Αυτοί είναι οι 3 πιο εγωιστές του ζωδιακού

Τσέκαρε τη λίστα και πάρε τα μέτρα σου!

Αυτοί είναι οι 3 πιο εγωιστές του ζωδιακού

Σίγουρα έχει τύχει να εμφανιστεί κάποιος στη ζωή σου που ο εγωισμός του ήταν πιο μεγάλος από το… μπόι του. Θα συμπέσουν οι δρόμοι σας, θα συμπορευτεί για λίγο μαζί σου και θα… καταστρέψει με τον εγωισμό του τα πάντα. Στην αρχή, θα σε προσεγγίσει με ιδιαίτερη άνεση, θα σε ξεσηκώσει, θα φανεί ακόμα και πρόθυμος να προχωρήσεις σε σχέση, στο τέλος όμως ανακαλύπτεις πως όλο αυτό είχε να κάνει με το να πάρει την επιβεβαίωσή του και να χορτάσει το Εγώ του. Μόλις το καταφέρει, απλά σε αφήνει… Θα επιστρέψει βέβαια, όταν θα χρειαστεί κάτι ακόμη.

Η παραπάνω ιστορία σου φάνηκε οικεία; Μήπως ο «μίστερ Εγώ» σου άνηκε στα παρακάτω 3 ζώδια; Για δες!

ΚΡΙΟΣ: Αν διεκδικεί κάτι, δεν λογαριάζει εμπόδια

Ο Κριός βρίσκεται πάντα σε αναζήτηση μιας καινούργιας συγκίνησης, κάτι που θα τον κρατά σε εγρήγορση και θα του δίνει την αίσθηση ότι μάχεται για να το κατακτήσει. Γι’ αυτό είναι γνωστός ως ο Νο 1 κυνηγός οπότε λογικό είναι να βλέπει και τις γυναίκες σαν «τρόπαιο». Μόλις βρει αυτή που θα του τραβήξει το ενδιαφέρον, είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να την καταφέρει. Θα βάλει στην άκρη φιλίες και σχέσεις, θα αποξενωθεί από κάθε αγαπημένο πρόσωπο, θα γίνει επικίνδυνος και ριψοκίνδυνος και θα είναι επικεντρωμένος στην προσωπική του νίκη. Ένας υγιής Κριός, κάποια στιγμή θα παραδεχτεί πόσο εγωιστής είναι. Ένας ανασφαλής όμως, θα προσπαθήσει να παραπλανήσει τον εαυτό του και τους γύρω του συνεχίζοντας να «αγωνίζεται» για αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο και φυσικά, μετά την κατάκτηση, μην τον είδατε! Αν «πετύχεις» την εξαίρεση, μην την αφήσεις να σου φύγει, τον άλλον διώξ’ τον χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΛΕΩΝ: Έχει την ανάγκη να είναι το κέντρο της προσοχής

Φαντάζομαι πως όλοι έχουμε κάποιον άνθρωπο στη ζωή μας που θέλει να βρίσκεται μονίμως στο προσκήνιο και να συγκεντρώνει τα φώτα πάνω του. Ακόμη και αν είναι η στιγμή να «λάμψει» ένα πρόσωπο, εκείνος θα βρει τον τρόπο να κλέψει την παράσταση. Είναι αυτός που, αντί να ακούσει τι λένε οι άλλοι, περιμένει πότε θα σταματήσουν για να πει τα δικά του. Ο Λέων θεωρεί πως είναι ο μοναδικός ηγέτης, ο αρχηγός, ο πρωταγωνιστής-ήρωας της ιστορίας και όλοι οι άλλοι απλοί κομπάρσοι, κάτι που φυσικά ισχύει και για τη σχέση του. Όμως ένα Λιοντάρι που διαθέτει αυτοπεποίθηση, βρίσκει τον τρόπο να ισορροπήσει την ανάγκη του για προσοχή με την αγάπη του για το άλλο πρόσωπο. Νιώθει περήφανο για την επιλογή του και συναισθηματικά γενναιόδωρο. Ο άλλος είναι απλά μη εξελιγμένο είδος, ένα γατάκι και θα παραμείνει εγωιστής και εγωκεντρικός ως το κόκκαλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξέρει τα πάντα, θέλει τα πάντα!

Οι Τοξότες είναι άτομα που τους αρέσει να μαθαίνουν καινούργια πράγματα, να μαζεύουν εμπειρίες και να καταλήγουν σε μια φιλοσοφία δική τους που θα την ακολουθήσουν σε όλη τους τη ζωή. Ωστόσο, από τη μια το ότι τα «ξέρουν όλα» και από την άλλη το ότι η δική τους ελευθερία και άνεση κινήσεων είναι σημαντική, τους κάνει εγωιστές και παρτάκηδες. Ένας Τοξότης μπορεί να κυνηγάει για μήνες το αντικείμενο του πόθου του, να υπόσχεται πολλά και όταν το καταφέρει, να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια με το πρόσχημα ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος μιας σχέσης. Επιπλέον, αφού όλα τα ξέρει, δεν παραδέχεται ότι κάνει λάθος. Από τα τρία ζώδια, είναι το μόνο που συνηθίζει να επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία γιατί «τώρα κατάλαβε τι σήμαινε η εκάστοτε γυναίκα γι’ αυτόν», στάνταρ όμως πρόκειται για μια… στάση, μέχρι να ξαναπάρει τα πάνω του και να ξαναφύγει. Σαφώς, υπάρχουν κι εκείνοι που είναι γεμάτοι θετικά συναισθήματα και επειδή τους νοιάζει ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα τους να νιώθει καλά, κάνουν τα πάντα για να τον ευχαριστήσουν. Αυτούς τους κρατάς!

Διάβασε επίσης:

Γνώρισες Υδροχόο; Μένεις ή φεύγεις;

Αυτά τα 4 ζώδια θα σε απατήσουν και δε θα το πάρεις χαμπάρι

Τσακωθήκατε; Έτσι θα τα ξαναβρείτε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved