Υπάρχει σοβαρός λόγος για να μείνεις εκτός σχέσης και σου τον αποκαλύπτουμε!

Πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα

Υπάρχει σοβαρός λόγος για να μείνεις εκτός σχέσης και σου τον αποκαλύπτουμε!

Όλοι και όλες το καλοκαίρι ξεσηκωνόμαστε συναισθηματικά, παρασυρόμαστε από το κλίμα και ονειρευόμαστε έρωτες και παθιασμένα φιλιά κάτω από το φεγγάρι. Όμως, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι που και που χρειάζεται να κάνουμε ένα διάλειμμα, κυρίως αν ο χωρισμός είναι φρέσκος, να μένουμε μόνοι/ες, χωρίς σχέση. Για το κάθε ζώδιο είναι διαφορετικός αλλά εξίσου σοβαρός ο λόγος που πρέπει να κάνει μια παύση!

Εμείς σου τον αποκαλύπτουμε κι εσύ κάνε ό,τι νομίζεις!

ΚΡΙΟΣ: Είσαι ακόμα θυμωμένος/η με τον/ην πρώην σου και τα έχεις βάλει με τους άντρες ή τις γυναίκες; Ε, δεν είσαι για σχέση, αν δεν ηρεμήσεις τελείως.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις κολλήσει στο παρελθόν και μέχρι να ξεχάσεις τελείως, πρέπει να μείνεις μόνος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχεις πολλές επιλογές, αλλά δεν μπορείς να καταλήξεις σε ένα άτομο, ε μην το κάνεις. Προφανώς κανένα δεν αξίζει ιδιαίτερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν είσαι ακόμα... εθισμένος/η στον/ην πρώην σου, σκέφτεσαι τα όσα περάσατε μαζί και σε πιάνει πόνος στο στήθος, μείνε μόνος/η σου μέχρι να απεξαρτηθείς τελείως!

ΛΕΩΝ: Καλύτερα μόνος/η σου, παρά με κακιά παρέα! Ψάξε να βρεις κάποιον/α που να αξίζει πραγματικά την αγάπη σου κι ας σου πάρει παραπάνω χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι καλύτερα να στραφείς στα επαγγελματικά σου, παρά να ψάχνεσαι για σχέση, άπαξ και χώρισες... Μόλις τακτοποιήσεις τα πρώτα, επικεντρώσου στα ερωτικά.

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

ΖΥΓΟΣ: Προφανώς κάηκες στο χυλό, οπότε μείνε μόνος/η σου μέχρι να σταματήσεις να φυσάς και το γιαούρτι. Από ανθρώπους να σου κάνουν παρέα έχεις ένα σωρό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν κλονίστηκε η εμπιστοσύνη σου ή κουβαλάς ακόμα απωθημένα, είναι προτιμότερο να μείνεις μόνος/η σου, παρά να την πληρώσει ο/η επόμενος/η, που δε φταίει κιόλας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μόνος/η σου θα περάσεις πολύ καλύτερα! Θα παίξεις, θα κάνεις τις τρέλες σου, θα εκτονωθείς, οπότε μετά θα είσαι χορτάτος/η και έτοιμος/η να ξαναμπείς σε σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν ξέχασες ποτέ τη μεγάλη σου αγάπη, οπότε προκειμένου να βασανίζεις κάποιον/α άλλο/η, καλύτερα να μείνεις μόνος/η μέχρι στην καρδιά σου να ανοίξει χώρος για να μπει κάτι καινούργιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Και μόνος/η δε μπορείς, και σε σχέση πνίγεσαι... Αφού δεν ξέρεις τι θέλεις γιατί να τυραννάς και τους άλλους; Βρες το πρώτα...

ΙΧΘΥΕΣ: Ο έρωτας δεν περνάει με έρωτα! Ψέματα σου λένε. Ακόμα πενθείς για τη χαμένη σου αγάπη και σε πονά η προδοσία. Και άλλον/η να βρεις, δε θα έχεις ξεχάσει τον/η προηγούμενο/η. Γίνε καλά πρώτα...

Διάβασε επίσης: «Ευτυχισμένοι μαζί» 5 tips για να το πετύχετε!

Πες μου το ζώδιό σου, να σου πω πότε θα βρεις -επιτέλους- το άλλο σου μισό!

Αυτά τα ζώδια θα σε εκτιμήσουν, μόνο όταν σε χάσουν

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved