Η σχέση σου θα καταλήξει σε γάμο; Ο χάρτης σου στο αποκαλύπτει!

Μάθε εδώ για την κατάληξη του έρωτά σας

Η σχέση σου θα καταλήξει σε γάμο; Ο χάρτης σου στο αποκαλύπτει!

Όλα μοιάζουν τέλεια στη σχέση σας και είστε ερωτευμένοι όσο ποτέ. Ο καιρός περνά, όμως η πρόταση γάμου δεν έρχεται. Αγωνιάς να μάθεις ποια θα είναι η κατάληξη;

Η πολυπόθητη απάντηση βρίσκεται κρυμμένη στον 7ο οίκο του αστρολογικού σου χάρτη. Εκεί, θα βρεις όλες τις απαντήσεις! Ο έβδομος οίκος είναι αυτός που καθορίζει και επηρεάζει τις πτυχές της ζωής ενός ατόμου που σχετίζονται τις ερωτικές σχέσεις, τη συμβίωση και τον γάμο.

Βήμα 1ο:

Φτιάξε εδώ (δωρεάν) τον αστρολογικό σου χάρτη

Βήμα 2ο:

Αναζήτησε στην ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σου, ποιος είναι ο πλανήτης που διοικεί τον 7ο οίκο σου και σημείωσέ τον. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιος πλανήτης, μην αγχωθείς, πάτησε εδώ!

Βήμα 3ο:

Βρες το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο 7ος οίκος σου και σημείωσέ το κι αυτό.

**SUMMER SALES: ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ Προσωπική Ανάλυση Σχέσης με 10€!

Το συμπέρασμα προκύπτει ως εξής:

Κάθε ζώδιο έχει έναν κυβερνήτη πλανήτη ο οποίος του προσδίδει μοναδικά χαρακτηριστικά. Δες παρακάτω αναλυτικά, ποιος πλανήτης διοικεί το ζώδιό σου:

Κριός - Διοικείται από τον Άρη
Ταύρος - Διοικείται από την Αφροδίτη
Δίδυμοι - Διοικείται από τον Ερμή
Καρκίνος - Διοικείται από την Σελήνη
Λέων - Διοικείται από τον Ήλιο
Παρθένος - Διοικείται από τον Ερμή
Ζυγός - Διοικείται από την Αφροδίτη
Σκορπιός - Διοικείται από τον Πλούτωνα
Τοξότης - Διοικείται από τον Δία
Αιγόκερως - Διοικείται από τον Κρόνο
Υδροχόος - Διοικείται από τον Ουρανό
Ιχθύες - Διοικείται από τον Ποσειδώνα

Βήμα 4ο:

Χρησιμοποιώντας τα δύο παραπάνω στοιχεία μπορείς εύκολα να συμπεράνεις ποιος πλανήτης διοικεί τον 7ο οίκο σου.

Για να φτάσεις στην πολυπόθυτη απάντηση που αφορά τον γάμο, αναζήτησε αυτόν τον πλανήτη στον γενέθλιο χάρτη σου. Όταν ένας εξωτερικός πλανήτης προσανατολίζεται θετικά σε αυτόν τον πλανήτη, αυτό ερμηνεύεται ως πολύ ευνοϊκό σημάδι για γάμο.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Η Μαρία στον 7ο οίκο της, έχει τον Ζυγό. Σύμφωνα και με την παραπάνω λίστα, ο Ζυγός διοικείται από την Αφροδίτη. Στον γενέθλιο χάρτη της επίσης, η Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό και στον 12ο οίκο της. Οπότε, την περίοδο για την οποία προγραμματιζόταν ο γάμος της, αναμενόταν κι ένας θετικός προσανατολισμός προς την Αφροδίτη από κάποιον εξωτερικό πλανήτη. Προς μεγάλη έκπληξη της, την ημέρα του γάμου της υπήρξε ευθυγράμμιση της Αφροδίτης, που διοικεί τον 7ο οίκο της, και του εξωτερικού πλανήτη Πλούτωνα!

Υπάρχει κι άλλος τρόπος για να βγάλουμε άκρη στα ερωτικά μας ζητήματα. Ο πλανήτης ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο σε θέματα μακροχρόνιας δέσμευσης είναι ο Κρόνος. Οι διελεύσεις του Κρόνου, οι επιρροές του με τον 7ο οίκο σου καθώς και με τους σημαντικούς πλανήτες που βρίσκονται στους οίκους σου στον γενέθλιο χάρτη σου, επηρεάζουν πολύ ευνοϊκά τα ζητήματα δέσμευσης, όπως αυτό του γάμου.

Βάλε τα γενέθλια στοιχεία σας και δες εδώ αν έχει μέλλον η σχέση σας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved