Από τον πιο τρυφερό στον πιο «ψυχρό» άντρα. Δες σε ποια θέση βρίσκεται το ζώδιό του

Δες τη θέση που κατέλαβε ο κάθε άντρας του ζωδιακού!

Από τον πιο τρυφερό στον πιο «ψυχρό» άντρα. Δες σε ποια θέση βρίσκεται το ζώδιό του

Ο καθένας μας έχει ένα διαφορετικό, δικό του τρόπο να εξωτερικεύει στους άλλους τα συναισθήματά του. Κάποιοι κάνουν δώρα, άλλοι αφιερώνουν περισσότερο χρόνο, άλλοι χρησιμοποιούν λέξεις, άλλοι πράξεις και κάποιοι τη φυσική επαφή. Οι περισσότεροι όμως, επιλέγουν να δείχνουν την αγάπη τους με τον τρόπο που ιδανικά θα ήθελαν να την εκφράζουν οι άλλοι σε εκείνους.

Σε κάθε περίπτωση, το ζώδιό του είναι ένα χαρακτηριστικό που θα σε βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσεις ακόμη ευκολότερα τη συμπεριφορά του.

Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε δημιουργήσει μία κατατοπιστικότατη λίστα που ξεκινάει από το πιο συναισθηματικό, εκφραστικό και τρυφερό ζώδιο και φτάνει μέχρι το πιο απαθές, πρακτικό, λογικό και ψυχρό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο της καρδιάς με κυβερνήτη πλανήτη τη Σελήνη. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό και τρυφερό με τους άλλους. Έχει έντονη διαίσθηση αλλά και ενσυναίσθηση. Με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζει πότε ο άλλος έχει ανάγκη από περισσότερη φυσική επαφή ή λίγα καλά και αληθινά λόγια. Είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο όλου του ζωδιακού, ενώ εκφράζει την αγάπη του, δημιουργώντας και κάνοντας αναπάντεχα δώρα στους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα Ψαράκια είναι επίσης ζώδιο του νερού, το πιο ονειροπόλο και δημιουργικό όλου του ζωδιακού. Ο Ιχθύς είναι ιδιαίτερα στοργικός και ρομαντικός, θέλει να αισθάνονται «ένα» με τη σύντροφό του, ενώ για αυτόν η αγάπη είναι άμεσα συνδεδεμένη με την οικειότητα. Συνήθως εκφράζει τα συναισθήματά του με λόγια ζεστασιάς και καλοσύνης.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και συναγωνίζεται τον Καρκίνο στη στοργή και τον ρομαντισμό. Έχει μεγάλη ανάγκη τη φυσική επαφή με τη σύντροφό του και μπορεί να περάσει μία ολόκληρη ημέρα κρατώντας απλά το χέρι της. Ακόμη και αν δεν είναι σε θέση να αφιερώσει πολύ χρόνο, όσο μακριά και αν βρίσκεται, δεν θα παραλείψει να δείξει το ενδιαφέρον του με κάθε τρόπο, είτε είναι ένα μήνυμα στο κινητό είτε ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι το πιο σχολαστικός και καλά οργανωμένος άντρας, για αυτό συνήθως είναι εκείνος που μπορεί να αντιμετωπίσει και να λύσει τα προβλήματα μέσα σε μία σχέση. Είναι ένα ζώδιο της Γης και για αυτό επιλέγει να δείχνει έμπρακτα την αγάπη του στηρίζοντας και βοηθώντας τη σύντροφό του. Θεωρεί πως τα πολλά λόγια είναι περιττά και για αυτό φροντίζει να «μιλάει» μόνο μέσα από τις πράξεις του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζώδιο της Γης και ο Ταύρος, το οποίο χαρακτηρίζεται για την πρακτικότητα, τη λογική και τη «σκληρή» δουλειά του. Έχει μεγάλη σημασία για έναν Ταύρο να είσαι σε θέση να προσφέρει κάθε υλική άνεση στη σύντροφό του, ακόμη και αν εκείνον δεν τον αφορά αυτό το κομμάτι. Είναι το καταλληλότερο άτομο να κουβεντιάσεις τα επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς και να ζητήσεις συναισθηματική υποστήριξη. Εκτιμάει τα μικρά πράγματα στη ζωή, αλλά είναι διατεθειμένος για τους αγαπημένους του να κοπιάσει, ώστε να τους παρέχει κάτι παραπάνω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και ένα από τα πιο τρυφερά του ζωδιακού κύκλου. Θέλει να απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο, ειδικά όταν αυτή περιλαμβάνει πάθος και τρυφερότητα. Το μοναδικό πρόβλημα με αυτόν τον άντρα είναι πως χρειάζεται πολύ χρόνο να ανοιχτεί, όταν όμως πάρει την απόφαση και το κάνει, εκπλήσσει τη σύντροφό του με τον «πλούσιο» συναισθηματικό του κόσμο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα δυναμικό και παρορμητικό. Ζητούμενο αυτού του άντρα είναι ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση, για αυτό η σύντροφός του θέλει να μπορεί να συμμετέχει σε πνευματικές συζητήσεις και δραστηριότητες μαζί του. Είναι φιλόδοξος και δεν ασχολείται με ανούσια φλερτ. Θέλει κάτι σίγουρο και σταθερό. Σπάνια εκδηλώνει τα συναισθήματά του και η άλλη πρέπει να είναι ιδιαίτερα έξυπνη και παρατηρητική, ώστε να διακρίνει τα σημάδια που προδίδουν τον έρωτά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα Διδυμάκια ανήκουν στα ζώδια του αέρα και θεωρούνται τα πιο κοινωνικά άτομα του ζωδιακού κύκλου. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο και να περνάνε καλά. Θα φλερτάρουν και θα διασκεδάσουν, αλλά μόλις βρουν κάποια που θεωρούν πως αξίζει την προσοχή τους αλλάζουν εντελώς τακτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, για αυτό και είναι τρομερά παιχνιδιάρης! Του αρέσει να φλερτάρει και να γνωρίζει κόσμο, μόλις όμως βρει κάποια που τον ενδιαφέρει πραγματικά, κάνει ένα βήμα πίσω και είναι έτοιμος να το… βάλει στα πόδια. Δεν αγαπάει τη δέσμευση και κρατάει μία ψυχρή στάση, μέχρι να συναντήσει αυτήν, που θα τον συνεπάρει αληθινά.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι επίσης ζώδιο της φωτιάς και αυτός είναι ο λόγος που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη την προσοχή των άλλων. Θέλει διαρκώς να τον περιποιούνται και να τον καλοπιάνουν, εκείνος όμως δεν είναι διατεθειμένος να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του στην άλλη πλευρά. Τον πληγώνει βαθιά η απόρριψη, για αυτό και δεν αφήνει ποτέ εκτεθειμένο τον εαυτό του. Διατηρεί ένα αλαζονικό και «παγωμένο» ύφος το οποίο θεωρεί πως τον κρατάει προστατευμένο από τα… βέλη του έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρακτικός, σταθερός και λογικός, ο Αιγόκερως είναι ένα κλασικό παράδειγμα ζωδίου της Γης. Συγκρατεί τα συναισθήματά του και δεν επιτρέπει στον εαυτό του να παρασυρθεί από αυτά. Ακόμη και αν αισθάνεται πράγματα για κάποια, δύσκολα θα μπει στη διαδικασία να τα εκφράσει. Επιλέγει την ιδιωτικότητα και καθοδηγείται σχεδόν πάντα από το μυαλό, ακόμη και στα ερωτικά ζητήματα. Μπορεί να του αρέσει η μονιμότητα, αλλά δύσκολα θα αφιερώσει όλο τον χρόνο του σε μια γυναίκα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τελευταίος στη λίστα ο Υδροχόος, το πιο πνευματικό και παράξενο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Οι Υδροχόοι τείνουν να αναζητούν ανθρώπους εξ ίσου φιλόδοξους και ανεξάρτητους όσο εκείνοι. Αυτό συμβαίνει γιατί, έχοντας στο πλάι τους ανθρώπους με στόχους, μπορούν και εκείνοι να επικεντρωθούν στους δικούς τους, αντί να σπαταλούν τον πολύτιμο χρόνο τους σε τρυφερά και ανούσια τετ α τετ με τη σύντροφό τους.

Διάβασε επίσης:

Ποιο είναι το πιο δραστήριο ζώδιο στο κρεβάτι;

Τα 3 ζώδια που έτσι και σε βάλουν στο μάτι, δεν τους ξεφεύγεις με τίποτα…

Αυτός είναι ο λόγος που τον κάνει να το «βάζει στα πόδια» με βάση το ζώδιό του

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved