Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Έτσι θα καταλάβεις ότι σε θέλουν

Δίνουμε ένα τέλος στις αμφιβολίες σου

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Έτσι θα καταλάβεις ότι σε θέλουν

Φλερτάρεις με ένα από τα ζώδια της Γης και ακόμα δεν έχεις καταλάβει, αν σε βλέπει φιλικά η ερωτικά; Σε έχει μπερδέψει και την μια πιστεύεις το ένα και την άλλη το άλλο; Εάν, λοιπόν, έχεις να κάνεις με έναν Ταύρο ή με έναν Παρθένο ή με έναν Αιγόκερω, υπάρχουν κάποια στοιχεία στις κινήσεις του που σου αποκαλύπτουν έμμεσα το αν σε θέλει ή όχι.

Αρχικά, θα πουν σε όλους τους φίλους τους ότι είσαι λίγο… χαζούλα. Θα λένε συνέχεια το πόσο δεν σε αντέχουν για να καλύψουν το πόσο σε θέλουν πραγματικά. Φυσικά οι κακίες για το πρόσωπο, για το οποίο υποθέτουν ότι ενδιαφέρεσαι, δε θα λείψουν, απλά και μόνο επειδή ζηλεύουν.

Δεν νιώθουν άνετα με τα συναισθήματά τους, γι' αυτό και λένε ψέματα στον ίδιο τους τον εαυτό για το πώς νιώθουν για σένα. Θα προσπαθήσουν να δείξουν αδιαφορία, κυρίως όμως να αποφύγουν να αναπτύξουν ισχυρά συναισθήματα για σένα, επειδή θα προτιμούσαν να είναι μόνοι, παρά να μπλεχτούν σε μια περίπλοκη κατάσταση.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διάβασε επίσης:

Αυτοί είναι οι «παρτάκηδες» του ζωδιακού!

Του έστειλες μήνυμα και δεν απάντησε; Μάθε την αιτία, ανάλογα με το ζώδιό του

Ποιος είναι ο τέλειος σύντροφος για σένα, ανάλογα με το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved