Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Ταύρου

Σαγηνέψτε τον ουρανίσκο -και όχι μόνον- ενός Ταύρου…

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Ταύρου

Αν θέλετε να σαγηνέψετε και να παρασύρετε τον ερωτικό σας σύντροφο που είναι Ταύρος σε... μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες τροφές που είναι διαποτισμένες με αφροδισιακές ιδιότητες και να διεγείρετε τα πάθη τους.

Γυναίκα Ταύρος

Δεν σας κοροϊδεύω – δεν δίνει καθόλου την εντύπωση της θυελλώδους ερωμένης. Υπομονετική αλλά δυναμική, κρύβει το έντονο πάθος της πίσω από μια εικόνα αθεράπευτα και βαθιά ρομαντική. Το πάθος αργεί να πάρει φωτιά αλλά άμα σας σταμπάρει... καήκατε, γιατί το κρεβάτι είναι η αρένα όπου ξεφαντώνει καλυτέρα. Οι κινήσεις της είναι αργές και δελεαστικές και θα σας αφήσει άναυδο γιατί είναι ικανή να κάνει έρωτα με όλους τους τρόπους. Απλά στην αρχή ίσως είναι λίγο διστακτική απέναντι στις νέες μεθόδους και έχει δικούς της τρόπους που δύσκολα αλλάζει.

Πάντως πέρα από την διακριτική λεπτότητα που θα πρέπει να προβάλλετε για να την διαχειριστείτε, υπάρχει ένας ακόμη τρόπος για να την δελεάσετε και να εξασφαλίσετε την εμπιστοσύνη της. Οι Ταύροι έχουν ένα ιδιαίτερο θέμα με τις μυρωδιές και είμαι σίγουρη πως η προσθήκη κανέλας με οποιαδήποτε μορφή, είτε στο φαγητό, είτε ακόμη και στον καφέ της θα τορπιλίσει κάθε αναστολή και θα μπορέσετε να την σύρετε από την... μύτη στο κρεβάτι.

Η κανέλα προκαλεί αίσθημα ζέστης στο δέρμα και θεωρείται ότι ανοίγει την όρεξη, τόσο για φαγητό -ελπίζω μην το ρίξει εκεί- όσο και για σεξ. Επιπρόσθετα η επαφή μιας σταγόνας αιθέριου ελαίου κανέλας με τα γεννητικά όργανα, θεωρείται ότι προκαλεί ισχυρότατη σεξουαλική διέγερση.

Και βέβαια, εάν φορέσετε άρωμα με βάση κανέλα είναι ικανό να εξιτάρει τις αισθήσεις της και να την κάνει να κολλήσει κυριολεκτικά πάνω σας για να σας «μυρίζει».

Άντρας Ταύρος

Τρεις λέξεις χαρακτηρίζουν έναν Ταύρο φαγητό, σεξ και ύπνος, το πιο πιθανόν και με αυτήν την σειρά. Άπλα πράγματα που τα κάνουν όλα με πάρα πολύ μεγάλη ευχαρίστηση. Αν περιμένετε να δείτε έναν εξωτικό οδηγό που θα σας οδηγήσει στα άγνωστα μονοπάτια της σεξουαλικής εμπειρίας θα απογοητευτείτε. Καλλιεργεί τον αργό και απλοϊκό τρόπο, που όμως τον δουλεύει με πολύ ζήλο και σίγουρα τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν. Η σεξουαλική του υπεραφθονία βασίζεται στην σταθερή του δύναμη να συνεχίζει εκεί που οι άλλοι σταματάνε, σαν τις... μπαταρίες Duracell ένα πράγμα. Και μεταξύ μας, όσο περνά ο καιρός δύσκολα βρίσκονται τέτοιου είδους εραστές.

Μπορεί να τα βγάλει πέρα με περισσότερες από δυο συντρόφους, να ξεκινήσει από το απόγευμα και να... ξημερώσει χωρίς να έχει χορτάσει γι’ αυτό φροντίστε να τον τρατάρετε λίγη σοκολάτα.

Γνωστή και μη εξαιρετέα, είναι το πιο δημοφιλές αφροδισιακό σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε ο διασημότερος εραστής του κόσμου, ο Καζανόβα, έπινε πάντα ένα φλιτζάνι σοκολάτα πριν πάει στο κρεβάτι να συναντήσει την κυρία του, ενώ σε κάποια μοναστήρια της Δύσης -μερικούς αιώνες πριν- η σοκολάτα ήταν απαγορευμένο είδος, λόγω της διέγερσης της σάρκας που υπέθεταν οι θεοσεβούμενοι μοναχοί ότι προκαλούσε.

H σοκολάτα περιέχει κοκτέιλ ουσιών. Όμως το πραγματικό θαυματουργό συστατικό της είναι η φαινυλεθυλαμίνη, η οποία απελευθερώνει στον οργανισμό τις ίδιες ορμόνες που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Μια πρόταση ιδιαίτερα ευχάριστη για τον Ταύρο είναι να τον ενθαρρύνετε να στάξει μερικές σταγόνες στο γυμνό σας κορμί και να το γλείψει με την γλωσσά του. Θα το εκτιμήσει δεόντως και θα γίνει ...πύραυλος!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved