Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Δίδυμο; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Ένα γοητευτικό παιχνίδι για να αποπλανήσεις τον ερωτικό Δίδυμο.

Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Δίδυμο; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Αν θέλεις να αποπλανήσεις έναν Δίδυμο, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και να είσαι σίγουρη πως δεν θα σου ξεφύγει με τίποτα!

Ενδιαφέρονται για το ερωτικό παιχνίδι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους προσφέρει ηδονή και χαρά.

Παίξτε μαζί τους με έξυπνα ευφυολογήματα και μυστηριώδεις ατάκες που να υπονοούν τις ενδιαφέρουσες εμπειρίες σας. Συγκλονίζονται απ' αυτούς που τους αφήνουν να υποψιαστούν ότι κάτι κρύβουν βαθιά μέσα τους και μπαίνουν στη διαδικασία να το εξιχνιάσουν.

Η φαντασία τους οργιάζει και τους οδηγεί σε αναζητήσεις για περίεργες μορφές ερωτικής ικανοποίησης, γι' αυτό και συνήθως αρέσκονται στο να δοκιμάζουν τουλάχιστον μια φορά από όλα!

Γοητεύονται από την αβεβαιότητα, γι' αυτό κλείστε τους ραντεβού-έκπληξη όπου δεν θα ξέρουν πού θα πάτε και τι θα κάνετε, μέχρι να διαπιστώσουν μόνοι τους το σχέδιό σας για την αποπλάνησή τους.

Τα ερωτόλογα είναι ισχυρό αφροδισιακό για τους εγκεφαλικούς Διδύμους, όπως και τα μακρόσυρτα προκαταρκτικά παιχνίδια που παίζουν με τη σεξουαλική τους διέγερση μέχρις εσχάτων, καθότι αυτό που τους φτιάχνει τελικά δεν είναι η ιδέα παρά η ίδια η πράξη!

Στην τελική, αφήστε τους να πάρουν και εκείνοι πρωτοβουλία και μην περιορίσετε την ελευθερία των κινήσεών τους, όπως επίσης να θυμάστε να μην κάνετε τίποτα ίδιο για δεύτερη φορά.

Κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς: η συνεχής πληροφορία ήχου και εικόνας που να εξιτάρει την οργιώδη φαντασία τους.

Διάβασε επίσης:

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Δίδυμο;

Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Ταύρο; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Ερωτεύτηκα άντρα Δίδυμο! Τι να προσέχω, ω Σύμπαν;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved