Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Τον έπιασες να σου λέει ψέματα; Έτσι πρέπει να αντιδράσεις

Σε έχει φλομώσει ο σύντροφός σου στο ψέμα; Δες πώς πρέπει να αντιδράσεις...

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Τον έπιασες να σου λέει ψέματα; Έτσι πρέπει να αντιδράσεις

Εντάξει, όλοι λένε ψέματα. Άλλοι περισσότερα και άλλοι λιγότερα... Το θέμα είναι πόσο σημαντικά είναι και πόσο επηρεάζουν την σχέση σας. Πριν κάνεις κάτι εν βρασμώ ψυχής, πάρε μια βαθιά ανάσα και κάτσε και σκέψου ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να αντιδράσεις και τι πρέπει να κάνεις για να μην χάσεις στο τέλος το δίκιο σου. Διάβασε το ζώδιό σου για να ξέρεις πώς ακριβώς να κινηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι από τους ανθρώπους που συγχωρείς εύκολα γενικά και θα κάνεις τα πάντα για να μην κλονιστεί η σχέση σου. Θα ανακαλύψεις τα ψέματά του, αλλά και πάλι δεν θα θελήσεις να δεις την αλήθεια κατάματα γιατί δεν την αντέχεις. Εάν ο σύντροφός σου σε κοροϊδεύει τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον χωρίσεις. Κι αυτό γιατί δεν πρέπει να τον αφήσεις να εκμεταλλεύεται την αγάπη σου για εκείνον και την καλοσύνη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καταρχάς απορούμε πώς τόλμησε κάποιος να πει ψέματα σε σένα! Τον συμπονούμε και τον λυπούμαστε ήδη… Δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Το ένστικτό σου είναι τόσο ισχυρό που ξέρεις τι ψέμα θα πει εκείνος, όχι μόνο πριν καν το πει, αλλά και πριν καν το σκεφτεί. Όταν λοιπόν αποκτήσεις τις αποδείξεις που θες για τα ψέματά του, θα πας και θα τον ξεμπροστιάσεις. Και καλά θα κάνεις, γιατί πρέπει να γνωρίζει το πώς νιώθεις. Και αφότου κάνεις μια μεγάλη συζήτηση μαζί του, τότε μπορείς να αποφασίσεις αν θα μείνεις στην σχέση ή αν θα χωρίσεις.

ΙΧΘΥΣ

Περίπου σαν τον Σκορπιό, έτσι κι εσύ, βάση ενστίκτου καταλαβαίνεις πότε κάποιος σου λέει ψέματα και πότε αλήθεια. Απλά το νιώθεις στον… αέρα. Όταν μάθεις ότι κάποιος σε κορόιδεψε, τότε πρόσεχε να μην κατηγορήσεις τον εαυτό σου γι αυτό. Δεν φταις εσύ αν ο άλλος δεν είναι ειλικρινής απέναντί σου, ούτε αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις κάνει κάτι σωστά στην σχέση σας. Είσαι πιο δυνατή από όσο φαντάζεσαι. Ψηλά το κεφάλι!

Διάβασε επίσης:

Τα 10 ζωδιακά ζευγάρια με τους πιο... ομηρικούς καβδάδες!

Αν κάνεις σχέση με αυτόν τον άντρα του ζωδιακού, θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο!

Τι δεν πρέπει να του πεις ΠΟΤΕ, αν θέλεις να κρατήσεις τη σχέση σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved