθώς του αρέσει η πρόκληση και ο απαιτητικός αγώνας προς την κατάκτηση, Η μεταξύ σας συνάντηση τον ενθουσιάζει και του διεγείρει την επιθυμία για κυνήγι καθώς αν και το διορατικό σας ύφος υπόσχεται πολλά, εντούτοις είστε συγκρατημένοι και δεν ενδίδετε εύκολα.
Από την άλλη, ο εκπρόσωπος Κριός με την τόλμη, την ενεργητικότητα και τον αυθορμητισμό σας ενθαρρύνει να βγείτε από το προστατευτικό καβούκι σας και να εκτεθείτε σε εμπειρίες που πριν σας τρόμαζαν ή σας φόβιζαν.
Αν φροντίσετε να είστε αυτόνομοι και να ελέγχετε την ανάγκη σας για εξάρτηση μαζί, μπορείτε να ζήσετε έναν υπέροχο έρωτα.

Με Ταύρο
Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την κτήση και την ευχαρίστηση και του χαρίζει ομορφιά και αισθησιασμό.
Στο σύντροφο Ταύρο αναζητάτε την υπομονή, την σταθερότητα και την αποφασιστικότητα του που εναρμονίζονται με την στοργική σας καρδιά σας και συμπορεύονται με την επιθυμία σας για ασφάλεια και προστατευτικότητα.
Μαζί μπορείτε να ζήσετε έναν μοναδικά όμορφο και ολοκληρωτικά ευχάριστο έρωτα στον οποίο θα μοιράζεστε έχοντας κοινούς προσανατολισμούς όπως η αγάπη για οικογένεια, το συναισθηματικό δέσιμο, η αφοσίωση και η ευμάρεια.

Με Διδύμους
Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής που εξουσιάζει τη λογική, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις του. Ως κυρίαρχος πλανήτης του, τον εφοδιάζει με ευγλωττία, ρητορική ικανότητα και αστάθεια.
Αν και πολύ εκφραστικός δεν είναι αισθησιακά τρυφερός μιας και λειτουργεί εγκεφαλικά, ενώ αρκετά συχνά η ασυνέπεια, η διασκόρπιση και οι θυελλώδεις ρυθμοί ζωής συγκαταλέγονται στα μειονεκτήματα του.
Με ένα ταίρι που είναι γεννημένο στο ζώδιο των Διδύμων μπορείτε να βρείτε επιείκεια και κατανόηση στις συναισθηματικές σας ανακατατάξεις και τις συχνές αλλαγές διάθεσης. Μην περιμένετε όμως να νοιώσει τις υπερβολικές συγκινήσεις και τις διαχύσεις που τον τρομάζουν, καθώς λειτουργεί αποκλειστικά με τη λογική διεργασία του νου.

Με Καρκίνο
Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Κυρίαρχος κυβερνήτης του είναι η Σελήνη που αντιπροσωπεύει την ενστικτώδη αντίδραση και το συναίσθημα.
Αμφότεροι διαθέτετε προστατευτική αγάπη και διορατική καρδιά που σας επιτρέπουν να ζείτε ένα όμορφο και ρομαντικό έρωτα μέσα στην ονειρεμένη και φανταστική σας φωλιά.
Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να ανακύψει είναι να υιοθετήσετε και οι δύο το ρόλο του παιδιού που επιθυμεί προστασία τότε ίσως βρεθείτε σε αδιέξοδο σε συνδυασμό με την ανάγκη επίλυσης καθημερινών θεμάτων.

Με Λέοντα
Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Ο Ήλιος, το σώμα που κυβερνά αυτό το ζώδιο εξουσιάζει τη θέληση, την εξουσία και τη ζωτικότητα. Ως εκ τούτου τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του είναι η ευθυμία, η εγκαρδιότητα, η αποφασιστικότητα, η υπερηφάνεια, η σταθερότητα αλλά και ο εγωισμός.
Εσείς είστε ρομαντικοί και απορροφημένοι στην επιθυμία για οικογένεια ενώ ο εκπρόσωπος Λέων είναι γενναιόδωρος και στραμμένος στην επαγγελματική και κοινωνική του υπεροχή.
Αν είστε διατεθειμένοι να έχετε το ρόλο του αφανή ήρωα, του συμπαραστάτη και να δέχεστε τις διαταγές και τις προσταγές, χωρίς ψυχικό καταναγκασμό και συναισθηματικούς ενδοιασμούς τότε η σχέση αυτή μπορεί να ευδοκιμήσει.
Και είναι αλήθεια πως αν «πιάσει» το μπόλιασμα, μια σχέση Καρκίνου-Λέοντα είναι ο ορισμός της ευτυχισμένης οικογένειας, αφού μέσα σε αυτήν τονίζονται τόσο η αγάπη για τα παιδιά, όσο και η ανάγκη ενός ήρεμου οικογενειακού καταφύγιου.

Με Παρθένο
Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Σύγχρονος κυβερνήτης του είναι ο Χείρωνας που του χαρίζει ταπεινή φύση και αγάπη για προσφορά. Είναι επίσης ζώδιο της Γης και ως τούτου αναγνωρίζει την αξία της σωστής αίσθησης των πραγμάτων και αντιμετωπίζει τη ζωή και τον έρωτα με σχολαστικότητα και ρεαλισμό.
Μαζί μπορείτε να αποτελέσετε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, με τη σχέση σας να βασίζεται στην ασφάλεια και την ειλικρίνεια. Τα δύο αυτά συστατικά είναι απαραίτητα και από τις δύο πλευρές για να πετύχετε ένα ισορροπημένο, μακροχρόνιο δεσμό.
Τέλος, το συναισθηματικό κομμάτι της σχέσης χτίζεται από εσάς ενώ η λειτουργία και η οργάνωση της αναλαμβάνονται με εξαιρετική ικανότητα από τον εκπρόσωπο Παρθένο.

Με Ζυγό
Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι η Θεά του Έρωτα, της Ομορφιάς και της Αρμονίας που του χαρίζει ευγένεια, λεπτότητα και διακριτικότητα. Η κοινωνικότητα και η συντροφικότητα είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του συντρόφου Ζυγού που αγαπά την αρμονική συμβίωση.
Αμφότεροι επιθυμείτε μια σχέση μέσα από την οποία θα βιώσετε την απόλυτη ολοκλήρωση και ευτυχία. Εσείς επιθυμείτε ασφάλεια και σιγουριά και ο σύντροφος Ζυγός αναζητά την συντροφικότητα που θα του προσφέρει τη βεβαιότητα μιας αρμονικής συνύπαρξης.
Αν ελέγξετε την ευσυγκινησία και τις θυελλώδεις μεταβολές της διάθεσης σας, τότε θα μπορέσετε να αποτελέσετε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, μιας και το ταίρι Ζυγός δεν μπορεί να κατανοήσει πλήρως τους συναισθηματικούς .σπαραγμούς και αναστεναγμούς, με αποτέλεσμα να γίνεται περισσότερο αναποφάσιστο!
Θα πρέπει επίσης να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα στην κοινωνική εξωστρέφεια του και την δική σας προτεραιότητα στο «κοκούνινγκ». Οι συγκεντρώσεις-τραπέζια στο σπίτι είναι πάντα μια καλή λύση.

Με Σκορπιό
Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας που συμβολίζει την κρυμμένη δύναμη και τον προικίζει με διαίσθηση και ατσαλένια θέληση. Ως ζώδιο του νερού είναι βαθιά συναισθηματικό και προσπαθεί να κυριαρχήσει στα πάθη και τα ζωώδη ένστικτα.
Μαζί αποτελείτε ένα εξαιρετικό ζευγάρι συνδυάζοντας την τρυφερότητα με τη σκληρότητα, το ρομαντισμό με το πάθος, τη στοργή με την ηδονή. Ο εκπρόσωπος Σκορπιός γνωρίζει να σας καλοπιάνει πατώντας το «κουμπί» της αιώνιας δέσμευσης και αυτό είναι το μεγάλου του ατού σε αυτή τη σχέση.
Αυτό όμως που δεν πρέπει να ξεχνάτε σε αυτή την σχέση, εάν θέλετε να επιβιώσετε μαζί είναι ότι αν δείξετε ότι εύκολα υποκύπτετε, χωρίς αντίσταση, τότε αυτό το ψεγάδι σας θα αποτελέσει αιτία για να κυριευτείτε και να καθυποταχθείτε σε ένα σκοτεινό άγνωστο κόσμο που δεν είχατε ποτέ φανταστεί ότι υπάρχει.
Στην ουσία πρόκειται για μια πολύ δυνατή σχέση, που μπορεί να έχει τόσο συναισθηματικά, όσο και υλικά ερείσματα.

Με Τοξότη
Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο Δίας πλανήτης της διεύρυνσης και της γενναιοδωρίας τον προικίζει με αισιοδοξία και πίστη για τη ζωή. Από τη φύση του ενθουσιώδης και εξωστρεφής μεταδίδει τη χαρά και προσφέρει έμπνευση και γνώση.
Αν και στην αρχή της γνωριμίας σας ίσως είστε επιφυλακτικοί στον ενθουσιασμό και την περιπετειώδη φύση του εκπρόσωπου Τοξότη, στη συνέχεια γοητεύεστε από την ανεξάρτητη και ελεύθερη προσωπικότητα του.
Μαζί μπορείτε να ζήσετε μια ατέρμονα ερωτική σχέση που η διορατικότητα και η ευαισθησία θα συνδυάζονται απίστευτα λειτουργικά με την εξωστρέφεια και τη ζωηρότητα του εκπρόσωπου Τοξότη.
Επιπλέον, είναι βέβαιο πως θα τα «βρείτε» σε μια οικογενειακή ζωή, αφού οι Τοξότες δεν λένε ποτέ όχι στις παροχές της -συναισθηματικές και υλικές. Επιπλέον, έχοντας την ψυχοσύνθεση ενός μικρού παιδιού, καλοβλέπουν (και εκμεταλλεύονται) τις προστατευτικές σας τάσεις.
Ένα μόνιμο «αγκάθι» πάντως μπορεί να είναι η διαρκής ανάγκη του για ξεπόρτισμα!

Με Αιγόκερω
Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος που του δίνει οργανωτική ικανότητα και το εφοδιάζει με υπομονή και επιφυλακτικότητα. Όλοι οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, φτάνουν στην επιτυχία αφού μάθουν να σκαρφαλώνουν το δύσβατο βουνό της προσωπικής τους ζωής.
Αν και το συναίσθημα και οι ενστικτώδεις αντιδράσεις δεν οριοθετούνται και δεν λειτουργούν σε περιβάλλον ψυχρότητας και αποξένωσης, ο Καρκίνος με τον Αιγόκερω μπορούν να συνενωθούν και να συνυπάρξουν, καθώς ο ένας αποτελεί προβολή του άλλου είναι δηλαδή απέναντι ζώδια.
Η αντίθεση δηλώνει ότι ο ένας κατέχει ό, τι λείπει στον άλλο. Ως εκ τούτου αυτή η σύζευξη μπορεί να προσφέρει αλληλοσυμπλήρωση. Εσείς μπορείτε να νιώσετε την πρακτικότητα και την οργάνωση και ο σύντροφος Αιγόκερως να έρθει σε επαφή με τα συναισθήματα και τη συγκινησιακή του πτυχή.
Με το σύντροφο Αιγόκερω νιώθετε ότι έχετε επιτέλους βρει τη στήριξη που χρειάζεστε για να χτίσετε το σπίτι που θα στεγάσει την οικογένεια που ονειρεύεστε.
Το αίτημα της κοινωνικής αποκατάστασης -κοινό και στα δύο ζώδια- όπως επίσης και η επιχειρηματικότητα συνδυασμένη με τους οικογενειακούς δεσμούς καθιστά το ζευγάρι Καρκίνου-Αιγόκερω ένα από τα πιο κλασικά του ζωδιακού.

Με Υδροχόο
Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο, εξωστρεφές και σταθερό. Ο κυρίαρχος πλανήτης τους είναι ο Ουρανός που συμβολίζει την επανάσταση και την πρόοδο και τον προικίζει με εφευρετικότητα. Η αέρινη φύση του, του προσδίδει κοινωνικότητα και του παρέχει νοητικές δεξιότητες.
Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα μάλλον παράδοξο ζευγάρωμα, που έχει μεν σημαντικές δημιουργικές πλευρές ως προς την σύμπραξη του παραδοσιακού με το μοντέρνο αλλά μοιάζει περισσότερο με στοίχημα για το κατά πόσον μπορούν τελικά να συνυπάρξουν δύο ολότελα διαφορετικοί κόσμοι.
Η μητρική φροντίδα, αγάπη και τρυφερότητα που προσφέρετε στον -χωρίς οικογενειακούς συνδέσμους και συγκινησιακούς δεσμούς- Υδροχόο τον γοητεύουν και τον προσελκύουν κοντά σας, μέχρι τη στιγμή που θα νοιώσει καταπιεσμένος.
Το μυστικό για να παραμείνει αυτός ο έρωτας ασίγαστος στο χρόνο είναι ο σεβασμός στο δικαίωμα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας του. Αν νιώσει ότι προσπαθείτε να τον περιορίσετε ή να τον αιχμαλωτίσετε, θα επαναστατήσει και θα φύγει απότομα και ξαφνικά.
Από την άλλη κι εκείνος θα πρέπει να σκύψει περισσότερο στα συναισθήματα σας, αποφεύγοντας να θεωρητικοποιεί τα πάντα και να σας αντιμετωπίζει «ψυχρά και αδιάφορα», όταν έχετε ανάγκη για μια αγκαλιά.

Με Ιχθύ
Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας που του προσδίδει ευαισθησία, διακριτικότητα και περιέργεια. Η υδάτινη φύση του υποδεικνύει την έμφαση που δίνει στα συναισθήματα και την βαθιά κατανόηση που δείχνει στους άλλους.
Αμφότεροι πλημμυρισμένοι στον κόσμο της συγκίνησης και του συναισθηματισμού χαίρεστε να ζείτε στον κόσμο της φαντασίας, της ονειροπόλησης και της αγάπης. Ο ρομαντισμός, ο ιδεαλισμός, η ευγένεια, η τέχνη και η εξιδανικευμένη αγάπη περιβάλλουν τον αβυσσώδη και ασύλληπτο έρωτα σας.
Ο μόνος κίνδυνος που παραμονεύει είναι η επιστροφή στην καθημερινή πραγματικότητα, των υποχρεώσεων, των κανόνων και των συγκεκριμένων αρχών που την διέπουν, καθότι η έλλειψη ρεαλισμού και πρακτικότητας μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να σας φέρει αντιμέτωπους με συνθήκες που θα σας αναγκάσουν να κατέβετε εσπευσμένα από το σύννεφο ευτυχίας, ενώ ο Ιχθύς θα παραμένει σε αυτό!
Η υπεροχή σας στο πρακτικό κομμάτι, ενδέχεται τελικά να σας κουράσει, ενώ θα είναι πάντα αδιευκρίνιστο το ποιός από τους δύο είναι ο πιο... πληγωμένος! Και ο διαρκής «διαγωνισμός» προβλημάτων μπορεί τελικά να μετατρέψει τη σχέση σας από ερωτική σε εκείνη που έχει ένας ασθενής με το γιατρό του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved