Τι να προσέξεις, αν ερωτεύτηκες άντρα Ιχθύ

Καλό θα ήταν, να λάβεις σοβαρά υπόψη σου κάποια πράγματα για τον άντρα Ιχθύ

Τι να προσέξεις, αν ερωτεύτηκες άντρα Ιχθύ

Αν τύχει να βρεθείς με έναν άντρα Ιχθύ συχνά αισθάνεσαι ότι συνομιλείς με κάποιον που ζει σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Το μυαλό του θα είναι χωρισμένο σε δυο κομμάτια, το ένα γεμάτο όνειρα, φαντασιώσεις, σκιές και μυστικά και το άλλο στην πραγματικότητα. Αυτό τον καθιστά μυστήριο και αινιγματικό, καθώς είναι δύσκολο να ανακαλύψεις τι πραγματικά σκέφτεται ή αισθάνεται.

Αγάπη, σεξ και σχέση με έναν άντρα Ιχθύ

Βαθιά ρομαντικός, η αγάπη είναι το ιδανικό για τον άντρα Ιχθύ και μάλιστα η ανιδιοτελής και αληθινή κι όχι τόσο ο έρωτας. Ντροπαλός και σιωπηλός, συχνά δεν πλησιάζει ευθέως το αντικείμενο του πόθου του. Αργά, προσεκτικά, κάνει... κύκλους γύρω του, να αποκτήσει οικειότητα, να νιώσει τα vibes και μετά προχωρά. Ένας Ιχθύς δε θα ερωτευτεί ποτέ με την πρώτη ματιά. Θα φανταστεί πρώτα πώς θα ήταν η σχέση με την συγκεκριμένη γυναίκα και σιγά-σιγά, αν η εικόνα του αρέσει κι είναι συμβατή με ό,τι έχει πλάσει, θα μπει στο ανάλογο mood.

Αν καταφέρεις να... πιάσεις ένα αρσενικό Ψάρι, να είσαι σίγουρη ότι το πιο πιθανό είναι να μην το ξαναρίξεις στη... θάλασσα. Είναι ένας άντρας γεμάτος κατανόηση, συμπονετικός, που του αρέσει να ικανοποιεί τις ανάγκες της συντρόφου του. Θα σου κάνει όμορφες εκπλήξεις, θα φτιάχνει ρομαντική ατμόσφαιρα, θα σε χαλαρώνει και θα σε φροντίζει. Φτάνει, βέβαια, να τον αγαπάς και να μην αισθανθεί ότι τον εκμεταλλεύεσαι γιατί τότε το πρώτο πράγμα που θα κάνει θα είναι να βρει αλλού την εκτίμηση και την αγάπη που του λείπει.

Ο ήρεμος και ονειροπόλος Ιχθύς, ωστόσο, στο σεξ βγάζει αρκετό πάθος. Του αρέσει να κάνει πράξη τις φαντασιώσεις του, όπως επίσης και το παιχνίδι ρόλων. Είναι δημιουργικός, γενναιόδωρος, αισθησιακός και σαγηνευτικός εραστής. Γι’ αυτό, μην τον κρίνεις επιφανειακά, πιστεύοντας ότι το ίδιο ήπιος θα είναι και στο κρεβάτι. Επίσης, η διαίσθησή του ώστε να καταλαβαίνει τι χρειάζεσαι και η προθυμία του να στο προσφέρει είναι εγγύηση για τη σεξουαλική ικανοποίησή σου.

Πόσο ταιριάζει ο Ιχθύς με τα υπόλοιπα ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved