Γιατί ο Ζυγός είναι το τέλειο ταίρι;

Δεν έχει σημασία εάν μιλάμε για άντρα ή για γυναίκα, ο Ζυγός μπορεί να γίνει το ταίρι των ονείρων σου και σου εξηγούμε σε 10 λόγους το γιατί!

Γιατί ο Ζυγός είναι το τέλειο ταίρι;

1. Είναι το κατεξοχήν ζώδιο που λατρεύει να είναι ζευγαρωμένο! Του αρέσει να έχει έναν άνθρωπο δίπλα του για να μοιράζεται όλες τις στιγμές της ζωής του.

2. Όμως δεν είναι παρτάκιας! ΝΟ ΝΟ! ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!!!! Είναι απίστευτα δοτικός και δίνει πολλή μεγάλη σημασία στις ανάγκες και τα θέλω του/της καλού/ής του!

3. Είναι όσο χρειάζεται εξωστρεφής και κοινωνικός, χωρίς να πιάνει τα άκρα κι έτσι ποτέ δεν θα αισθανθείς ότι είναι too much για εσένα.Ξέρει να κρατάει ισορροπίες.

4. Ξέρει να ακούει. Σου μοιάζει απλό, είναι εξαιρετικά κι επίπονα δύσκολο όμως να το συναντήσεις πραγματικά σε έναν άνθρωπο. Ο Ζυγός παίζει να είναι ένα από τα 3-4 ζώδια που μπορούν να το ισχυριστούν αυτό.

5. Ισορροπίες κρατάει με νύχια και με δόντια (και με αυτοθυσία, όπου απαιτείται), γιατί θέλει να απολαμβάνει ένα περιβάλλον χωρίς καυγάδες κι έριδες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1

6. Γι αυτό ακριβώς το λόγο, δεν διστάζει να κάνει πρώτος ένα βήμα πίσω και να ζητήσει συγνώμη, αρκεί να εκτιμηθεί η χειρονομία του και να αποκατασταθεί η ειρήνη, η γαλήνη, η ισορροπία.

7. Είναι απίστευτα εύστροφος, αλλά κι έχει μια υπέροχη αίσθηση του χιούμορ, που μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο! Δεν τον λες βαρετό με τίποτα και πάντα έχει κάτι να πει!

8. Είναι εξαιρετικά δημιουργικός και μπορεί να εφεύρει πολλούς τρόπους για να δημιουργήσει την τέλεια σχέση, στο τέλειο πλαίσιο. Απλά… άφησε τον να κάνει παιχνίδι!

9. Είναι ρομαντικός με την σωστή έννοια της λέξης και ξέρει πως να σε γοητεύσει, αλλά και να σε κρατήσει: αρχικά σε έλκει και στην συνέχεια φροντίζει να σε έχει πάντα ευχαριστημένο/η, δημιουργώντας όλες εκείνες τις συνθήκες που θα σε κάνουν να μην θέλεις να τον/την αλλάξεις με τίποτα!

10. Ξέρει να μοιράζεται τα πάντα με τον/την σύντροφό του και δεν αισθάνεται ότι «χάνει» κάτι με αυτόν τον τρόπο. Για την ακρίβεια, δεν γνωρίζει πως αλλιώς να βιώνει τον εαυτό του μέσα σε μια σχέση.

Ο Ζυγός μπορεί να γίνει ο ΤΕΛΕΙΟΣ σύντροφος, χωρίς να σε πρήζει, χωρίς να σε πνίγει, χωρίς να σε κάνει να βαριέσαι, ενώ ξέρει τι σημαίνει αγάπη, αλλά και… γοητεία!

Διάβασε επίσης:

Τι εύχεσαι να συμβεί στον πρώην σου, αμέσως μετά τον χωρισμό σας;

Αυτό είναι το πιο χαζό πράγμα που έκανες για τον έρωτα, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αυτός είναι ο «αυστηρώς ακατάλληλος» άντρας για το ζώδιό σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved