Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Δίδυμου

Σαγηνέψτε τον ουρανίσκο -και όχι μόνον- ενός Δίδυμου…

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Δίδυμου

Αν θέλετε να σαγηνέψετε και να παρασύρετε τον ερωτικό σας σύντροφο που είναι Δίδυμος σε... μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες τροφές που είναι διαποτισμένες με αφροδισιακές ιδιότητες και να διεγείρετε τα πάθη τους.

Γυναίκα Δίδυμος

Δέκα γυναίκες μαζί και πάλι δεν θα μπορέσουν να φτάσουν την πολυσύνθετη προσωπικότητα της. Όπως ένα μαγικό πνεύμα κλεισμένο σε ένα μπουκάλι κάθε φορά που την καλείτε θα βγαίνει μια άλλη να σας θαμπώσει, να σας γοητέψει, να σας διασκεδάσει.

Μπορεί να πάρει εύκολα φωτιά και δεν είναι η ανάγκη για σεξ ή η απόλαυση το έναυσμα για να προχωρήσει σε αυτό αλλά η φυσική περιέργεια της. Της αρέσουν τα πάντα και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα συγχρόνως.

Παρότι της αρέσει να κάνει έρωτα πολύ ώρα, βαριέται εύκολα και καλό θα ήταν να αλλάζει στάσεις συνεχόμενα ενώ αναζήτα και κάποιο είδος επικοινωνίας. Συνήθως μιλά πολύ, ακόμη και στο κρεβάτι ενώ της αρέσουν τα ερωτόλογα στο αυτί.


Είσαι γυναίκα Δίδυμος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις εδώ!

Προτείνω να της προσφέρετε μπανάνες που έκτος από τις ευεργετικές ιδιότητες τους -μεγάλη περιεκτικότητα σε κάλιο και βιταμίνες του συμπλέγματος B- τους προσδίδουν και αφροδισιακές αρετές. H ομοιότητά τους με τον φαλλό ευθύνεται εν μέρει για τη δημοτικότητά τους ως αφροδισιακής τροφής και είναι βέβαιο πως η εύθυμη και παιχνιδιάρικη φύση της γυναίκα Δίδυμου θα βρει κάποιον τρόπο να τις ενσωματώσει στην καπριτσιόζα ερωτική ζωή της.

Άντρας Δίδυμος

Η ζωή θα σας φαίνεται πολύ πιο σπουδαία μετά από μια βραδιά με έναν Δίδυμο άντρα. Θα πει σε μια γυναίκα αυτό που θέλει να ακούσει, θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα έξαψης και ρομαντισμού, καθώς και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, αφού ξέρει πως ακριβώς να προκαλεί τις σωστές αντιδράσεις.

Στα συν του είναι ότι ο τρόπος που κάνει έρωτα είναι άπλα ωραίος γιατί παρότι δεν ενδιαφέρεται τόσο για την ικανοποίηση της συντρόφου του, η ποικιλία και η περιέργεια του να βρει καθετί που θα αυξήσει την απόλαυση τον κάνει μοναδικό.

Η αεικίνητη φαντασία τους και οι φυσαλίδες της σαμπάνιας ταιριάζουν τόσο πολύ που δεν θα έβρισκα καλύτερο συνδυασμό. Ας φροντίσει, όταν ανοίξει ένα μπουκάλι σαμπάνιας, να κρατήσει τις φυσαλίδες της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα ύψη, γιατί αυτές είναι που ευθύνονται για την διάθεση που μας φτιάχνει και ανεβάζει τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα.


Διάβασε τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Δίδυμο

Ακόμη σύμφωνα με τον Δόκτωρ Max Lake, οινοποιό και ερευνητή των επιπτώσεων από φυσικά αφροδισιακά αρώματα, οι μυρωδιές των ξηρών σαμπανίων, ιδιαίτερα της Blanc de blancs, αναπαράγουν το λεπτό άρωμα των γυναικείων φερομονών!

O ευφάνταστος Δίδυμος μπορεί να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενο λούζοντας με τον αφρισμένο πίδακα την σύντροφο του ή μετά μάλιστα το επιμορφωτικό βίντεο της Τζούλιας, να χρησιμοποιήσει ακόμη και το μπουκάλι…(άλλος για τον Σειρινάκη!)



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved