Οι σχέσεις των Τοξοτών με τα 12 ζώδια

Με ποια ζώδια ταιριαζουν οι Τοξότες;

Οι σχέσεις των Τοξοτών με τα 12 ζώδια

Κάποιος είπε πως η αγάπη σ' ένα αστέρι κατοικεί

αύριο βράδυ θα 'μαι εκεί
Κάποιος είπε πως ο έρωτας για μια στιγμή κρατά
αύριο βράδυ θα 'ναι αργά
.

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Τοξότης-Περιπέτεια και άνεση

Αποτελείτε τους ιππευτές του έρωτα, οι οποίοι καλπάζετε σε πρόσφορα ερωτικά λιβάδια και προσφέρετε στιγμές άφθονου πάθους, ηδονής και ασυναγώνιστης απόλαυσης.

Γεννημένοι αιώνιοι αναζητητές, ενθουσιάζεστε από μια ερωτική συνένωση που σας προσφέρει δυνατότητες για εξερεύνηση, περιπέτεια και διασκέδαση. Διακατέχεστε από μια απέραντη επιθυμία, να ζήσετε ένα συναρπαστικό ερωτικό ταξίδι με προορισμό το άγνωστο, το ανεξερεύνητο, το απραγματοποίητο. Η δίψα δηλαδή για ερωτική περιπέτεια είναι έντονη και αέναη καθώς το βλέμμα σας είναι πάντα καρφωμένο στις ανοιχτές προοπτικές και τις άπειρες δυνατότητες.

Είστε αισιόδοξοι, χαρούμενοι, πνευματώδεις και το χιούμορ είναι από τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητας σας, που ελκύουν και προσελκύουν το άλλο φύλο. Η ευθυμία, η αστείρευτη αισιοδοξία και η βαθιά αίσθηση του εκλεκτού και του χαρισματικού που αποπνέετε μαγνητίζει και γοητεύει. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Δίας ο οποίος προκειμένου να ζήσει κάθε φορά ένα νέο έρωτα μεταμορφωνότανε πότε σε βροχή, πότε σε κύκνο, πότε σε ταύρο κτλ. , και ο οποίος σας δίνει τύχη και ικανότητα να κατακτάται και να παίζεται το ρόλο που απαιτείται για να φτάσετε στην ερωτική ένωση που έχετε στο ιδανικό κόσμο των ιδεών και της φαντασίας σας.

Για να παραμείνετε σε μια σχέση είναι απαραίτητο το ταίρι σας, να πιστεύει στα όνειρα σας και να είναι διατεθειμένο να ικανοποιεί την ατέρμονη ανάγκη σας για εξερεύνηση και διεύρυνση. Η ανεξαρτησία και η ελευθερία κινήσεων σε μία σχέση θεωρούνται πρωταρχικής σημασίας για να παραμείνετε και να μην την παρατήσετε. Σε καμία περίπτωση δεν δέχεστε χαλινάρι καθώς η τάση της παντοτινής αναζήτησης για νέες προοπτικές και νέους στόχους δεν επιτρέπει συγκράτηση ή αναχαίτιση. Η σχέση δηλαδή, δεν θα πρέπει να είναι συνυφασμένη με υποχρεώσεις, συμβάσεις ή περιορισμούς που σας αναγκάζουν να κινείστε όπως απαιτεί η πραγματικότητα. Δεν αντέχετε όρια, πλαίσια, και καταστάσεις που συνδέονται με την καθημερινή ρουτίνα. Αντίθετα επιθυμείτε ελευθερία, σεξουαλική, ψυχολογική, νοητική, κινητική, περιβαλλοντική, προκειμένου να αφοσιωθείτε σε μια δέσμευση. Το πρόσωπο λοιπόν, που θα ικανοποιεί την ασίγαστη επιθυμία για αναζήτηση, περιπέτεια και πρόκληση, είναι εκείνο με το οποίο μπορείτε να παραμείνετε.

Με λίγα λόγια, η τέλεια ένωση, η ιδανική αγάπη, όπως την ονειρεύεστε , σας παρακινεί, να καλπάσετε πέρα από τον φράχτη και να τρέξετε την βρείτε στην κάθε στιγμή της ατελείωτης διαδρομής του έρωτα και της ζωής.


Τοξότης & Κριός

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης, ο πλανήτης που συμβολίζει την προθυμία και την καινοτομία αλλά και την επιθυμία για αγώνα και επικράτηση. Η σεξουαλική του ορμή είναι ασυγκράτητη και η ανάγκη του για περιπέτεια, εναλλαγή και πρόκληση ανυπέρβλητη.

Η ερωτική σας έλξη είναι αμοιβαία, έντονη και χρωματίζεται από ακούραστο ενθουσιασμό, αχαλίνωτη σεξουαλικότητα και φλογερό πάθος. Συμβιώνετε χωρίς μονοτονία και πλήξη, ή καταπιεστικούς περιορισμούς, συμβάσεις και όρια. Αντίθετα, η συνύπαρξη σας διέπεται από ποικίλα ενδιαφέροντα, ελευθερία κινήσεων, ανοιχτές προοπτικές και ενθουσιώδη όνειρα. Σε πρακτικά θέματα, έχετε τις ίδιες απόψεις καθώς διακατέχεστε και οι δύο από διαισθητική αντίληψη που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα θέματα χωρίς προγραμματισμό αλλά σύμφωνα με την έμπνευση της στιγμής.

Το μόνο σημείο που χρειάζεται προσοχή στη σχέση με Κριό είναι η τάση του να εξουσιάσει, να επιβληθεί, να πάρει δηλαδή το πάνω χέρι. Μπορεί να αγαπά την ανεξαρτησία και την ελευθερία όπως και εσύ αλλά συνήθως μόνο για τον εαυτό του. Σε αυτή την περίπτωση, η λύση είναι να διοχετευθεί η τάση αυτή στην κατάκτηση κοινών στόχων και σκοπών, ώστε να αποφύγετε την ζωώδη ζήλια και την κεκαλυμμένη καταπίεση.

Συμπερασματικά, η μεταξύ σας σύζευξη αποτελεί ένα παράφορο έρωτα αλλά και μια υπέροχη περιπέτεια που σας επιτρέπει να ζήσετε με οραματισμό, ζωηρότητα, χαρά και σας παρέχει συνεχείς και άπειρες δυνατότητες για ανανέωση και αναζήτηση.

Τοξότης & Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Είναι παιδί της Αφροδίτης και διακρίνεται για την ομορφιά, την τρυφερότητα και τον αισθησιασμό του. Η σταθερότητα, η επιμονή και η αξιοπιστία είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ενώ η κτητικότητα, η αδράνεια και το πείσμα συγκαταλέγονται στα αρνητικές εκδηλώσεις του χαρακτήρα του.

Από την πρώτη στιγμή σας εμπνέει εμπιστοσύνη και σας δίνει την αίσθηση ότι θα δείξει πίστη και αφοσίωση στη σχέση. Έτσι και γίνεται, καθότι ο εκπρόσωπος του Ταύρου γοητεύεται από τη ζωντάνια και το χιούμορ σας και θέλει να δεθεί μαζί σας για πάντα. Προσπαθεί να σας βάλει μια τάξη στο σπίτι και τη ζωή πιστεύοντας ότι έτσι θα νιώθετε πιο ωραία και θα κινείστε με μεγαλύτερη άνεση. Στην αρχή, σας έλκει το ενδιαφέρον και η φροντίδα όμως στη συνέχεια αρχίζετε να δυσανασχετείτε με τους κανόνες και τους περιορισμούς που αντιτίθενται στη φιλελεύθερη και ανεξάρτητη φύση σας. Από την πλευρά του υπάρχουν διαβεβαιώσεις αγάπης όμως συχνά πυκνά η κτητικότητα και τα ξεσπάσματα ζήλιας θα αποτελούν αιτίες για διαφωνίες και εντάσεις.

Η φιλήδονη φύση του, αποτελεί μια συναρπαστική πτυχή του που σας παρασύρει και σας ταξιδεύει στις απολαύσεις του έρωτα και της σάρκας. Αν και ως γήινο άτομο θα θέλει να γνωρίζει τι θα πάρει και πότε θα το πάρει είναι διατεθειμένο να περιμένει πότε θα θελήσετε να προσφέρετε τα γενναιόδωρα συναισθήματα σας , τα οποία δεν τοποθετούνται σε χρονικά πλαίσια και δεν μπαίνουν σε καλούπια.

Είναι μια σχέση που μπορεί να διατηρηθεί και να προχωρήσει αν ο ένα και ο άλλος αντιληφθείτε ότι η έλλειψη αναγκαίων στοιχείων σας οδήγησε στην ασυναίσθητη και μοναδική σύζευξη σας.

Τοξότης & Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο φτερωτός Ερμής αποτελεί κυβερνήτη του και του χαρίζει επικοινωνιακό ταλέντο, πνευματικότητα και κινητικότητα. Άτομο με ανώτερη σκέψη, αγαπά τη μάθηση, έχει παιχνιδιάρικη έκφραση και αρέσκεται στις κοινωνικές και νοητικές επαφές.

Η κοινωνικότητα, η διανόηση , η εξωστρέφεια και ευμεταβλησία αποτελούν κοινά χαρακτηριστικά που σας φέρνουν κοντά και μπορούν να αποτελέσουν τα θεμέλια μιας όμορφης και ξεχωριστής ερωτικής ένωσης και συνύπαρξης. Το γεγονός ότι τα ζώδια σας είναι διαμετρικά αντίθετα δηλώνει αφ' ενός ότι ασχολείστε ή λειτουργείτε με κοινή συμπεριφορά και αφ' ετέρου ότι οι εκδηλώσεις και οι τρόποι του ενός καλύπτουν ή προεκτείνουν εμπειρίες του άλλου.

Αμφότεροι θεωρείστε ζώδια που ζητάτε την ποικιλία και την εναλλαγή και απεχθάνεστε τη στασιμότητα, την αδράνεια και τη ρουτίνα. Ως εκ τούτου η σχέση σας είναι πλουμιστή και περιέχει διαφορετικά και ανομοιογενή στοιχεία που συνθέτουν μια νοητική, περιπετειώδη και ενθουσιώδη ένωση. Αν και θεωρείται ότι ο συνδυασμός Διδύμων – Τοξότη δύσκολα μπορεί να δημιουργήσει την ασφάλεια που απαιτεί μια οικογένεια εν τούτοις εσείς μπορείτε να βρείτε τον κοινό προσωπικό σας κώδικα συνύπαρξης αδιαφορώντας για τις συμβάσεις που προστάζουν οι κοινωνικές επιταγές.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η γνώση, η αναζήτηση και το χιούμορ είναι τα κύρια συστατικά διέγερσης αυτής της ευμετάβλητης και εγκεφαλικής ερωτικής σχέσης και συμβίωσης.

Τοξότης & Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Σημειοδότης του είναι η σελήνη που συμβολίζει την οικογένεια, την ευαισθησία, τη φαντασία. Από τη φύση του συναισθηματικό άτομο, επιθυμεί συναισθηματική και υλική ασφάλεια ενώ ανεξάρτητα από την ηλικία, παραμένει παιδί και επιθυμεί την στοργή και την προστασία από κάποιο σημαντικό άλλο.

Εκείνος είναι εσωστρεφής και συναισθηματικός ενώ εσείς εξωστρεφής και περιπετειώδης. Αν και η οπτική που λειτουργείτε, συμπεριφέρεστε και βλέπετε τη ζωή είναι διαφορετική εν τούτοις αναπτύσσεται μεταξύ σας ένας ιδιαίτερος δεσμός , όπου ένας καλύπτει τα κενά του άλλου. Ο Καρκίνος είναι ο ιδανικός τύπος για στοργή, φροντίδα και ασφάλεια που λόγω της περιπετειώδης ζωής δεν προλαβαίνετε να ζήσετε. Από την άλλη η αισιοδοξία, η ευθυμία, η φιλομάθεια και η κοινωνικότητα σας, φέρνουν στη ζωή του συνεσταλμένου Καρκίνου τη χαρά και τον οπτιμισμό.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η ερωτική σας ένωση είναι γλυκιά, τρυφερή, στοργική και διέπεται από πραγματική αγάπη. Αν και η καθημερινότητα παρουσιάζει αρκετά ευτράπελα και ίσως κάποιες φορές νιώθετε ότι περπατάτε σε τεντωμένο σχοινί, εκείνο που μπορεί να σας απομακρύνει από αυτή τη σχέση είναι μόνο η ανία και η ρουτίνα. Από την άλλη, όμως, πολυδιάστατοι και δραστήριοι βρίσκετε τόσο ποικιλία στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα σας που ίσως κρίνεται ότι σας χεριάζετε ένα συναισθηματικό καταφύγιο. Μια αγκαλιά που θα σας προσφέρει σε αντίθεση με άλλους τομείς της ζωής σας , ηρεμία και φροντίδα.


Σε γενικές γραμμές, η ερωτική σύζευξη μεταξύ Τοξότη και Καρκίνου είναι μια αντιφατική ένωση που περιέχει μέσα της την πρόκληση της συμφιλίωσης και της συμπλήρωσης.

Τοξότης & Λέων

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Ο Ήλιος είναι κυβερνήτης του και του χαρίζει γενναιοδωρία, περηφάνια και ισχυρή αυτοπεποίθηση. Από τη μία έχει το χάρισμα να φτάνει ψηλά παρόλο που συχνά δοκιμάζει την τύχη του και από την άλλη έχει την τάση να δίνει διαταγές καθώς πιστεύει ότι γνωρίζει τι είναι καλό για τους άλλους.

Έλκεται και εντυπωσιάζεται από την επικοινωνιακή σας δεινότητα και την αίσθηση του εκλεκτού και του χαρισματικού ατόμου που αποπνέετε. Από την άλλη, επίσης θαυμάζεται τη δύναμη, τη μεγαλοψυχία και την εγκαρδιότητα του. Αν και από την αρχή τρομάζετε με το αγέρωχο και επιβλητικό του ύφος αποφασίζετε να ρισκάρετε και να τον εξερευνήσετε. Η ερωτική σύζευξη σας απογειώνει και σας παρακινεί να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό και τη δίψα για ζωή.

Το μοναδικό ψεγάδι αυτής της σχέσης συνδέεται με την επιθυμία του να άρχει και να επιβάλλεται , στην οποία η ανεξάρτητη και ελεύθερη φύση σας προβάλλει αντιστάσεις. Αν και δεν έχετε αντίρρηση να τονίζεται την υπεροχή και τη λαμπρότητα του, δεν ανέχεστε κανένα είδους χαλινάρι και καμία επιβολή από την πλευρά του. Οι εντάσεις, οι διαφωνίες, οι παροξυσμοί και οι εκρήξεις ζήλιας θα είναι συχνές γεγονός που δεν αποκλείεται να σας οδηγήσουν στην αντικατάσταση του.

Τοξότης & Παρθένος

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης αυτού του ζωδίου είναι ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος των Θεών, που του προσδίδει ορθοφροσύνη, οξυδέρκεια και παρατηρητική ικανότητα. Το άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου είναι σχολαστικό, ιδιότροπο και βασίζει τις σχέσεις του αφ' ενός στην επικοινωνία και αφ' ετέρου στις σημαντικές λεπτομέρειες.

Αμφότεροι ανήκετε στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων που δείχνει την προσαρμοστικότητα αλλά και την μεταβλητότητα που παρουσιάζετε από κοινού στους διάφορους τομείς της ζωής σας. Αν και η αρχική αίσθηση και εντύπωση που αποκομίζετε από το μετρημένο παρουσιαστικό του Παρθένου συνδέεται με την ισορροπία και την τάξη που λείπει από τη ζωή σας εν τούτοις αφού του δώσετε τη δυνατότητα να σας τακτοποιήσει και να σας συμμαζέψει αρχίζετε να δυσανασχετείτε. Επιπλέον, θέλοντας να σας βοηθήσει να βελτιωθείτε σε θέματα που απαιτούν υπευθυνότητα, συνέπεια και αφοσίωση αρχίζει την κριτική και τότε πλέον νιώθετε ότι σας έχουν τυλίξει μια πέτρα στο λαιμό. Το μυστικό για να επιβιώσει αυτή η σχέση είναι να μην επιτρέψετε το συγύρισμα της ζωής σας εξ αρχής διαφορετικά ίσως χρειαστεί να γυρίσετε σελίδα.

Αξίζει να τονιστεί, ότι η ενθουσιώδης και αισιόδοξη φύση σας είναι αναζωογονητική και τονωτική για το άτομο της Παρθένου καθώς το φέρνει κοντά στην χαρούμενη και ανέμελη πλευρά της ζωής που μέχρι πριν σας γνωρίσει πίστευε ότι δεν υπάρχει.

Συμπερασματικά, με προϋποθέσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις αυτή η σχέση μπορεί να έχει προοπτικές . Αρκεί, δηλαδή, να υπάρχει η από κοινού αντιμετώπιση και σωστή διοχέτευσης της διαφορετικής δυναμικής που φέρετε μέσα σας.

Τοξότης & Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, αγαπάει την αρμονία, την ομορφιά και θέλει η ζωή του να διέπεται από αγάπη, ειρήνη και δικαιοσύνη. Δίνει μεγάλη έμφαση στην επικοινωνία και την ισορροπία, στοιχεία που αναζητά να έχει και σε μια ερωτική συνένωση.

Η αίσθηση του δικαίου, η κοινωνικότητα και ελευθερία αποτελούν κοινά γνωρίσματα που συμβάλλουν στη σύνθεση μια όμορφης, ταυτόσημης και ακατάβλητης ερωτικής ένωσης που προσφέρει συναισθηματική και σεξουαλική απελευθέρωση. Η νοητική επικοινωνία και η αμοιβαία εκτίμηση οδηγούν στην απόδραση από την καθημερινότητα και στην μετάβαση στο κόσμο της ερωτικής ηδονής και της επικράτησης της σεξουαλική ορμής χωρίς περιορισμούς και αναστολές Αξίζει να σημειωθεί, πως όπως εσείς έτσι και ο Ζυγός επιθυμεί ένα σύντροφο για να μοιράζεται τις ιδέες και τα όνειρα του. Η μεταξύ σας συνύπαρξη, ως εκ τούτου μπορεί να αποτελέσει ένα ιδανικό παραμυθένιο έρωτα που θα σας προσφέρει, ονειρικές και ρομαντικές στιγμές.

Αν καταφέρετε από κοινού και ιδιαίτερα εσείς να κατανείμετε σωστά το χρόνο ανάμεσα στις ποικίλες δραστηριότητες και στη σχέση σας τότε πράγματι θα μπορέσετε να ζήσετε μια τέλεια πνευματική και ερωτική ένωση.

Τοξότης & Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Ο πλανήτης του βάθους, ο Πλούτωνας του χαρίζει μυστήριο και ασυναγώνιστο πάθος. Οι ερωτικές του επιδόσεις και ο περίφημος αισθησιασμός του είναι συνυφασμένα με την βαθιά σεξουαλική του ορμή και λίμπιντο.

Θεωρείστε απεριόριστα διαφορετικοί καθότι εσείς κατευθύνετε τα ενδιαφέροντα και τις συγκινήσεις προς τον εξωτερικό κόσμο, ενώ ο περίπλοκος Σκορπιός επικεντρώνεται στο βαθύ συναισθηματισμό και στα άδυτα της ψυχής. Η διερευνητική του φύση τον ωθεί να ανιχνεύει και να αντιλαμβάνεται αυτά που οι άλλοι θέλουν να κρύψουν. Συνήθως, δίνει έμφαση στο τι αισθάνεται και αδιαφορεί για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ακόμα, ένα πολύ χαρακτηριστικό γνώρισμα της ιδιοσυγκρασίας του είναι ο αμείλικτος έλεγχος που φτάνει σε σημείο επιβολής και κυριαρχίας.

Από την άλλη, εσείς είστε φιλελεύθεροι και ανεξάρτητοι και σε αρκετές περιπτώσεις θα πελαγώσετε με την αδιαλλαξία, την έλλειψη ανεκτικότητας και την απόλυτη κτητικότητα. Αναμφίβολα, όμως σας αρέσει να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να εξερευνείτε το άγνωστο και μαζί του μπορείτε περιέργως να ζήσετε μια διαφορετική και περιπετειώδης εμπειρία.

Τέλος, αν είστε διατεθειμένοι να του μάθετε να έχετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και να βλέπει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, τότε η σχέση σας θα αποτελέσει ένα ταξίδι στο άγνωστο και τον κόσμο των σεξουαλικών αισθήσεων για εσάς και ένα βάλσαμο ψυχής για εκείνον.

Τοξότης & Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο Δίας πλανήτης της τύχης και της διεύρυνσης του χαρίζει πλατιά νοητική σκέψη, αστείρευτη αισιοδοξία και ασυγκράτητο ενθουσιασμό. Στον έρωτα αναζητεί την ψυχική, διανοητική και σαρκική ελευθερία ώστε να ζήσει την ιδανική ερωτική ένωση όπως υπάρχει στο κόσμο της φαντασίας και τον υπερβατικού του κόσμου.

Είτε σας έχει ενώσει το κοινό ενδιαφέρον για τη γνώση ή τον αθλητισμό ή τα ταξίδια ή οποία άλλη δραστηριότητα δε χωρεί αμφιβολία πως θα μπορέσετε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να επεκτείνετε τα ενδιαφέροντα σας. Η ευθυμία, η γενναιοδωρία, ο οπτιμισμός και διαισθητική αντίληψη του μέλλοντος σας προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για να έχετε μια ιδανική συμβίωση. Επιπλέον, η απόλυτη ελευθερία και η δίψα για περιπέτεια σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε το αδοκίμαστο και το καινούργιο και συνάμα να κάνετε ένα πολύπλευρο, ονειρικό ερωτικό ταξίδι.

Μαζί θα μπορέσετε σαν δυο άλογα που έσπασαν από κοινού το φράχτη της σύμβασης και της ρουτίνας να τρέξετε γρήγορα σε μέρη μακρινά που η ελευθερία και η ανεξαρτησία είναι τα μεγαλύτερα αγαθά.

Τοξότης & Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Η κυριαρχία του από τον Κρόνο, τον κάνει επιφυλακτικό, συνεπή, υπομονετικό και υπεύθυνο. Ο εραστής Αιγόκερως είναι σοβαρός και θα προχωρήσει σε δέσμευση αφού πρώτα εξασφαλίσει την επαγγελματική και κοινωνική του καταξίωση. Τον ενδιαφέρει να κρατά τα προσχήματα ενώ δείχνει ακράτητη επιθυμία για την ικανοποίηση του ερωτικού ενστίκτου.

Μεταξύ σας παρουσιάζονται ποικίλες διαφορές όπως ότι εσείς είστε ενθουσιώδεις, εκείνος συγκρατημένος, εσείς διακατέχεστε από αισιοδοξία εκείνος από περισυλλογή, εσείς τρέχετε εκείνος περιμένει. Αγαπάτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία ενώ εκείνος θέλει να έχει τον έλεγχο και να ξέρει πως θα κινηθείτε πριν από εσάς. Σε θέματα οικονομικά και πρακτικά εσείς παίζετε με την τύχη πιστεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο ενώ εκείνος περιοριστικά και με γκρίνια βλέπει παντού επικείμενους κινδύνους που χρειάζεται να αποφύγει.

Αν και θεωρητικά δεν ταιριάζετε εν τούτοις η μεταξύ σας συνύπαρξή μπορεί να ευδοκιμήσει αν κατανοήσετε αμφότεροι την αξία του άλλου και δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην αγάπη που σας ενώνει παρά σε αυτά πως σας χωρίζουν.

Τοξότης & Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο , εξωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης τους είναι ο Ουρανός που του προσδίδει πρωτοτυπία, εφευρετικότητα και ανεξαρτησία. Ασυμβίβαστος από τη φύση του χρειάζεται αφθονία ελευθερίας και απουσία προκαταλήψεων και περιορισμών. Η εκκεντρικότητα του τον ωθεί σε περίεργες και αντί-συμβατικές ερωτικές επιλογές.

Η σχέση μεταξύ Τοξότη και Υδροχόου είναι πραγματικά εξαιρετική καθότι αφ' ενός υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ σας και αφ' ετέρου στοιχεία του ενός εξιτάρουν και διεγείρουν τον άλλον. Η γνώση, η κοινωνική ζωή και η ελευθερία ταυτόχρονα σας διέπουν και σας ενώνουν. Από την άλλη, η απρογραμμάτιστη δική σας συμπεριφορά και η απρόβλεπτη δική του ικανοποιούν εκτεταμένα και απροσδόκητα τις προσωπικές σας επιθυμίες.

Μια απίστευτα ικανοποιητική πλευρά της σχέσης, είναι αυτή του σεξ, καθώς η περιέργεια και η ελευθερία που σας χαρακτηρίζει αμφότερους σας οδηγεί σε ένα απελευθερωμένο σεξουαλικό πανδαιμόνιο που πραγματώνει τις ρομαντικές φαντασιώσεις και χορταίνει το αχαλίνωτο ερωτικό ένστικτο.

Με λίγα λόγια, ανοιχτός χαρακτήρας σας αναμειγνύεται με την Υδοχοίσια επινοητική φύση και συνθέτουν μια προνομιακή και πρωτότυπη ερωτική σύζευξη που συνεχώς εξάπτει και ζωηρεύει τη φαντασία με τις άπειρες και αστείρευτες δυνατότητες και προοπτικές της.

Τοξότης & Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας που του χαρίζει ρομαντική και λυρική διάθεση και ταυτόχρονα ευγένεια, ευαισθησία και φαντασία. Επίσης συγκαταλέγεται στα πρόσωπα που ξεχωρίζουν για την ευγένεια, την τρυφερότητα και την ιδιαίτερη ικανότητα να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα τη δεδομένη στιγμή.

Αποτελείτε μια ένωση πρόκλησης καθώς εκπέμπετε σε διαφορετικές συχνότητες. Ο ένας βλέπει τον κόσμο μέσα από μια αισιόδοξη προοπτική και ο άλλος υπό το πρίσμα της προσωπική υποκειμενικής πραγματικότητας. Τα πάντα για τον Ιχθύ λειτουργούν σύμφωνα με την συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μπορεί να είναι ρομαντικός και τρυφερός ή μπορεί να είναι αποτραβηγμένος και αποστασιοποιημένος. Η αστάθεια του όμως αυτή σας κουράζει και σας δημιουργεί αμφιβολίες για τις δυνατότητες διατήρησης και εξέλιξης της σχέσης.

Από την άλλη, η μεταβλητότητα είναι κοινό χαρακτηριστικό σας και μπορεί να λειτουργήσει θετικά αν είστε διατεθειμένοι να επιδείξετε ανεκτικότητα για χάρη ενός ρομαντικού έρωτα που μπορεί να σας απογειώνει σε ένα ονειρικά ρομαντικό κόσμο. Η φαντασία του Ιχθύ είναι αστείρευτη και μπορεί πράγματι να σας μεταφέρει σε ένα κόσμο που το συναίσθημα και η ερωτική επιθυμία έχουν τον κύριο λόγο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved