Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Δίδυμου

Πώς λειτουργούν οι Δίδυμοι σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας;

Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Δίδυμου

Οι «μάστορες» στο ψήσιμο των πιπινιών! Εάν τους γυαλίσει κανένα όμορφο πλάσμα νεαρής ηλικίας, τότε θα δείτε μπροστά στα μάτια σας σεμινάριο προσεγγίσεως. Έτσι και αλλιώς συνήθως μικροδείχνουν, ε θα κόψουν και 5 έως 8 έτη από τις στρογγυλοποιήσεις, κάτι Πάσχα, Χριστούγεννα και Καθαροδευτέρες, μέχρι που θα βγουν συνομήλικοι σχεδόν. Ξέρουν το τι και το πώς και ξέρουν να βγαίνουν νικητές. Όπλο τους το νεανικό πνεύμα, αυτό που τους κάνει να βαριούνται αφόρητα τους «γεροξούρες» ή τις «μπαμπόγριες» και να επιζητούν την φρεσκάδα, τόσο την σωματική, όσο και την διανοητική.

Οι γυναίκες του ζωδίου εννοείται πως έχουν τρομακτικό πλεονέκτημα στις ηλικίες 18-27 και τα υπόλοιπα επαφίενται στις ορέξεις τους.

Διάβασε επίσης: Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Δίδυμου

Τώρα εάν έχετε ερωτευτεί κάποια/ον Δίδυμο ώριμης ηλικίας, αν του πείτε πως θαυμάζετε τον λόγο του, το πνεύμα του, την σωματική του κατάσταση αλλά και το σύνολο της κουλτούρας του, έχετε κάνει το πρώτο σοβαρό βήμα προς την καρδιά του. Αν όμως προσθέσετε ολίγη από ελεύθερες σχέσεις και σεξουαλικούς πειραματισμούς, τότε δεν έτυχε… ΠΕΤΥΧΕ!

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Δίδυμοι;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved