Ερωτεύτηκα άντρα Υδροχόο! Τι να περιμένω, ω Σύμπαν;

Υδροχόος σου έκλεψε την καρδιά; Ε, δεν είναι και δύσκολο εδώ που τα λέμε!

Ερωτεύτηκα άντρα Υδροχόο! Τι να περιμένω, ω Σύμπαν;

Έχει μια γοητεία, όπως και να το κάνουμε! Είναι όμως κι ένα παιδί-αίνιγμα! Καλός, χρυσός, άγιος, αλλά καμιά φορά, δεν είσαι σίγουρη τι θα σου ξημερώσει! Για πάμε να δούμε, τι έχουμε να σου πούμε για τον Υδροχοΐνο σου!

1. Αποδέξου μια κι έξω ότι ο τύπος δεν είναι συνηθισμένος! Δεν πάει με το πλήθος, δεν είναι οπαδός κανενός, κάνει ότι του έρθει, όποτε του έρθει και δεν δίνει δεκάρα για τις κοινωνικές συμβάσεις ή τις συνέπειες! Τα καλά νέα είναι ότι μαζί του δεν θα βαρεθείς ποτέ! Από την άλλη, αν δεν το σηκώνει η κράση σου τα σκαμπανεβάσματα στην διάθεση του και στις ορέξεις του, τότε, τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία, ή…

2. Ή, δώσε του χώρο και χρόνο! Κάνε πως τον ελέγχεις ή τον πιέζεις και θα γίνει το έλα να δεις. Καλύτερη τακτική είναι να κάνεις το παπί και να του αφήσεις… μακρύ λουρί! Θα κάνει την βολτούλα του και θα επανέλθει! Δεν είναι άπιστος τύπος, απλά… δύσκολος!

3. Σημαντική πληροφορία και δώσε βάση: Δεν μπορεί να επικοινωνήσει τα αισθήματα του με εύκολο τρόπο, βασικά, είναι κομματάκι ούφο στο συγκεκριμένο θέμα! Μην περιμένεις να ακούσεις ωραία λογάκια τρυφερά, μάλλον θα απογοητευτείς (εκτός κι αν έχει κάτι από τον γείτονα του, τον Ιχθύ στο ωροσκόπιο του). Ούτε κι εκείνος δεν ξέρει τι του γίνεται στα συναισθηματικά του και μονίμως είναι αλλού γι αλλού ο τύπος! Υπομονή! Θα στρώσει κάποια στιγμή, απλά θέλει… να περάσει την φάση της συνειδητοποίησης! Μόλις όμως φτάσει να ωριμάσει αυτό που αισθάνεται… είναι βράχος και τέλειος σύντροφος!

4. Είναι αρκετά σταθερός, αξιόπιστος, ξέρει να ακούει, αλλά ξέρει επίσης να στηλώνει τα πόδια στην γη και να μην το κουνάει ρούπι. Ναι, είναι άντρας που σου εμπνέει εμπιστοσύνη, την ίδια ακριβώς στιγμή που σου ξυπνάει και το ζώο μέσα σου! Είναι ξεροκέφαλος, επίμονος και μπορεί να γίνει πολύ πικρός όταν δεν περνάει το δικό του! Μην το ψάχνεις: ή τον αποδέχεσαι και δεν ιδρώνει το αυτάκι σου, ή γίνεσαι πιο γρήγορη από την σκιά σου κι εξαφανίζεσαι!

5. Το σεξ για αυτόν τον άντρα είναι παιχνιδάκι. Του αρέσει, το απολαμβάνει, είναι πολύ συνειδητός ως προς την σύντροφό του, αλλά ενώ είναι πιστός και καλός, έχει ένα θεματάκι: όχι μόνο του αρέσει να πειραματίζεται, αλλά έχει κι ανορθόδοξες απόψεις όσον αφορά την σχέση του με τις πρώην του, ή με… όλες τις γυναίκες. Είναι ανοιχτός σε σημείο παρεξηγήσεως, φλερτάρει και δεν φλερτάρει (στο μυαλό του, ΔΕΝ φλερτάρει), αλλά να θυμάσαι ότι ενώ δεν θέλει να κάνει τίποτα κακό, ο τρόπος του, μπορεί να σε βγάλει από τα ρούχα σου! (κι όχι για τον λόγο που θα ήθελες!). Αχ… Τι να τον κάνεις που είναι εντάξει, αλλά.. χάνει την μπάλα;;;

Διάβασε επίσης:

Αυτό είναι το πιο γλυκό πράγμα που μπορείς να του πεις, ανάλογα με το ζώδιό του!

Από ποιο ζώδιο πρέπει να μείνεις μακριά και γιατί;

Φίλοι με... προνόμια: Σίγουρα αυτές οι 5 γυναίκες δε θα πουν «όχι»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved