Χωρίσατε και τον θες πίσω; Έτσι θα τα ξαναβρείς με τον άντρα Καρκίνο

Θέλεις να ξανακερδίσεις τον Καρκίνο; Δες το πώς!

Χωρίσατε και τον θες πίσω; Έτσι θα τα ξαναβρείς με τον άντρα Καρκίνο

Καμία επανασύνδεση δεν είναι... εύκολη. Χρειάζονται υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές και φυσικά θα πρέπει τα συναισθήματα να είναι αμοιβαία και να το θέλουν και οι δυο να γυρίσουν πίσω. Αν ο πρώην σου είναι Καρκίνος, τότε χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό το να τον ξανακερδίσεις.

Πάρε το μερίδιο της ευθύνης σου

Όποια και αν ήταν η αιτία του χωρισμού, πάρε την ευθύνη που σου αναλογεί. Αναγνώρισε τα λάθη σου γιατί σίγουρα κι εσύ δεν ήσουν 100% σωστή, έτσι ώστε να συμφιλιωθείτε. Αν βέβαια ήταν δική του η απόφαση να χωρίσετε, τότε μην περιμένεις να γίνετε φίλοι αμέσως. Πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να αποκτηθεί και πάλι η οικειότητα, που θα μπορούσε να βοηθήσει στο να τα ξαναβρείτε.

Φιλία

Το να είστε μόνο φίλοι, ίσως σε πληγώνει, ωστόσο, πρέπει να κάνεις ό, τι είναι απαραίτητο για να κερδίσεις πίσω την εμπιστοσύνη του. Μόλις αρχίσει να σου ανοίγεται ξανά, φανέρωσέ του τα αληθινά σου συναισθήματα. Μην επιμείνεις να είστε ξανά μαζί. Προσπάθησε να του δώσεις να καταλάβει ότι είσαι διατεθειμένη να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση και αυτή τη φορά να πάει καλά. Πιθανότατα, να παραμένει συναισθηματικά ευάλωτος με σένα και θα σου πει ακριβώς τι συμβαίνει στην καρδιά του. Δε θα πάρεις, πάντως, μια άμεση απάντηση ως προς το τι μπορείς να κάνεις για να διορθωθούν τα πράγματα, αλλά θα έχεις ανοίξει μια πόρτα για το μέλλον.

Σοβαρή δέσμευση

Συνήθως, οι Καρκίνοι δε μένουν για πολύ μόνοι τους, επειδή φροντίζουν να «αποκατασταθούν» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αν δεν πάνε καλά, λοιπόν, τα πράγματα μεταξύ σας, ο καλός σου δε θα σκεφτεί δύο φορές, πριν προχωρήσει σε μια άλλη σχέση. Μην αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει, να είσαι άμεση και σαφής ως προς το τι θέλεις από αυτόν, από την αρχή. Πες του τι ζητάς και δείξε του ότι έχεις πολλά να προσφέρεις.

Να ξέρεις ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να ξανακερδίσεις τον άντρα Καρκίνο και δε θα συμβεί σε μια μέρα ή δύο. Το κλειδί για τη συμφιλίωση με τον πρώην σου είναι να ρίξεις τις άμυνές σου και να επενδύσεις στη συναισθηματική πλευρά της σχέσης. Μόλις βρεθείτε και οι δύο στο ίδιο μήκος κύματος, τότε θα ξαναείστε μαζί. Αν, δε, παίξεις σωστά τα φύλλα σου, δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε γάμο.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Διάβασε επίσης:

Τον έχεις στο «ψήσιμο»; Έτσι θα τον κάνεις να κολλήσει πάνω σου σαν... βδέλλα

Τα 4 ζώδια που μετά τον χωρισμό «κρατούν επίπεδο» και δεν ξεκατινιάζονται

Αυτές είναι οι «κότες» του ζωδιακού. Δεν θα κάνουν ΠΟΤΕ την πρώτη κίνηση

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved