Πόσο ταιριάζουν δύο Ζυγοί;

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Ζυγού με έναν άλλο Ζυγό;

Πόσο ταιριάζουν δύο Ζυγοί;

Αναζητάτε και οι δύο μία σχέση αρμονίας και επικοινωνίας, στην οποία θα κάνετε τα πάντα μαζί προκειμένου να ικανοποιήσετε την ανάγκη για ταύτιση και συνύπαρξη.

Ευγενικοί, καλοσυνάτοι και με λεπτούς τρόπους συμβιώνετε αρμονικά, δείχνοντας συγκατάβαση και αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις διαφωνίες. Επενδύετε χρόνο και ενέργεια στη σχέση, προκειμένου να καλύψετε από κοινού την ανάγκη για σύζευξη και αμοιβαία αγάπη. Επιπλέον, σας αρέσει να αφιερώνετε ατελείωτες ώρες σε συζητήσεις για τη βελτίωση και την καλυτέρευση της σχέσης, ανεξάρτητα αν θα γίνουν ποτέ πράξη.

Από την άλλη, είστε και οι δύο αναποφάσιστοι και επιζητείτε την έγκριση των άλλων, με αποτέλεσμα, αρκετά συχνά, να επεμβαίνουν τρίτα πρόσωπα στη σχέση και να διαταράσσουν την ισορροπία της. Επιπροσθέτως, η αναβλητικότητα που χαρακτηρίζει και τους δύο, εμποδίζει την εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων. Χαρακτηριστικά λέγεται ότι, πριν ένας από τους δύο Ζυγούς αναλάβει πρωτοβουλία περνάνε αιώνες.

Τέλος, χρειάζεται να γνωρίζετε ότι ο συνδυασμός αυτός αν και εμφανίζεται ήπιος, στην πραγματικότητα αποτελεί ένα λαβύρινθο που δεν γνωρίζετε που θα σας βγάλει.

Κι αυτό επειδή τελικά στον έρωτα η Φύση απεχθάνεται την ένωση των ...ομωνύμων, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο ένας εκ των δύο Ζυγών να «εγκαταλείπει» την συνήθη πολιτική του ζωδίου, υιοθετώντας άλλες συμπεριφορές και πρακτικές, για παράδειγμα του Ωροσκόπου ή της Σελήνης του. Το θέμα είναι αρκετά μπερδεμένο, αφού η «σκάντζα» μπορεί να γίνεται εναλλάξ από τα δύο μέλη της σχέσης, ανάλογα με την «φάση« τους.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved