Πόσο ταιριάζει ο Δίδυμος με τον Αιγόκερω;

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Διδύμου με έναν Αιγόκερω;

Πόσο ταιριάζει ο Δίδυμος με τον Αιγόκερω;

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Η κυριαρχία του από τον Κρόνο, τον κάνει επιφυλακτικό, συνεπή, υπομονετικό και υπεύθυνο. Ο εραστής Αιγόκερως είναι σοβαρός και θα προχωρήσει σε δέσμευση, αφού πρώτα εξασφαλίσει την επαγγελματική και κοινωνική του καταξίωση. Τον ενδιαφέρει να κρατά τα προσχήματα ενώ δείχνει ακράτητη επιθυμία για την ικανοποίηση του ερωτικού ενστίκτου.

Στον εκπρόσωπο Αιγόκερω αναζητάτε, την κατανόηση, την μεθοδικότητα που θα αντισταθμίσει την παιχνιδιάρικη, χιουμοριστική και χαρούμενη φύση σας. Με την υπομονή και την σταθερότητα που τον χαρακτηρίζει θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να σας προσφέρει αυτά που επιθυμείτε.

Η προστατευτική του διάθεση και οι εκρήξεις τρυφερότητες συγκινούν εσας τους Διδύμους, ενώ η σωστή διαχείριση ή αποταμίευση εισοδημάτων σας, προσφέρουν μια τάξη στον ανήσυχο τρόπο ζωής σας.

Τέλος, όταν ο εκπρόσωπος Αιγόκερως είναι βέβαιος για τα αισθήματα σας, αποκαλύπτει και κάτι που ίσως δεν περιμένατε, δηλαδή το μικρό παιδί που κρύβει μέσα του...

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved