Γνώρισες Σκορπιό. Και τώρα τι κάνεις; Μένεις ή φεύγεις;

Ανάλογα από το αν πρόκειται για τον άντρα ή τη γυναίκα του ζωδίου

Γνώρισες Σκορπιό. Και τώρα τι κάνεις; Μένεις ή φεύγεις;

Κατ' αρχάς, να σου ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ! Και δεν το κάνουμε τυχαία αυτό. Στο ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας γιατί διάλεξες ένα από τα πιο δύσκολα ζώδια και μάλιστα ένα από τα πιο... ιδιόρυθμα. Ο Σκορπιός δεν είναι άνθρωπος που θα κάνει χωριό με κάποιον άλλο/η εύκολα. Πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα, πριν μπεις σε μια σχέση με εκπρόσωπο αυτού του ζωδίου. Θα αντέξεις; Είσαι γεννημένος/η για τα δύσκολα;

Αν έχεις μπλέξει με άντρα Σκορπιό

Το πάθος δε θα λείπει από την σχέση σας. Το ίδιο όμως και τα παιχνίδια εξουσίας. Ο Σκορπιός δεν εμπιστεύεται εύκολα. Για την ακρίβεια, δεν θα σε εμπιστευτεί ΠΟΤΕ. Πάντα θα σε κοιτάζει καχύποπτα και θα θεωρεί ότι κάτι του κρύβεις. Είναι στη φύση του αυτό. Επίσης, είναι και κτητικός. Είσαι δική του και μόνο δική του. Από την στιγμή που αποφάσισε να κάνει σχέση μαζί σου, σημαίνει ότι σε βλέπει σοβαρά. Άρα, του ανήκεις. Εκείνος έτσι το βλέπει. Δεν θα λείψουν οι ζήλιες από την σχέση σας, ούτε φυσικά και ο έλεγχος. Θα θέλει να ξέρει πού είσαι, τι κάνεις, με ποιον μιλάς κτλ. Θα σε έχει από... κοντά. Να είσαι προετοιμασμένη για όλα μαζί του. Σε περίπτωση χωρισμού, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην πάρει το αίμα του πίσω και να μην σε κάνει να πονέσεις. Θα σε εκδικηθεί με τρόπο που θα σου μείνει... αξέχαστος. Ο άντρας Σκορπιός θεωρείται ένας από τους καλύτερους εραστές και όχι άδικα. Το πάθος και η έντονη σεξουαλικότητα είναι στο αίμα του.

Αν έχεις μπλέξει με γυναίκα Σκορπιό

Πρόσεχε πολύ! Αυτή η γυναίκα δεν είναι σαν τις άλλες. Κατ' αρχάς δεν μπορείς να την ξεγελάσεις. Βλέπει τα πάντα, ακούει τα πάντα και ξέρει τι κίνηση θα κάνεις, πριν καν ακόμα εσύ το σκεφτείς. Είναι μια γυναίκα με πάθος, με σεξαπίλ, με γοητεία και την περιβάλλει πάντα ένα μυστήριο. Δεν θα την μάθεις ποτέ και δεν θα σου ανοίξει ποτέ όλα της τα χαρτιά. Αν κάνει σχέση μαζί σου, σημαίνει ότι την έχεις κερδίσει. Μην προδώσεις όμως ΠΟΤΕ την όποια εμπιστοσύνη μπορεί να σου έχει. Θα σε κάνει να πεις τον "Δεσπότη... Παναγιώτη". Δεν παίζεις μαζί της γιατί το παιχνίδι θα το χάσεις από χέρι! Είναι αυτό που λέμε θηλυκό με τα όλα της. Έχει ένα βλέμμα που σε μαγεύει και σου κόβεται η ανάσα. Να ξέρεις, επίσης, ότι από την στιγμή που θα είστε μαζί, της ανήκεις. Τελεία και παύλα!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια είναι «λύκοι» και ποια… «πρόβατα»;

Τα 3 ζώδια που «κόβει» το μάτι τους! Δεν μπορείς να τα ξεγελάσεις!

Ποια είναι τα ζώδια που θα σε κάνουν να τα δεις όλα στο κρεβάτι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved